- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
diyetten degil yani bence heralde sanırsam galiba
stressten bence geçen canın sıkılmıştı ya azalan süt hepten gitti
marji ne oldu kız anlat hele
Bunudiyen 60 yasinda koca kadin hayir kendi kendime diyorum benmi abartiyorum sonra düsündükce dahada zoruma gidiyor
teşekkürler şekerim,çok fettan çok hiç sorma
haklısın canım olayında o sözler hiç hoş olmamış.
sağol canım mert düğünün en yakışıklı erkeğiydi
Tabiki en yakisikli erkekmert olacakanlatayımda canım ilerde yazdıklarımı bulursa diye korkmuyo değilim:18:
Dogru diyorsun canım fettanmış zaten aha beni de bulmasın:18:anlatayımda canım ilerde yazdıklarımı bulursa diye korkmuyo değilim:18:
Abartmiyosun cnm kimse cocuguna laf soyletmez sokakta mi bulduk biz bunlari
Tabiki en yakisikli erkekmert olacak
Bu sayfaya girdigini biliyormu gelin bilmiyorsa sorun yok
Heey ankarabulusmasi miiisen neresindensin canım isteyen olursa yazın ankara buluşması yapabiliriz
Selam kizlaar, golge takipciniz geldi
Marjinal masallah hem ogluna hem sana, nicel guzel gunlere insallah.
Eylulnazdc hic canini sikma bacim, insanlara akil sir ermiyo bazen. Bu nasil mantik kesin ben yanlis duyuyorum denilecek seyleri pirt diye kolaylikla soyleyiveriyolar..
Hastalara sifa, dertlilere deva diliyorum, iclerinde de kendime
Heey ankarabulusmasi miiiben de varim ben deee!
Kizilay yapariz ulasim kolay olur
:18:bilmiyorda burasını bulması hiçte zor değil bazen bizim bilgisayarı kullanıyor,zaten googlede hep çıkıyor bura.
Selam kizlaar, golge takipciniz geldi
Eylulnazdc hic canini sikma bacim, insanlara akil sir ermiyo bazen. Bu nasil mantik kesin ben yanlis duyuyorum denilecek seyleri pirt diye kolaylikla soyleyiveriyolar..
:18:
Oh ne güzel buluşun bir de bebeklerin toplu fotosunu koyun
Biz burda
Hmm ozaman dikkatli olman lazimbilmiyorda burasını bulması hiçte zor değil bazen bizim bilgisayarı kullanıyor,zaten googlede hep çıkıyor bura.
öyle ne bilim canim agzi olan konusuyorrAbartmiyosun cnm kimse cocuguna laf soyletmez sokakta mi bulduk biz bunlari
öyle vallaha halbuki okadarda dikkat etmeye calisirim kirmammak icin asil kalp kirarsan degirini biliyorlar maalesefSelam kizlaar, golge takipciniz geldi
teldende tadi cikmazz biraz bilgisayarin sogmasini beklePat diye bilgisayar kapandı ya off açıyom açılmıyor telden giriyom ne oldu acep
Siz de gelin, ankaradan iyi orta nokta mi olur
tedirgin olunmazmı canım hasta olunca analar çekiyor kahrınıteyzesi onun pek şikayeti yoktu da ben tedirgin oldum kucaktan kucağa.
yiyince süt artıyomu sebos ben artık farkedemiyorum ikisi arasındaki farkıSaol cnm geldigimde berbatti kizim biseyler yedirdim peditus verdim uyuttum uyandiginda canavardi masallah zutum bugun iyice azaldi cnm iki gundur iyi tutmustum bogazimi ama bugun isten gelince buldugumu yedim
Masallah ikinize de cnm hayirli ugurlu olsun dugununuz
Hayirli olsun cnm ilk inciniz darisi basimiza
O nasil bi komsuymus ya ne vericem elin evine cocugumu yuh artik
üşüttüm demekki spor yaramadıHayirdir cnm niye sinirlisin
Gecmis olsun cnm
Sabah iyiydin cidden
Yorma kendini fazla
Hastayken bogazini da kisma cnm
aman öğrenme canım ne kadar geç öğrensen o kadar iyi sonra başucu ilacın oluyorgeçmiş olsun canım hemen atlatmışsınız çok şükür.deneyimli annelerin hali bi başka oluyo tabi hemen nesi var anlayıp ilacını verip şipşak iyileşiveriyor kuzular.
