gece gece aspiratörü temizledim camasırları attım makinaya simdi cıkacak gideyim onları asayım bari tüm annelere ve besişlerine güzel uykular olsun insallah
nerelerdeysin sen canım
sıfrem ıptal olmustu anca alabıldımm . naıslsınızz gorusmeyelıı bakalımm bıze yakında yolculuk var ızmıre bebekle nasıl gecıcek
iyiyyiz çok şükür canım
karadenizdeydin sen heralde öyle hatırlıyorum hamilelik zamanlarından
umarım kolay olur yolculugunuz
ewt zonguldak
Insallah canim topraktemiz hava iyi oluyorrr ! Ben devamli eylüle diyorum annem diyor araara :
diyet yapma bencede cnm ama abur cuburu hakkaten kesmemiz lazım baslayınca duramıyosun
tesekkür ederim sebos arkadas olarak ekle beni görelim birbirimizi
ay bende cok istiyorm yere yatırayım oynasın topraga ayagına bassın diye yaza memlekete gisişaz insallah orda kosturur.masallah kızına Allah diyomus bende sürekli söyleyeyim dimi oda söylesin
Kolay gelsin canim allah yardimcin olsun4 gün eşimleydik bugün iş başı
çok kötü oldum ya o olunca rahata alışıyorum
herkese günaydın
günaydiiingunaydınn herkezee .
Ben bir kalin havluya veya battaniyeye sariyorum annem öyleyapardi ozamanda güzel duruyor ama belki mayaladigindaki isi dan kaynaklaniyordur canimmkızlar benim yogurt petegin üstündeyken daha iyi tutuyor
diger türlü olmuyor sakız gibi uzuyor niye ki:44:
siz nerede yapıyorsunuz
bir de şöyle hatırlıyom seni sabah 7 gibi uyanırdın kocişle kahvaltı yapar onu gönderirdin
ögleden sonraları uyurdun güzellik uykusunaakşam üstü de yürüyüşe çıkardın
Insallah canim topraktemiz hava iyi oluyorrr ! Ben devamli eylüle diyorum annem diyor araara :
Kolay gelsin canim allah yardimcin olsun
günaydiiin
Ben bir kalin havluya veya battaniyeye sariyorum annem öyleyapardi ozamanda güzel duruyor ama belki mayaladigindaki isi dan kaynaklaniyordur canimm
Topigin bebislerine ve annelerine günaydinlaaarrrrbiz bugun yine bahceygidecez havanin sicakligi cok güzel maasallah kizimda bu temiz havada azicik oynasin malum buranin havasina pek güven olmuyorrr hafta sonu geri bozacakmis hepinizeee güzel bir gün diliyoruzz eylülümlee insaallah sizdedekyfler yerindedirr
bende öyle hatirliyorum ah ah ozaman takipciydim sade aktif degildim
geceleri sana bir haller oluyor canım
çay demlemeler temizlikler ben zor klavyeye basıyorum
kızlar benim yogurt petegin üstündeyken daha iyi tutuyor
diger türlü olmuyor sakız gibi uzuyor niye ki:44:
siz nerede yapıyorsunuz
Kolay gelsin canim allah yardimcin olsun
günaydiiin
Ben bir kalin havluya veya battaniyeye sariyorum annem öyleyapardi ozamanda güzel duruyor ama belki mayaladigindaki isi dan kaynaklaniyordur canimm
Topigin bebislerine ve annelerine günaydinlaaarrrrbiz bugun yine bahceygidecez havanin sicakligi cok güzel maasallah kizimda bu temiz havada azicik oynasin malum buranin havasina pek güven olmuyorrr hafta sonu geri bozacakmis hepinizeee güzel bir gün diliyoruzz eylülümlee insaallah sizdedekyfler yerindedirr
ewt zonguldak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?