2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba eylül anneleri haftasonu giremedim fazla inşallah herkezin hafta sonu güzel geçmiştir.biz bol bol gezdik.kardeşimin düğünü için kıyafet baktım pek bişey beğenemedim.oğlana takım elbise buldum ama 1 yaş içinmiş en küçüğü aslında alsam oğlana göre ayarlatırdım terziye ama daha sonrada giyebileceği keten yada kot takım almak istiyorum papyon aldım alacağım takıma takıcam.annemle çıkmıştık onun abiyesini aldık.bide annannesi oğluma ilk adım ayakkabısı ve ebeveyn kontrollü bisiklet aldı.şuan yalnızca evde kullanıyoruz tabi bisikleti.

bu arada oğlumun uykusu çok şükür düzene girdi.geçen haftasonundan beri inşallah böle devam eder.

ben bi geçmişe bakayım neler olmuş.

evet e..t...iii karam sırma saçlıyım ehuehuu
napıyorsunuzz kızlarrr
üff sıkıldım bugün nedense 7:30 da uyandık 1 saat önce tekrar uyudu kızım bende takılom böyle nette işte

hayırlı olsun ayakkabısı bisikleti falan hafta sonu güzeldi havalar ama bugün bozdu ne güzel gezmişssiniz temiz hava iyidir kyafette acele degilse bulursun insallah uykusuda düzenli devam eder

selam bayanlar sersem gibiyim adet oldum felaket sarstı kafam kalkmıyor geçen ay olduğum adet sanki adet yerini bulsun gibiydi bu ay kan gövdeyi götürüyor evin hali berbat heryer heryerde ama hiçbirşey yapmak istemiyor canım

maşallah paşaya sünnet olduda mevlüdü olucak şimdi.çok şeker ya bu sıpalara göre sünnetlik varmıki çok şeker olurdu.bencede pastaya falan gerek yok son menünüz gayet güzel

ben niye aklına geldim kız
doktormu geliyor baıyo çocuğa bacım ya elde avuçtamı duruyorlar artık.tabi dezavantajları var dikkatli olmassak.tehlieli şeylere daha çabuk ulaşabiliyorlar her an tetikte olmak gerekiyor benimi çekmeceye parmağını sııştırdı geçen çok ağladı gittik çekmece i,çin çocuk kilitleri oluyor ondan aldık.sehpa kenarlarına korumalık aldık.
ben başka türlü oyalamıyorum bu çocuğu çünkü kucaktada durmak istemiyo.halıya koyuyorum bi süre sonra sıkılıyor.

sağol canım mayıs 18 19 düğün canım daha vaktim var inşallah bulurum beğendiğim bişey.niye sıılıyosun kız havalardanmı çok kötü hava bugün yaa benimde içim sıkıldı.

ben de bekliyorum adeti canım ama daha gelmedi kendileri.canın isteyince yaparsın canım boşver.

canım nasılsın bişey sorucam ben sana ya benim resmim var albümde ve saçımı estirmeyi düşünüyorum kısa istiyorum benim yüz tipime göre kütmü kelüllümü nasıl bi model yakışır.sarıya yakın kahverengi saçım küçükken sapsarıydı gitgide koyulaşıyor.
internetten baktım ama ben yüztipimide bilmiyorum sanırım anlayamadım.uzunmu yuvarlakmı.

evet canım bak olamayanlarda var bizde olanlara imreniyoruz

evet sende ankaradasın dimi hava yagıslı bulanık camasırda yıkadım iceri asayım bari 2 günde anca kurur pööffff(

evet sende ankaradasın dimi hava yagıslı bulanık camasırda yıkadım iceri asayım bari 2 günde anca kurur pööffff(

evet canım ankaradayım bende dün yıamıştım 2 makaina astım dışarı çıktım akşama yağmur yağdı bizde dışardaydık eve geldiğimde çamaşırlar çoktan yağmuru yemişti.tekrar kısa programda yıkayıp eve astım artık.

Eliföykü 7 ayı 2 gün geçmişsiniz bile
evet canım 2 günde geçtik.demeki biliyolarmış işi.

Burda da hava berbat bea pöffff
İki gün gez toz ptesiler hiç çekilmiyorrrrr
Eliff aldınız mı kvalideye gözlüklk

aldık canım aldık 2 saat bişey beğenmesini bekledik.ay bide noldu bu yine oğlumun ellerini yalamaya başladı eşime dedim uyar oda dedi anne oğlan hasta oluyo falan dinlemedi bende oğlum yapma şunu milletin ağzına elini sokma dedim.yine dinlemeyince aldım kucağından çocuğu ellerini sildim.eşim artık olayı çevirmeye çalışıyor işte yok ateşleniyo falanda filan.ahhh iyi yaptım bide benim taklitimi çıkararak konuştu elini sokma milletin ağzına dedimya.işte falanca gelin gibi dedi.bende aldım elinden çocuğu.

maasallah kuzuyaaaa yerim onu ben

Sagoll canim alirsin dahha ayakkabiyi
gecmis olsun canim bendede var yaklasik6-7sene olduu benim kalca eklemimdee

Perdeler yıkanınca evin havası sa degişiyor valla ohh
Bilmem yapabilir miyiz şekerimm bismillah deyip başlasak mı
evet canim nis gibi oluyor evv mis mis oturun

yok kız dogrudur hem agır yaptım diyorsun hem de bisiklet koşu bandına göre daha çok yaktırıyorr

Esimle ederken k.valide mudahil oldu onunla ettim bu sefer o da gidicem midecem diye trip yapti gonder krese vercem dedim esime o da gondermiyo bi yere tam bir rezillik yani
k.valide dahil olunca isler cigirindancikiyor bizdede olurrdu belkiben 5dk sonra barisacam am kv karisincaa isler uzadikca uzuyorr neyse canim insaallah cabuk gecer üzme kendini

eylüll gel kız boşver geçmişi
vaktim çok yok gidecem
Kiz duramadiim dün aksamm eylüsümle oyun oynadikk bu aksam kismetsee
oh oh güle güle kulansin giynsin pasaaaa

Gecmisssolsun canim rabbim sifani versin insaallah

Umarimmm diger eylül annisler sizdede keyfler yerindedirr biz cok sükür iyiiiz burdaa bir günes bir güness maasallah allah nazardan saklasin ilk bahargeldii insaallah gitmezzz

İyi kilo verecegini düşün mutlu ol

inşallah canım bu haftaki artılar eksiye dönüşür inşallah tabi tavan yapan tatlı isteğini ne yaparım bilemiyorum

saldım valla canım şansıma kızım iyi uyudu bende yayılmaca

canım olsan bir dert olmasan bir dert ama bi ayarı olsun canım coşmasın bünye böyle

offf havada çok kötü bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…