ben daha peditusun ne olduğunu bilmiyorum
güvenme bacım neler duyuyoruz nelerhaklısınız kızlar vermem zaten çocuğumu kimseye eşimde çok kızdı.ama onlar öyle 1.5 yaşındakıi kızını komşusuna bırakıp işe gidiyordu bir ara.kadın kızı alıp köyüne götürecekti falan ama ben böle şeyleri hiç sevmem ve kimseye güvenemem.
kızlar bu kızın ailesi çok sorunlu hele annesi tam bir zırdeli kız desen anasına çekmiş,saçma sapan tartışmalar çıktı anası kuoföre gidecekmiş annemin onu gelip arabayla almasını bekliyor yürüyerek gidemezmiş annemde o sıra kuoförde hızlı hızlı eve geldik kuoförde 5 saat beklemek zorunda kaldık akrabalardan sıra gelmedi neyse kadın almış başını gitmiş kuoföre kızını doldurmuş kızıda fotoğrafçıdan geldi eve bir girişi vardı surat on karış annemin üzerine doğru yürümüş kardeşimde annemi azarlıyor kaynanamı beklettin diye annem en sonunda patladı gelin kapıları nasıl vuruyor bir bağırmalar çağırmalar biz şok olduk resmenzaten ev insan kaynıyor dahada neler neler oldu anlatmaya dilim varmıyor....
bide kız tarafından 15-20 kişi geldi sadece düğüne düşünebiliyormusunuz ailesi hariç 5-10 tane akraba yani sebebini öğrenince şok oldum meğerse akrabalara takıları bize verin gelip düğüne asmayın borcumuz var demişler
düğünü erkek tarafı yaptı yani kızın ablası diyormuş ki kıza takılardan birkaçtane sakla kimseye gösterme bunu yangem duymuş akıl verme nasıl akıl bunlar demiş diye yengemi hiç sevmemişler kadının arksından neler diyorlar
kızlar bu kızın ailesi çok sorunlu hele annesi tam bir zırdeli kız desen anasına çekmiş,saçma sapan tartışmalar çıktı anası kuoföre gidecekmiş annemin onu gelip arabayla almasını bekliyor yürüyerek gidemezmiş annemde o sıra kuoförde hızlı hızlı eve geldik kuoförde 5 saat beklemek zorunda kaldık akrabalardan sıra gelmedi neyse kadın almış başını gitmiş kuoföre kızını doldurmuş kızıda fotoğrafçıdan geldi eve bir girişi vardı surat on karış annemin üzerine doğru yürümüş kardeşimde annemi azarlıyor kaynanamı beklettin diye annem en sonunda patladı gelin kapıları nasıl vuruyor bir bağırmalar çağırmalar biz şok olduk resmenzaten ev insan kaynıyor dahada neler neler oldu anlatmaya dilim varmıyor....
bide kız tarafından 15-20 kişi geldi sadece düğüne düşünebiliyormusunuz ailesi hariç 5-10 tane akraba yani sebebini öğrenince şok oldum meğerse akrabalara takıları bize verin gelip düğüne asmayın borcumuz var demişler
düğünü erkek tarafı yaptı yani kızın ablası diyormuş ki kıza takılardan birkaçtane sakla kimseye gösterme bunu yangem duymuş akıl verme nasıl akıl bunlar demiş diye yengemi hiç sevmemişler kadının arksından neler diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?