şimdiden stresi sardı dimi zor bence desağol canım bu haftasonu gidip diğer haftasonu döncez hamilelikten beri gitmedik. :18: baya da uzun
burdayım bi yandan diyet topiklerine laf yetiştiriyorm
bence de ben üşenmeye başladım bi de. okadar hazırla tükürsün suratına yapmaz oldum yoğurt muz yumurta yiyo sürekli
ama kıyma mercimek bulgur düzenli verirsen demir kullanmasan olur dedi dr
ayy bi huy da orda değiştirir artık aman aman. bi de kaynana eski adetleri uygulamaya çalışır deli eder beni
neyse gitmeden gerilmeyeyim dönünce dedikodusunu yaparım size
selam anneler nasılsınız?
ahmet iyileşti sonunda kırmızılıklar geçti ama huysuzluğu baki kaldı. herşeye mızlıyo eski huyu geri gelir diye umuyorum buna inanmak istiyorum.
park yatağın içinde ayağa kalkma denemelerine, yerde otururken üstüme tırmanma çalışmalarına başladı. bikaç defa ellerinden tutup yürüttük bayılıyo sürekli istiyo. bütün bunlar olurken her an çok uykusu varmış gibi mız mız mod on. çok yoruyo insanı mızlaması doğru davranamıyosun iki kaşık yoğurt yedi kaşığı vermedim diye ağladı verince kendini öğürttürüyo kaşıkla.
özetle böyle değildi benim oğlum ah bu hastalık neler ettn sen bize
merhaba şu ek gıda işi ama meşakketli be ya:))))))
yok kız henüz beyazlaşma aşamasındaumarım kalıcı değildir
diş mi çıkardı efe yoksa erkenden hazırlıyo musun kendini
ayy bi huy da orda değiştirir artık aman aman. bi de kaynana eski adetleri uygulamaya çalışır deli eder beni
neyse gitmeden gerilmeyeyim dönünce dedikodusunu yaparım size
yok kız henüz beyazlaşma aşamasında
çok hevesliyimprova yapıyorum
gecmiş olsun cnmselam anneler nasılsınız?
ahmet iyileşti sonunda kırmızılıklar geçti ama huysuzluğu baki kaldı. herşeye mızlıyo eski huyu geri gelir diye umuyorum buna inanmak istiyorum.
park yatağın içinde ayağa kalkma denemelerine, yerde otururken üstüme tırmanma çalışmalarına başladı. bikaç defa ellerinden tutup yürüttük bayılıyo sürekli istiyo. bütün bunlar olurken her an çok uykusu varmış gibi mız mız mod on. çok yoruyo insanı mızlaması doğru davranamıyosun iki kaşık yoğurt yedi kaşığı vermedim diye ağladı verince kendini öğürttürüyo kaşıkla.
özetle böyle değildi benim oğlum ah bu hastalık neler ettn sen bize
iyi yolculuklar cnm memeleket neresi sıkma canını inş herşey istediğin gibi olurbir de haftasonu eşimin memleketine gidicez nasıl olcak stresliyim. ahmet yabancılar mı huysuzlanır mı, kaynana her şeye yorum yapar mı, evet illa ki yapar. gitmeden daralıyorum kazasız belasız gidip gelsek inş.
merhaba şu ek gıda işi ama meşakketli be ya:))))))
selam canım inşallah eski oğluşuna kavuşursun ama sanırım artık hep böyleler iyice hareketlendiler iyice zorlaştılar.bizimkide illa ayakta durucak oturmak yok artık örümceğini bile gözü görmez oldu.
çok zor canım keşke hep bol bol sütümüz olsada hep emzirsek.iyiki erkenden başlamışım diyorum deneme olaylarına çünkü artık sütüm anca 2 saat idare ediyo oğluşu gündüzleri gece yetiyo baya emiyo gewce ama gündüz az emiyo.sabah öle akşam ek gıda yemek zorunda kalıyoruz.alışmamış olsaydı işim çok zordu.
ama hazırlaması ılıtması sıcaklığını ayarlaması yedirmesi irlettiğimiz yerleri temizlemesi baya zor.
haftada 3-4 gün kıyma küçük bi köfte kadar, çorbaya vs ekleyebilirsin.şimdiden stresi sardı dimi zor bence de
yani birileriyle aynı evde kalmak çocukla çok zor
kıyma mercimek bulgur üçünü aynı çorbaya ve her gün mü versek demiri karşılıyor
demiri keseli yıllar oldu çünkü
hareketine alışkınım da mızlayarak bişey istemesi yaptırmasına alışık değilim geçer inş.selam canım inşallah eski oğluşuna kavuşursun ama sanırım artık hep böyleler iyice hareketlendiler iyice zorlaştılar.bizimkide illa ayakta durucak oturmak yok artık örümceğini bile gözü görmez oldu.
