az yetam anasın has anasın yürü be karam kim tutar bizi
bende acıktım gidim bişiler atıstırayım gelirim
ben yetişmeye çalışıyom siz habire sayfa atlıyosunuz
cumartesi madoda bi dondurma yedim anam anam anam diyim hala tadı damağımdalamamma o minik dondurmalar mag..n dimi
hamileyken ne yerdim yaa
marji benimde aklımda merak ettimmarjiyi özledim ayoll
gelin görümce naptılar acep
sağlık ocağı zannetmiyorum ama bilmiyorumda açıkçasıyok kız ne sınavı
daha kayıt bile olmadım
belge toplamaya calışıyorum
saglık raporunu saglık ocagı verir dimi :26:
şimdi biz sürüyoruz tabi birazdan resmini çeker yüklerim canım oğlumla bisikletini
oy kuzum nasılda mutlu olmuş
ahmette uyandı görüşürüzzzzzuyandı
uykusuzluktan mahvolmuş uykusu bu düşünün artık
marjiyi özledim ayoll
ben de çektim rondodan yoksa yemez başka türlü yarım kaseden çok az yedi ama oyunla şebeklikle yogurt ve kahvaltı favorimiz
yogurt demişken gidem çıkaram uyuyunca da onu vereyim ilk defa her şeyi vermiş olcam bugün bayagı bir aradan sonra
senin oğlan 1 benimki 2 dediğin gibi kolaysa gelsin baksın dr
beni görmedin ondandır sıkıntın
ahanda arsız diye böylesine denir
2-3 güne bi rahatlarsın sorma bide sinirde azalıyor e bide kilo veriyon bacım daha ne istiyon
geçmiş olsun
kız çocukları meyilli oluyor bu hastalığa öyle korkulacak bişey değil canım internette yazanlara bakma tedavi ettir 3-5 güne iyileşir
bide alt temizliginde önden arkaya mendili devamli kullanki mikrop kutuşa bulaşmasın
tam uykusu gelmemiştir belki yatmak istemiyodur koridor turu istiyodur paşayine eskiye döndümü yoksa daha iyimi huyu
canım idrar tahlili senin almandan etkilenmezde idrar kültürü önemli onu muhakkak hemşire gözetiminde aldırmalısın yanlış idrar alımında elden sagdan soldan bulaşmalar olup yanlış sonuç verebiliyor
ama 10-15 lökosit enf işareti
efe de uyandıahmette uyandı görüşürüzzzzz
ayy bende ana oğul fotolarını bekliyorum
ben veremiyorum hepsini günde 1 belki 2 öğün anca veriyorum yoksa sütüm azalıyo canım ya 1 ay daha bekliycem tam anlamıyla vermek için
bizim oğlanlar feci bacım benimki kucağımdayken sanki, ben onu tutmuyorumda kendi kendine hareket edebiliyomuş gibi davranıyor.bırasam uçucak sıpa.bunları anca örümcek paklar.
aman canım iice gıcık oldum kv ye.
oy kuzum nasılda mutlu olmuş
çok beğendim nerden aldınız vede nekadara aldınız vede kullanışlımı
emire bak sen
ya çok yakışmış bisikletine
çok da güzelmiş yahu ne güzel de durmuş efe hemen öne atıp yalamaya başlar bisikleti :131:
:131: dondurmaa ohh
canım senin kıymalı tariften çorba yaptım oğlan bayıldı.bitek domates koymadım yoktu içinede nane attım 1 kase içti çok sevdi
teşekkürler canım.
bi ben miyim kıyma vermeyen hala yapmadım yaaa
tarif alabilirmiyim yapanlardannn??,
(ifadelerim olmiyoooo)
gecmis olsun canim insaallahcabuk gecer öyle kötü seyler düsünme allahin izniyle cabucak gecer antibiyotikle tedavi ediyorlar bol bol su icirmerhaba kızlar ben mart annesıyımsizlere bişey sormak istıyorum
kızım 40 günlük ve ıdrar yolu enfeksıyonu cıktı malesef lökosit oranı10 -15 cıktı...daha cok küçük neden oldu anlamıyorum aranızda böyle bişey yaşayan varmıı???
gercekten cok üzüldüm dert ediyorum ınternette böbrek yetmezlıgı olur dıyalıze kadar gidebilir yazıyordu çok korktum,bu kadar küçükken bunu yaşaması garip degılmı??
lütfen cevap bekliyorum
Bugunlerde bizdede biraz böyle aglatmiyacagimizida biliyorlar kullaniyorlar bizii fenalar fenaaabenimde bu oğlanla başım dertte artık sürekli ağlayarak yaptırmaya çalışıyo istedilerini hayır bazen ne istediğinide anlayamıyorum sürekli zırlıyor ya çıldırıcam
öyle cok agir gelecek seyler koymamissin canim kiyma damutlaka yagsizdirrçorba mı agır geldi acep
1 top kıyma patates yer elması tel şehriye ve zyagı koymuştum
Cay ekmek yine iyi esimin annannesi ilk oglum beni emmedi bende sekerli suyla büyüttüm köy yerinde diyor simdidee bana diyor bebe bisküvisineserbetli su yap yedir diyorrhe bacım vala diyince de e bizimkiler de çay ekmekle büyüdü ne var diyorlar
büyürler elbet bir şekilde bırakın da anası biziz istedigimiz gibi büyütelim degil mi anacım:26:
yine aldım sallıyom bakalım kim galip gelecek
marjiyi özledim ayoll
maasallah sübhanallah bunlardan bende cok görürdümm türkiyedeyken müsteriler hep bebisler oturtup getirirlerdii rahat da ediyorlardii ondaaa oyalaniyordu bizimde var ama kenar kroumaliklari yok ancak 2 yasinda bine bilir onaa böyleesi güzel
Hanimlarr siz günde nekadar süt veriyorsunuz bebisler biz günde 3 sise mama iciyor ek gida haric oda sabah ikindi aksam yatmadan
Sizde nasil
masallah
az ye
:18::18:kızma kız :18:
yok canım agrı kesicilerden akıllı olmuş
yine dellendi
kıymaya bende başlamadım ama en kısa zmnda kuzu kıyması alıp vericem evde dana var
hemşireyi aradım da ehliyet içinse bizimkini kabul etmiyolar hastane lazım didiillaki zorluk cıkaracaklar
annemi aradımda hoş 2saatte bir arıyorum can sıkıntısından
kayıt ol da bari kafanı ona yor diyor can sıkıntısından kocana sarıp durma dedi
cok heveslendim inş. hevesim kursagımda kalmaz :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?