2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

altta bi reklam çıkıyor tek gecelik macera aldatmak kötü değil evli bayanları bul falan hiç yakışmıyor bu siteye.

laf olsun torba dolssun iste bos bos konusuyolar boyle lnsanlara cat diye lafı yapıstırmak gerekır sende yap kız hıc esirgeme laflarını.keciörendeyım canım tam tersmısız beya
reklamları ben goremıyorum telden gırıyorum ama cok kotuymus

evet canım baya tersmişiz ya beraber gün yapamayız

10 dk bisiklet çevirip gelicem bide rezene alırım elime burda olursanız görüşürük hadi spora tontonlar

orjinal stress

10 dk ne len en az yarım saat
Kolay gelsin stress ama karamindedigi gibi 10 dk az yani su acidan vücüt zaten30 dk sonra yag yakmaya basliyor enerji sarf ediyor yarim saat boyunca isiniyorsun ama yinede ha gayret
daha ne yiyecen yeter

stress okurken ahmetin menü sandım kızz
iyi bence emziriyoruz sonuçta
ben yarım somun ekmek kaşarlı tost steel teee ve bir elmaa
ha bir de türkkahvesi orta şekerli
steel tee deyince hep dere otu aklima geliyor dere otu deyincede steel tee onlari her sabah kahvaltiya yiyordumm emzirirken canim cektii kiz

yarım ekmek yemiş bi de benimkine yeter demez mi

resim isteriz kizlarimizda adasmis

merhaba kızlar
nasılsınız geçmiş yapmaya fırsatım hiç yok
çok şükür düğünü atlattık ama ben yorgunluktan hala kendime gelemedim.
Gecmis olsun canim yorgunlugunu cabuk atlatirsin insaallah allahim mutlu mesut etsin utandirmasin
maasallah sübhanallah size cok güzel olmussunuz oglusunla rabbim esirgesin canim (amin)

ara ara girip sizi takip ediyorm kızlar ama yazmaya pek fırsat bulamıyom benim oğlumun huzurlukluk sebebi belli oldu
ilk dişimiz patladı

disiniz hayirli ugurlu olsun canim bende daha yapmadim plan proje cok suanda ev tasiyoruz daha tam yerlesene kadar biraz sürer birsey olmaz

bugun biraz tadim yok cok sinirliydim öglen simdide düsündükce hala sinirleniyorum cok karisik mevzular yasandi uzaktan uzaga
Sizlerde keyfler nasil hanimlarr

evet canım adasmıs kızlarımız resım yuklemeye calıstım telden beceremedım yarın bırgun bılgıyardan yuklerım.ınsallah kotu bıey olmamıstır sınırlerıne hakım ol anlatırsan dınlerız ne oldu?

özlemişim ana-oğul sizi

mertime kocaman maşallah

marji kınada daha genç kız gibi olmuşsun düğünde daha anne kıvamında görünüyosun yani genç anne çok beyendim resimleri yanlız gelin pek bi sıkıntılı duruyor kaynatalım bi ara

teşekkürler canım bende seni ve sizleri özledim
öyle oldu ama kınadaki halim pek içime sinmedi özelliklede saçım düğündeki halim çok daha iyiydi.
herkes elbiseme bayıldı çok yakıştırdılar.
kaynatalım şekerim iyi olur

canım hayırdır neyin var ailesel meseleler mi?
ev taşıyormuşsun kolay gelsin çok stresli ve yorucudur.

ara ara girip sizi takip ediyorm kızlar ama yazmaya pek fırsat bulamıyom benim oğlumun huzurlukluk sebebi belli oldu
ilk dişimiz patladı
hayırlı olsun darısı başımıza

evet canım çok yoruldum mertte çok zorluk çekti hiç görmediği kadar kalabalık gördü iki günde 200 kişi mıncıklamıştır oğlumu en azzaten çoğu akraba birşeyde diyemiyorsun
valla hiç şikayet eder bi tipi yok keyfi yerinde gibi paşanın
olur canım neden olmasın

bebek istemekte ne demek asla böyle bişey düşünülemez dimi ama

altta bi reklam çıkıyor tek gecelik macera aldatmak kötü değil evli bayanları bul falan hiç yakışmıyor bu siteye.
sabahtan beri banada çıkıyordu sinir oldum sinirsite böyle bişeye izin vermez heralde virusmu girdi

zaten hastayım bugün çok fena grip oldum aniden sabah bişeyim yoktu 10 dk lık bisikletle duruyorum yapmadım başka yapamamda

senin neyin var aile meseleleri heralde

teyzesi onun pek şikayeti yoktu da ben tedirgin oldum kucaktan kucağa.

kolay gelsin cnm ev taşımakta zor ama yeni bi ev yeni bi hayat güzel olur değişiklik
bende kafamda diş buğdayıyla güzelşeylr tasralıyorm ama inş gerçkleşir

Saol cnm geldigimde berbatti kizim biseyler yedirdim peditus verdim uyuttum uyandiginda canavardi masallah zutum bugun iyice azaldi cnm iki gundur iyi tutmustum bogazimi ama bugun isten gelince buldugumu yedim
Masallah ikinize de cnm hayirli ugurlu olsun dugununuz
ilk dişimiz patladı
Hayirli olsun cnm ilk inciniz darisi basimiza
O nasil bi komsuymus ya ne vericem elin evine cocugumu yuh artik

Hayirdir cnm niye sinirlisin

Gecmis olsun cnm
Sabah iyiydin cidden
Yorma kendini fazla
Hastayken bogazini da kisma cnm

geçmiş olsun canım hemen atlatmışsınız çok şükür.deneyimli annelerin hali bi başka oluyo tabi hemen nesi var anlayıp ilacını verip şipşak iyileşiveriyor kuzular.

ben daha peditusun ne olduğunu bilmiyorum

haklısınız kızlar vermem zaten çocuğumu kimseye eşimde çok kızdı.ama onlar öyle 1.5 yaşındakıi kızını komşusuna bırakıp işe gidiyordu bir ara.kadın kızı alıp köyüne götürecekti falan ama ben böle şeyleri hiç sevmem ve kimseye güvenemem.

Peditus soguk alginligi icin cocuk surubu cnm
Maalesef ogreneceksin sen de
Bu arada snle yakiniz kiz baya
Ben baglicadayim

olur canım istedigin zaman yapabilirsin bugdayın amacı yani inanışa göre diger dişleri de rahat çıksın diye
benimki de bir çıksa yapacam en güzelinden bir parti

eylül canım ne oldu tadım yok demişsin

eliföykü o reklamı ben de görüyorum

bugün gezdim tozdum
kvalidede yemek akşam eve geldik 1 saat yürüdüm üç gindür aksatmıyorum bir ter atıyorum ki
sormayın yalan dünyayı izliyorum kopuyorum hemşolar bir de canımsın falan antakyanın güzel kızı gülisstaannn
bayılıyorumm ha vasfiye teyzeyi hep facete görürdüm meger yalan dünyadaymış bugün ögrendim onu da

canım fıstık gibisin mert paşam da ayrı yakışıklı erkekim benim
anlat azcık kızz neler oldu ne bitti fettan gelin duruldu mu yoksa hala fettan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…