2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gece gece aspiratörü temizledim camasırları attım makinaya simdi cıkacak gideyim onları asayım bari tüm annelere ve besişlerine güzel uykular olsun insallah

kızlar benim yogurt petegin üstündeyken daha iyi tutuyor
diger türlü olmuyor sakız gibi uzuyor niye ki:44:
siz nerede yapıyorsunuz

Insallah canim topraktemiz hava iyi oluyorrr ! Ben devamli eylüle diyorum annem diyor araara :
4 gün eşimleydik bugün iş başı
çok kötü oldum ya o olunca rahata alışıyorum
herkese günaydın
Kolay gelsin canim allah yardimcin olsun
gunaydınn herkezee .
günaydiiin

siz nerede yapıyorsunuz
Ben bir kalin havluya veya battaniyeye sariyorum annem öyleyapardi ozamanda güzel duruyor ama belki mayaladigindaki isi dan kaynaklaniyordur canimm

Topigin bebislerine ve annelerine günaydinlaaarrrr biz bugun yine bahceygidecez havanin sicakligi cok güzel maasallah kizimda bu temiz havada azicik oynasin malum buranin havasina pek güven olmuyorrr hafta sonu geri bozacakmis hepinizeee güzel bir gün diliyoruzz eylülümlee insaallah sizdedekyfler yerindedirr

bir de şöyle hatırlıyom seni sabah 7 gibi uyanırdın kocişle kahvaltı yapar onu gönderirdin
ögleden sonraları uyurdun güzellik uykusuna akşam üstü de yürüyüşe çıkardın

bende öyle hatirliyorum ah ah ozaman takipciydim sade aktif degildim

leyleyi havada gördün sengez
sakız gibi uzuyor ya

geceleri sana bir haller oluyor canım
çay demlemeler temizlikler ben zor klavyeye basıyorum

siz nerede yapıyorsunuz

sorma canım ya kızla gün içerisinde onla oyalanmaktan bi iş yapamıyorum gece 10 da uyuyo bende bi işin ucundan tutuyorum öyle öyle işler azalıyo canım dün camasırları gece 12:30 da astıktan sonra birde kocişle film izledim düşün yani gece 10 kere uyan bide sabah 8:00 kalk of of

yogudu hazır yogurtla mayalıyosan ondan olur canım

günaydın canım ohh kızın temiz hava alsın ne güzel benimkide anne nin basına h koyuyo hanne diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…