itiraf et nerdeydintemizlik bugün yapılıyor kızın işi varmışctesi
neyse yarın da siverege gidip annemi alacaz ablamdan kaçıracazz
yok ya almıyor kara kara düşünüyorumoraya gidiyom yoksun buraya geliyom yoksun inmisin cinmisin ne yapıyon ya
biberona alışmadı dimieee ne olacak şimdi kadın olmak ne zor iş ya dünyanın bütün yükü bizim omuzlarımızda ah ulen ah
bende başlıycam hemde bilmem kaç saat yol gidip gelicem bide yorgunluğu var hiçbişey yapmak istemiyor canım
itiraf et nerdeydin
getir kuzum baksın anan biraz kuduruğa ne kadar kalıcak
bak yine kayboldunneler karıştırıyorsun enerji bombası canlı bomba delüü fişek
geyik muhabbetimi şu topik değilmiyok ya almıyor kara kara düşünüyorum
çok özleyecem minnoşumu çokk
yeni topik keşfettim kız oraya gidiyom kurtlarımı döküyom geliyom
okuyayım ordanda geyiğe geçelim boş boş yazmak istiyomburdayımm
kız agustos analarından sana cevap yazdımm
Evim pis olunca demissin gercekten öyle tanidigim basaklar öyle hele bir teyzem var öyle titiz öyle titizki birde cok konuskan cana yakindirrrbenim bebekliğimin ilk yılı çok zormuş annem diyor gece uykum hiç yokmuş garibim babam o yüzden hiç kahvaltı etmemiş bir yıldan sonra uykum düzene girmiş. sonra rahatlamış.ama çok uslu akıllı narin:))) hehe abartıyım azıcık şaka bir yana çok akıllıydım çok sulu gözdüm bir şeye üzüldümmü saatlerce ağlayabilen bir çocuktum aklıma gelirmiş gene ağlarmışım. annemin bir bakışından korkarmışım o yüzden hiç dayak yememişimdir annemden leb demeden leblebiyi anlardır der hep :)))) okul yıllarımdada ayıp tır söylemesi hep taktir teşekkür almıştım . he eşim memnun o yengeç anlaşıyoruz ama takıntı huyumu sevmez ufacık şeyleri kafaya takarım mesela .evim pis olunca moralimde bozuk olur . he birde çok pis kin tutarım o huyumuda sevmem ama elden bişi gelmiyor kısaca anlattım cnm.
onun bende eger ayni seyi kasediyorsak saba tümerin programinda görmüsdüm kasla göz arasii dpor yaptiriyorlardi aletlerin üzerindebu arada biz bikaç gündür çalışıyoruz oğlumla kanepeye koyuyorum ellerini tutunuyo bırakıyorum tabi kontrollü başta bikaç saniye ance duruyodu bugün baya durdu adım atmaya çalışırken düşüyo ama daha dengesini sağlayamıyo.dengesi güçlensin diye arada çalıştırıyorum bazen örümceğine tutunduruyorum örümcek kaydıkça adım atmaya çalışıyo ama kendi ayağının üstüne basıyo kaybediyor dengesini.
sizin yaptırdığınız farklı şeyler varmı anneler geçen bi okul gördüm 7-8 aylı bebeler koordinasyon falan kazandırmaya çalışıyorlar onların oyuncakları çok başka ama biz nerden bulalım.
günaydin canim allah kavustutsun bir an önce insaallahnerde varsaGünaydın arkadaslar
belki yazmışımdır eşim askerdeydi 26 günümüz kaldı gelmesine ben baya bi bunalımlardaydım iş ev kayınvalide offf bütün bunlar bitecek insallah :)
arkadaslar bir de ben mama sandalyesi almak istiyorum kullanan varsa marka modelde bana tavsiye verebilir mi ?
Hayirlisi olsun insaallah canim kac saat evde olmayacaksin emzirmek icin gide bilcenmi eveefeye dayanıklılık testi yapıyorum bugün
en son 5te emzirmiştim
9 gibi hahvaldı daha emzirmedim bakalım kaç saat dayanacak
memüşler olmadan
benim de canım istemiyor ama gitcem işte mecburr
acilen otokoltugu almamız lazım
canım paşan çok yakışıklı maşallahçokta tontiş yanaklar tam yenilesi
gayet rahat oynayabiliyor canım masayla bende alayım ya çok beğenmiştim zaten.
seninide bilgisayara meraklı canım heralde benimkide netbookuma saldırıyo bende yazıcam diye.masaüstü bilgisayarı kullanırken klavyeyi veriyorum eline ama netbookumu vermiyorum oynamaya çalışırken vuruyo çünkü.
