- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
aynenn ilk dönemi kapatsam bana yeterdi :)
belki okulum yok diye 2. dönem okulum olmazsa kolay olabilir rapor almam
ama zor
bzide ev kredisi ödüyoruz yksa ücretsiz kesin alacaktım
Kesin bir bilgim yok ama maaşlar zamanında yatmalı. Ekders almayacağız tamam. Ama ne yaparız biz maaşsızTopluca da verseler ben kredi ödüyorum. Her ay düzenli gelir lazım. Toplu para hiçbir işime yaramaz
Kızlar merhaba, şöyle birşey duydum bilginiz var mı?
Hamilelik iznindeyken ücret alınmıyormuş, izniniz bitince işe döndüğünüzde izin süresinin maaşı toplu yatıyormuş. Ben böyle öğrendim ve çok canım sıkıldı, sizin bilginiz var mı?
günaydın güzel anne adayları
size şok şok şok flaş flaş flaş bir haberle dönüyorum.
dün doktora gittim. bebişim nasıl diye bakacaktı doktor.en son 2 hafta önce kalp atışını duymuştuk.
doktorumuz dedi kiiii bebişim değil, bebişlerim olacakmış.
hala şoktayım.ikizlerim yolda.umarım sağlıkla gelirler
16 ay kaldı bizim kredinin bitmesine. Bazen diyorum 1 yıl daha mı bekleseydik bebek için ama yok... Allaha çok şükür çok aramadan bize geldi meleğimiz.
İkinci çocukta borcum olmazsa 4 ay doğum izninden sonra 1 yıl ücretsiz izin kullanıcam içimde ukde kaldı. Evde oturup çocuk büyütmek istiyorum :)
kızlar merhaba
dün gece doktora gittik, kolunu bacağını oynatıyordu, çok güzeldi ve doktor teyzesi dediki bir çıkıntı var erkek gibi duruyor dedi.
çok mutlu oldum onun hareketlerini görünce kısmetse haftaya salı 2li testimiz var :26:
bunlarda ultrason resimlerimiz Eki Görüntüle 350784 Eki Görüntüle 350785
Erkekler çoğalıyor:)) Canım tebrik ederim.Salı günü de güzel haberlerle gelirsiniz insallah:)
kızlar merhaba
dün gece doktora gittik, kolunu bacağını oynatıyordu, çok güzeldi ve doktor teyzesi dediki bir çıkıntı var erkek gibi duruyor dedi.
çok mutlu oldum onun hareketlerini görünce kısmetse haftaya salı 2li testimiz var :26:
bunlarda ultrason resimlerimiz Eki Görüntüle 350784 Eki Görüntüle 350785
Mommy bilir bunu. O da öğretmen ve bir doğum yapmıştı daha önce.
Maşallah, 3 erkek oldu.Çok hafiflemişsindir, onu öyle görünce..Umarım test sonuçlarında iyi çıkar.
Kızlar biliyor musunuz ben 1 aydır bebeğime oyuncaklar, bez bebekler, elimde metre evin çeşitli yerlerine bir şeyler yapmaya, yaptırmaya çalışmalar falan, eve sarmış durumdaydım. Hatta başka hiç bir şeye odaklanmak istemeyecek kadar. Az önce bir dergide okudum hamilelerdeki bu duruma yuva kurma sendromu deniyormuş.
Bazılarında çok erken ve aşırı olabiliyormuş, bazılarında da aşırı temizlik yapma isteği ile gösteriyormuş kendini. Yine hamilelik hormonları ile alakalı bebeğe uygun ortam hazırlama dürtüsüymüş. Yani oldukça hayvansal bir iç güdü. Neyse bilimsel bir açıklamasını buldum da rahatladım :):)
Şimdi eşim bana akşam çer çöp, ot dal getirecek, bende onları evin içinde düzene sokmaya çalışarak rahatlayacağım:):):):):)
Eylül anneleri merhaba
cinsiyetleri belli olanları ve süpriz ikiz annesini tebrik ediyorum.
Sevgiler
merhaba kızlarrrrr cinsiyetini öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum darısı bizlere olsun inş.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?