canım o komşu bebek görmeye geldiğindede deli etmişti beni küçümüşümde nasıl bakıcakmışım çocuk tutmayı bilmiyormuşum.sırtından destek vericekmişim falan filan.daha ilk kez evime geldi abuk sabuk konuşuyodu.
neresindesin canım sen ankaranın ben etimesguttayım
altta bi reklam çıkıyor tek gecelik macera aldatmak kötü değil evli bayanları bul falan hiç yakışmıyor bu siteye.
laf olsun torba dolssun iste bos bos konusuyolar boyle lnsanlara cat diye lafı yapıstırmak gerekır sende yap kız hıc esirgeme laflarını.keciörendeyım canım tam tersmısız beya
reklamları ben goremıyorum telden gırıyorum ama cok kotuymus
10 dk bisiklet çevirip gelicem bide rezene alırım elime burda olursanız görüşürük hadi spora tontonlar
Kolay gelsin stress ama karamindedigi gibi 10 dk az yani su acidan vücüt zaten30 dk sonra yag yakmaya basliyor enerji sarf ediyor yarim saat boyunca isiniyorsunorjinal stress
10 dk ne len en az yarım saat
steel tee deyince hep dere otu aklima geliyor dere otu deyincede steel tee onlari her sabah kahvaltiya yiyordumm emzirirken canim cektii kizdaha ne yiyecenyeter
stress okurken ahmetin menü sandım kızz
iyi bence emziriyoruz sonuçta
ben yarım somun ekmek kaşarlı tost steel teee ve bir elmaa
ha bir de türkkahvesi orta şekerli
yarım ekmek yemiş bi de benimkine yeter demez mi
resim isterizmerhaba kızlar günaydın demek icin biraz gec oldu sanırım bizden blraz haberler vereyim gecmis yapamadım artık aksam girerim telden yazıyorum sımdı dun abımler geldı guzel vakıt gecırdık foto yuklerım aksam 2 kızın resmını sımdı eylulu uyuttum 1 saate kalkar günüm var bınada ona gıtcem azcık susleneyım(dıyet falan yalan olcak bugun)sizın yerınıze yerım artık
Gecmis olsun canim yorgunlugunu cabuk atlatirsin insaallah allahim mutlu mesut etsin utandirmasinmerhaba kızlar
nasılsınız geçmiş yapmaya fırsatım hiç yok
çok şükür düğünü atlattık ama ben yorgunluktan hala kendime gelemedim.
maasallah sübhanallah size cok güzel olmussunuz oglusunla rabbim esirgesin canim (amin)Eki Görüntüle 687235 Eki Görüntüle 687236 Eki Görüntüle 687237
kına resimleri
Eki Görüntüle 687241 Eki Görüntüle 687240 Eki Görüntüle 687239
Eki Görüntüle 687242 Eki Görüntüle 687238
düğün resimleri
oğluşuma
ara ara girip sizi takip ediyorm kızlar ama yazmaya pek fırsat bulamıyom benim oğlumun huzurlukluk sebebi belli oldu
ilk dişimiz patladı
disiniz hayirli ugurlu olsun canim bende daha yapmadim plan proje cok suanda ev tasiyoruz daha tam yerlesene kadar biraz sürer birsey olmazkızlar ben diş buğdayı yapcam ya 1 ay sonra falan düşünüyorum olur dimi
yani illaki çıkınca yapmak gerekmiyo
hem havalr daha güzellşir hemde başka dişleri çıkar büyür belli olur diye düşünüyom
özlemişim ana-oğul siziEki Görüntüle 687235 Eki Görüntüle 687236 Eki Görüntüle 687237
kına resimleri
düğün resimleri
oğluşuma
özlemişim ana-oğul sizi
mertime kocaman maşallah
marji kınada daha genç kız gibi olmuşsun düğünde daha anne kıvamında görünüyosun yani genç anneçok beyendim resimleri yanlız gelin pek bi sıkıntılı duruyor kaynatalım bi ara
hayırlı olsun darısı başımızaara ara girip sizi takip ediyorm kızlar ama yazmaya pek fırsat bulamıyom benim oğlumun huzurlukluk sebebi belli oldu
