- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
slm kızlar
bu saat oldu hala işteyim
daha öğle yemeği yemedim ve eve gidince çalışmaya devam
öpüldünz çok
altta yazdıgını bilmiyordum yani 5 üye bir ziyaretçi gibiben biliyordum çünkü üye olanlar ancak sohbet edebiliyor birşey yazmak isteyince üyelik istiyor 6.ayda üye oldum ama yine ziyaretçi olarak devam ettim.ben bu sitenin daha önce bir derdim var bölümünü takip ediyordum okuyup okuyupüzülüyordum hamilelikten sonrada hep eylül annelerini takipteydim
slm kızlar
bu saat oldu hala işteyim
daha öğle yemeği yemedim ve eve gidince çalışmaya devam
öpüldünz çok
cnm sohbete katılcam soru sordum baktım cevap yok uzaktan takip ettimmmmmmmmben başka topiklerde yazıyordum ordada arkadşlar var şimdi bir topişim ve arkadaşlarım da oldu
valla ben bilmem:25hatırlamıyorum baya oldu
asembi sormuştum ağustos anası çok iyi hatundur samimiyiz biz onla tellede konuşuyoruz severim kendisini baktım seninde arkadşlarında sevindim
sebostoscum kolay gelsin yorumun için tşkr ederizzzzzzzzzzzz
5 kalbin varmış senin
nerde aldın bakalım onlar
yağmurlu bir sonbahar günüevet benim de arkadaşımbegeniyoz birbirimizi
çok konuşmadık ama sorularımı cevaplıyor sagolsun
sizin arklıgınız nasıl başladı
ben 2008 den beri üyeyim:))))))) ama 2 yıldır aktifim sanırım:)))5 kalbin varmış senin
nerde aldın bakalım onlar
kız görmüyormusun 2008 den beri üye alır tabi
kız görmüyormusun 2008 den beri üye alır tabi
Sütüm iyice azaldı
Daha doyurucu olması için neler koyuyorsunuz çorbalara
Kahvaltılarahazır mama kullanıyor musunuz
Tahıllı pirinçlilerden falan:44:
slmlar güzel anneler bugün topik sessiz güzel havayı fırsat bilenler hep dışarda sanırım:)) ankaradada hava çok güzel akşam üzeri bende çıkarmak istiyorum kızımı... kızım 6 aylık kontrolünde 9400 gramdı 40 gün geçti hiç kilo almamış yine aynı normal mi sizce... kilosu çok güzel hatta biraz tombul maşallah da 40 günde kilo almaması da şaşırttı beni...
bu çoçuk beni delirtecek güvenli olsun diye yere battaniye seriyorum bir dakika içeresinde 4-5 defa dönüp ya betono kafayı çarpıyor ya sephaya gidiyor ya kapıya gidiyor ben çevirmekten bıktım o dönmekten bıkmadı ben çevirirken o dönmeye direniyor yanındayken neysede lavaboya bile gidemiyorum biyerine birşey olucak diye günde 100-150 kere dönüyor eskidende böyleydi ama büyüdükçe abartıyor
Slm hanimlar keyfler nasilll biz iziyiiz bugun kizimlaaa annemlerin bahcesine gittik oyun oynadik cimlere basinca sevindi bir elledii cadim koltukaltindan tutuncaaa kosturuyor resmenn bu gidisler emeklemiyecek buarada baba dede ve allah diyor ben ona hep allah allah diyorum oda heceliyorr anne zaten diyorducok hosuma gidiyor hecelemesi maasallah !havamiz cok güzell gecmis yapamadim henüzz iki gündür giremedim umarim bebislerde sizlerdede keyfler yerindedirr
ben mertten umutluyum bir yaş civarı konuşacakgaliba bu bebekten bebeğe değişiyor sanırım bende kızların konuşma ve yürüme konusunda erkeklerden daha hızlı olduğunu duymuştum ama çevrede bunun tam tersleride var
bende sarıp sofra bezine peteğe koyuyorum sıcakta tutuyor yoğurt.annem eskşiden sobanın kenarına koyardı ordan hatırlıyorum.kızlar benim yogurt petegin üstündeyken daha iyi tutuyor
diger türlü olmuyor sakız gibi uzuyor niye ki:44:
siz nerede yapıyorsunuz
Hanimlarrr bu kiwi de mi alerjik meyvelerin arasinda yoksa yiye bilirlermii birdee dün eylüle mama almaya gittigimde rafda hippin cilekli mamalarini gördüm 4 aydan sonra baslananlar bu nasill is:44: alerji yapar vermeyin diyorlar normaldee gerci ben yinede vermiyecem
kızlarcım merhaba,
böyle pat diye topic in ortasına yazmayı hiç sevmiyorum ama mecburiyet işte
artık fırsat buldukça geriye dönerim
23 nisan tatilini ptesi izin alıp birleştirdik, kısa bi tatil yaptık. internete hiç giremedim bu arada. ctesi de tarılamadım, yarın sabah aç karnına tartılcam.
