2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam bayanlar 2 gündür uğrayamadım sabahtan beri geçmiş yapmaya çalışıyorum tabii adayla pek mümkün olmuyor bugün düzeni şaştı zaten
karam o fok oyuncaktan bizde de var top üflüyor değil mi ada topu yakalamaya çalışıyor çok komik oluyor

hazır yogurt ama petegin üstünde öyle olmuyor

kız evde yapılmıs ham yogurt yokmu komsuda falan vardır hazır yogurtla yapınca bendede öyle oluyo hazırla yaparsan yaptıgın yogurrtta hazır yogurt gibi oluyo onlarda katkı maddeleri var (uff ne cok hazır ve yogurt kelimelerini kullandım dimi)

hazır yogurt ama petegin üstünde öyle olmuyor

canım 1-2 kere benimde öyle olmuştu ben yoğurttan demiştim normalde tava yoğurdu ile mayalanınca normaldi ama diğer yoğurtla dediğin gibi olmuştu ben fırında mayalıyordum belki mayalarken sütün ısısından oluyordur

fok dimi biz niye ona penguen dedik
evet canım köpükten toplerı var efe onu görünce korkuyor kameraya çektik biz de önüne
koyup 2 dklık çekim yaptık ama kopuyorsun izlerken bir de erkek olacak yahu
ada napıyo kuduruk mu hala

kuduruk canım sırtı yer görmeyecek hanfendinin nasıl dönecek nasıl emekleyecek bilmem şuanda yanımda oturuyor bir o yana bir bu yana eğilip duruyor hacıyatmaz gibi

leyleyi havada gördün sengez
sakız gibi uzuyor ya
yok kiz gecen gördüm daha kari koca yuvalarinda oturuyorlardi

ben de ziyaretçiydim
demek üye olsam efede yok evden de çıkmıyordum sıcak diye
burda çal çene
evet bende diyorum ama ben calisiyordum dükkandan takip ediyordum burayii

benimkide anne dediysem direk anne degil anneyyy diyorr

hosgeldinn

Karam arzuralin dedigi gibi ben mesela bir hazir yogurtla mayalarim sonra hep kaymakli yerinden sona birakirim onunla devam mayalarim böyle böyle artik hazir yogurttan bi eser kalmiyor

Hanimlarrr bu kiwi de mi alerjik meyvelerin arasinda yoksa yiye bilirlermii birdee dün eylüle mama almaya gittigimde rafda hippin cilekli mamalarini gördüm 4 aydan sonra baslananlar bu nasill is:44: alerji yapar vermeyin diyorlar normaldee gerci ben yinede vermiyecem

bende anlamadım gitti kasık mamalrında ballı irmikli var.gecen bende aldım kiwi canım agız degişikligi olsun kızıma diye arastırayımda öle vereyim dedim tropik meyveler arasına girdiği için vermeyin diyorlar bende vermedim en azında 10 aylık olsun az az veririm marji merte cilek yedirmiş bişey olmamıs

canım ben kivi veriyorum dr. verebileceğimi söylemişti 1.5 aydır veriyorum

evet bende görüyorum gerci doktoruma bir armutu kara erik demistim eylül 4 aylikken oda mama sirketleri en iyisi hipp bile olsaa daha verme demisti onlar biraz rahat davraniyorlar daha erken dedi marjinin yedirdiginden haberim var birkereden birsey olmaz diye düsüniyorum cok alerjik bor bünyesi yoksa ama dün yerken bakti gizli gizli yedimm cilegi yinede vermediim yavrumaa

canım ben kivi veriyorum dr. verebileceğimi söylemişti 1.5 aydır veriyorum
Bende baska seyle rtatsi istiyorum karpuz armut elma muz yiyor zatende hep ayni seyler azicik tatli olan kivi de vereyim diyorum yesin bebisim azicik

Selamlar herkese :) fırsat buldum,yine girdim ve yazayım dedim. umarım herkesin keyfi yerindedir. kızım da bende iyiyiz. bu aralar kızıma gel babası gel gel,tel sarar ve alkış öğretmeye çalışıyorum ama ı ıh elime uzanıp,kucağıma tırmanmaya çalışıyo ya da oyuncaklarıyla ilgileniyo,taklit etmiyo elimi,bakalım ne zaman yapmaya başlayacak. ışık nerde deyince hemen yukarı bakıyo çok hoşumuza gidiyo benim kızım da bababa,mamama,mememe,emme,anne,anni gibi şeyler söylüyo,ama rast gele söylüyo bence,bilinçli söylediğini sanmıyorum. bütün bebekleri enselerinden öpüyorum ohhh misss

ben biraz bekleme taraftarıyım cünkü alerjik bi bünyesi var kızımın daha sonra alerji testide yaptırcam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…