2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yok ya almıyor kara kara düşünüyorum
çok özleyecem minnoşumu çokk
itiraf et nerdeydin

getir kuzum baksın anan biraz kuduruğa ne kadar kalıcak

yeni topik keşfettim kız oraya gidiyom kurtlarımı döküyom geliyom

efeye dayanıklılık testi yapıyorum bugün
en son 5te emzirmiştim
9 gibi hahvaldı daha emzirmedim bakalım kaç saat dayanacak
memüşler olmadan

benim de canım istemiyor ama gitcem işte mecburr
acilen otokoltugu almamız lazım

Evim pis olunca demissin gercekten öyle tanidigim basaklar öyle hele bir teyzem var öyle titiz öyle titizki birde cok konuskan cana yakindirrr
onun bende eger ayni seyi kasediyorsak saba tümerin programinda görmüsdüm kasla göz arasii dpor yaptiriyorlardi aletlerin üzerinde

günaydin canim allah kavustutsun bir an önce insaallahnerde varsa

Hayirlisi olsun insaallah canim kac saat evde olmayacaksin emzirmek icin gide bilcenmi eve

yok canım yaa 40 km bizim eve köy okulundayım ben ve servisle gidecegim için 1 saat şehirde dolanıyor 15 kişiyi topluyor
denemede 6 saat aç kalabiliyor memüşsüz

canım senin oğlanın ismi neydi hafızamı zorladım ama hatırlayamadım daha doğrusu söyledinmi onuda bilmiyorum.

bu arada ben gerçekten açtım
sağol cn seninkide çok tatlı maşallahhhhhh.pisim de güzellllllllllllllllll .fatih benim oğlumun adı.kontrollü sevdiriyorum yoksa kızımı mahveder.benim minibookta var ona veriyorum yoksa imkanı yok yazdırmaz bişi:))))))al cnm masadan tavsiye ederim
eliföykü moonn döktürmüşsünüz gece
chat yapmışsınızz
moonn oşununa

sağol cnm ya döktürdük sen gittin hemen

geçmiş olsun canım ishal çok zor inşallah kendiliğinden kesilir.

doğru karam enerjisiyle bizi 5 e katlar
haftasonu bahar geldi sandık ama nerdeee ceee dedi gitti

canım geçmiş olsun oğluşuna umarım biran önce iyileşir güzel kilo almış maşallahh

maşallah oğluna.aynen ya büyüdükçe durmuyorlar allah sağlık sıhhat versin bebişleimize.allah şifa versin

çok sağolun kızlar dün okudum ama telefondan alıntı yapıp yzmayı beceremedim bırktım.
ateşi devam ediyo hala ishal de günde 4-5. ateş düşürücülerle geçiriyoruz atlatır inş ya.

aman benim oğlum aynı babası, bana hiç benzemiyo, kaynanam bi kere söylesin öyle cevabım hazır sağlıklı olsun da kime benzerse benzesin, babasnı da sevdik beğendik aldık yaniii

aman her bebek farklı farklı, altını alırken bile sırt üstü durmuyo benimki o popo yere değerse kurtlanıyo heralde
ama eşimin sülalesi hep hızlıymış bu konuda 9 aylıkken yürümüş çocuklar hep, benimki de yürür gibi.
bana çekse tembel olurdu kesin, yeğenim 11 aylık emeklemiyo daha direk yürücek

stress sen yeterki iste yavru kuşummm

işe başlayacam yaa off çok stresliyim stress

işe mi başlıyosun karam, öğretmen değil miydin e dönemi bari bitirseydin ya

kızlar ateşi geçmiyo ya ahmetin. ilaçla biraz rahatlıyo sonra yine aynı, dudaklar kiraz dudak yanaklar al al oluyo ateşten ıh ıh nazlanıyo yavrum. dr ishali artarsa kaka tahlili ve ishal ilacı dedi, şimdilik ateş düşürücü kullanıyoruz hala antibiyotik vermedi. bağırsak enfeksiyonu dedi antibiyotik vermemesi daha iyi aslında sevdim dr.u ama kaç gün sürer ki bu ateş üzülüyo insan

stress sen yeterki iste yavru kuşummm

işe başlayacam yaa off çok stresliyim stress

bu dünyada bütün çileyi kadınlar çekiyor zaten allah yardımcınız olsun,iş ev çoçuk çok zor insan evdeyken bile şaftı kayıyor.

bizimde ishal olmuştu ama ateş hiç yoktu canım kaka tahlilinide gider gitmez yaptırmışlardı ona göre ilaç veriyorlar bizimkinde mikrop çıkmamıştı basit birşey demişti ama 20 günde zar zor geçti ilaçlarda hiç fayda etmemişti.
umarım ahmetin ateşi iner ve kendiliğinden geçer.

