2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gece geç uyuyan çoçuk çok zor bide inatçı uyumuyor anacım uyumuyor bende zombiyim sebos

of deme ya uyku nedir bilmezdimm şimdi bir ayyaş oldum
içkiydi dimi o

yardımseverler sizii
elifföyküü
yoklamaya devamm
eylül gelir birazdan

Uykumun en tatli yerinde ciyakliyo vicdansiz

çok kalorili dikkat et

otel diyceme topik demişim iyimi

vışşşşş paşaya

severim yardımı

grafikleri göster
kalorili olur tabi şekerliymiş aklın fikrin topiklerde
inmiyorsun sahneden
hee gördük stress kız niye bilmem a desen gülerler ya sınıfta sen a desen gülesim geliyor kız duramıyorum
Uykumun en tatli yerinde ciyakliyo vicdansiz

bunlar yarın da kalkmak istemeyecekler kalk okula diyecez annee bırak uyuyayım git başımdan
diyecekler

ne gördün kız yok kız tipim ciddi ya kimse gülmez

dediğinde doğru şimdi yatmıyolar mehmete kalk servis geliyo diyorum banane uykum var diyo haftasonuda 7 de ayakta

hoşuma gitti bu simeal ama kızlar ben kaçar yarın görüşürüz kocacığım geldi yarın görüşürüz öpüldünüz ii geceler

coşmuş topik:)))kocam spordan geldi kalori kaybetmiş canı puding çekmiş puding yapıtım ona ben sevmem pudingi sevseydimde yemezdim

hoşuma gitti bu simeal ama kızlar ben kaçar yarın görüşürüz kocacığım geldi yarın görüşürüz öpüldünüz ii geceler
kız o ne biçim el sallamak ilginç
coşmuş topik:)))kocam spordan geldi kalori kaybetmiş canı puding çekmiş puding yapıtım ona ben sevmem pudingi sevseydimde yemezdim
ben severim aferin yeme kız
bu akşam bura coştu çok kalabalığız.

kendimi birden agustos analarında hissettim genelde onlar bu kadar kalabalık olur

eylüllllllllllllllllllllllllll

ne gördün kız yok kız tipim ciddi ya kimse gülmez

dediğinde doğru şimdi yatmıyolar mehmete kalk servis geliyo diyorum banane uykum var diyo haftasonuda 7 de ayakta

annelik zor şey bacım kimseye yaranamıyosun,ne dersek tersini yapıyorlar.

iyi geceler görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…