çok zor canım keşke hep bol bol sütümüz olsada hep emzirsek.iyiki erkenden başlamışım diyorum deneme olaylarına çünkü artık sütüm anca 2 saat idare ediyo oğluşu gündüzleri gece yetiyo baya emiyo gewce ama gündüz az emiyo.sabah öle akşam ek gıda yemek zorunda kalıyoruz.alışmamış olsaydı işim çok zordu.
ama hazırlaması ılıtması sıcaklığını ayarlaması yedirmesi irlettiğimiz yerleri temizlemesi baya zor.
ben de hevesliydim ama sadece buğdayı pişirip komşulara verdim.yok kız henüz beyazlaşma aşamasında
çok hevesliyimprova yapıyorum
bu çocuk üşüyor bu çocuk aç diye başını yer senin
ben de nasıl yangına körükle gidiyom dimi
sen de yap kız mertin neyi eksik gencecik anası varçok heveslisin çok efe çok şanslı diş buğdayı için bile prova yapan bir annesi var
gecmiş olsun cnm
aynen bizimkinin yaptıklarını yapıyoo yaa
yürümek istemeside kaşığı istemeside aynısı
iyi yolculuklar cnm memeleket neresi sıkma canını inş herşey istediğin gibi olur
haklısın çok zor cnm değişik bişeyler yapsamda versem diye hep düşünüyorum hep aynı şeyleri yemekten sıkıldı yavrucak bildiğiniz değişk tatlar varmı :44:
oraya gidelim buraya gidelim der, millete torun gösterir vs. kiloma laf eder. of of neyse yaşayıp görcezbu çocuk üşüyor bu çocuk aç diye başını yer senin
ben de nasıl yangına körükle gidiyom dimi
hepsi aynı bunların demek ki:26:gecmiş olsun cnm
aynen bizimkinin yaptıklarını yapıyoo yaa
yürümek istemeside kaşığı istemeside aynısı
iyi yolculuklar cnm memeleket neresi sıkma canını inş herşey istediğin gibi olur
haklısın çok zor cnm değişik bişeyler yapsamda versem diye hep düşünüyorum hep aynı şeyleri yemekten sıkıldı yavrucak bildiğiniz değişk tatlar varmı :44:
sen de yap kız mertin neyi eksik gencecik anası var
canım ben artık ne yesek veriyorum iki gün oldu alışsın diye
mesela bugün 10 a yakın yeşil mercimek verdim bizim yemekten yedi
niye ki :44:hevesine ne olduhaftada 3-4 gün kıyma küçük bi köfte kadar, çorbaya vs ekleyebilirsin.
mercimek nohut bulgur da dönüşümlü ne kadar verirsen. kan tahlili yapılmışken kanına da bakıldı tam alt sınırda çıktı kanı, eksiklik yok gıdaları düzenli ver yeter dedi dr
hareketine alışkınım da mızlayarak bişey istemesi yaptırmasına alışık değilim geçer inş.
ben de hevesliydim ama sadece buğdayı pişirip komşulara verdim.
olucakları söylüyorsun canım genelde öyle herşeye karşırlar
bizde kızı iyice strese sokacağız haaa
stres dedimde yine aklıma stres geldi umarım gezmeye filan gitmiştir bir sorun yoktur
sen de yap kız mertin neyi eksik gencecik anası var
canım ben artık ne yesek veriyorum iki gün oldu alışsın diye
mesela bugün 10 a yakın yeşil mercimek verdim bizim yemekten yedi
birşeyi eksik değilde genç olmasına rağmen üşengeç bir annesi varbende nerde sendeki enerji
bunu niye alıntılamıştım yahu
inş canım yogun galiba
huy degiştiriyor bebeler hastalıkla beraber inş kalıcı degil geçicidir
efenin halası resim ögretmeni ben de ona yaptıracam becerikli degilim ben
hoş geldin efe yazısını da o yapmıştı güzel olmuştu
kurabiyeyi ben de yapabilirim sen yap güzel olursa tarifini de ver bana yapayım
oraya gidelim buraya gidelim der, millete torun gösterir vs. kiloma laf eder. of of neyse yaşayıp görcez
hepsi aynı bunların demek ki:26:
bizimkide hep kendi yemek istiyor bazen zorla elimden kapıyor heryer mama ne üst kalıyor ne baş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?