2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben tek tek yemediği zaman 8 tahıllı mamayla yumurta peynir muzla karıtırıp veriyordum.muz tatlı yapıyordu oğlanda güzelce yiyordu.şimdi ayrı ayrı yiyebiliyor yumurta peynir reçel pekmez sabah kahvaltılarını beraber yapıyoruz.bi kere zeytin verdim olduğu gibi geri çıkmış bezinde gördüm vermiyorum artık.sindiremiyor sanırım onu.pekmeze reçele ekmek ufalıyorum bi kerede patates kızartması verdim onuda çok sevdi.bazı arkadaşlarımız omlet veriyor onu denemedim deneyeceğim yakında

stress hiç gelmemiş bugün galiba hayırdır inşallah kötü bişey yoktur umarım.

selam anneler nasılsınız?
ahmet iyileşti sonunda kırmızılıklar geçti ama huysuzluğu baki kaldı. herşeye mızlıyo eski huyu geri gelir diye umuyorum buna inanmak istiyorum.
park yatağın içinde ayağa kalkma denemelerine, yerde otururken üstüme tırmanma çalışmalarına başladı. bikaç defa ellerinden tutup yürüttük bayılıyo sürekli istiyo. bütün bunlar olurken her an çok uykusu varmış gibi mız mız mod on. çok yoruyo insanı mızlaması doğru davranamıyosun iki kaşık yoğurt yedi kaşığı vermedim diye ağladı verince kendini öğürttürüyo kaşıkla.
özetle böyle değildi benim oğlum ah bu hastalık neler ettn sen bize

bir de haftasonu eşimin memleketine gidicez nasıl olcak stresliyim. ahmet yabancılar mı huysuzlanır mı, kaynana her şeye yorum yapar mı, evet illa ki yapar. gitmeden daralıyorum kazasız belasız gidip gelsek inş.

geçmiş olsun ikinize de. bebeklerin hastalığı çok zor ya.

kolay gelsin su kesintisi neymiş ya bu devirde

oh ne güzel gezmişsiniz. ben de gezmek istiyorum ankaraya uğrıcaz haftasonu ama direk geçeriz diyo eşim of yanii

iyileşmesine çok sevindimallah yavrularımıza sağlık versin inşallah

bir de haftasonu eşimin memleketine gidicez nasıl olcak stresliyim. ahmet yabancılar mı huysuzlanır mı, kaynana her şeye yorum yapar mı, evet illa ki yapar. gitmeden daralıyorum kazasız belasız gidip gelsek inş.

hayırlı yolculuklar ne kadar kalacaksınız?

merhaba şu ek gıda işi ama meşakketli be ya:))))))

ben yazdım sen kaçmışsın kız
burdayım bi yandan diyet topiklerine laf yetiştiriyorm

merhaba şu ek gıda işi ama meşakketli be ya:))))))
bence de ben üşenmeye başladım bi de. okadar hazırla tükürsün suratına yapmaz oldum yoğurt muz yumurta yiyo sürekli
ama kıyma mercimek bulgur düzenli verirsen demir kullanmasan olur dedi dr

inşallah canım ya süper olur:))
bunu niye alıntılamıştım yahu
stress hiç gelmemiş bugün galiba hayırdır inşallah kötü bişey yoktur umarım.
inş canım yogun galiba
huy degiştiriyor bebeler hastalıkla beraber inş kalıcı degil geçicidir

efenin halası resim ögretmeni ben de ona yaptıracam becerikli degilim ben
hoş geldin efe yazısını da o yapmıştı güzel olmuştu
kurabiyeyi ben de yapabilirim sen yap güzel olursa tarifini de ver bana yapayım

umarım kalıcı değildir

diş mi çıkardı efe yoksa erkenden hazırlıyo musun kendini

ben olsam bende gerilirdim çoçuğun bütün düzeni bozulucak.

ayy bi huy da orda değiştirir artık aman aman. bi de kaynana eski adetleri uygulamaya çalışır deli eder beni
neyse gitmeden gerilmeyeyim dönünce dedikodusunu yaparım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…