gecmis olsun canim insaallahcabuk gecer öyle kötü seyler düsünme allahin izniyle cabucak gecer antibiyotikle tedavi ediyorlar bol bol su icir
Bugunlerde bizdede biraz böyle aglatmiyacagimizida biliyorlar kullaniyorlar bizii fenalar fenaaa
öyle cok agir gelecek seyler koymamissin canim kiyma damutlaka yagsizdirr
Cay ekmek yine iyi esimin annannesi ilk oglum beni emmedi bende sekerli suyla büyüttüm köy yerinde diyor simdidee bana diyor bebe bisküvisineserbetli su yap yedir diyorryok artik dediim bebe bisküvisi yiyor ama toplasan günde 4 tane onuda kemire kemire
galay ceke ceke solugu topikte bulur artik gelsede resimleri görsekk gözümüz gönlümüz acilsaa
maasallah sübhanallah bunlardan bende cok görürdümm türkiyedeyken müsteriler hep bebisler oturtup getirirlerdii rahat da ediyorlardii ondaaa oyalaniyordu bizimde var ama kenar kroumaliklari yok ancak 2 yasinda bine bilir onaa böyleesi güzelgüle güle kulanin
Hanimlarr siz günde nekadar süt veriyorsunuz bebisler biz günde 3 sise mama iciyor ek gida haric oda sabah ikindi aksam yatmadan
Sizde nasil
kıymaya bende başlamadım ama en kısa zmnda kuzu kıyması alıp vericem evde dana var
hemşireyi aradım da ehliyet içinse bizimkini kabul etmiyolar hastane lazım didiillaki zorluk cıkaracaklar
annemi aradımda hoş 2saatte bir arıyorum can sıkıntısından
kayıt ol da bari kafanı ona yor diyor can sıkıntısından kocana sarıp durma dedi
cok heveslendim inş. hevesim kursagımda kalmaz :26:
masallahayakları pedallara yetişmiyo yavrumun 2 yasta ancaksürer ama senin için cok iyi olmus bebek arabasında durmazlar artık büyüyolar hosunada gider
az yedimm
efferinnmasallahayakları pedallara yetişmiyo yavrumun 2 yasta ancaksürer ama senin için cok iyi olmus bebek arabasında durmazlar artık büyüyolar hosunada gider
az yedimm
benimki kıyma dedi direkt dr yanibende baslamadım illa kuzu kıyması olmasımı gerekiyormus?ben sanırım saglık ocagından almıstım.sınavdada hep eski cıkmıs sorulara calıstım o kadar..anneye bak damatcı heralde
evet ya arabadan atıyor kendini sıpa poposu degmeyecek illa kucak biz bu hafta ilk defa denedikdurmuyor canım biyere gidiyoruz bazen babası emiri ben arabasını taşıyorum.
1 -2 ay sonra daha rahat kullanırız sanırım dışarda bisikleti.bazen oturmaktan yorulabiliyor.
sebzelerle birlikte bir top attım pişince rondodan geçirdimbi ben miyim kıyma vermeyen hala yapmadım yaaa
tarif alabilirmiyim yapanlardannn??,
(ifadelerim olmiyoooo)
canım emzirdigim için miktaRI BİLMİYORUMHanimlarr siz günde nekadar süt veriyorsunuz bebisler biz günde 3 sise mama iciyor ek gida haric oda sabah ikindi aksam yatmadan
Sizde nasil
kıymaya bende başlamadım ama en kısa zmnda kuzu kıyması alıp vericem evde dana var
hemşireyi aradım da ehliyet içinse bizimkini kabul etmiyolar hastane lazım didiillaki zorluk cıkaracaklar
annemi aradımda hoş 2saatte bir arıyorum can sıkıntısından
kayıt ol da bari kafanı ona yor diyor can sıkıntısından kocana sarıp durma dedi
cok heveslendim inş. hevesim kursagımda kalmaz :26:
arzuuu inceleyecemm bakalım nasılmış zayıflayak kız artık yaz geldi gelecek
bak bakem bi
kızlar ben dün bugday ruşeymi aldım efenin yogurduna çorbasına koyuyorum hem güzel kıvam alıyor hem de doyurucu oluyor
besleyiciymiş zaten nasıl yumurtanın vitamini sarısında bugdayın vitamini de ruşeymideymiş
arzuuu inceleyecemm bakalım nasılmış zayıflayak kız artık yaz geldi gelecek
kızlar ben dün bugday ruşeymi aldım efenin yogurduna çorbasına koyuyorum hem güzel kıvam alıyor hem de doyurucu oluyor
besleyiciymiş zaten nasıl yumurtanın vitamini sarısında bugdayın vitamini de ruşeymideymiş
bende gideyim abimler aradı geleceklermiş onunda 2,5 aylık kızı var 15 gündür görmüydum bakalım
bugün neti kapattrııyorum yeni bi kampanyaya gecicem cok iyi sınırsız tv falan cok iyi olacak
2 gün sonra görüşürüz canlar
gerci teldede net var yarın ondanda girerim belki
eşim geldi ben gideyim yürüyüş yapayım halim hiç yok ama
yap canım yap yavaş yavaş yürürsün hem hava almış olursun
bende kociş gelsin azcık rahatlayım diyodum mesaiye kalıcakmış benim adam.
