daha ne yiyecenyeter
stress okurken ahmetin menü sandım kızz
iyi bence emziriyoruz sonuçta
ben yarım somun ekmek kaşarlı tost steel teee ve bir elmaa
ha bir de türkkahvesi orta şekerli
hoşbulduk şekerim bizimkilerde bi ara lahana diyeti yaptı baya işe yaradı kız hepimiz tosunuz yaşasın tosun annelerhoş geldin canım
kız biz topik tosun anneler kampı açtık
ctesileri kilolarımızı yazıp gaza geliyoz
fazlalıgın varsa gel katıl bize anacım
bence gayet normal yanlız ekmek bi dilim olaydıda yumurta felan yerine yeseydin
ara öğünde gayet güzel
vay hoşgeldin
diyetteyiz sen yapmıyomusun zayıfmısın kilon ne yaz bakalım tatlum
efeye kv mi bakıcak kızkızlarr ben çıkıyorum bugün arkla buluşacazz kız kıza
öptm hepinizziii
peynir çeşidinin biri fazla benceben pazar toplamda 20 dk yaptım dün temizlik yaptım yorgundum diye hiç yapmadım bugünde 20 dk yaparım yeter
aç olmaz sebos valla ben 3 öğün yiyom aradada meyve leblebi fındık muhakkak atıştırıyorum
iyiymiş bıngıllıktan kurtulucam inşallah gerçi normalde sıkıyımdır bi anda kilo alınca bıngıl oldum
ben 1.5 yumurta avuç içi kadar kaşar 1 küçük kutu labne zeytin 2 çatal tahinpekmez 1-1.5 dilim ekmek
azmı çokmu kızlar he
vah ki ne vah bacımkaram ben geldim bacım nasılsınız diyetmi yapıyonuz kız vahhhh vahhhhhhhhhhhhh
bence gayet normal yanlız ekmek bi dilim olaydıda yumurta felan yerine yeseydin
ara öğünde gayet güzel
vay hoşgeldin
diyetteyiz sen yapmıyomusun zayıfmısın kilon ne yaz bakalım tatlum
kızlarr ben çıkıyorum bugün arkla buluşacazz kız kıza
öptm hepinizziii
hiçbişey kalmamış senin ah 65 olsam nerdehoşbulduk şekerim bizimkilerde bi ara lahana diyeti yaptı baya işe yaradı kız hepimiz tosunuz yaşasın tosun annelerahh olmazmı ama mamalar çok tatlıu geliyo ayırmayn beni çikolatalarmdan
hoşbulduk komşucum ne zayıfı kız değilim aşırıda değilim ama var yapamıyoım ya kafaya koyamadm diyet işini60la başladm 82yle btrdim 3 hafta erken doğurdum zamanında doğursaydım 90 olcakmışım heralde şimdi 65 im diyet falanda yapmadm ama çoğu gtti şişliğim çokmuş heralde
karam çok güldüm yakıza neler demişin kendin yarım ekmeği götürmüşün:125:
bişey kalmadı ama sıkılaşmak lazım bacım yahiçbişey kalmamış senin ah 65 olsam nerde
di mi ama cnm
e aklın yolu bir
ince mince kalorisine bak canım onun yerine işe yarar bişiler ye beapeynir çeşidinin biri fazla bence
vah ki ne vah bacım
kız ekmek kağıt gibi incecik iki dilimi bi dilim etmez light ekmek bacım
he valla götürüyor kaşarlı yarım ekmek tostu sonra bize böle göz pörtletiyorkaram çok güldüm yakıza neler demişin kendin yarım ekmeği götürmüşün:125:
senle benim yolum uzum sebos havaya girmeyekben de ben de
bişey kalmadı ama sıkılaşmak lazım bacım ya
e yani aynı fikirdeyim ama abartmayın ya emziriyosanız anne sütü önemli emsin yavrucaklar
ince mince kalorisine bak canım onun yerine işe yarar bişiler ye bea
kız biz yememeyi değil yemeyi abartırız ancak
sen biza bakma cnm
he valla götürüyor kaşarlı yarım ekmek tostu sonra bize böle göz pörtletiyor
senle benim yolum uzum sebos havaya girmeyek
spor yap bacım biz başladık topikcene bakacaz sonuç ne olacakbişey kalmadı ama sıkılaşmak lazım bacım ya
e yani aynı fikirdeyim ama abartmayın ya emziriyosanız anne sütü önemli emsin yavrucaklar
kız 65 deşül 58 hedef kilo gerçi geöen hafta 62 ye çıkarmıştım du bakalım gidişata göre rakamlar degişiyorcnm senin 65 e 7 var ben hesaplamak bile istemiyorum
iyisin iyi
kız 65 deşül 58 hedef kilo gerçi geöen hafta 62 ye çıkarmıştım du bakalım gidişata göre rakamlar degişiyor
ben kaçtım görüşürüz
niye kız ne yedin ne kadar yedin
yazarken dedim içimden kötü örnek olmyim diye
dayanıklılık testi bu bir nevi
kız tatlı benim hayatım annem diyo zayıfladıkça sinire sardın :44:tatlı pek yemiyom ya ondanmı acep
ben bu değerlere pek inanmıyom bacım ya ama kas oranım fazlalaşsın uğraşıyom işte
bayılmadan ye3-4 tane felan
yarım ekmek yemiş bi de benimkine yeter demez mi
ne sözü ne kaçırımd ben stressteşekkür ederim canım güzel sözlerin için
ha bu arada hepsi orjinal
ya bu bisiklet ne güzelmiş kaç calori yaktığını da yazıyor ha süpermişşşş10 dk bisiklet çevirip gelicem bide rezene alırım elime burda olursanız görüşürük hadi spora tontonlar
sekoş bu ne kız 1 sayfalık alıntı stresi geçtin
ee ne diyecektim ben sanaa :44:
dur bir bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?