pisinde çok tatlı senin oğlan bunun peşinden maratona bile koşarama tutuncada baya sert sever.bebekler güçlerini kontrol edemezlermiş öyle duymuştum.:18:
sağol cn seninkide çok tatlı maşallahhhhhh.pisim de güzellllllllllllllllll .fatih benim oğlumun adı.kontrollü sevdiriyorum yoksa kızımı mahveder.benim minibookta var ona veriyorum yoksa imkanı yok yazdırmaz bişi:))))))al cnm masadan tavsiye ederimcanım senin oğlanın ismi neydi hafızamı zorladım ama hatırlayamadım daha doğrusu söyledinmi onuda bilmiyorum.
bu arada ben gerçekten açtım
eliföykü moonn döktürmüşsünüz gece
chat yapmışsınızz
moonn oşununa
geçmiş olsun canım ishal çok zor inşallah kendiliğinden kesilir.
doğru karam enerjisiyle bizi 5 e katlar
haftasonu bahar geldi sandık ama nerdeee ceee dedi gitti
canım geçmiş olsun oğluşuna umarım biran önce iyileşir güzel kilo almış maşallahh
slm bayanlar nasılsınz
geçmiş olsn cnm herşeyin başı sağlık inş oğlunu istediğin kadar emzirirsin doktor ilaca baştırsada çok üzülme cnm sonuçta bazen hiç sütü olmayan emziremeyenlerde oluyo sen yine bu zamana kadar maşallh emzirebilmişsin.sağlığında çok önemli çünkü sadece emzirirken değil herzaman onların bize ihtiyacı var Allah tüm annelere sağlık versin
geçmiş olsun cnm dişleri varmydı belki ondan olabilirçünkü bizimde sulu gibi oldu 2 gün sna bi baktm dişi çıkmış
kilosunda maşallh 600gr çok ii almış
maşallah oğluna.aynen ya büyüdükçe durmuyorlar allah sağlık sıhhat versin bebişleimize.allah şifa versin
çok sağolun kızlar dün okudum ama telefondan alıntı yapıp yzmayı beceremedim bırktım.canım bende lamammaya katılıyorum bebeğinin senin sütünden çok sana ihtiyacı var inşallah sorun olmaz emzirirsin bebeğini doya doya ama ilaç alman gerekirde emziremessende üzme kendini allahım hakkında hayırlısını versin canım.
geçmiş olsun canım atlatırsınız inşallah b an önce.maşallah gelişimide çok güzel.
aman benim oğlum aynı babası, bana hiç benzemiyo, kaynanam bi kere söylesin öyle cevabım hazır sağlıklı olsun da kime benzerse benzesin, babasnı da sevdik beğendik aldık yaniiitabi canım ya kendine gıcık etti beni bu çocuk sana hiç benzemiyor aynı oğlum bilmemne her geldiğinde aynı teraneler sırf bana gıcıklık olsun diye
kız bebelerle hayat nasıl yaşanıyomuş bi bilen anlatsın ya aha yine uyandı gittim salladım uyuttum geldim
aman her bebek farklı farklı, altını alırken bile sırt üstü durmuyo benimki o popo yere değerse kurtlanıyo heraldeokul konusundamı kızgınsın canım oğlana alır gönlünü annesinin
benim adam fenaymış canım ya bazen duyduklarım karşısında tüylerim dien diken oluyo korkuyorum oğlan babasına çekmesin diye.gerçi yükseleni aslan benimde burcum aslan .ama babasının yükselenide aslan:18::18:
kız benimki 3 aylıktan beri yatmaya karşı sürekli kucağımızda oturucak yada ana kucağında.oturmayı sevdiğinden erkenden desteksiz oturmaya başladı. 2 ay öncesine kadar benimki karnının üstüne geldiği anda çıldırırdı yeni yeni alışıyo yuvarlanırken falan geliyor artık karnın üstüne ama yinede emekleme çalışmaları yapacak kadar durmuyor.emeklemez heralde bu.
stress sen yeterki iste yavru kuşummm
işe başlayacam yaa off çok stresliyim stress
stress sen yeterki iste yavru kuşummm
işe başlayacam yaa off çok stresliyim stress
oraya gidiyom yoksun buraya geliyom yoksun inmisin cinmisin ne yapıyon ya
biberona alışmadı dimieee ne olacak şimdi kadın olmak ne zor iş ya dünyanın bütün yükü bizim omuzlarımızda ah ulen ah
bende başlıycam hemde bilmem kaç saat yol gidip gelicem bide yorgunluğu var hiçbişey yapmak istemiyor canım
kızlar ateşi geçmiyo ya ahmetin. ilaçla biraz rahatlıyo sonra yine aynı, dudaklar kiraz dudak yanaklar al al oluyo ateşten ıh ıh nazlanıyo yavrum. dr ishali artarsa kaka tahlili ve ishal ilacı dedi, şimdilik ateş düşürücü kullanıyoruz hala antibiyotik vermedi. bağırsak enfeksiyonu dedi antibiyotik vermemesi daha iyi aslında sevdim dr.u ama kaç gün sürer ki bu ateş üzülüyo insan
Günaydın arkadaslar
belki yazmışımdır eşim askerdeydi 26 günümüz kaldı gelmesine ben baya bi bunalımlardaydım iş ev kayınvalide offf bütün bunlar bitecek insallah :)
arkadaslar bir de ben mama sandalyesi almak istiyorum kullanan varsa marka modelde bana tavsiye verebilir mi ?