kuzu kıyması şart mı bilmiyorum da :26:
kuzunun daha iyi olduğunu düşünüyorum
benim ki de gec gelecekmişsinir oldum bari erken söyle de yemek yapmıyım
bi de sever diye k.fasulye yapmıştım
ruşeymiş de neymişarzuuu inceleyecemm bakalım nasılmış zayıflayak kız artık yaz geldi gelecek
ben bugün ypmadım çok yorgunumeşim geldi ben gideyim yürüyüş yapayım halim hiç yok ama
girersin girer burası tiryakilik yapıyor giremesekte aklımız burdabende gideyim abimler aradı geleceklermiş onunda 2,5 aylık kızı var 15 gündür görmüydum bakalım
bugün neti kapattrııyorum yeni bi kampanyaya gecicem cok iyi sınırsız tv falan cok iyi olacak
kuzuyu asla eve sokmamkuzu kıyması şart mı bilmiyorum da :26:
dana eti daha hafif zatencanım bende dotorun dedi dana kıyma verilmez sandım kortum bişey olur diye daha bugünde verdimde.
ben kendim kuzu yiyemediğimden almam ama daha iyi oluyorsa oğlana ondan alayım bende o zaman.
Gir kız arayı sogutmabende gideyim abimler aradı geleceklermiş onunda 2,5 aylık kızı var 15 gündür görmüydum bakalım
Evde yaptım canım yürüyüşüyap canım yap yavaş yavaş yürürsün hem hava almış olursun
bende kociş gelsin azcık rahatlayım diyodum mesaiye kalıcakmış benim adam.
benim ki de gec gelecekmişsinir oldum bari erken söyle de yemek yapmıyım
bi de sever diye k.fasulye yapmıştım
canım bende dün yaptım asurelik bugday diye geciyo bizim burda yarma deniyo dün kendimize yaptım ona tuzsuz ayırdım bugün yedirdim az yedi
Bizim doktorumuz dana kuzu tavuk yiyebilecegini söylediikuzu kıyması şart mı bilmiyorum da :26:
ben en son dogru düzgün kesintisiz hamileyken izledim yalan dünyayiGir kız arayı sogutma
Evde yaptım canım yürüyüşü
Off kuru fasülye nefisss
Ya ben hala fasülye yiyince efe kudum kudum kuduruyor
Stresss verdik tabi yürüyecez sporu sokacaz hayatımıza
Ben çok yorgun olmama ragmem 1 saat yürüdüm yine hışım çıktı
Açtım pcden yalan dünyayı izledim izlemeyeli aylar yıllar olmuş be
Yay gibi kendini geri atiyorsa gazimi var ki cikartamadigi sanci yapan baska birsey aklima gelmiyorrKızlar derdim çıldırtacak beni yardım edin 16 eylül doğumlu oğlum bi aydır gecede 8-9 kezden fazla çığlık çığlıga uyanıyo kucağıma alıyorum yay gibi bedenini geriye atıyo pış pış yapıyorum konuşuyorum sakinleştirmek için her yolu deniyorum ama çıglıkları dinmiyo ancak beni emerse susuyo susturucu gibi anında susuyo uyuyo emerken yatırıyorum ben daha uykuya dalmadan yine bi çığlık .... Yatırmadan önce okuyorum doyuruyorum gazını falan çıkarıyorum yine aynı yine aynı bi aydır böyle gündüz uykusu derseniz ondada çıglıklarla uyanıyor bi fikriniz varmı yorum yapalımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?