kızlar herkese merhaba nasılsınız? bebişlere kahvaltıyı nasıl hazırlıyorsunuz? yani mamayla brilikte mi yumurta falan ?
bir de diyet yapan annelre su sorum,emziren anne ödem skötüren elma cayı içebilir mi
ben bebe bisküvisi veya bebek ekmeğinin ile bi çay kaşığı pekmez, labne peynir, meyve suyu bazende ceviz karıştırıp veriyorum.. yumurta vereceksem onu ayrı veriyorm karıştırmadan...
yumurtayı ayrı nasıl pişiriyorsunuz? yiyor mu
geçmiş olsun ikinize de. bebeklerin hastalığı çok zor ya.kızlarcım merhaba,
böyle pat diye topic in ortasına yazmayı hiç sevmiyorum ama mecburiyet işte
artık fırsat buldukça geriye dönerim
23 nisan tatilini ptesi izin alıp birleştirdik, kısa bi tatil yaptık. internete hiç giremedim bu arada. ctesi de tarılamadım, yarın sabah aç karnına tartılcam.
bu sabah da tartılamadım çünkü oğluşum da ben de hastayız
yavruşum salya sümük, dün gece burun tıkanıklığı ve muhtemelen bogaz acısından çok az uyudu. ağlaya ağlaya uyandı yavrum ve hemen susmadı. ben de ayaga kalktıkça midem bulanıp başım döndüğü için hiç kalkıp ilgilenemedim. gecenin ilk yarısından babamıs kucakta salladı, sonrasında benim ayagımda ancak 1 saat 1 saat uyuyabildi yavrucum.
sabah doktora gittik, ilaç aldık bana rapor verdi ama öğleden sonra daha iyi hissettim işe geldim. işler vardı önemli..
bu kısa özetten sonra geçmişe ve işlerime dönüyorum
öpüyorum sizi can kızlar :)
kolay gelsin su kesintisi neymiş ya bu devirdemerhabalar eylül anaları
biz dün sabahtan akşama kadar dışardaydık annemlere kayınvalidelere gittik.dışarda gezdik.alışveriş yaptık falan filan oğlanda baya yoruldu.dünde düzenimiz baya şaştı gece uyutmadı.
migrasa gittik salıncak alıcaktık kalmamış babasıda ne kadar işşe yaramaz şey var aldı.boyu kadar kocaman bi kamyon aldık.piyano gibi müzik falan yapılıp kaydedilebilen bişey aldık.küçük bi araba daha aldık ışıklı müzikli.
bugün ankarada sularda yok ana boru hattımı ne değişicekmiş gazetede haber vermişler ama bizim haberimiz olmadı susuz kaldık yani.eşim bakkaldan eve su depoladı bi sürü.2 gün yokmuş heralde çok gıcık oldum oğlanada banyo yaptıracaktım.
oh ne güzel gezmişsiniz. ben de gezmek istiyorum ankaraya uğrıcaz haftasonu ama direk geçeriz diyo eşim of yaniimerhaba kızlar bende nihayet geçmiş yaptm
geçmiş olsun cnm tez zamanda iyileşirsinz inşşlh:2:
bizim burda sular var cnm hiç kesilmedi aman kesilmesin çok zor olur çocukla altını al su elini yüzünü yıka su lazım hep bişeyler yerkn heryeri batıyoo
iyi gezmişsiniz cnm maşalh benimde kardeşim burdaydı 4 gün gezdik walla çok iyi geldii
ıkeaya nata vegaya gittik akvaryuma girdik
ulusa gittik daha öncede yazmıştm parti malzemleri suluhandan diş şekeri siparişi verdk
kızılaya gittik alışveriş yaptık bol bol
ve dün bahçeli7. caddeye gitttik oradan anıtkabire geçtik oğluşum bayramını kutladı atamızın
kardeşim gitti
bugün evdeyiz oğluşum çok mızımız alıştı gezmeye bugün canı sıkıldı ama hiç bukadar çok gezmemiştim doğumdan beri çok iyi stresss attım
selam anneler nasılsınız?
