2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

a.s canım hosgeldin bizlerde iyiyiz cok sükür bende alkısı tel sararı ögretmeye calısıyorum ama yok sade elimize bakıyo ama gel yapıyo önceden ögrenmişti bu ara cogunlukla söylediğimiz dede baba anneyide yeni yeni bende senin besini öpüyorumm

Karam;
Okula başladınmı canım? programın nasıl?inşallah 2 ay sorun yaşamadan geçer. bu arada ben yoğurdu apt 2 ile yapıyorum,babymixle mayalıyorum,mis gibi oluyo,benimkide uzuyo ama tadı süper oluyo. 120g yoğurt yiyo hergün kuzucum. bende yoğurt çok severim,hergün yerim,hamileyken de çok yerdim,sanırım etkiliyo damak tatlarını. meyve pek sevmem,kızım da sevmiyo,ama kıymalı sebze çorbası favorimiz,anasının kızı nolcak

kızlar benim yogurt petegin üstündeyken daha iyi tutuyor
diger türlü olmuyor sakız gibi uzuyor niye ki:44:
siz nerede yapıyorsunuz

herkese selamlar

cnm ben geceden süt kaynatıp ılıyınca yapıp 4-5 kat sarıyorum 12-13 saat bekletip olunca hemen buzdolabına koyup birkaç saatte orda bekletirim

senin bebişin de kız dimi canım,kızlar da dil gelişimi daha hızlı oluyo sanırım,zamanla herşeyi öğrenicekler kuzucuklarımız,ama biz sabırsızız biraz galiba :)

senin bebişin de kız dimi canım,kızlar da dil gelişimi daha hızlı oluyo sanırım,zamanla herşeyi öğrenicekler kuzucuklarımız,ama biz sabırsızız biraz galiba :)

ewet canım kız ewet zamanla konusacaklarda yürüyeceklerde acele etmenin anlamı yok

Kız sürekli hazırla yapıyom ama petege koyunca güzel tutuyor
Ama kenarda tutmuyor
kuduruk canım sırtı yer görmeyecek hanfendinin nasıl dönecek nasıl emekleyecek bilmem şuanda yanımda oturuyor bir o yana bir bu yana eğilip duruyor hacıyatmaz gibi
Benimki de öyle egilip bakmayı ögrenmiş geçen yürüteçin altına bakıyor
ben derece ile mayalıyorum saymayla beceremem herhal ama daha önce mayaladığın yoğurdu tekrar maya yap bence
Mayalayayım diyom hepsi bitiyo
Ben kivi. Verdim sevmedi çilegi de begenmedi tatlıcı
Bir ay daha evdeyim :119::119::119:

yogurdu sarıyomusun?3-4 kat sarıyorum parmagımı soktugumdada 4-5 kadar sayıyorum daha sıcakken daha iyi tutuyo

ben de ziyaretçiydim
demek üye olsam efede yok evden de çıkmıyordum sıcak diye
burda çal çene

bende ziyaretçiydim hemde daha hamileliğimi ilk öğrendiğim günden beri şimdiki aklım olsa daha o zamandan yazardım iyi olurdu

kızlarrrrrrrrrr bende bişi diyim bende takip ediyordum sizi hatta birkaç kez bişi sordum kimse cevap yazmadı

ziyaretçilere sesleniyorum sonradan pişman olmamak için sizde gelin katılın sohbete

kızlarrrrrrrrrr bende bişi diyim bende takip ediyordum sizi hatta birkaç kez bişi sordum kimse cevap yazmadı

sen pek sohbete katılmıyordun dimi canım arada okuduğunu görüyordum benimde burda aktif olalı tam 4 ay oldu.

bende ziyaretçiydim hemde daha hamileliğimi ilk öğrendiğim günden beri şimdiki aklım olsa daha o zamandan yazardım iyi olurdu
evet ya aktif olmak başka ziyaretçi olmak başka
ben 3 aydır aktifim canım ben degilimdir
ziyaretçilere sesleniyorum sonradan pişman olmamak için sizde gelin katılın sohbete

gelin hep beraber

ben ziyaretçiyken ziyaretçi oldugumu bilmiyodum bile

ben biliyordum çünkü üye olanlar ancak sohbet edebiliyor birşey yazmak isteyince üyelik istiyor 6.ayda üye oldum ama yine ziyaretçi olarak devam ettim.ben bu sitenin daha önce bir derdim var bölümünü takip ediyordum okuyup okuyup üzülüyordum hamilelikten sonrada hep eylül annelerini takipteydim

slm kızlar
bu saat oldu hala işteyim
daha öğle yemeği yemedim ve eve gidince çalışmaya devam
öpüldünz çok

sen pek sohbete katılmıyordun dimi canım arada okuduğunu görüyordum benimde burda aktif olalı tam 4 ay oldu.
cnm sohbete katılcam soru sordum baktım cevap yok uzaktan takip ettimmmmmmmmben başka topiklerde yazıyordum ordada arkadşlar var şimdi bir topişim ve arkadaşlarım da oldu
evet ya aktif olmak başka ziyaretçi olmak başka

ben 3 aydır aktifim canım ben degilimdir

gelin hep beraber

valla ben bilmem:25 hatırlamıyorum baya oldu

asembi sormuştum ağustos anası çok iyi hatundur samimiyiz biz onla tellede konuşuyoruz severim kendisini baktım seninde arkadşlarında sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…