bu sabah da tartılamadım çünkü oğluşum da ben de hastayız
yavruşum salya sümük, dün gece burun tıkanıklığı ve muhtemelen bogaz acısından çok az uyudu. ağlaya ağlaya uyandı yavrum ve hemen susmadı. ben de ayaga kalktıkça midem bulanıp başım döndüğü için hiç kalkıp ilgilenemedim. gecenin ilk yarısından babamıs kucakta salladı, sonrasında benim ayagımda ancak 1 saat 1 saat uyuyabildi yavrucum.
sabah doktora gittik, ilaç aldık bana rapor verdi ama öğleden sonra daha iyi hissettim işe geldim. işler vardı önemli..
bu kısa özetten sonra geçmişe ve işlerime dönüyorum
öpüyorum sizi can kızlar :)
kızlarcım merhaba,
23 nisan tatilini ptesi izin alıp birleştirdik, kısa bi tatil yaptık. internete hiç giremedim bu arada. ctesi de tarılamadım, yarın sabah aç karnına tartılcam.
yavruşum salya sümük, dün gece burun tıkanıklığı ve muhtemelen bogaz acısından çok az uyudu. ağlaya ağlaya uyandı yavrum ve hemen susmadı. ben de ayaga kalktıkça midem bulanıp başım döndüğü için hiç kalkıp ilgilenemedim. gecenin ilk yarısından babamıs kucakta salladı, sonrasında benim ayagımda ancak 1 saat 1 saat uyuyabildi yavrucum.
sabah doktora gittik, ilaç aldık bana rapor verdi ama öğleden sonra daha iyi hissettim işe geldim. işler vardı önemli..
merhabalar eylül anaları
biz dün sabahtan akşama kadar dışardaydık annemlere kayınvalidelere gittik.dışarda gezdik.alışveriş yaptık falan filan oğlanda baya yoruldu.dünde düzenimiz baya şaştı gece uyutmadı.
migrasa gittik salıncak alıcaktık kalmamış babasıda ne kadar işşe yaramaz şey var aldı.boyu kadar kocaman bi kamyon aldık.piyano gibi müzik falan yapılıp kaydedilebilen bişey aldık.küçük bi araba daha aldık ışıklı müzikli.
bugün ankarada sularda yok ana boru hattımı ne değişicekmiş gazetede haber vermişler ama bizim haberimiz olmadı susuz kaldık yani.eşim bakkaldan eve su depoladı bi sürü.2 gün yokmuş heralde çok gıcık oldum oğlanada banyo yaptıracaktım.
canım çok geçmiş olsun sanada oğluşunada.inşallah kısa sürede atlatırsınız.kıyamam canım yavruşuna uyuyamamışta bebişlerin hasta olmalarına hiç dayanamıyorum.allahım onlarınn hastalıklarınıda bize versin
gecmişolsun canım Allah sifa versin herikinizde.bebekte burun tıkanıklıgı cok zor oluyo ememiyo nefes alamıyo burnu akıyosa sürekli temizle canım Allah yardımcın olsun
kızlarcım merhaba,
merhabalar eylül anaları
biz dün sabahtan akşama kadar dışardaydık annemlere kayınvalidelere gittik.dışarda gezdik.alışveriş yaptık falan filan oğlanda baya yoruldu.dünde düzenimiz baya şaştı gece uyutmadı.
migrasa gittik salıncak alıcaktık kalmamış babasıda ne kadar işşe yaramaz şey var aldı.boyu kadar kocaman bi kamyon aldık.piyano gibi müzik falan yapılıp kaydedilebilen bişey aldık.küçük bi araba daha aldık ışıklı müzikli.
bugün ankarada sularda yok ana boru hattımı ne değişicekmiş gazetede haber vermişler ama bizim haberimiz olmadı susuz kaldık yani.eşim bakkaldan eve su depoladı bi sürü.2 gün yokmuş heralde çok gıcık oldum oğlanada banyo yaptıracaktım.
ohh iyi yapmıssınız walla bizde yarın gitcez kv lere yemege davet etti.olsun babası heveslenmiş almıs güle güle oynasın kaancık.
su kesintisi cok kötü ya burda haftada 2 olurdu metro calısmadan dolayı askinin internet sitesi sık kullanılanlardaydı düşün:))artık olmuyor ama cok gıcık bisey evde bi sürü su olsun ama akan su farklı canım ne diim Allah yardımcın olsun yarın sabah 10 da gelcekmiş
yarın sabah gelcekmiymiş canım iyi bari sende ankaradaydın demi.uzun zamandır su falan kesilmiyordu bende çok hzırlıksızdım akşam eve geç geldik maineye bulaşıkları dizmiştim ama çalıştırmamışım nedense unutmuşum bari onlar yıkansaydı yaaa
kızlarcım merhaba,
bizim burda sular var cnm hiç kesilmedi aman kesilmesin çok zor olur çocukla altını al su elini yüzünü yıka su lazım hep bişeyler yerkn heryeri batıyoomerhabalar eylül anaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?