- 13 Aralık 2012
- 707
- 0
- 46
geçmişe bi göz ucuyla baktım merak eden etmeyen herkese sevgilerağrı kesicilerle ayaktayım iki katım resmen vücudum bildiğiniz buz heralde 10 dk bisiklette kaslarım yoruldumu yoksa terledimde farketmedimmi bilmiyorum ama bi anda hem tutuldum hem grip oldum dinlenirim inşallah şipşak düzelirim
marjinin albümmü var dur bende bakayımzır manyakkız sen bulaşma bence marji huzurun kaçmasın canım
dur hele albüme bakayım
sakin olşampiyon hastasın sen
görüşürüz kız özledik seni bekızlar ben kaçıyorum mert çok ağlıyor görüşürüz.
marjinin albümmü var dur bende bakayım
şampiyonmu noliy be:18:
görüşürüz kız özledik seni be
Hanimlar bende cikiyorum iyi geceler hepinizeee yarin grs insaallah
oy üşendim yarın alıcamIlik bir dus al canim kaslarin gevsesiingecmis olsun tekrar
bi yeremi çarptın kız ben anladım yerinibenim de üst baldırlarımın ön kısmı agrıyor anladınız mı yerini ayol
anam ne fettan tipli dimi bildireydin kızbisiklet şampiyonu
fotolara baktım da gelinin oldugu fotoyu kötü
içerikli resim diye bildiresim geldi
oy üşendim yarın alıcam
bi yeremi çarptın kız ben anladım yerini
anam ne fettan tipli dimi bildireydin kız
Aa cirkef ayol bunlarkızlar bu kızın ailesi çok sorunlu hele annesi tam bir zırdeli kız desen anasına çekmiş,saçma sapan tartışmalar çıktı anası kuoföre gidecekmiş annemin onu gelip arabayla almasını bekliyor yürüyerek gidemezmiş annemde o sıra kuoförde hızlı hızlı eve geldik kuoförde 5 saat beklemek zorunda kaldık akrabalardan sıra gelmedi neyse kadın almış başını gitmiş kuoföre kızını doldurmuş kızıda fotoğrafçıdan geldi eve bir girişi vardı surat on karış annemin üzerine doğru yürümüş kardeşimde annemi azarlıyor kaynanamı beklettin diye annem en sonunda patladı gelin kapıları nasıl vuruyor bir bağırmalar çağırmalar biz şok olduk resmenzaten ev insan kaynıyor dahada neler neler oldu anlatmaya dilim varmıyor....
bide kız tarafından 15-20 kişi geldi sadece düğüne düşünebiliyormusunuz ailesi hariç 5-10 tane akraba yani sebebini öğrenince şok oldum meğerse akrabalara takıları bize verin gelip düğüne asmayın borcumuz var demişler
düğünü erkek tarafı yaptı yani kızın ablası diyormuş ki kıza takılardan birkaçtane sakla kimseye gösterme bunu yangem duymuş akıl verme nasıl akıl bunlar demiş diye yengemi hiç sevmemişler kadının arksından neler diyorlar
Benim yiyince artyo cnm yemeyince bicak gibi kesiliyortedirgin olunmazmı canım hasta olunca analar çekiyor kahrını
yiyince süt artıyomu sebos ben artık farkedemiyorum ikisi arasındaki farkı
üşüttüm demekki spor yaramadıcanım ekşi çektü bide kızarmış şeyler şekti yedim bende demekki ihtiyacı var bünyemin
aman öğrenme canım ne kadar geç öğrensen o kadar iyi sonra başucu ilacın oluyor
güvenme bacım neler duyuyoruz neler
Ben hic rastlamadim ona hamburger yiyen sisman kadin cikiyo benim bahtimao terbiyesiz yazı yine çıktı elifoyküye çıkan hani kocanızı aldatın suç değil felan diyen görüyomusunuz kızlar bu ne ya
Camdan atarim mi tam dayaklik bunlar yaw Allah islah etsinbide kına günü annem merte bakıyordu ben kuofördeyken kızın anası demişki anneme sen ne biçim kaynanasın hep torununa bakıyorsun hiç gelininle ilgilenmiyorsun seni camdan aşağı atarım
annemde demişki benim için dünyada ondan daha değerli birşey yok onu herkesten çok seviyorum bakıcam tabi sen ne biçim konuşuyorsun
Cnm sen iyi usutmusun diyeti sporu bi sure birak bence bol bol sicak icecek ve corba ve dinlenme diycem de nerde di migeçmişe bi göz ucuyla baktım merak eden etmeyen herkese sevgilerağrı kesicilerle ayaktayım iki katım resmen vücudum bildiğiniz buz heralde 10 dk bisiklette kaslarım yoruldumu yoksa terledimde farketmedimmi bilmiyorum ama bi anda hem tutuldum hem grip oldum dinlenirim inşallah şipşak düzelirim
Spordan o kosu bandinda yuruyunce bende de oluyobenim de üst baldırlarımın ön kısmı agrıyor anladınız mı yerini ayol
oy üşendim yarın alıcam
bi yeremi çarptın kız ben anladım yerini
anam ne fettan tipli dimi bildireydin kız
çürümekki ne çürümekyürüyüşten canım çürüdük mü ne eskiden 4 saat spor yapardım
üstüne canlı müzige gider oynardım
şimdi yere yapışacam neredeyse
bildireyim dimi kızz içerik kötü ne de olsa
