2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım çok bildiklerini sanıyorlar büyükler.ama biz anneyiz bizden daha iyi kimse bilemez.hem teknoloji hem imkanlar çok gelişmiş şimdi.niye bunlardan yararlanmak varken abuk sabuk büyütelimki bebeleri.

teşekkür ederiz teyzesi

Hanimlarr siz günde nekadar süt veriyorsunuz bebisler biz günde 3 sise mama iciyor ek gida haric oda sabah ikindi aksam yatmadan
Sizde nasil

canım ben ölçemiyorum ama şöyle söyleyim 4 saatte 1 emziriyorum gece hariç gece 1 kez emiyoruz yani günde 5 ez falan emziriyorum günde.ek gıda işi düzenli değil bizde bazen çorba veriyorum bazen kahvaltı bazen muhallebi sütümün az olduğunu hissedersemde 2 kez oluyo günde ek gıda.yani baya düzensiz bizim yeme işi.

canım hayırlı olsun ehliyet alıcaksın galiba inşallah zorluk çekmeden alırsın bende istiyorum ama seneye alıcam inşallah.

ben dana kıyma veriyorum ya kuzu kıymamı olucak hiç bilmiyordum.

Son düzenleme:
masallahayakları pedallara yetişmiyo yavrumun 2 yasta ancaksürer ama senin için cok iyi olmus bebek arabasında durmazlar artık büyüyolar hosunada gider

az yedimm

durmuyor canım biyere gidiyoruz bazen babası emiri ben arabasını taşıyorum.

1 -2 ay sonra daha rahat kullanırız sanırım dışarda bisikleti.bazen oturmaktan yorulabiliyor.

masallahayakları pedallara yetişmiyo yavrumun 2 yasta ancaksürer ama senin için cok iyi olmus bebek arabasında durmazlar artık büyüyolar hosunada gider

az yedimm
efferinn ctesileri unutmayalım
bende baslamadım illa kuzu kıyması olmasımı gerekiyormus?ben sanırım saglık ocagından almıstım.sınavdada hep eski cıkmıs sorulara calıstım o kadar..anneye bak damatcı heralde
benimki kıyma dedi direkt dr yani
dana veriyorum ben de
durmuyor canım biyere gidiyoruz bazen babası emiri ben arabasını taşıyorum.

1 -2 ay sonra daha rahat kullanırız sanırım dışarda bisikleti.bazen oturmaktan yorulabiliyor.
evet ya arabadan atıyor kendini sıpa poposu degmeyecek illa kucak biz bu hafta ilk defa denedik
sonuç berbat kirlendigine degmedi evde sürüyorum nereye gidersem efe de benle
bi ben miyim kıyma vermeyen hala yapmadım yaaa

tarif alabilirmiyim yapanlardannn??,

(ifadelerim olmiyoooo)
sebzelerle birlikte bir top attım pişince rondodan geçirdim

Hanimlarr siz günde nekadar süt veriyorsunuz bebisler biz günde 3 sise mama iciyor ek gida haric oda sabah ikindi aksam yatmadan
Sizde nasil
canım emzirdigim için miktaRI BİLMİYORUM
4 saatte bir emiyor allah ne verdiyse

inş alırsın canım çıkmış sorulara çalış geçersin direksiyonda da sana tüyo veririm

arzuuu inceleyecemm bakalım nasılmış zayıflayak kız artık yaz geldi gelecek

kızlar ben dün bugday ruşeymi aldım efenin yogurduna çorbasına koyuyorum hem güzel kıvam alıyor hem de doyurucu oluyor
besleyiciymiş zaten nasıl yumurtanın vitamini sarısında bugdayın vitamini de ruşeymideymiş

canım bende dün yaptım asurelik bugday diye geciyo bizim burda yarma deniyo dün kendimize yaptım ona tuzsuz ayırdım bugün yedirdim az yedi

bende gideyim abimler aradı geleceklermiş onunda 2,5 aylık kızı var 15 gündür görmüydum bakalım
bugün neti kapattrııyorum yeni bi kampanyaya gecicem cok iyi sınırsız tv falan cok iyi olacak
2 gün sonra görüşürüz canlar
gerci teldede net var yarın ondanda girerim belki

canım ben alıyordum ruşeymli ekmek demek buğday rüşeymi diye satılıyormuş bende deneyim dediğin gibi yoğurduna koyunca güzel olabilir.