bende aslanım kendi başak yükseleni aslansa çok fena çok:18:
hiçbişey yapmıyorum bizimki yürütece alıştı fırfır dolanıyor evde engel çıkıncada yaygarayı basıyorhazır olunca kendiliğinden başlıycak herşeye nasılolsa benim ilk oğlan 15-16 aylık yürümüştü muhtemel buda öyle olur
bende karamın yazdığı modeli kullanıyorum tavsiye ederim tabi koyacağın yer genişse çünkü iri bişey
günaydın canım şu enerjinin bi kısmını borç verebilirmisin
efeye dayanıklılık testi yapıyorum bugün
en son 5te emzirmiştim
9 gibi hahvaldı daha emzirmedim bakalım kaç saat dayanacak
memüşler olmadan
benim de canım istemiyor ama gitcem işte mecburr
acilen otokoltugu almamız lazım
Evim pis olunca demissin gercekten öyle tanidigim basaklar öyle hele bir teyzem var öyle titiz öyle titizki birde cok konuskan cana yakindirrr
onun bende eger ayni seyi kasediyorsak saba tümerin programinda görmüsdüm kasla göz arasii dpor yaptiriyorlardi aletlerin üzerinde
günaydin canim allah kavustutsun bir an önce insaallahnerde varsa
Hayirlisi olsun insaallah canim kac saat evde olmayacaksin emzirmek icin gide bilcenmi eve
sağol cn seninkide çok tatlı maşallahhhhhh.pisim de güzellllllllllllllllll .fatih benim oğlumun adı.kontrollü sevdiriyorum yoksa kızımı mahveder.benim minibookta var ona veriyorum yoksa imkanı yok yazdırmaz bişi:))))))al cnm masadan tavsiye ederim
sağol cnm ya döktürdük sen gittin hemen
çok sağolun kızlar dün okudum ama telefondan alıntı yapıp yzmayı beceremedim bırktım.
ateşi devam ediyo hala ishal de günde 4-5. ateş düşürücülerle geçiriyoruz atlatır inş ya.
aman benim oğlum aynı babası, bana hiç benzemiyo, kaynanam bi kere söylesin öyle cevabım hazır sağlıklı olsun da kime benzerse benzesin, babasnı da sevdik beğendik aldık yaniii
aman her bebek farklı farklı, altını alırken bile sırt üstü durmuyo benimki o popo yere değerse kurtlanıyo heralde
ama eşimin sülalesi hep hızlıymış bu konuda 9 aylıkken yürümüş çocuklar hep, benimki de yürür gibi.
bana çekse tembel olurdu kesin, yeğenim 11 aylık emeklemiyo daha direk yürücek
işe mi başlıyosun karam, öğretmen değil miydin e dönemi bari bitirseydin ya
kızlar ateşi geçmiyo ya ahmetin. ilaçla biraz rahatlıyo sonra yine aynı, dudaklar kiraz dudak yanaklar al al oluyo ateşten ıh ıh nazlanıyo yavrum. dr ishali artarsa kaka tahlili ve ishal ilacı dedi, şimdilik ateş düşürücü kullanıyoruz hala antibiyotik vermedi. bağırsak enfeksiyonu dedi antibiyotik vermemesi daha iyi aslında sevdim dr.u ama kaç gün sürer ki bu ateş üzülüyo insan
Uzuuuuun bir aradan sonra yazıyorum. arada bir okumak için giriyorum,ama yazmaya zamanım kalmıyo,okula başladığım için okul işleri-miranın işleri-ev işleri derken zamanı zor yetiştiriyorum.
Karam; sende okula başlıcakmışsın,hayırlı olsun,inşallah efe olumsuz etkilenmez. 2 ay kaldı neyseki.benim okulum evime çok yakın bide 16 saat dersim var,o yüzden sorun yaşamadık fazla,babaannemiz bakıyo okuldayken.
Mattika;size de geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsınız hastalığı.
Benim kızım hala tam tur atarak dönmüyo kızlar ya,sağa yada sola dönüyo ama sırt üstünden yüz üstüne,yüz üstünden sırt üstüne dönmüyo. desteksiz oturmaya başladı.ayaklarının üstünde dimdik duruyo,emekleme çabaları var. neden tam olarak dönmüyo anlamıyorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?