evet canım ankaradayım bende dün yıamıştım 2 makaina astım dışarı çıktım akşama yağmur yağdı bizde dışardaydık eve geldiğimde çamaşırlar çoktan yağmuru yemişti.tekrar kısa programda yıkayıp eve astım artık.
evet canım 2 günde geçtik.demeki biliyolarmış işi.
aldık canım aldık 2 saat bişey beğenmesini bekledik.ay bide noldu bu yine oğlumun ellerini yalamaya başladı eşime dedim uyar oda dedi anne oğlan hasta oluyo falan dinlemedi bende oğlum yapma şunu milletin ağzına elini sokma dedim.yine dinlemeyince aldım kucağından çocuğu ellerini sildim.eşim artık olayı çevirmeye çalışıyor işte yok ateşleniyo falanda filan.ahhh iyi yaptım bide benim taklitimi çıkararak konuştu elini sokma milletin ağzına dedimya.işte falanca gelin gibi dedi.bende aldım elinden çocuğu.
merhaba kızlar ben mart annesıyımsizlere bişey sormak istıyorum
kızım 40 günlük ve ıdrar yolu enfeksıyonu cıktı malesef lökosit oranı10 -15 cıktı...daha cok küçük neden oldu anlamıyorum aranızda böyle bişey yaşayan varmıı???
gercekten cok üzüldüm dert ediyorum ınternette böbrek yetmezlıgı olur dıyalıze kadar gidebilir yazıyordu çok korktum,bu kadar küçükken bunu yaşaması garip degılmı??
lütfen cevap bekliyorum
evet canım ankaradayım bende dün yıamıştım 2 makaina astım dışarı çıktım akşama yağmur yağdı bizde dışardaydık eve geldiğimde çamaşırlar çoktan yağmuru yemişti.tekrar kısa programda yıkayıp eve astım artık.
aldık canım aldık 2 saat bişey beğenmesini bekledik.ay bide noldu bu yine oğlumun ellerini yalamaya başladı eşime dedim uyar oda dedi anne oğlan hasta oluyo falan dinlemedi bende oğlum yapma şunu milletin ağzına elini sokma dedim.yine dinlemeyince aldım kucağından çocuğu ellerini sildim.eşim artık olayı çevirmeye çalışıyor işte yok ateşleniyo falanda filan.ahhh iyi yaptım bide benim taklitimi çıkararak konuştu elini sokma milletin ağzına dedimya.işte falanca gelin gibi dedi.bende aldım elinden çocuğu.
bu çocukları öpme işi insanı çileden çıkarıyor hafta sonu ev gezmelerine gittik şöyle düşündüm de çocuk mikrop almasın diye haftasonu avm ye gitmiyoruz kalabalık diye ama ev gezmesi daha tehlikeli herkes şapşup yüz el farketmiyor kızım öksürüyor diye dr. götürdüğümüzde dr. ilk söylediği şey siz bu çocuğu öpüyor musunuz oldu
canım benim kızımda ilk ay kilo almıyor diye idrar tahlili yaptırmıştık enf. var dediler antibiyotik verdiler sonra başka dr gittik özel lab. tahlil yaptırdık temiz çıktı idrarı idrar torbası ile kendiniz mi aldınız eğer öyleyse sonuç pek sağlıklı değil lab. o bölgeyi solisyonlarla dezenfekte edip idrarı öyle alıyor çok daha sağlıklı sonuç alabiliyorsun
inşallah canım bu haftaki artılar eksiye dönüşür inşallah tabi tavan yapan tatlı isteğini ne yaparım bilemiyorum
saldım valla canım şansıma kızım iyi uyudu bende yayılmaca
canım olsan bir dert olmasan bir dert ama bi ayarı olsun canım coşmasın bünye böyle
offf havada çok kötü bugün
bu çocukları öpme işi insanı çileden çıkarıyor hafta sonu ev gezmelerine gittik şöyle düşündüm de çocuk mikrop almasın diye haftasonu avm ye gitmiyoruz kalabalık diye ama ev gezmesi daha tehlikeli herkes şapşup yüz el farketmiyor kızım öksürüyor diye dr. götürdüğümüzde dr. ilk söylediği şey siz bu çocuğu öpüyor musunuz oldu
canım benim kızımda ilk ay kilo almıyor diye idrar tahlili yaptırmıştık enf. var dediler antibiyotik verdiler sonra başka dr gittik özel lab. tahlil yaptırdık temiz çıktı idrarı idrar torbası ile kendiniz mi aldınız eğer öyleyse sonuç pek sağlıklı değil lab. o bölgeyi solisyonlarla dezenfekte edip idrarı öyle alıyor çok daha sağlıklı sonuç alabiliyorsun
iyi yapmışsınbu ne iş ya ben de dün mevlütte deli oldum çocugun elini yıkaya yıkaya
herkes de mal gib anlamıyorgöz<lerine soka soka yıkadım ama tık yok
biri de diyo yüzünü öpmeyin elini öğün bebek sevinirmiş bababaaa yaşlı diye sustum ama köpürdüm
uykusuzluktan mahvoldun be evladım niye uyumaz ve aglarsın sallanırken billee
baska doktora gıtmedık bızde bu doktora ınandık hemen lökosıt 10-15 yazıyodu ckmu sayılır bu acaba...evet torbyla kendımız aldık evde ıdrarı yanlışlık olmusmudur acaba dıye dusunuyorum
inşallah canım bu haftaki artılar eksiye dönüşür inşallah tabi tavan yapan tatlı isteğini ne yaparım bilemiyorum
saldım valla canım şansıma kızım iyi uyudu bende yayılmaca
canım olsan bir dert olmasan bir dert ama bi ayarı olsun canım coşmasın bünye böyle
offf havada çok kötü bugün
merhaba kızlar ben mart annesıyımsizlere bişey sormak istıyorum
kızım 40 günlük ve ıdrar yolu enfeksıyonu cıktı malesef lökosit oranı10 -15 cıktı...daha cok küçük neden oldu anlamıyorum aranızda böyle bişey yaşayan varmıı???