Uzuuuuun bir aradan sonra yazıyorum. arada bir okumak için giriyorum,ama yazmaya zamanım kalmıyo,okula başladığım için okul işleri-miranın işleri-ev işleri derken zamanı zor yetiştiriyorum.
Karam; sende okula başlıcakmışsın,hayırlı olsun,inşallah efe olumsuz etkilenmez. 2 ay kaldı neyseki.benim okulum evime çok yakın bide 16 saat dersim var,o yüzden sorun yaşamadık fazla,babaannemiz bakıyo okuldayken.
Mattika;size de geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsınız hastalığı.
Benim kızım hala tam tur atarak dönmüyo kızlar ya,sağa yada sola dönüyo ama sırt üstünden yüz üstüne,yüz üstünden sırt üstüne dönmüyo. desteksiz oturmaya başladı.ayaklarının üstünde dimdik duruyo,emekleme çabaları var. neden tam olarak dönmüyo anlamıyorum :44:

emeklemekten ve yürümekten bahsedilmiş bende çok çok erken hiç emeklemeden yürümüşüm 9,5 aylıkken bir hoppalam varmış zıp zıp zıplarmışımmertte emeklemiycek sanırım bazen deniyor ama ben ümidimi kestim direk yürür heraldebana çekse baride erken yürüse

allah kavuştursun canım çok zordur yaşadıkların tahmin edebiliyorum.nasılda özlemişsindir az kalmış ama.benimkide biz nişanlıyken gitmişti hayatımın en zor günleriydi.ama evliyken daha zordur tabi.

canım oğlumda eşimde başak yükselenleri aslan yandımki ne yandım:18::18:
başaklar çok cana yakın oluyorşar ama çok kincide olabiliyorlar.

canım tam emzirirken ağzından memeyi alıp hemen biberonu vermeyi denedinmi ben bi ara bu şekilde alıştırmıştım ama sonra geri bıraktı tabi.

evet canım saba tümerdeydi oyun diye spor yaptırıyolardı bebelere ama hem bedensel hem zihinsel gelişim için çok yararlı biyere benziyordu.

bende fatih ismini çok severim oğlana koymayı düşündüm ama benim eşimin karedeşinin adı fatih Mehmet ondan vazgeçtim Mehmet ve ahmetide severim Ahmet eşimin Mehmet hem eşimin kardeşinin hem benim kardeşimin adı.bizde emir kaan koyduk sonunda

canım benim adam annesine çok benziyo yani kaynana diyoki otomatik olarak bana benziyo sana benzemiyor.ondan kızıyorum yoksa eşime benzemesine kızmıyorum.

bende 10 aylıkken yürümüşüm benim oğlanda erken yürüyece gibi ama emeklemeyecek sanırım.

zaten artık alt değiştirmek ayrı bi komedi bizde

canım enfeksiyon geçene kadar sürebilir kaça çıkıyo ateşi en fazla .küvete su doldurup oturtsan beli biraz rahatlar.ilaç vermedi sevindim demişsin ama ateşi çok çıkıyosa başka bi doktoramı götürsen.fazla ateşte zararlı bebeklere kar zarar ilişkisine bakılıp antibiyotik verilebilir bence çocuğa.ama sürekli takiptesin sanırım çok çıkmıyor ateşi ateş düşürücüyle geçiyo galiba

selam
benimki desteksiz oturamıyor hala oturmaya çok geç başladım ondan sanırım:44:
ama her türlü 3,5 4 aylıktan beri komple dönüyor döne döne evi turluyor bile
ayaklarınıda dimdik basıyor emekleme çabası var ama emeklemiycek bence direk yürüycek bizde emekleyen pek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…