kız senin nicki görünce bi sarkı var
söyle ah ne güzelsin karam sırma saclı karam.. böyle gidiyor o geliyo aklıma
bide eti gurmenin bitter cikolatalı gofreti var o geliyo tadıda cok güzel:)=)
üff sıkıldım bugün nedense 7:30 da uyandık 1 saat önce tekrar uyudu kızım bende takılom böyle nette işteevet e..t...iii karamsırma saçlıyım ehuehuu
napıyorsunuzz kızlarrr
merhaba eylül anneleri haftasonu giremedim fazla inşallah herkezin hafta sonu güzel geçmiştir.biz bol bol gezdik.kardeşimin düğünü için kıyafet baktım pek bişey beğenemedim.oğlana takım elbise buldum ama 1 yaş içinmiş en küçüğü aslında alsam oğlana göre ayarlatırdım terziye ama daha sonrada giyebileceği keten yada kot takım almak istiyorum papyon aldım alacağım takıma takıcam.annemle çıkmıştık onun abiyesini aldık.bide annannesi oğluma ilk adım ayakkabısı ve ebeveyn kontrollü bisiklet aldı.şuan yalnızca evde kullanıyoruz tabi bisikleti.
bu arada oğlumun uykusu çok şükür düzene girdi.geçen haftasonundan beri inşallah böle devam eder.
ben bi geçmişe bakayım neler olmuş.
Evin son perdeleri de yıkanıyorr ve ev mis gibi oldu koktu
Mutfak dolapları duvarları camlar temizlendi ohh be temizlik gibisi
Var mıhaftaya pazar sünnet mevlüdü yapacaz pratik pasta
Önerilerinizi bekliyorum
Lahmacun ve bir kaç çeşit pasta yapılacak
hep yazacam unutuyorum
ben dr a yürüteci sordum önermiyorumm dedi, dişlik ? onu da önermiyorum dedi ahşap bulabilirseniz olur dedii
bir de, artık desteksiiz oturuyor mu tavşancık dedi??
aklıma eliföykü geldii
dr de bile burayıı düşünüyorummm
selam bayanlar sersem gibiyim adet oldum felaket sarstı kafam kalkmıyor geçen ay olduğum adet sanki adet yerini bulsun gibiydi bu ay kan gövdeyi götürüyor evin hali berbat heryer heryerde ama hiçbirşey yapmak istemiyor canım
üff sıkıldım bugün nedense 7:30 da uyandık 1 saat önce tekrar uyudu kızım bende takılom böyle nette işte
hayırlı olsun ayakkabısı bisikleti falan hafta sonu güzeldi havalar ama bugün bozdu ne güzel gezmişssiniz temiz hava iyidir kyafette acele degilse bulursun insallah uykusuda düzenli devam eder
selam bayanlar sersem gibiyim adet oldum felaket sarstı kafam kalkmıyor geçen ay olduğum adet sanki adet yerini bulsun gibiydi bu ay kan gövdeyi götürüyor evin hali berbat heryer heryerde ama hiçbirşey yapmak istemiyor canım
sağol canım mayıs 18 19 düğün canım daha vaktim var inşallah bulurum beğendiğim bişey.niye sıılıyosun kız havalardanmı çok kötü hava bugün yaa benimde içim sıkıldı.
ben de bekliyorum adeti canım ama daha gelmedi kendileri.canın isteyince yaparsın canım boşver.