ilk dişimiz patladı
valla hiç şikayet eder bi tipi yok keyfi yerinde gibi paşanınevet canım çok yoruldum mertte çok zorluk çekti hiç görmediği kadar kalabalık gördü iki günde 200 kişi mıncıklamıştır oğlumu en azzaten çoğu akraba birşeyde diyemiyorsun
olur canım neden olmasınkızlar ben diş buğdayı yapcam ya 1 ay sonra falan düşünüyorum olur dimi
hem havalr daha güzellşir hemde başka dişleri çıkar büyür belli olur diye düşünüyom
bebek istemekte ne demek asla böyle bişey düşünülemez dimi amabende kızdım ama bişey demedim sonuçta herkez herkezle samimi olmak zorunda değil komşular birbirlerine çocuklarını gönderiyorlar falan ben sevmiyorum böyle şeyleri.geçen karşı komşum kapıya geldi bebeği verde sevelim dedi bende uyuyo dedim vermek istemedim.küçücük bebek nasıl sorumluluk almak istiyorlar anlamıyorum.ben kimsenin bebeğini istemem böyle sorumluluk alamam.sonrar tekrar geldi yemek yiyecek dedim vermedim bidahada gelmedi.
ben sevmiyorum bide belki yaşıtım kafa dengi biri olsa olurda ne paylaşıcamki ortak hiçbişeyim olmayan insanlarla.
canım benim oğlanında alt damağında 2 tane beyazlık var hatta biri baya sert geliyor elime ama gerisi gelmedi bayadır böyle.bakalım ne zaman çıkıcak.
canım hiç bilmiyorum diş buğdayı olayını ama olur sanırım mantıken hem daha çok belli olur
sabahtan beri banada çıkıyordu sinir oldum siniraltta bi reklam çıkıyor tek gecelik macera aldatmak kötü değil evli bayanları bul falan hiç yakışmıyor bu siteye.
zaten hastayım bugün çok fena grip oldum anidenKolay gelsin stress ama karamindedigi gibi 10 dk az yani su acidan vücüt zaten30 dk sonra yag yakmaya basliyor enerji sarf ediyor yarim saat boyunca isiniyorsunama yinede ha gayret
steel tee deyince hep dere otu aklima geliyor dere otu deyincede steel tee onlari her sabah kahvaltiya yiyordumm emzirirken canim cektii kiz
resim isterizkizlarimizda adasmis
Gecmis olsun canim yorgunlugunu cabuk atlatirsin insaallah allahim mutlu mesut etsin utandirmasin
maasallah sübhanallah size cok güzel olmussunuz oglusunla rabbim esirgesin canim (amin)
disiniz hayirli ugurlu olsun canim bende daha yapmadim plan proje cok suanda ev tasiyoruz daha tam yerlesene kadar biraz sürer birsey olmaz
bugun biraz tadim yok cok sinirliydim öglen simdide düsündükce hala sinirleniyorumcok karisik mevzular yasandi uzaktan uzaga
Sizlerde keyfler nasil hanimlarr
sen neresindensin canım isteyen olursa yazın ankara buluşması yapabiliriz
Kolay gelsin stress ama karamindedigi gibi 10 dk az yani su acidan vücüt zaten30 dk sonra yag yakmaya basliyor enerji sarf ediyor yarim saat boyunca isiniyorsunama yinede ha gayret
steel tee deyince hep dere otu aklima geliyor dere otu deyincede steel tee onlari her sabah kahvaltiya yiyordumm emzirirken canim cektii kiz
Gecmis olsun canim yorgunlugunu cabuk atlatirsin insaallah allahim mutlu mesut etsin utandirmasin
maasallah sübhanallah size cok güzel olmussunuz oglusunla rabbim esirgesin canim (amin)
disiniz hayirli ugurlu olsun canim bende daha yapmadim plan proje cok suanda ev tasiyoruz daha tam yerlesene kadar biraz sürer birsey olmaz
bugun biraz tadim yok cok sinirliydim öglen simdide düsündükce hala sinirleniyorumcok karisik mevzular yasandi uzaktan uzaga
