2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sebostoscum kolay gelsin yorumun için tşkr ederizzzzzzzzzzzz

altta yazdıgını bilmiyordum yani 5 üye bir ziyaretçi gibi
gizli gizli giriyordumaglayacak yer arıyon haa
slm kızlar
bu saat oldu hala işteyim
daha öğle yemeği yemedim ve eve gidince çalışmaya devam
öpüldünz çok

canım ya çok yorucu geçiyor buaralar senin için bizi de boşladın iyice
kıvancım nasıl

evet benim de arkadaşımbegeniyoz birbirimizi
çok konuşmadık ama sorularımı cevaplıyor sagolsun
sizin arklıgınız nasıl başladı

evet benim de arkadaşımbegeniyoz birbirimizi
çok konuşmadık ama sorularımı cevaplıyor sagolsun
sizin arklıgınız nasıl başladı
yağmurlu bir sonbahar günü arkadaşlığımız bebek isteyenler topiğinde başladı güzel topiştir orasıda :)) ordan bu yana görüşürüz bebişler olunca o fazla giremedi telle devam etti arkadaşlığımız. canım arkadaşım kalbi temizldir.
5 kalbin varmış senin
nerde aldın bakalım onlar
ben 2008 den beri üyeyim:))))))) ama 2 yıldır aktifim sanırım:)))
kız görmüyormusun 2008 den beri üye alır tabi

aynen

kızlarcım merhaba,
böyle pat diye topic in ortasına yazmayı hiç sevmiyorum ama mecburiyet işte
artık fırsat buldukça geriye dönerim

23 nisan tatilini ptesi izin alıp birleştirdik, kısa bi tatil yaptık. internete hiç giremedim bu arada. ctesi de tarılamadım, yarın sabah aç karnına tartılcam.

bu sabah da tartılamadım çünkü oğluşum da ben de hastayız
yavruşum salya sümük, dün gece burun tıkanıklığı ve muhtemelen bogaz acısından çok az uyudu. ağlaya ağlaya uyandı yavrum ve hemen susmadı. ben de ayaga kalktıkça midem bulanıp başım döndüğü için hiç kalkıp ilgilenemedim. gecenin ilk yarısından babamıs kucakta salladı, sonrasında benim ayagımda ancak 1 saat 1 saat uyuyabildi yavrucum.
sabah doktora gittik, ilaç aldık bana rapor verdi ama öğleden sonra daha iyi hissettim işe geldim. işler vardı önemli..

bu kısa özetten sonra geçmişe ve işlerime dönüyorum
öpüyorum sizi can kızlar :)

Sütüm iyice azaldı
Daha doyurucu olması için neler koyuyorsunuz çorbalara
Kahvaltılara hazır mama kullanıyor musunuz
Tahıllı pirinçlilerden falan:44:

canım bizdede aynı süt artık uzun süre tok tutmuyo emdikten 2 saat sonra mutlaka bişey veriyorum artık.bidahaki ay başlarım diyordum tam anlamıyla ama mecbur başladık.
sabahları kahvaltı peynir yumurta pekmez falan beraber yiyoruz.öğlen çorba çorbalara ya kıymalı ya tavuk sulu yapıyorum.içine mutlaka irmik koyuyorum.
akşam yatmadan 2 saat önce meyveli muhallebi veriyorum.hala 4 saatte bi emziriyorum ama eskisi kadar süt yok.
ama gece emdiğyle 5 saat falan duruyo emmeden.geceleri ya 1 ya 2 emiyoruz.gündüzleri hareketli olduğundan yakıyo ama geceleri sanırım acıkmıyor çok fazla.
devam sütüde verebilirsin canım besleyici olsun diyorsan.

maşallah canım kızının kilosu çok güzel.doktorun sorun görmediyse sorun yoktur kilo almasa bile kilosu çokı güzel çünkü
kızının.boyuda uzadıysa onada vermiş olabilir aldığı kiloyu.

canım bende daha fazla yere koymaya başladım emeklesin çabalasın diye geri geri sürünüyo yada bi uçtan bi uca yuvarlanıyor.duvarı falan yalamaya çalışıyo koltukların arasına giriyor bunları zapt edemiycez sanırım artık.akşama kadar canım çıkıyo valla.birde artık ayakta kalmaya çabalıyo koltuk altından tutuyorum bi oraya yürüyo bi buraya sanki kendi yürüyo.koltuktan tutunup ayakta alabiliyor ama yürümeye yada dönmeye çalışırsa düşüyo o yüzden sürekli ayaktayım.bide istediği olmayınca zırlıyor.allah yardımcımız olsun.

maşallah canım kızına eylül hanımda dillendi demek.bizde dün dışardaydık çimlere koyayım dedim oğlanı eşim izin vermedi kene falan olur dedi.sizin kendi bahçeniz baban ilgileniyordur öyle bi risk yoktur ama biz buralarda korkuyoruz.kızın çok şanslı canım.

