canlar cananlar hepinize günaydınnnn
herkese günyadınnnn
günaydın canımcımmm
kahvaltı yapacamm kızıma verdim sırada bizz
bende perde yıkayacam bugün... benim evim de mis olacakkkk
spoar bugünden başlanıyor muuuuu
Gunaydini kacirdim tunaydin herkeseeEvin son perdeleri de yıkanıyorr ve ev mis gibi oldu koktu
Mutfak dolapları duvarları camlar temizlendi ohh be temizlik gibisi
Var mıhaftaya pazar sünnet mevlüdü yapacaz pratik pasta
Önerilerinizi bekliyorum
Lahmacun ve bir kaç çeşit pasta yapılacak
karammm anacım bizim orda kimse yok size geldm kahveye sende yoksun
kız keşke haber verseydin evde yoktuk
bir daha bir gün önceden haber ver anacım
valla geldm yoktunuz ayıp oldu bana neyse artıkdimi kız önceden diyimde ikram falan yapın
selamEvin son perdeleri de yıkanıyorr ve ev mis gibi oldu koktu
Mutfak dolapları duvarları camlar temizlendi ohh be temizlik gibisi
Var mıhaftaya pazar sünnet mevlüdü yapacaz pratik pasta
Önerilerinizi bekliyorum
Lahmacun ve bir kaç çeşit pasta yapılacak
bende hep atlamak zorunda kalıyorum mesela bugün yoğurt veremedimBizimki 830 da emdi oynadı şimdi uyuyor daha kahvaltıya geçmedik bu saatte
Kahvaltı yaparsa düşün artık güne nasıl çorba yogurt meyveyi sıgdıracam:44:
1 tatlı kaşığı kıymayı yağda hafif kavurup soğan sarımsak domates biber kabak patates havuç mercimek pirinç az az kattım güzel oldu bu sefer yedi benim oğlanmerhabalar ben bu foruma ilk defa yazıyorum merak ettiğim bir kaç şey var sormak istediğim benim 7 aylık bir bebeğim var eylül annelerindenim bende oğluma kıyma yedirmek istiyorum başlayan varsa nasıl verdiğininizi anlatırsanız sevinirim bebeklerinize hangi çorbaları nasıl veriyorsunuz güneş kremi almak istiyorum ama karar veremedim cildimiz çok hassas bir kaç marka arasında kaldım bioderma mustela sebamed .sizler ne düşünüyosunuz bu konularda paylaşırsanız sevinirim
oooooooo ne güzel ben daha çıkarmadım zaten hiçbiride olmaz eminim çünkü önceki halim bayağı zayıf ama geniş penyelerimi badi olarak kullanabilirimbiz bugün gezmelere gittik geldikk
bol oksijen aldı paşam sonra mevlüde gittik tabi elini öpen öpene
devamlı yıkadım
eskiden elini öpün derdim yüzünü öğerlerdi şimdi tersini yapıyorlar be
eve geldik kışlıkları kaldırdım off çok yorucuydu
ama en güzeli bazı yaz kıyafetlerim bana oldu
kotlar degil tabi penye elbiseler şile bezinden şalvarlar
olsun en azından hamilelik pantolonlarımdan kurtuldum
selam
lahmacun ayran yanınada tepsiyle iyi bir baklava tamamdır bence
bende hep atlamak zorunda kalıyorum mesela bugün yoğurt veremedim
1 tatlı kaşığı kıymayı yağda hafif kavurup soğan sarımsak domates biber kabak patates havuç mercimek pirinç az az kattım güzel oldu bu sefer yedi benim oğlan
sebze çorbalarına tarhana attıncada tadını güzelleştiriyor
güneş kremi olarak ben ilk oğlumda sebamed kullanıyordum geçen yaza kadar ama pek memnun kalmadım bu sene bende değiştiricem bende bilmiyorum
oooooooo ne güzel ben daha çıkarmadım zaten hiçbiride olmaz eminim çünkü önceki halim bayağı zayıf ama geniş penyelerimi badi olarak kullanabilirim
ben sadece deniz veya havuzda kullanıyorumefe de bugün azcık güneşte durdu o da ara ara geliyordu güneş eve geldik ki domates gibi:26:böyle
şaşırdık güneş kremi alak biz de madem
kız benim pantolonların da bir bacagı giriyor kızz çok rezil ama gülesim geliyor
bende bisiklet aldım bugün 10 dk bir sonra 10 dk daha YAPTIM ÇOK YORUCU BİDE EN SERT ŞAYARINDA YAPIYORUM KALORİ HESABINA GÖRE TOPLAMDA 375 KALORİ VERDİM 20 DK TOPLAM SPORLAbir de ben bugün 1 saat 5.5 hızla yürüdüm
sonra güzel bir duş ve rezene
spor hayatınız nasıl efendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?