2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ilik bir dus al canim kaslarin gevsesiingecmis olsun tekrar

oy üşendim yarın alıcam

bi yeremi çarptın kız ben anladım yerini

anam ne fettan tipli dimi bildireydin kız

yürüyüşten canım çürüdük mü ne eskiden 4 saat spor yapardım
üstüne canlı müzige gider oynardım
şimdi yere yapışacam neredeyse
bildireyim dimi kızz içerik kötü ne de olsa

oy kalakaldım doğrulamıyorum ya çok fenayım bu ne be
ben kalkıyorum kızlar sıcak tutayım sırtımı bakalım yarına ne olacak
karam yarın kuaför işimde yalan oldu bu halde adım atamıyorum ya - üzildiğim şeye bak töbe töbe-
sporda yalan oldu of ya sesimde gitti amma mızırıklandım dimi be gidip zıbarıp yatayım iyi geceler hepinizi öptüm

Aa cirkef ayol bunlar
Benim yiyince artyo cnm yemeyince bicak gibi kesiliyor
o terbiyesiz yazı yine çıktı elifoyküye çıkan hani kocanızı aldatın suç değil felan diyen görüyomusunuz kızlar bu ne ya
Ben hic rastlamadim ona hamburger yiyen sisman kadin cikiyo benim bahtima
Camdan atarim mi tam dayaklik bunlar yaw Allah islah etsin
Cnm sen iyi usutmusun diyeti sporu bi sure birak bence bol bol sicak icecek ve corba ve dinlenme diycem de nerde di mi
benim de üst baldırlarımın ön kısmı agrıyor anladınız mı yerini ayol
Spordan o kosu bandinda yuruyunce bende de oluyo
oy üşendim yarın alıcam

bi yeremi çarptın kız ben anladım yerini

anam ne fettan tipli dimi bildireydin kız

Kiz mubarek bir yerimiz anla iste

yürüyüşten canım çürüdük mü ne eskiden 4 saat spor yapardım
üstüne canlı müzige gider oynardım
şimdi yere yapışacam neredeyse
bildireyim dimi kızz içerik kötü ne de olsa
çürümekki ne çürümek

istanbulu turlar üstüne 48 saat gr uyumazdım yinede banamısın demez belli etmezdim şimdi öylemi

hadi tutmayın beni hasta var topikte

kız ne mubareği ne yeri ben baldırın ön kısmı anladım anam yinemi yanlış anladım

Peditus soguk alginligi icin cocuk surubu cnm
Maalesef ogreneceksin sen de
Bu arada snle yakiniz kiz baya
Ben baglicadayim

aa ben bağlıcadaki askeriyede staj yapmıştım canım orası baya gelişiyo çok güzel evler yaptılar biz baya yakınmışız

canım bozma moralini eylülde etkilenir artık herşeyden etkileniyorlar sanki.arana mesafe koy böyle insanlarla canını sıkmalarına izin verme

sen nerdesin canım kızılay ortak nokta olur herkez için.

ayyyy cadoloza bak sen ya kimmişki o dağdan gelip bağdakini kovuyo.canım annen keşke gelinle aynı evde oturmasaydı daha çok üzülecek gibi duruyo haliyle sanada yansır.kendi evlerinde napıyosalar yapsınlar anneni çok üzecekler gibi duruyo.
terbiyesizmiş haaten bu kız da aileside kardeşin nerden bulmuş bunu
o terbiyesiz yazı yine çıktı elifoyküye çıkan hani kocanızı aldatın suç değil felan diyen görüyomusunuz kızlar bu ne ya
kız bi ara biri demiştide inanmamıştım şimdide bana rast geldi.
allah allah annenmi ilgilenecekmiş gelin hanımla annen ataydı o kadını camdan aşağı terbiyesiz

aynen canım çok fena
canım geçmiş olsun sporda terlediysen terin üşüdüyse ondan olmuştur.inşallah sabaha bişeyin kalmaz

iyi geceler kızlar sohbete geleyim dedim kaçırdım yine bugün koca gececiydi ama oğlan uyumadı bugünde 10 dan beri sallıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…