2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Zaten hep oyle bence, hanimhanimcik nazik saygili dusunerek konusan biriysen nasil olsa kotu bi karsilik bulmam derler, uzerine gelirler. Sanki sen bilmiyosun kirici olmayi! Sen edebinden kirmazsin ama onu anlayan kac kisi var ki?

Off off nerdee eşim diyor tatilde ne yapalım
Suratına baktım bön bön dedim avm ye zor gidiyoz ne tatili
Halbuki çok isterdim paşamı yüzdürmeyi

Ahaaahaa ben de ayni tepkiyi veriyorum, esim cok kiziyo bu nasil bi bezgnlik, enerjik ol filan diyo.
Tabi demesi kolay, erkeklerin at gozluklu bakis acisi iste.
Sanki he tatile suraya gidelim demekle is bitiyo!

Ama ikna oldum, kisa da olsa super olmasa da tatil istiyorum bu sene
Cocuk 5 aylikken bile gidenler var yaa, biz de gidelim bakalim

Abooooooov bu nasi is bacim ya, film gibi olmus

Bu arada su anda bildiginiz inege bagladim. Dereotu yiyip su iciyorum. Sutum ciddi oranda azaldi da ((
Artik buna ragmen sabah sut artmazsa artik gitti gidiyor demektir maalesef...

bide kına günü annem merte bakıyordu ben kuofördeyken kızın anası demişki anneme sen ne biçim kaynanasın hep torununa bakıyorsun hiç gelininle ilgilenmiyorsun seni camdan aşağı atarım
annemde demişki benim için dünyada ondan daha değerli birşey yok onu herkesten çok seviyorum bakıcam tabi sen ne biçim konuşuyorsun

Nekadar israrlabasdiysam iki defa cikmis msj

Bende öyle bir sacma reklam yok camasir reklami var olmasinda bu siteyi hic yakismiyor

Yuh kız bunlar ailecek paçozmuş be aşagı atarım da neymiş
Tövbe

sorma canım sorma başını taşlara vurucak ama olan oldu hergören fidan gibi çoçuk yakmış kendini diyor çok haklılar çok

o terbiyesiz yazı yine çıktı elifoyküye çıkan hani kocanızı aldatın suç değil felan diyen görüyomusunuz kızlar bu ne ya

bende gördüm ilk defa o neyaaayuhhh yani

öyle cok az anlayan var galibaa

Kayin validemi ilgilenirmis o gün gelinle gelinin yengesi olur sagdici olur onlar ilgilenir allah allah anneler babalar misafir agirlar kalan isleri hal eder yeri gelirtorundabakarlar camdan atarimda ne demek b

sorma canım sorma başını taşlara vurucak ama olan oldu hergören fidan gibi çoçuk yakmış kendini diyor çok haklılar çok

bende gördüm ilk defa o neyaaayuhhh yani

Insaallah öyle degildir yanilmis olmak ister insan cünki kolay degil yuva kurup yikmak rabbim utandirmasin insaallah

ne kadar manyak oldukları belli işte.

marji hasta hasta sinirimi kaldırdın ha o paçozu anasını ha bide en başta kardeşini alıp evden fırlatamadınızmı tövbe tövbe ya sinirim attı terbiyesize bak yanlız kardeşin böyle olduktan sonra dur bak daha neler yapar bu ..........

evet daha bu başlangıç daha neler görüceğiz kimbilir.

ne kadar manyak oldukları belli işte.
zır manyak kız sen bulaşma bence marji huzurun kaçmasın canım
dur hele albüme bakayım

sakin olşampiyon hastasın sen

geçmişe bi göz ucuyla baktım merak eden etmeyen herkese sevgiler ağrı kesicilerle ayaktayım iki katım resmen vücudum bildiğiniz buz heralde 10 dk bisiklette kaslarım yoruldumu yoksa terledimde farketmedimmi bilmiyorum ama bi anda hem tutuldum hem grip oldum dinlenirim inşallah şipşak düzelirim

çok geçmiş olsun hemen iyileşirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…