yerim ben bunu yaaaaa

bende bi fark olduğunu düşünmüyorum bizim oğlanlar erkenden yürüyüp erkenden konuşacak gibi.ben de erkek kardeşlerim falanmda erken yürümüşüz.
kızlar benim yogurt petegin üstündeyken daha iyi tutuyor
diger türlü olmuyor sakız gibi uzuyor niye ki:44:
siz nerede yapıyorsunuz
bende sarıp sofra bezine peteğe koyuyorum sıcakta tutuyor yoğurt.annem eskşiden sobanın kenarına koyardı ordan hatırlıyorum.

canım ben kiviyi veriyorum bayadır.bi sorun yaşamadık çileğide ilk defa dün tatırdım eme eme yedi.
bal yasak diyorlar ballı mamalar var bende anlayamnıyorum kimin dediği doğru.bazı doktorlar verin alışsın diyor.bazı doktorlar vermeyin diyor insanın kafası karışıyor.ben bal dışındaki şeyleri yavaş yavaş tatırmayı düşünüyorum.inek sütünüde 10 aylık olunca yavaştan vericem alışsın diye.çünkü uzun süre süt içmeyen çocuklarda sütün sonradan verilmesinin daha riskli olduğunu biliyorum.

merhabalar eylül anaları

biz dün sabahtan akşama kadar dışardaydık annemlere kayınvalidelere gittik.dışarda gezdik.alışveriş yaptık falan filan oğlanda baya yoruldu.dünde düzenimiz baya şaştı gece uyutmadı.

migrasa gittik salıncak alıcaktık kalmamış babasıda ne kadar işşe yaramaz şey var aldı.boyu kadar kocaman bi kamyon aldık.piyano gibi müzik falan yapılıp kaydedilebilen bişey aldık.küçük bi araba daha aldık ışıklı müzikli.

bugün ankarada sularda yok ana boru hattımı ne değişicekmiş gazetede haber vermişler ama bizim haberimiz olmadı susuz kaldık yani.eşim bakkaldan eve su depoladı bi sürü.2 gün yokmuş heralde çok gıcık oldum oğlanada banyo yaptıracaktım.

canım çok geçmiş olsun sanada oğluşunada.inşallah kısa sürede atlatırsınız.kıyamam canım yavruşuna uyuyamamışta bebişlerin hasta olmalarına hiç dayanamıyorum.allahım onlarınn hastalıklarınıda bize versin

gecmişolsun canım Allah sifa versin herikinizde.bebekte burun tıkanıklıgı cok zor oluyo ememiyo nefes alamıyo burnu akıyosa sürekli temizle canım Allah yardımcın olsun

ohh iyi yapmıssınız walla bizde yarın gitcez kv lere yemege davet etti.olsun babası heveslenmiş almıs güle güle oynasın kaancık.
su kesintisi cok kötü ya burda haftada 2 olurdu metro calısmadan dolayı askinin internet sitesi sık kullanılanlardaydı düşün:))artık olmuyor ama cok gıcık bisey evde bi sürü su olsun ama akan su farklı canım ne diim Allah yardımcın olsun yarın sabah 10 da gelcekmiş

Son düzenleme:

gecmişolsun canım Allah sifa versin herikinizde.bebekte burun tıkanıklıgı cok zor oluyo ememiyo nefes alamıyo burnu akıyosa sürekli temizle canım Allah yardımcın olsun

sağolun teyzelerii

sana ve oğluşuna geçmiş olsun canım umarım kısa zamanda iyileşirsiniz

ohhh ne güzel gezmişsiniz oğlun güle güle kullansın opyuncaklarını

yarın sabah gelcekmiymiş canım iyi bari sende ankaradaydın demi.uzun zamandır su falan kesilmiyordu bende çok hzırlıksızdım akşam eve geç geldik maineye bulaşıkları dizmiştim ama çalıştırmamışım nedense unutmuşum bari onlar yıkansaydı yaaa

burda kesik degil etimesgut ve sincan ana boru degişimi falan varmıs 26 saat diyo bugün sabah 8 le yarın sabah 10 arası 2 saat uzayabilir bence

merhaba kızlar bende nihayet geçmiş yaptm

geçmiş olsun cnm tez zamanda iyileşirsinz inşşlh:2:

bizim burda sular var cnm hiç kesilmedi aman kesilmesin çok zor olur çocukla altını al su elini yüzünü yıka su lazım hep bişeyler yerkn heryeri batıyoo
iyi gezmişsiniz cnm maşalh benimde kardeşim burdaydı 4 gün gezdik walla çok iyi geldii
ıkeaya nata vegaya gittik akvaryuma girdik
ulusa gittik daha öncede yazmıştm parti malzemleri suluhandan diş şekeri siparişi verdk
kızılaya gittik alışveriş yaptık bol bol
ve dün bahçeli7. caddeye gitttik oradan anıtkabire geçtik oğluşum bayramını kutladı atamızın
kardeşim gitti
bugün evdeyiz oğluşum çok mızımız alıştı gezmeye bugün canı sıkıldı ama hiç bukadar çok gezmemiştim doğumdan beri çok iyi stresss attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…