gercekten cok üzüldüm dert ediyorum ınternette böbrek yetmezlıgı olur dıyalıze kadar gidebilir yazıyordu çok korktum,bu kadar küçükken bunu yaşaması garip degılmı??
lütfen cevap bekliyorum
evet zayıflarsın olsan bi dert olmasan ayrı kadın olmak zor tatlıya dikkat et
bende içeri astm simdi..karamında dediği gibi önceden yüz öperlerdi simdi ellere gecmeye basladılar ay gecen gün biz hastanedeydik tanımadıgız bi kadın ay ne tatlısın diye yanastı elini öpüyü hemen cevirdim cocugu o yetmezmiş gibi elindeki cubuk krakeri veriyo napıyosun abla sen daha dişi bile cıkmadı onun dedim hemen kactık baska tarafa
baska doktora gıtmedık bızde bu doktora ınandık hemen lökosıt 10-15 yazıyodu ckmu sayılır bu acaba...evet torbyla kendımız aldık evde ıdrarı yanlışlık olmusmudur acaba dıye dusunuyorum
ay ne bilim ya off valla çatladım 7 de uyanmış şu saate kadar 20 dakika uyumuş
oyun yok uykusu var e uyu be evladımm
sag kolum zaten uyuşmuş aldım uyuma dedim birazdan başlar
yakaricim lokosit asırı fazla degil ama yinde bebek için enfeksiyondur ama eger idrarı kendin almıs ve yarım saat içerisinde teslim etmemişsende olabilir cünkü idrar durdukca mikrop artat ve üre fazlalasır buna dikkat et
eylül bebekleri cok inatcı benim kızımda öyle ama ben ondan daha inatcıyımmmmm
bana da diyorlar ki çayın tadına baktıralım
çok iyi bir şey sanki
emmek feciymiş eliföykü
sonra da pimpirikli anne oluyorum milletin gözünde
ben de inadım ama gerilmeye başladım yaa offf uykusu var kız
artık sallanmak da mı kesmiyor ne
benimde bu oğlanla başım dertte artık sürekli ağlayarak yaptırmaya çalışıyo istedilerini hayır bazen ne istediğinide anlayamıyorum sürekli zırlıyor ya çıldırıcam
evet zayıflarsın olsan bi dert olmasan ayrı kadın olmak zor tatlıya dikkat et
bende içeri astm simdi..karamında dediği gibi önceden yüz öperlerdi simdi ellere gecmeye basladılar ay gecen gün biz hastanedeydik tanımadıgız bi kadın ay ne tatlısın diye yanastı elini öpüyü hemen cevirdim cocugu o yetmezmiş gibi elindeki cubuk krakeri veriyo napıyosun abla sen daha dişi bile cıkmadı onun dedim hemen kactık baska tarafa
bana da diyorlar ki çayın tadına baktıralım
çok iyi bir şey sanki
emmek feciymiş eliföykü
sonra da pimpirikli anne oluyorum milletin gözünde
biz bu bebeleri yoldan bulmadık anacım devirde degisti bizler bilgili anneleriz ki bütün anneler herseyin en iyisini yapar bebekleri için benim kv dem 2 aylıkken sütlü tatlıdan verdi agzına napıyosun dedim bişey olmaz dedi her yaptıgında uyardım simdi tırsıyo benden
çorba mı agır geldi acep
1 top kıyma patates yer elması tel şehriye ve zyagı koymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?