ee sallanmadan uyumusa hiç uyamaz kız
ilk defamı verdin bu corbayı
ben daha gecmedim kıymaya buzlukta varda o fazla cözdürüp ayırsam tekrar buzluga atsam olmaz dimi ?
bu aylarda olan birşey herhalde benim kız da öyle bazen çıldırıyorum bende
şimdiye kadar dayandım yemeden yemicem inşallah ama aklım buzluktaki mini dondurmalarda
ayyy ay bu insanlar mı rahat biz mi rahatsızız anlamayamıyorum dün eşimin babanesi de iğde vermeye çalışıyor adaya bana diyor ver biraz büyük insan zor yiyor ağzı yapış yapış oluyor ufacık bebek nasıl yesin allahtan ada kilitledi hemen ağzını açmadı akıllı kızım benim
he bacım vala diyince de e bizimkiler de çay ekmekle büyüdü ne var diyorlar
büyürler elbet bir şekilde bırakın da anası biziz istedigimiz gibi büyütelim degil mi anacım:26:
yine aldım sallıyom bakalım kim galip gelecek
ay ne bilim bacım yaa 1 saat oldu sallıyorum
şuanda da çok uyklusu var diye uyumuyor pofffff
mızıldanıp duruyorrrr oynatmaya az kaldı drum nerdeee
lafın gelişi 2-3 ay46 mıgece yorgunluguyla farklı görmüşüm
Hoş şuanda da çok yorgunum off hiçini sevmiyorum haftasonu ne güzel
9 a kadar uyuyorum ya
Bisikleti ucuza almışsın kız valla stress niye vereceksin ki başkasına anlamadım
2,5 ayda fit olurum gerek kalmaz diye mi
o tarafta uyuyup kaldıysan tutulmuşturSag tarafım uyuşmuş şekilde parmaklarıma kadar
Ve kaç gündür de sag arka kemiklerimde karıncalanma var
Allah sonumuzu hayretsin
Herkeşlere günaydınnnnn
dalıp çıktım demekStressssssssssssssss gördümseni daldım topigee
şimdiden kaan bey bisiklete başladıysa yandınki ne yandın eliföykü:18:merhaba eylül anneleri haftasonu giremedim fazla inşallah herkezin hafta sonu güzel geçmiştir.biz bol bol gezdik.kardeşimin düğünü için kıyafet baktım pek bişey beğenemedim.oğlana takım elbise buldum ama 1 yaş içinmiş en küçüğü aslında alsam oğlana göre ayarlatırdım terziye ama daha sonrada giyebileceği keten yada kot takım almak istiyorum papyon aldım alacağım takıma takıcam.annemle çıkmıştık onun abiyesini aldık.bide annannesi oğluma ilk adım ayakkabısı ve ebeveyn kontrollü bisiklet aldı.şuan yalnızca evde kullanıyoruz tabi bisikleti.
bu arada oğlumun uykusu çok şükür düzene girdi.geçen haftasonundan beri inşallah böle devam eder.
ben bi geçmişe bakayım neler olmuş.
bende cok severim dondurma ama kısın biraz ara veriyorum 1 aydan fazla oldu 1 tane dondurma duruyo buzlukta benim koca görmesin hoopp mideye sonra:)
iğdede nerden cıktı anacım ya nerde verilmiycek seyler var bizim bebelerin agzına masallah kızına akıllı bebek farklı:))
aynen canım anne olan bizleriz bi karısmayın yaaww
uyudumu naptın?
kıyma ilk :26:
yok bacım olmaz 200 300 gr al minik minik poşetle buzdolabı poşetlerini parçalayıp tek kullanımlık
at buzluga kullanacagın zaman çorbanın içine at ohh yesin bebüşlerrr
uyuduuuu:124::124::124::124:
hee uyudu
bazen ben ortada bir durum yoksa normal bir anda isteklerimi belirtiyorum
mesela diyorum ki drun her dedigini yapmıyorum zaten milletinki gibi kafama yatan uygun gördügüm bir şey varsa
alır uygularım yoksa benim bebegimi kimse benden iyi tanıyamaz 7 24 ben birlikteyim
diyorumm nasıl amaa tam anayım dimi
en iyisi öyle yamak bende kıymalara baslarım o zaman
hadi bakalım uyumus iyi uykuları olsun...
