Selamlar herkese :) fırsat buldum,yine girdim ve yazayım dedim. umarım herkesin keyfi yerindedir. kızım da bende iyiyiz. bu aralar kızıma gel babası gel gel,tel sarar ve alkış öğretmeye çalışıyorum ama ı ıh elime uzanıp,kucağıma tırmanmaya çalışıyo ya da oyuncaklarıyla ilgileniyo,taklit etmiyo elimi,bakalım ne zaman yapmaya başlayacak. ışık nerde deyince hemen yukarı bakıyo çok hoşumuza gidiyobenim kızım da bababa,mamama,mememe,emme,anne,anni gibi şeyler söylüyo,ama rast gele söylüyo bence,bilinçli söylediğini sanmıyorum. bütün bebekleri enselerinden öpüyorum ohhh misss
kızlar benim yogurt petegin üstündeyken daha iyi tutuyor
diger türlü olmuyor sakız gibi uzuyor niye ki:44:
siz nerede yapıyorsunuz
a.s canım hosgeldin bizlerde iyiyiz cok sükür bende alkısı tel sararı ögretmeye calısıyorum ama yok sade elimize bakıyo ama gel yapıyo önceden ögrenmişti bu ara cogunlukla söylediğimiz dede baba anneyide yeni yeni bende senin besini öpüyorumm
senin bebişin de kız dimi canım,kızlar da dil gelişimi daha hızlı oluyo sanırım,zamanla herşeyi öğrenicekler kuzucuklarımız,ama biz sabırsızız biraz galiba :)
Kız sürekli hazırla yapıyom ama petege koyunca güzel tutuyorkız evde yapılmıs ham yogurt yokmu komsuda falan vardır hazır yogurtla yapınca bendede öyle oluyo hazırla yaparsan yaptıgın yogurrtta hazır yogurt gibi oluyo onlarda katkı maddeleri var (uff ne cok hazır ve yogurt kelimelerini kullandım dimi)
Benimki de öyle egilip bakmayı ögrenmiş geçen yürüteçin altına bakıyorkuduruk canım sırtı yer görmeyecek hanfendinin nasıl dönecek nasıl emekleyecek bilmem şuanda yanımda oturuyor bir o yana bir bu yana eğilip duruyor hacıyatmaz gibi
Mayalayayım diyom hepsi bitiyoben derece ile mayalıyorum saymayla beceremem herhal ama daha önce mayaladığın yoğurdu tekrar maya yap bence
Ben kivi. Verdim sevmedi çilegi de begenmedi tatlıcıHanimlarrr bu kiwi de mi alerjik meyvelerin arasinda yoksa yiye bilirlermii birdee dün eylüle mama almaya gittigimde rafda hippin cilekli mamalarini gördüm 4 aydan sonra baslananlar bu nasill is:44: alerji yapar vermeyin diyorlar normaldee gerci ben yinede vermiyecem
Bir ay daha evdeyim :119::119::119:Karam;
Okula başladınmı canım? programın nasıl?inşallah 2 ay sorun yaşamadan geçer. bu arada ben yoğurdu apt 2 ile yapıyorum,babymixle mayalıyorum,mis gibi oluyo,benimkide uzuyo ama tadı süper oluyo. 120g yoğurt yiyo hergün kuzucum. bende yoğurt çok severim,hergün yerim,hamileyken de çok yerdim,sanırım etkiliyo damak tatlarını. meyve pek sevmem,kızım da sevmiyo,ama kıymalı sebze çorbası favorimiz,anasının kızı nolcak
gunaydınn herkezee .
oynaya oynaya geliyorum
geç oldu ama günaydın uzun zamandır gözükmüyordun.
hakkaten avatarın çok oynakinsanın kıvırtası geliyor çok hoş
yogurdu sarıyomusun?3-4 kat sarıyorum parmagımı soktugumdada 4-5 kadar sayıyorum daha sıcakken daha iyi tutuyo
ben de ziyaretçiydim
demek üye olsam efede yok evden de çıkmıyordum sıcak diye
burda çal çene
kızlarrrrrrrrrr bende bişi diyim bende takip ediyordum sizi hatta birkaç kez bişi sordum kimse cevap yazmadı
evet ya aktif olmak başka ziyaretçi olmak başkabende ziyaretçiydim hemde daha hamileliğimi ilk öğrendiğim günden beri şimdiki aklım olsa daha o zamandan yazardım iyi olurdu
ben 3 aydır aktifim canım ben degilimdirkızlarrrrrrrrrr bende bişi diyim bende takip ediyordum sizi hatta birkaç kez bişi sordum kimse cevap yazmadı
ziyaretçilere sesleniyorum sonradan pişman olmamak için sizde gelin katılın sohbete
ben ziyaretçiyken ziyaretçi oldugumu bilmiyodum bile
cnm sohbete katılcam soru sordum baktım cevap yok uzaktan takip ettimmmmmmmmsen pek sohbete katılmıyordun dimi canım arada okuduğunu görüyordum benimde burda aktif olalı tam 4 ay oldu.
evet ya aktif olmak başka ziyaretçi olmak başka
ben 3 aydır aktifim canım ben degilimdir
gelin hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?