Zaten hep oyle bence, hanimhanimcik nazik saygili dusunerek konusan biriysen nasil olsa kotu bi karsilik bulmam derler, uzerine gelirler. Sanki sen bilmiyosun kirici olmayi! Sen edebinden kirmazsin ama onu anlayan kac kisi var ki?Hmm ozaman dikkatli olman lazim
öyle ne bilim canim agzi olan konusuyorr
öyle vallaha halbuki okadarda dikkat etmeye calisirim kirmammak icin asil kalp kirarsan degirini biliyorlar maalesef
teldende tadi cikmazz biraz bilgisayarin sogmasini bekle
Off off nerdee eşim diyor tatilde ne yapalım
Suratına baktım bön bön dedim avm ye zor gidiyoz ne tatili
Halbuki çok isterdim paşamı yüzdürmeyi
Abooooooov bu nasi is bacim ya, film gibi olmuskızlar bu kızın ailesi çok sorunlu hele annesi tam bir zırdeli kız desen anasına çekmiş,saçma sapan tartışmalar çıktı anası kuoföre gidecekmiş annemin onu gelip arabayla almasını bekliyor yürüyerek gidemezmiş annemde o sıra kuoförde hızlı hızlı eve geldik kuoförde 5 saat beklemek zorunda kaldık akrabalardan sıra gelmedi neyse kadın almış başını gitmiş kuoföre kızını doldurmuş kızıda fotoğrafçıdan geldi eve bir girişi vardı surat on karış annemin üzerine doğru yürümüş kardeşimde annemi azarlıyor kaynanamı beklettin diye annem en sonunda patladı gelin kapıları nasıl vuruyor bir bağırmalar çağırmalar biz şok olduk resmenzaten ev insan kaynıyor dahada neler neler oldu anlatmaya dilim varmıyor....
bide kız tarafından 15-20 kişi geldi sadece düğüne düşünebiliyormusunuz ailesi hariç 5-10 tane akraba yani sebebini öğrenince şok oldum meğerse akrabalara takıları bize verin gelip düğüne asmayın borcumuz var demişler
düğünü erkek tarafı yaptı yani kızın ablası diyormuş ki kıza takılardan birkaçtane sakla kimseye gösterme bunu yangem duymuş akıl verme nasıl akıl bunlar demiş diye yengemi hiç sevmemişler kadının arksından neler diyorlar
Eylül çok kızmışiki kere yazmış
bide kına günü annem merte bakıyordu ben kuofördeyken kızın anası demişki anneme sen ne biçim kaynanasın hep torununa bakıyorsun hiç gelininle ilgilenmiyorsun seni camdan aşağı atarım
annemde demişki benim için dünyada ondan daha değerli birşey yok onu herkesten çok seviyorum bakıcam tabi sen ne biçim konuşuyorsun
hirsimi gelinden aliyoruuum nasil oldu bende anlamadim bazen kk da sasirior
Canim yanlis anlamada tam dayaklik bu gelinkardesindee yazikk simdilik onu tutuyorda yarin öbürgün keske öyle yapmasaydim der yazik degilmi annesinin kalbini kiriyor varsin kaynanasi yürüsün kuaföree annene cok üldüm canim inanki kendini bence hic ezdirmesin yasi basi yerinde bir torun tonbalak sahibi olmus kadin cocuk degil one öyle daha yeni iki günlük gelin dagdan gelmis bagdakini kovuyormus gibi terbiyesiz
o terbiyesiz yazı yine çıktı elifoyküye çıkan hani kocanızı aldatın suç değil felan diyen görüyomusunuz kızlar bu ne ya
öyle cok az anlayan var galibaaZaten hep oyle bence, hanimhanimcik nazik saygili dusunerek konusan biriysen nasil olsa kotu bi karsilik bulmam derler, uzerine gelirler. Sanki sen bilmiyosun kirici olmayi! Sen edebinden kirmazsin ama onu anlayan kac kisi var ki?
Ahaaahaa ben de ayni tepkiyi veriyorum, esim cok kiziyo bu nasil bi bezgnlik, enerjik ol filan diyo.
Tabi demesi kolay, erkeklerin at gozluklu bakis acisi iste.
Sanki he tatile suraya gidelim demekle is bitiyo!
Ama ikna oldum, kisa da olsa super olmasa da tatil istiyorum bu sene
Cocuk 5 aylikken bile gidenler var yaa, biz de gidelim bakalim
Abooooooov bu nasi is bacim ya, film gibi olmus
Bu arada su anda bildiginiz inege bagladim. Dereotu yiyip su iciyorum. Sutum ciddi oranda azaldi da((
Artik buna ragmen sabah sut artmazsa artik gitti gidiyor demektir maalesef...
Kayin validemi ilgilenirmis o gün gelinle gelinin yengesi olur sagdici olur onlar ilgilenir allah allahbide kına günü annem merte bakıyordu ben kuofördeyken kızın anası demişki anneme sen ne biçim kaynanasın hep torununa bakıyorsun hiç gelininle ilgilenmiyorsun seni camdan aşağı atarım
annemde demişki benim için dünyada ondan daha değerli birşey yok onu herkesten çok seviyorum bakıcam tabi sen ne biçim konuşuyorsun
sorma canım sorma başını taşlara vurucak ama olan oldu hergören fidan gibi çoçuk yakmış kendini diyor çok haklılar çok
bende gördüm ilk defa o neyaaayuhhh yani
sorma canım sorma başını taşlara vurucak ama olan oldu hergören fidan gibi çoçuk yakmış kendini diyor çok haklılar çok
bende gördüm ilk defa o neyaaayuhhh yani
öyle cok az anlayan var galibaa
Kayin validemi ilgilenirmis o gün gelinle gelinin yengesi olur sagdici olur onlar ilgilenir allah allahanneler babalar misafir agirlar kalan isleri hal eder yeri gelirtorundabakarlar camdan atarimda ne demek b
olmuyor böyle kkdevreye gir artıkk
allah utandırmasın marji
Insaallah öyle degildir yanilmis olmak ister insan cünki kolay degil yuva kurup yikmak rabbim utandirmasin insaallah
marji hasta hasta sinirimi kaldırdın hao paçozu anasını ha bide en başta kardeşini alıp evden fırlatamadınızmı tövbe tövbe ya sinirim attı terbiyesize bak yanlız kardeşin böyle olduktan sonra dur bak daha neler yapar bu ..........
zır manyakne kadar manyak oldukları belli işte.
marji hasta hasta sinirimi kaldırdın hao paçozu anasını ha bide en başta kardeşini alıp evden fırlatamadınızmı tövbe tövbe ya sinirim attı terbiyesize bak yanlız kardeşin böyle olduktan sonra dur bak daha neler yapar bu ..........
geçmişe bi göz ucuyla baktım merak eden etmeyen herkese sevgilerağrı kesicilerle ayaktayım iki katım resmen vücudum bildiğiniz buz heralde 10 dk bisiklette kaslarım yoruldumu yoksa terledimde farketmedimmi bilmiyorum ama bi anda hem tutuldum hem grip oldum dinlenirim inşallah şipşak düzelirim
amin kızlar amin bende mutlu olmalarını isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?