Saol cnm geldigimde berbatti kizim biseyler yedirdim peditus verdim uyuttum uyandiginda canavardi masallah zutum bugun iyice azaldi cnm iki gundur iyi tutmustum bogazimi ama bugun isten gelince buldugumu yedimdiyet yalan olmasın az nefsini tut da
bu süte formül yok canım bünye meselesi ama ben sana humana steel tea veya hip emziren anne çayını öneririm düzenli kullanıp günlük yediklerinede dikkat edersen bi parça sütün artabilir mucize bekleme yanlız
bisikletim iyi ve ucuz anladığım kadarıyla arkadaşiler öyle dedi tesadüf karşıma çıktı işte
ama bakalım cumartesiye etkisi ne olacak benimde esas karın ve bel çalışmam lazım ama hiç gözüm kesmiyor bu ne tembellik yahu acaba vücutta bişeylermi eksik:26:
beklemeyide bekletenide bekletmeyide sevmembelki bi terslik olmuştur kız herneyse sen 7 de kalkıyonda ben kaçta kalkıyom hııı söyle hadi söyle 1 e kadar erken öğleni kastetmiyon dimi
anam yazık kız geçmiş olsun biri bitip biri başlıyo işte
bittimi seboş
Masallah ikinize de cnm hayirli ugurlu olsun dugununuzEki Görüntüle 687235 Eki Görüntüle 687236 Eki Görüntüle 687237
kına resimleri
düğün resimleri
oğluşuma
Hayirli olsun cnm ilk inciniz darisi basimizaara ara girip sizi takip ediyorm kızlar ama yazmaya pek fırsat bulamıyom benim oğlumun huzurlukluk sebebi belli oldu
ilk dişimiz patladı
O nasil bi komsuymus ya ne vericem elin evine cocugumu yuh artikbende kızdım ama bişey demedim sonuçta herkez herkezle samimi olmak zorunda değil komşular birbirlerine çocuklarını gönderiyorlar falan ben sevmiyorum böyle şeyleri.geçen karşı komşum kapıya geldi bebeği verde sevelim dedi bende uyuyo dedim vermek istemedim.küçücük bebek nasıl sorumluluk almak istiyorlar anlamıyorum.ben kimsenin bebeğini istemem böyle sorumluluk alamam.sonrar tekrar geldi yemek yiyecek dedim vermedim bidahada gelmedi.
ben sevmiyorum bide belki yaşıtım kafa dengi biri olsa olurda ne paylaşıcamki ortak hiçbişeyim olmayan insanlarla.
canım benim oğlanında alt damağında 2 tane beyazlık var hatta biri baya sert geliyor elime ama gerisi gelmedi bayadır böyle.bakalım ne zaman çıkıcak.
canım hiç bilmiyorum diş buğdayı olayını ama olur sanırım mantıken hem daha çok belli olur
Hayirdir cnm niye sinirlisinKolay gelsin stress ama karamindedigi gibi 10 dk az yani su acidan vücüt zaten30 dk sonra yag yakmaya basliyor enerji sarf ediyor yarim saat boyunca isiniyorsunama yinede ha gayret
hayırlı olsun darısı başımıza
valla hiç şikayet eder bi tipi yok keyfi yerinde gibi paşanın
olur canım neden olmasın
bebek istemekte ne demek asla böyle bişey düşünülemez dimi ama
sabahtan beri banada çıkıyordu sinir oldum sinirsite böyle bişeye izin vermez heralde virusmu girdi
zaten hastayım bugün çok fena grip oldum anidensabah bişeyim yoktu 10 dk lık bisikletle duruyorum yapmadım başka yapamamda
senin neyin var aile meseleleri heralde
geçmiş olsun canım hemen atlatmışsınız çok şükür.deneyimli annelerin hali bi başka oluyo tabi hemen nesi var anlayıp ilacını verip şipşak iyileşiveriyor kuzular.
ben daha peditusun ne olduğunu bilmiyorum
kızlar ben diş buğdayı yapcam ya 1 ay sonra falan düşünüyorum olur dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?