2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

lamamma o minik dondurmalar mag..n dimi
hamileyken ne yerdim yaa
cumartesi madoda bi dondurma yedim anam anam anam diyim hala tadı damağımda

marjiyi özledim ayoll
gelin görümce naptılar acep
marji benimde aklımda merak ettim

yok kız ne sınavı
daha kayıt bile olmadım
belge toplamaya calışıyorum
saglık raporunu saglık ocagı verir dimi :26:
sağlık ocağı zannetmiyorum ama bilmiyorumda açıkçası

şimdi biz sürüyoruz tabi birazdan resmini çeker yüklerim canım oğlumla bisikletini

marjiyi özledim ayoll

ayy bende ana oğul fotolarını bekliyorum

ben veremiyorum hepsini günde 1 belki 2 öğün anca veriyorum yoksa sütüm azalıyo canım ya 1 ay daha bekliycem tam anlamıyla vermek için

bizim oğlanlar feci bacım benimki kucağımdayken sanki, ben onu tutmuyorumda kendi kendine hareket edebiliyomuş gibi davranıyor.bırasam uçucak sıpa.bunları anca örümcek paklar.

aman canım iice gıcık oldum kv ye.

gerçekten bisiklet şahane tam oturabiliniyor mu onda efe arabasında dik oturamıyor atıyor kendini aşagıya
saglam oturtuyorsa iyi olur ben de alırım hemen

ahmette uyandı görüşürüzzzzz
efe de uyandı

niye kız yine ne yaptı
en fazla kahvaltı o da yarım kase az veriyorum ben de süt alsı daha çok diye

oy kuzum nasılda mutlu olmuş

çok beğendim nerden aldınız vede nekadara aldınız vede kullanışlımı

canım ankarada pembe prenses diye bi mağaza var ordan aldık çok kullanışlı ama daha küçük biizmiler şuan evde arada oyalamak için koyuyorum sürüyorum çok hoşuna gidiyo.yazın dışarı çıarıcam.büyüyüncede kendileri sürebil,iyolar orumalılar ve ebeveyn kontrolü çıkıyor.
90 liraya aldık ama 120 miş 1 aya tekrar 120 ye çııcakmış öle dedi satıcı.annemde alalım koyalım dedi aldı.

emire bak sen
ya çok yakışmış bisikletine
çok da güzelmiş yahu ne güzel de durmuş efe hemen öne atıp yalamaya başlar bisikleti :131:

:131: dondurmaa ohh

canım benim oğlanda yalamaya çalışıyo sürerken ve foto çekilirken yalamıyor bitek.
biraz küçük aldı bisikletin içinde paşam yaza daha iyi olur inşallah

canım senin kıymalı tariften çorba yaptım oğlan bayıldı.bitek domates koymadım yoktu içinede nane attım 1 kase içti çok sevdi

teşekkürler canım.

canım senin kıymalı tariften çorba yaptım oğlan bayıldı.bitek domates koymadım yoktu içinede nane attım 1 kase içti çok sevdi

teşekkürler canım.

bi ben miyim kıyma vermeyen hala yapmadım yaaa

tarif alabilirmiyim yapanlardannn??,

(ifadelerim olmiyoooo)

bi ben miyim kıyma vermeyen hala yapmadım yaaa

tarif alabilirmiyim yapanlardannn??,

(ifadelerim olmiyoooo)

canım bende kıymayı oğluşun avcunun içi adar top top koydum buzluğa.

şöyle yaptım ben

stresten esinlendim biraz endim değiştirdim

kıymayı tereyağında kavurdum.içine sarımsak soğan attım kavurdum su koydum içine yarım havuç kıyma adar patates az kabak oydum haşladım rondodan çektin.içine irmik attım az bişi sonrada nane bu adar canım.

gecmis olsun canim insaallahcabuk gecer öyle kötü seyler düsünme allahin izniyle cabucak gecer antibiyotikle tedavi ediyorlar bol bol su icir

benimde bu oğlanla başım dertte artık sürekli ağlayarak yaptırmaya çalışıyo istedilerini hayır bazen ne istediğinide anlayamıyorum sürekli zırlıyor ya çıldırıcam
Bugunlerde bizdede biraz böyle aglatmiyacagimizida biliyorlar kullaniyorlar bizii fenalar fenaaa
çorba mı agır geldi acep
1 top kıyma patates yer elması tel şehriye ve zyagı koymuştum
öyle cok agir gelecek seyler koymamissin canim kiyma damutlaka yagsizdirr

Cay ekmek yine iyi esimin annannesi ilk oglum beni emmedi bende sekerli suyla büyüttüm köy yerinde diyor simdidee bana diyor bebe bisküvisineserbetli su yap yedir diyorr yok artik dediim bebe bisküvisi yiyor ama toplasan günde 4 tane onuda kemire kemire
marjiyi özledim ayoll
galay ceke ceke solugu topikte bulur artik gelsede resimleri görsekk gözümüz gönlümüz acilsaa
maasallah sübhanallah bunlardan bende cok görürdümm türkiyedeyken müsteriler hep bebisler oturtup getirirlerdii rahat da ediyorlardii ondaaa oyalaniyordu bizimde var ama kenar kroumaliklari yok ancak 2 yasinda bine bilir onaa böyleesi güzel güle güle kulanin

Hanimlarr siz günde nekadar süt veriyorsunuz bebisler biz günde 3 sise mama iciyor ek gida haric oda sabah ikindi aksam yatmadan
Sizde nasil

kıymaya bende başlamadım ama en kısa zmnda kuzu kıyması alıp vericem evde dana var

hemşireyi aradım da ehliyet içinse bizimkini kabul etmiyolar hastane lazım didi illaki zorluk cıkaracaklar
annemi aradımda hoş 2saatte bir arıyorum can sıkıntısından
kayıt ol da bari kafanı ona yor diyor can sıkıntısından kocana sarıp durma dedi
cok heveslendim inş. hevesim kursagımda kalmaz :26:

Hanimlarr siz günde nekadar süt veriyorsunuz bebisler biz günde 3 sise mama iciyor ek gida haric oda sabah ikindi aksam yatmadan
Sizde nasil

ben sık sık vermeye calışıyorum zaten cok azaldı iyice kesilmesin diye
gece zaten memeyle doyuyor gündüzde ara öğünlerde veriyorm

bende baslamadım illa kuzu kıyması olmasımı gerekiyormus?ben sanırım saglık ocagından almıstım.sınavdada hep eski cıkmıs sorulara calıstım o kadar..anneye bak damatcı heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…