aa ne güzel bebişinin yaşıtı arkadaşı olcak demek.kardeş gibi büyürler bizim çevremizde hiç yok oğluşun yaın yaşıtı.apartmanda bizden 1 ay küçük bi bebiş var ama daha annesiyle bi elime etmişliğimiz yok.

görüşürüz canım sonra

kuzu kıyması şart mı bilmiyorum da :26:
kuzunun daha iyi olduğunu düşünüyorum

canım bende dotorun dedi dana kıyma verilmez sandım kortum bişey olur diye daha bugünde verdimde.

ben kendim kuzu yiyemediğimden almam ama daha iyi oluyorsa oğlana ondan alayım bende o zaman.

benim ki de gec gelecekmiş sinir oldum bari erken söyle de yemek yapmıyım
bi de sever diye k.fasulye yapmıştım

aynen canım bende sever diye tavuklu bezelye yapmıştım sen ye dedi bide.

bende çok severim kuruyu yanında pilav cacık ohhh miss bende yarına yapayım bari akşamdan ıslayımda

ruşeymiş de neymiş anacım daha neler duyacam

eşim geldi ben gideyim yürüyüş yapayım halim hiç yok ama
ben bugün ypmadım çok yorgunumyapmaya söz verdikmi kız sözümü yemiyim

girersin girer burası tiryakilik yapıyor giremesekte aklımız burda

kuzuyu asla eve sokmam damak tadı işte kokuyor bize

canım bende dotorun dedi dana kıyma verilmez sandım kortum bişey olur diye daha bugünde verdimde.

ben kendim kuzu yiyemediğimden almam ama daha iyi oluyorsa oğlana ondan alayım bende o zaman.
dana eti daha hafif zaten

Gir kız arayı sogutma
yap canım yap yavaş yavaş yürürsün hem hava almış olursun

bende kociş gelsin azcık rahatlayım diyodum mesaiye kalıcakmış benim adam.
Evde yaptım canım yürüyüşü
benim ki de gec gelecekmiş sinir oldum bari erken söyle de yemek yapmıyım
bi de sever diye k.fasulye yapmıştım

Off kuru fasülye nefisss
Ya ben hala fasülye yiyince efe kudum kudum kuduruyor

Stresss verdik tabi yürüyecez sporu sokacaz hayatımıza
Ben çok yorgun olmama ragmem 1 saat yürüdüm yine hışım çıktı
Açtım pcden yalan dünyayı izledim izlemeyeli aylar yıllar olmuş be

Kızlar derdim çıldırtacak beni yardım edin 16 eylül doğumlu oğlum bi aydır gecede 8-9 kezden fazla çığlık çığlıga uyanıyo kucağıma alıyorum yay gibi bedenini geriye atıyo pış pış yapıyorum konuşuyorum sakinleştirmek için her yolu deniyorum ama çıglıkları dinmiyo ancak beni emerse susuyo susturucu gibi anında susuyo uyuyo emerken yatırıyorum ben daha uykuya dalmadan yine bi çığlık .... Yatırmadan önce okuyorum doyuruyorum gazını falan çıkarıyorum yine aynı yine aynı bi aydır böyle gündüz uykusu derseniz ondada çıglıklarla uyanıyor bi fikriniz varmı yorum yapalımmmm

Bizim doktorumuz dana kuzu tavuk yiyebilecegini söyledii biz süt danasi yiyoruz
ben en son dogru düzgün kesintisiz hamileyken izledim yalan dünyayi

Yay gibi kendini geri atiyorsa gazimi var ki cikartamadigi sanci yapan baska birsey aklima gelmiyorr gecmis olsun canim benim kizda gazi olunca kendini geri atardi gerinirdi simdi gündüzleri gazi oldugunu fark ettigimde sicak su torbasini gece uykusuna yattiginda ayagina koyuyorum daha rahat uyuyorr insaallah gecer doktora götürdünüzmü hic belki baska bir rahatsizligi vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…