Kızlar derdim çıldırtacak beni yardım edin 16 eylül doğumlu oğlum bi aydır gecede 8-9 kezden fazla çığlık çığlıga uyanıyo kucağıma alıyorum yay gibi bedenini geriye atıyo pış pış yapıyorum konuşuyorum sakinleştirmek için her yolu deniyorum ama çıglıkları dinmiyo ancak beni emerse susuyo susturucu gibi anında susuyo uyuyo emerken yatırıyorum ben daha uykuya dalmadan yine bi çığlık .... Yatırmadan önce okuyorum doyuruyorum gazını falan çıkarıyorum yine aynı yine aynı bi aydır böyle gündüz uykusu derseniz ondada çıglıklarla uyanıyor bi fikriniz varmı yorum yapalımmmm
Seboşş nerelerdesin
Herkese günaydınn hava berbat kış geldi yine ya pofff
günaydın cnm
işteyim çalışıyorum
burda da hava berbat
kız dün gece açlıktan uyuyamadım
bu diyet yapma işi de ne zor işmiş cnm
teşekkür ederim canım güzel sözlerin için
ha bu arada hepsi orjinal
10 dk bisiklet çevirip gelicem bide rezene alırım elime burda olursanız görüşürük hadi spora tontonlar
teşekkür ederim canım güzel sözlerin için
ha bu arada hepsi orjinal
canım bende kıymayı oğluşun avcunun içi adar top top koydum buzluğa.
şöyle yaptım ben
stresten esinlendim biraz endim değiştirdim
kıymayı tereyağında kavurdum.içine sarımsak soğan attım kavurdum su koydum içine yarım havuç kıyma adar patates az kabak oydum haşladım rondodan çektin.içine irmik attım az bişi sonrada nane bu adar canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html
kızlar su linkteki konuyu bi okuyun baya sıkılastırıp diyetle beraber yapıldıgındada zayıflatıyomus cok kişi denemiş övüyolar yani
bende adam gibi okuyup anlayayım nasıl yapıldıgını sonrayükleyim bilgisayara yapıcam
efferinnctesileri unutmayalım
benimki kıyma dedi direkt dr yani
dana veriyorum ben de
evet ya arabadan atıyor kendini sıpa poposu degmeyecek illa kucak biz bu hafta ilk defa denedik
sonuç berbat kirlendigine degmedi evde sürüyorum nereye gidersem efe de benle
sebzelerle birlikte bir top attım pişince rondodan geçirdim
canım emzirdigim için miktaRI BİLMİYORUM
4 saatte bir emiyor allah ne verdiyse
inş alırsın canım çıkmış sorulara çalış geçersin direksiyonda da sana tüyo veririm
eşim geldi ben gideyim yürüyüş yapayım halim hiç yok ama
bende bugün yazacaktım dün adam akıllı giremedim, bende sabahtan ne yapayım diye düşünürken kiler dolabımda gözüme aşurelik buğday kavanozu göründü, bir saat kaynadı içine bir diş sarımsak koydum, sonradan çıkardım (kızımda ağız kokusu yapıyor ve gaz yapar mı acaba dedim) blenderden geçrdim,üzerine yoğrt döktüm:)) her zmannki gibi yemedii ben yedim afiyetle tuzladım sütten geçer dedimm, hamileyken az yemedim içine semziotu doğrayıppcanım bende dün yaptım asurelik bugday diye geciyo bizim burda yarma deniyo dün kendimize yaptım ona tuzsuz ayırdım bugün yedirdim az yedi
bende gideyim abimler aradı geleceklermiş onunda 2,5 aylık kızı var 15 gündür görmüydum bakalım
bugün neti kapattrııyorum yeni bi kampanyaya gecicem cok iyi sınırsız tv falan cok iyi olacak
2 gün sonra görüşürüz canlar
gerci teldede net var yarın ondanda girerim belki
canım ben alıyordum ruşeymli ekmek demek buğday rüşeymi diye satılıyormuş bende deneyim dediğin gibi yoğurduna koyunca güzel olabilir.