Aa cirkef ayol bunlar
Benim yiyince artyo cnm yemeyince bicak gibi kesiliyor
Ben hic rastlamadim ona hamburger yiyen sisman kadin cikiyo benim bahtima
Camdan atarim mi tam dayaklik bunlar yaw Allah islah etsin
Cnm sen iyi usutmusun diyeti sporu bi sure birak bence bol bol sicak icecek ve corba ve dinlenme diycem de nerde di mi
Spordan o kosu bandinda yuruyunce bende de oluyo
Kiz mubarek bir yerimiz anla iste
kız ne mubareği ne yeri ben baldırın ön kısmı anladım anam yinemi yanlış anladım
Peditus soguk alginligi icin cocuk surubu cnm
Maalesef ogreneceksin sen de
Bu arada snle yakiniz kiz baya
Ben baglicadayim
Iyi aksamlar hanimlar sagol gercekten zor oluyor hergün gidemiyoruz da yarim yarim tasiniyoruzay sonuna insaallah tasiniriz tamamen
Evet ailesel sorunlar var arkadaslar dünden beri cok sey yasandi sacma sapan seyler bazen büyüklerimiz gercekten kücüklere cahil diyordaa onlar bizdendecahil ola biliyorrlar maaleseff herseyi gectim olan bitten cok sey olduda laf söz kücücük bir bebege kadar geldii 7 aylik bir bebekten bahsediyoruzzve bu olaylar telefondan oluyorr hala anlam veremiyoum aman neysee azicik sakinlesiim sizde ne var ne yok stress canim sanada gecmis olsun rabbim sifani versin insaallah
Seboss siz nasil oldunuz insaallah hersey düzelmisdir ?
Selam kizlaar, golge takipciniz geldi
Marjinal masallah hem ogluna hem sana, nicel guzel gunlere insallah.
Eylulnazdc hic canini sikma bacim, insanlara akil sir ermiyo bazen. Bu nasil mantik kesin ben yanlis duyuyorum denilecek seyleri pirt diye kolaylikla soyleyiveriyolar..
Hastalara sifa, dertlilere deva diliyorum, iclerinde de kendime
Heey ankarabulusmasi miiiben de varim ben deee!
Kizilay yapariz ulasim kolay olur
kızlar bu kızın ailesi çok sorunlu hele annesi tam bir zırdeli kız desen anasına çekmiş,saçma sapan tartışmalar çıktı anası kuoföre gidecekmiş annemin onu gelip arabayla almasını bekliyor yürüyerek gidemezmiş annemde o sıra kuoförde hızlı hızlı eve geldik kuoförde 5 saat beklemek zorunda kaldık akrabalardan sıra gelmedi neyse kadın almış başını gitmiş kuoföre kızını doldurmuş kızıda fotoğrafçıdan geldi eve bir girişi vardı surat on karış annemin üzerine doğru yürümüş kardeşimde annemi azarlıyor kaynanamı beklettin diye annem en sonunda patladı gelin kapıları nasıl vuruyor bir bağırmalar çağırmalar biz şok olduk resmenzaten ev insan kaynıyor dahada neler neler oldu anlatmaya dilim varmıyor....
bide kız tarafından 15-20 kişi geldi sadece düğüne düşünebiliyormusunuz ailesi hariç 5-10 tane akraba yani sebebini öğrenince şok oldum meğerse akrabalara takıları bize verin gelip düğüne asmayın borcumuz var demişler
düğünü erkek tarafı yaptı yani kızın ablası diyormuş ki kıza takılardan birkaçtane sakla kimseye gösterme bunu yangem duymuş akıl verme nasıl akıl bunlar demiş diye yengemi hiç sevmemişler kadının arksından neler diyorlar
kız bi ara biri demiştide inanmamıştım şimdide bana rast geldi.o terbiyesiz yazı yine çıktı elifoyküye çıkan hani kocanızı aldatın suç değil felan diyen görüyomusunuz kızlar bu ne ya
allah allah annenmi ilgilenecekmiş gelin hanımla annen ataydı o kadını camdan aşağı terbiyesizbide kına günü annem merte bakıyordu ben kuofördeyken kızın anası demişki anneme sen ne biçim kaynanasın hep torununa bakıyorsun hiç gelininle ilgilenmiyorsun seni camdan aşağı atarım
annemde demişki benim için dünyada ondan daha değerli birşey yok onu herkesten çok seviyorum bakıcam tabi sen ne biçim konuşuyorsun
aynen canım çok fenamarji hasta hasta sinirimi kaldırdın hao paçozu anasını ha bide en başta kardeşini alıp evden fırlatamadınızmı tövbe tövbe ya sinirim attı terbiyesize bak yanlız kardeşin böyle olduktan sonra dur bak daha neler yapar bu ..........
canım geçmiş olsun sporda terlediysen terin üşüdüyse ondan olmuştur.inşallah sabaha bişeyin kalmazgeçmişe bi göz ucuyla baktım merak eden etmeyen herkese sevgilerağrı kesicilerle ayaktayım iki katım resmen vücudum bildiğiniz buz heralde 10 dk bisiklette kaslarım yoruldumu yoksa terledimde farketmedimmi bilmiyorum ama bi anda hem tutuldum hem grip oldum dinlenirim inşallah şipşak düzelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?