evet canım öyle doğduğundan beri uyutmaya çalışıyoruz çığlık çığlığa ağlıyor hele dün gece mahvetti bizi gece yarısı benle muhabbet etmeye kalkıyor maaama baabba diye birşeylerbide beşik fobisi var sevmiyor yatırınca hep kalkmak istiyor.
gece geç uyuyan çoçuk çok zorbide inatçı uyumuyor anacım uyumuyor bende zombiyim sebos
of deme ya uyku nedir bilmezdimm şimdi bir ayyaş oldum
içkiydi dimi o
yardımseverler sizii
elifföyküü
yoklamaya devamm
eylül gelir birazdan
napayım kız yatamıyorum kocamsız yataga
ben 5.45 den deri ayaktayım alıştım bengece geç uyuyan çoçuk çok zorbide inatçı uyumuyor anacım uyumuyor bende zombiyim sebos
2 çocuktan bellinapayım kız yatamıyorum kocamsız yataga
marjininkine bak canım onunki karışık
biz 7 aydır toplasan 20 kez anca yatmışızdır
o günlerde de gülmekten bişi yapamıyoz
kalorili olur tabi şekerliymişçok kalorili dikkat et
otel diyceme topik demişim iyimi
vışşşşş paşaya
severim yardımı
grafikleri göster
Uykumun en tatli yerinde ciyakliyo vicdansiz
yapıyosundur yapıyosundurbiz 7 aydır toplasan 20 kez anca yatmışızdır
o günlerde de gülmekten bişi yapamıyoz
seni de öpeyim diye hep küsüyorsun kocama yapıyorum ben o taktigi güzelimmben 5.45 den deri ayaktayım alıştım ben
2 çocuktan belli
bidaha işin düşer
yapıyosundur yapıyosundur
seni de öpeyim diye hep küsüyorsun kocama yapıyorum ben o taktigi güzelimm
gel öpeyim gell
diyene bak sanki kendisinin kaç çocugu var
kız suus çaktırma
ne gördün kız yok kız tipim ciddi ya kimse gülmezkalorili olur tabi şekerliymişaklın fikrin topiklerde
inmiyorsun sahneden
hee gördükstress kız niye bilmem a desen gülerler ya sınıfta sen a desen gülesim geliyor kız duramıyorum
bunlar yarın da kalkmak istemeyecekler kalk okula diyecez annee bırak uyuyayım git başımdan
diyecekler
hee doğru orda koptum 2 çoçuktan belli
alsen de gelmiş hoş gelmişşş
kız o ne biçim el sallamak ilginçhoşuma gitti bu simeal ama kızlar ben kaçar yarın görüşürüz kocacığım geldiyarın görüşürüz öpüldünüz ii geceler
ben severim aferin yeme kızcoşmuş topik:)))kocam spordan geldi kalori kaybetmiş canı puding çekmiş puding yapıtım ona ben sevmem pudingi sevseydimde yemezdim
bu akşam bura coştu çok kalabalığız.
ne gördün kız yok kız tipim ciddi ya kimse gülmez
dediğinde doğru şimdi yatmıyolar mehmete kalk servis geliyo diyorum banane uykum var diyo haftasonuda 7 de ayakta
hoşuma gitti bu simeal ama kızlar ben kaçar yarın görüşürüz kocacığım geldiyarın görüşürüz öpüldünüz ii geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?