aa ne güzel bebişinin yaşıtı arkadaşı olcak demek.kardeş gibi büyürler bizim çevremizde hiç yok oğluşun yaın yaşıtı.apartmanda bizden 1 ay küçük bi bebiş var ama daha annesiyle bi elime etmişliğimiz yok.
görüşürüz canım sonra
yap canım yap yavaş yavaş yürürsün hem hava almış olursun
bende kociş gelsin azcık rahatlayım diyodum mesaiye kalıcakmış benim adam.
benim ki de gec gelecekmişsinir oldum bari erken söyle de yemek yapmıyım
bi de sever diye k.fasulye yapmıştım
aynen canım bende sever diye tavuklu bezelye yapmıştım sen ye dedi bide.
bende çok severim kuruyu yanında pilav cacık ohhh miss bende yarına yapayım bari akşamdan ıslayımda
ruşeymiş de neymişanacım daha neler duyacam
ben bugün ypmadım çok yorgunumyapmaya söz verdikmi kız sözümü yemiyim
girersin girer burası tiryakilik yapıyor giremesekte aklımız burda
kuzuyu asla eve sokmamdamak tadı işte kokuyor bize
dana eti daha hafif zaten
Gir kız arayı sogutma
Evde yaptım canım yürüyüşü
Off kuru fasülye nefisss
Ya ben hala fasülye yiyince efe kudum kudum kuduruyor
Stresss verdik tabi yürüyecez sporu sokacaz hayatımıza
Ben çok yorgun olmama ragmem 1 saat yürüdüm yine hışım çıktı
Açtım pcden yalan dünyayı izledim izlemeyeli aylar yıllar olmuş be
Kızlar derdim çıldırtacak beni yardım edin 16 eylül doğumlu oğlum bi aydır gecede 8-9 kezden fazla çığlık çığlıga uyanıyo kucağıma alıyorum yay gibi bedenini geriye atıyo pış pış yapıyorum konuşuyorum sakinleştirmek için her yolu deniyorum ama çıglıkları dinmiyo ancak beni emerse susuyo susturucu gibi anında susuyo uyuyo emerken yatırıyorum ben daha uykuya dalmadan yine bi çığlık .... Yatırmadan önce okuyorum doyuruyorum gazını falan çıkarıyorum yine aynı yine aynı bi aydır böyle gündüz uykusu derseniz ondada çıglıklarla uyanıyor bi fikriniz varmı yorum yapalımmmm
Seboşş nerelerdesin
Herkese günaydınn hava berbat kış geldi yine ya pofff
günaydın cnm
işteyim çalışıyorum
burda da hava berbat
kız dün gece açlıktan uyuyamadım
bu diyet yapma işi de ne zor işmiş cnm
lamamma o minik dondurmalar mag..n dimi
hamileyken ne yerdim yaa
kız ne yarım saati ben max sert pedalda 10 dk zor durdum dedim bayılıcam tam 202 kalori gitti:44:orjinal stress
10 dk ne len en az yarım saat
o kadarda değil sana öyle göründü demek bi bakıma ihtiyaç var aslında
oo orjinalse az bile söylemişim o zaman
sekoşşşş hani spor sen dedin bir de uymuyorsun
olmaz böyle bugün en az 1 saat spor yapılacak
lamamma helal olsun yememişşsin m...
hsonu kilo verirsem yiyiyorum ben
bir tane tatlı abur cubur bazen yemiyorum canım da çekmiyor
kız ne 1 saati sen bizi öldürücenmi ben toplamda 20 dk yaparım okadarsekoşşşş hani spor sen dedin bir de uymuyorsun
olmaz böyle bugün en az 1 saat spor yapılacak
lamamma helal olsun yememişşsin m...
hsonu kilo verirsem yiyiyorum ben
bir tane tatlı abur cubur bazen yemiyorum canım da çekmiyor
kız ne yarım saati ben max sert pedalda 10 dk zor durdum dedim bayılıcam tam 202 kalori gitti:44:
o kadar o kadarrrkız ne yarım saati ben max sert pedalda 10 dk zor durdum dedim bayılıcam tam 202 kalori gitti:44:
off regliyken dayanmak çok zor oluyor 1 tane olsa eşime yedircem yada atacam çöpe ama 2 pk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?