uyuduuuu:124::124::124::124:
masterr ehliyet sınavına girdin mi nasıl gidiyor sürüş kursları
lafın gelişi 2-3 ayhedef kiloya inince veririm salonun ortasında dev gibi duruyor
o tarafta uyuyup kaldıysan tutulmuştur
dalıp çıktım demek
şimdiden kaan bey bisiklete başladıysa yandınki ne yandın eliföykü:18:
sonunda sen galip geldin demek benimininde uykusu var gözlerini ovup duruyo ama uyutamadımbende vazgeçtim
bu arada bizim menümüzdede kıymalı sebze çorbası var bu sefer rondodan çektim kıymalarıda diğer türlüğ yutamamıştı
senin oğlan 1 benimki 2 dediğin gibi kolaysa gelsin baksın drmaşallah paşaya sünnet olduda mevlüdü olucak şimdi.çok şeker ya bu sıpalara göre sünnetlik varmıki çok şeker olurdu.bencede pastaya falan gerek yok son menünüz gayet güzel
ben niye aklına geldim kız
doktormu geliyor baıyo çocuğa bacım ya elde avuçtamı duruyorlar artık.tabi dezavantajları var dikkatli olmassak.tehlieli şeylere daha çabuk ulaşabiliyorlar her an tetikte olmak gerekiyor benimi çekmeceye parmağını sııştırdı geçen çok ağladı gittik çekmece i,çin çocuk kilitleri oluyor ondan aldık.sehpa kenarlarına korumalık aldık.
ben başka türlü oyalamıyorum bu çocuğu çünkü kucaktada durmak istemiyo.halıya koyuyorum bi süre sonra sıkılıyor.
beni görmedin ondandır sıkıntınEliföykü hayırlı olsun canım cicileriniz
Arzural ben de bugün çok sıkılıyorum niyeyse
ahanda arsız diye böylesine denirevet canım ankaradayım bende dün yıamıştım 2 makaina astım dışarı çıktım akşama yağmur yağdı bizde dışardaydık eve geldiğimde çamaşırlar çoktan yağmuru yemişti.tekrar kısa programda yıkayıp eve astım artık.
evet canım 2 günde geçtik.demeki biliyolarmış işi.
aldık canım aldık 2 saat bişey beğenmesini bekledik.ay bide noldu bu yine oğlumun ellerini yalamaya başladı eşime dedim uyar oda dedi anne oğlan hasta oluyo falan dinlemedi bende oğlum yapma şunu milletin ağzına elini sokma dedim.yine dinlemeyince aldım kucağından çocuğu ellerini sildim.eşim artık olayı çevirmeye çalışıyor işte yok ateşleniyo falanda filan.ahhh iyi yaptım bide benim taklitimi çıkararak konuştu elini sokma milletin ağzına dedimya.işte falanca gelin gibi dedi.bende aldım elinden çocuğu.
2-3 güne bi rahatlarsın sorma bide sinirde azalıyor e bide kilo veriyon bacım daha ne istiyoninşallah canım bu haftaki artılar eksiye dönüşür inşallah tabi tavan yapan tatlı isteğini ne yaparım bilemiyorum
saldım valla canım şansıma kızım iyi uyudu bende yayılmaca
canım olsan bir dert olmasan bir dert ama bi ayarı olsun canım coşmasın bünye böyle
offf havada çok kötü bugün
geçmiş olsunmerhaba kızlar ben mart annesıyımsizlere bişey sormak istıyorum
kızım 40 günlük ve ıdrar yolu enfeksıyonu cıktı malesef lökosit oranı10 -15 cıktı...daha cok küçük neden oldu anlamıyorum aranızda böyle bişey yaşayan varmıı???
gercekten cok üzüldüm dert ediyorum ınternette böbrek yetmezlıgı olur dıyalıze kadar gidebilir yazıyordu çok korktum,bu kadar küçükken bunu yaşaması garip degılmı??
lütfen cevap bekliyorum
tam uykusu gelmemiştir belki yatmak istemiyodur koridor turu istiyodur paşauykusuzluktan mahvoldun be evladım niye uyumaz ve aglarsın sallanırken billee
baska doktora gıtmedık bızde bu doktora ınandık hemen lökosıt 10-15 yazıyodu ckmu sayılır bu acaba...evet torbyla kendımız aldık evde ıdrarı yanlışlık olmusmudur acaba dıye dusunuyorum
sanki biz ordan almıştık :44:yok kız ne sınavı
daha kayıt bile olmadım
belge toplamaya calışıyorum
saglık raporunu saglık ocagı verir dimi :26:
şimdi biz sürüyoruz tabi birazdan resmini çeker yüklerim canım oğlumla bisikletini
sanki biz ordan almıştık :44:
alırsın inş canım gezersin ogluşunlaa
koy koyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?