ahmet iyileşti sonunda kırmızılıklar geçti ama huysuzluğu baki kaldı. herşeye mızlıyo eski huyu geri gelir diye umuyorum buna inanmak istiyorum.
park yatağın içinde ayağa kalkma denemelerine, yerde otururken üstüme tırmanma çalışmalarına başladı. bikaç defa ellerinden tutup yürüttük bayılıyo sürekli istiyo. bütün bunlar olurken her an çok uykusu varmış gibi mız mız mod on. çok yoruyo insanı mızlaması doğru davranamıyosun iki kaşık yoğurt yedi kaşığı vermedim diye ağladı verince kendini öğürttürüyo kaşıkla.
özetle böyle değildi benim oğlum ah bu hastalık neler ettn sen bize
bir de haftasonu eşimin memleketine gidicez nasıl olcak stresliyim. ahmet yabancılar mı huysuzlanır mı, kaynana her şeye yorum yapar mı, evet illa ki yapar. gitmeden daralıyorum kazasız belasız gidip gelsek inş.
herkes burda niye yazmıyonuz kızzz:26::26:
iyileşmesine çok sevindimallah yavrularımıza sağlık versin inşallah
hayırlı yolculuklar ne kadar kalacaksınız?
sağol canım bu haftasonu gidip diğer haftasonu döncez hamilelikten beri gitmedik. :18: baya da uzun
burdayım bi yandan diyet topiklerine laf yetiştiriyormben yazdım sen kaçmışsın kız
bence de ben üşenmeye başladım bi de. okadar hazırla tükürsün suratına yapmaz oldum yoğurt muz yumurta yiyo süreklimerhaba şu ek gıda işi ama meşakketli be ya:))))))
bunu niye alıntılamıştım yahuinşallah canım ya süper olur:))
inş canım yogun galibastress hiç gelmemiş bugün galiba hayırdır inşallah kötü bişey yoktur umarım.
huy degiştiriyor bebeler hastalıkla beraber inş kalıcı degil geçicidirselam anneler nasılsınız?
ahmet iyileşti sonunda kırmızılıklar geçti ama huysuzluğu baki kaldı. herşeye mızlıyo eski huyu geri gelir diye umuyorum buna inanmak istiyorum.
park yatağın içinde ayağa kalkma denemelerine, yerde otururken üstüme tırmanma çalışmalarına başladı. bikaç defa ellerinden tutup yürüttük bayılıyo sürekli istiyo. bütün bunlar olurken her an çok uykusu varmış gibi mız mız mod on. çok yoruyo insanı mızlaması doğru davranamıyosun iki kaşık yoğurt yedi kaşığı vermedim diye ağladı verince kendini öğürttürüyo kaşıkla.
özetle böyle değildi benim oğlum ah bu hastalık neler ettn sen bize
bende diş şeklinde kurabiyeyi kendm yapmayı düşünüyorum ilkkendimize deniycem şeker hamuru tarifi bulunca
ömerin dişi çıktı diyede kendim yapacam kartondan parti malzemeleri satan yerlere baktım dişle ilgili yazı yoktu
merhaba şu ek gıda işi ama meşakketli be ya:))))))
umarım kalıcı değildirbunu niye alıntılamıştım yahu
inş canım yogun galiba
huy degiştiriyor bebeler hastalıkla beraber inş kalıcı degil geçicidir
efenin halası resim ögretmeni ben de ona yaptıracam becerikli degilim ben
hoş geldin efe yazısını da o yapmıştı güzel olmuştu
kurabiyeyi ben de yapabilirim sen yap güzel olursa tarifini de ver bana yapayım
ben olsam bende gerilirdim çoçuğun bütün düzeni bozulucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?