evet canım bak olamayanlarda var bizde olanlara imreniyoruz
evet sende ankaradasın dimi hava yagıslı bulanık camasırda yıkadım iceri asayım bari 2 günde anca kurur pööffff(
evet canım 2 günde geçtik.demeki biliyolarmış işi.Eliföykü 7 ayı 2 gün geçmişsiniz bile
Burda da hava berbat bea pöffff
İki gün gez toz ptesiler hiç çekilmiyorrrrr
Eliff aldınız mı kvalideye gözlüklk
maasallah kuzuyaaaa yerim onu benkızlarr efe bugün alkış yapmayı ögrendi
alkışş annecigim diyorum yavrum iki elini birbire vuruyor bir de marifet yapmış ya gülüyor
büyümesini bir şeyler ögrendigini görmek ne hoş
yarın bu evlenecem ben anne de der
Sagoll canim alirsin dahha ayakkabiyibende devamlı 150-200 kg arası bi bayan hamburger ısırıyor yanındada mideye bitkisel kelepçe yazısı çıkıyor
senin dediğin reklam bende yok
kız ben nadide sultanı çok gördüm kadın zayıf çıtıpıtı göğüslerde o kadar normalki anlatamam tv de kendileri o halde gösteriyo sexü olmak için
spor hedefi koyalım vede yapacaz diye and içelim kız
bende yürüteci çok kullanıyorum dr lar kendileri kullanmıyomuymuş sankihocanın dediğini yap yaptığını yapma misali
zor diş işi Allah bütün bebelerede sanada şifa versin
ayakkabı almayıda unuttum
sen kesin kaynana olucan he evlenmek ister diye büyümesine sevinemiyon bile:18:
gecmis olsun canim bendede var yaklasik6-7sene olduu benim kalca eklemimdeecnm benim tüm eklemler diyebilirim bir ara dizlerimdeydi şuan dzilerim ağrımıyor el bileklerimde şişme oluyor şimdide değişiyor yani
benimki oturuyor ama öyle uzun süreli değil cnm benim sıpanın emekleme girişimi yok karnı yere değmicek
tşkrler cnm eylül bebeleri totişlerini yormuyor bizimkide yüzüstü yattımı hemen kendini çeviriyor
oy yerim onu maşallah
evet canim nis gibi oluyor evv mis mis oturunPerdeler yıkanınca evin havası sa degişiyor valla ohh
Bilmem yapabilir miyiz şekerimm bismillah deyip başlasak mı
yok kız dogrudur hem agır yaptım diyorsun hem de bisiklet koşu bandına göre daha çok yaktırıyorr
k.valide dahil olunca isler cigirindancikiyor bizdede olurrdu belkiben 5dk sonra barisacam am kv karisincaa isler uzadikca uzuyorrEsimle ederken k.valide mudahil oldu onunla ettim bu sefer o da gidicem midecem diye trip yapti gonder krese vercem dedim esime o da gondermiyo bi yere tam bir rezillik yani
Kiz duramadiim dün aksamm eylüsümle oyun oynadikk bu aksam kismetseeeylüllgel kız boşver geçmişi
vaktim çok yok gidecem
oh oh güle güle kulansin giynsin pasaaaamerhaba eylül anneleri haftasonu giremedim fazla inşallah herkezin hafta sonu güzel geçmiştir.biz bol bol gezdik.kardeşimin düğünü için kıyafet baktım pek bişey beğenemedim.oğlana takım elbise buldum ama 1 yaş içinmiş en küçüğü aslında alsam oğlana göre ayarlatırdım terziye ama daha sonrada giyebileceği keten yada kot takım almak istiyorum papyon aldım alacağım takıma takıcam.annemle çıkmıştık onun abiyesini aldık.bide annannesi oğluma ilk adım ayakkabısı ve ebeveyn kontrollü bisiklet aldı.şuan yalnızca evde kullanıyoruz tabi bisikleti.
bu arada oğlumun uykusu çok şükür düzene girdi.geçen haftasonundan beri inşallah böle devam eder.
ben bi geçmişe bakayım neler olmuş.
Gecmisssolsun canim rabbim sifani versin insaallahselam bayanlar sersem gibiyim adet oldum felaket sarstı kafam kalkmıyor geçen ay olduğum adet sanki adet yerini bulsun gibiydi bu ay kan gövdeyi götürüyor evin hali berbat heryer heryerde ama hiçbirşey yapmak istemiyor canım
İyi kilo verecegini düşün mutlu ol
sağol canım mayıs 18 19 düğün canım daha vaktim var inşallah bulurum beğendiğim bişey.niye sıılıyosun kız havalardanmı çok kötü hava bugün yaa benimde içim sıkıldı.
ben de bekliyorum adeti canım ama daha gelmedi kendileri.canın isteyince yaparsın canım boşver.
evet canım bak olamayanlarda var bizde olanlara imreniyoruz
evet sende ankaradasın dimi hava yagıslı bulanık camasırda yıkadım iceri asayım bari 2 günde anca kurur pööffff(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?