2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ilk defamı verdin bu corbayı
ben daha gecmedim kıymaya buzlukta varda o fazla cözdürüp ayırsam tekrar buzluga atsam olmaz dimi ?

kıyma ilk :26:
yok bacım olmaz 200 300 gr al minik minik poşetle buzdolabı poşetlerini parçalayıp tek kullanımlık
at buzluga kullanacagın zaman çorbanın içine at ohh yesin bebüşlerrr

bende cok severim dondurma ama kısın biraz ara veriyorum 1 aydan fazla oldu 1 tane dondurma duruyo buzlukta benim koca görmesin hoopp mideye sonra:)
iğdede nerden cıktı anacım ya nerde verilmiycek seyler var bizim bebelerin agzına masallah kızına akıllı bebek farklı:))

ay ne bilim bacım yaa 1 saat oldu sallıyorum
şuanda da çok uyklusu var diye uyumuyor pofffff
mızıldanıp duruyorrrr oynatmaya az kaldı drum nerdeee

aynen canım anne olan bizleriz bi karısmayın yaaww
uyudumu naptın?

lafın gelişi 2-3 ay hedef kiloya inince veririm salonun ortasında dev gibi duruyor

Sag tarafım uyuşmuş şekilde parmaklarıma kadar
Ve kaç gündür de sag arka kemiklerimde karıncalanma var
Allah sonumuzu hayretsin
Herkeşlere günaydınnnnn
o tarafta uyuyup kaldıysan tutulmuştur

Stressssssssssssssss gördümseni daldım topigee
dalıp çıktım demek

şimdiden kaan bey bisiklete başladıysa yandınki ne yandın eliföykü:18:

hee uyudu
bazen ben ortada bir durum yoksa normal bir anda isteklerimi belirtiyorum
mesela diyorum ki drun her dedigini yapmıyorum zaten milletinki gibi kafama yatan uygun gördügüm bir şey varsa
alır uygularım yoksa benim bebegimi kimse benden iyi tanıyamaz 7 24 ben birlikteyim
diyorumm nasıl amaa tam anayım dimi

tam anasın has anasın yürü be karam kim tutar bizi

bende acıktım gidim bişiler atıstırayım gelirim

en iyisi öyle yamak bende kıymalara baslarım o zaman
hadi bakalım uyumus iyi uykuları olsun...

demiri de kestim ben bir ay olacak neredeyse
kıyma da demir de var yarasın bebüşler
uyumuş da ne olmuş birazdan hortlar şöyle demiyor bir saat kendi kendime uyuyayım
annem rahat etsin kk ünde benimle ilgili araştırma yaparken geyik yapsın

uyuduuuu:124::124::124::124:

sonunda sen galip geldin demek benimininde uykusu var gözlerini ovup duruyo ama uyutamadım bende vazgeçtim

bu arada bizim menümüzdede kıymalı sebze çorbası var bu sefer rondodan çektim kıymalarıda diğer türlüğ yutamamıştı

şimdi biz sürüyoruz tabi birazdan resmini çeker yüklerim canım oğlumla bisikletini

ben de çektim rondodan yoksa yemez başka türlü yarım kaseden çok az yedi ama oyunla şebeklikle yogurt ve kahvaltı favorimiz
yogurt demişken gidem çıkaram uyuyunca da onu vereyim ilk defa her şeyi vermiş olcam bugün bayagı bir aradan sonra

senin oğlan 1 benimki 2 dediğin gibi kolaysa gelsin baksın dr

Eliföykü hayırlı olsun canım cicileriniz
Arzural ben de bugün çok sıkılıyorum niyeyse
beni görmedin ondandır sıkıntın

ahanda arsız diye böylesine denir

2-3 güne bi rahatlarsın sorma bide sinirde azalıyor e bide kilo veriyon bacım daha ne istiyon

geçmiş olsun
kız çocukları meyilli oluyor bu hastalığa öyle korkulacak bişey değil canım internette yazanlara bakma tedavi ettir 3-5 güne iyileşir
bide alt temizliginde önden arkaya mendili devamli kullanki mikrop kutuşa bulaşmasın

uykusuzluktan mahvoldun be evladım niye uyumaz ve aglarsın sallanırken billee
tam uykusu gelmemiştir belki yatmak istemiyodur koridor turu istiyodur paşa yine eskiye döndümü yoksa daha iyimi huyu

baska doktora gıtmedık bızde bu doktora ınandık hemen lökosıt 10-15 yazıyodu ckmu sayılır bu acaba...evet torbyla kendımız aldık evde ıdrarı yanlışlık olmusmudur acaba dıye dusunuyorum

canım idrar tahlili senin almandan etkilenmezde idrar kültürü önemli onu muhakkak hemşire gözetiminde aldırmalısın yanlış idrar alımında elden sagdan soldan bulaşmalar olup yanlış sonuç verebiliyor
ama 10-15 lökosit enf işareti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…