2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bugün merak ettim seni
evde durumlar nasıl düzeldimi herşey seni bugün göremeyince acaba dedim
şimdi cıkmak zorundayım cevap ver msj

Slm canım benim oglumda öyle gaz gibi anlattıkların her huzursuz benimki de
Sabırla geçmesini bekliyoruz şimdilerde üç kere yapıyor eskiden
8 9 du bizde de

günaydın cnm
işteyim çalışıyorum
burda da hava berbat
kız dün gece açlıktan uyuyamadım
bu diyet yapma işi de ne zor işmiş cnm

kız açlıktan degildir o alışmışsın bir şeyler götürmeye geceleri
ondandır kız inan ben gece yemelerini kestim bir tek meyve yiyorum
spor nasıl gidiyor şekerim

sağol canım tarifin içinn irmiği ocaktan indirdiğinde mi attın?

oyy oyy o bel gerçek mii:))))

sıkılaşmak şarttt nereden indirilmiş? bende indireyimm.

bizde aldık yeni henüz sürmedik ama umarım oturur, kucak derse hiç şaşırmam, taşıması zor oluyor diye mecburiyetten aldık yoksa arabaya sığmadıııııı bastonlardan aldık, memlekete nasıl götürecez, yatağı, döşeği, kıyafeti oyuncağı, arabası, bizim bavul veee gelirkennn bi dünyaa erzak anneler sağolsunlar

eşim geldi ben gideyim yürüyüş yapayım halim hiç yok ama

offoffff ben dedim ben yapmadımm kızınn banaaaaaaaa

canım bende dün yaptım asurelik bugday diye geciyo bizim burda yarma deniyo dün kendimize yaptım ona tuzsuz ayırdım bugün yedirdim az yedi
bende bugün yazacaktım dün adam akıllı giremedim, bende sabahtan ne yapayım diye düşünürken kiler dolabımda gözüme aşurelik buğday kavanozu göründü, bir saat kaynadı içine bir diş sarımsak koydum, sonradan çıkardım (kızımda ağız kokusu yapıyor ve gaz yapar mı acaba dedim) blenderden geçrdim,üzerine yoğrt döktüm:)) her zmannki gibi yemedii ben yedim afiyetle tuzladım sütten geçer dedimm, hamileyken az yemedim içine semziotu doğrayıpp

gir girr arayı açma

canım ben alıyordum ruşeymli ekmek demek buğday rüşeymi diye satılıyormuş bende deneyim dediğin gibi yoğurduna koyunca güzel olabilir.

evet evettt

benim kızında arkadaşları varrr şimiden, kendisinden 3 ay küçüük erkek, yeni doğan bi erkek burda arkadaşların, memlekette ise yengem hamile kız olacak inş. aralarında bir yıl olacak ama diğer en küçkyeğenim 3,5 yaşında

yap canım yap yavaş yavaş yürürsün hem hava almış olursun

bende kociş gelsin azcık rahatlayım diyodum mesaiye kalıcakmış benim adam.

yok kız o içerde yürüyooooo

benim ki de gec gelecekmiş sinir oldum bari erken söyle de yemek yapmıyım
bi de sever diye k.fasulye yapmıştım

benim ki de ayılır iilk zamanlarda bu gaz olayı ne zman geçecek kuru yapsanda yesek derdiiii..

aynen canım bende sever diye tavuklu bezelye yapmıştım sen ye dedi bide.

bende çok severim kuruyu yanında pilav cacık ohhh miss bende yarına yapayım bari akşamdan ıslayımda

yapp miss, ama ben inceden haşlayıp buzluğa koyuyorumm daha pratik oluyoor

herkese bi alıntı yaptım sana da yapmıştım ama ne diiyecektim unuttummmm

yalan dünyasız bii pazartsi düşünemiyorum, kız izin vermezse indiriyorum çarşamba izliyoz, salı seksenler var trt 1 de
başka da dizi izlemiyozzz

sanki gaz gibi , benim kız da dediğin gibi yarım saat soonra uyandığı oluyordu geçenlerde süreli kendiini sıkıyordu gündüzleri dr a götürdük film çekilse gaz dedii, karnını ve ayaklarını sıcak tut ama yine de bi druna götürmenizde yarar var.. umarım en kısa zamanda geçer

Seboşş nerelerdesin
Herkese günaydınn hava berbat kış geldi yine ya pofff

günaydınn karammmm
evet evett aynennn bu ne hava yaaaa

günaydın cnm
işteyim çalışıyorum
burda da hava berbat
kız dün gece açlıktan uyuyamadım
bu diyet yapma işi de ne zor işmiş cnm

günaydın kızlar aferin size akşam fazla kaynatmamışsınız ilk defa bu kadar kolay geçmiş yaptım

maşallah maşallah nasılda kurulmuş beyefendi

lamamma o minik dondurmalar mag..n dimi
hamileyken ne yerdim yaa

evet canım mag...m bende hergün mutlaka 1 tane yerdim ama dün yemedim nefsime karşı savaşı ben kazandım

canım doymuyor olabilir mi acaba emmeden susmadığına göre

kızlar bende dana kıyma veriyorum yağsız etten 2 kere çekilmiş pişince çatalla ezip veriyorum

sekoşşşş hani spor sen dedin bir de uymuyorsun
olmaz böyle bugün en az 1 saat spor yapılacak
lamamma helal olsun yememişşsin m...
hsonu kilo verirsem yiyiyorum ben
bir tane tatlı abur cubur bazen yemiyorum canım da çekmiyor

off regliyken dayanmak çok zor oluyor 1 tane olsa eşime yedircem yada atacam çöpe ama 2 pk var

kız ne 1 saati sen bizi öldürücenmi ben toplamda 20 dk yaparım okadar

kız ne yarım saati ben max sert pedalda 10 dk zor durdum dedim bayılıcam tam 202 kalori gitti:44:

o kadarda değil sana öyle göründü demek bi bakıma ihtiyaç var aslında
o kadar o kadarrr
yıkama yaglama tamamm
off regliyken dayanmak çok zor oluyor 1 tane olsa eşime yedircem yada atacam çöpe ama 2 pk var

kız regliyken ben her gün 1 paket yiyiyordum
pekmez içiyordum yine gitti, 1 kilo
e tabi yememek en güzeli efferinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…