2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben kaçıyorum şimdilik sonra yine gelmeye çalışırım mert çok ağlıyor

kız senin efemiydi alkış yapmayı öğrenen bende öğretmeye çalışıyorum ama hiç oralı değil.sen nasıl öğrettin canım

oğluşu yatırdım geldim anacım birini yatırıyorum şimdi pisim geldi kız hiç boş bırakmıyorlar

ek gıdadan bahsetmiştim hip 7 tahılı yaptım anne sütü katıyorum onu çok seviyor yarısını yedi yarısından sonra cıvıttı elime vuruyor hop bütün kaşıktakiler üstüne elini tutuyorum tükürüyor delirtti beni:))))))

bende boyatıcam artık saçımı sıkıldım koyu kumraldan kendi saçım. bal köpüğü yapayım istiyorum eskiden röfle çok kullandım ama mahvolmuştu saçlarım istemiyorum artık röfle halbükü çok seviyorum ama zor oluyor bakımı

sondaki renk güzelmiş canım ama resimdeki gibi daha beyaz tenlilere gider galiba.
benmi denesem acaba
sanada güzel olur bak o renk
yok sevmedim koyu canlı kanlı olsun benimki ama sna gider beyaz tenlisin
kız senin efemiydi alkış yapmayı öğrenen bende öğretmeye çalışıyorum ama hiç oralı değil.sen nasıl öğrettin canım

evet evet efeydi hala çalıyor yavrum ses gelmiyor ama vuruyor birbirine sonra sıkılıyor yumruk yapıp agıza
ben ögretmedim kız ya da ögrettim mi:44: her yemekten sonra alkış ogluma
ya da bişi yaptıgın da aferin falan dedim etkisi var mı bilmiyorum:44:
sonra bir gün alkış annecigim dedim şimdi alkışlıyor ben de oynuyom

ben de tahıllı gece verdim efuşuma
bal köpügü kullanmıştım ben de o da güzel

kızlar bu arada benim oğlan pipisine iyice sardı iki eliyle nbirden tutup uzattıkça uzatıyor.eşim bişey olmaz diyor ama ben korkuyorum ya çok uzatıyor.

kızlar bu arada benim oğlan pipisine iyice sardı iki eliyle nbirden tutup uzattıkça uzatıyor.eşim bişey olmaz diyor ama ben korkuyorum ya çok uzatıyor.

tövbee kopartacak gibi çekiyor mu yani
vücüdünu tanıyordur canım ama alışkanlık olabilir :26:
senin emirin her şeyi önde gidiyor

hoş geldin canım ben daha yatıramadım geç kaldık bugün dün dışardaydık gece yarışana kadar düzenimiz şaştı 1 günde.birazdan yatırıcam uyursa inşallah.

dumana söyle annem işim var sen yat ben gelicem de
yemek yerkem mıcıtmasalar olmaz zaten üstümğüzü başımızı bırak yemek yedirdiğim yer batıyor bazen.özellikle sulu şeylerse daha zor oluyo yedirmek

benim saçım sapsarıydı büyüdükçe açık kahveye döndü.kızıl yaptım siyah yaptım sarı yaptım.hiçbirini beğenmedim.doğal hali en güzeli insanın ama biz kadınlşar değişiklik istiyoruz.bende istiyorum yine kestirmek boyatmak.

bende yapıyorum aferim alkış oğluma diyorum yemek yerken falan ama hiç yapmıyor.her çocuğun gelişimi farklı gerçekten

karam albüme koyduğum ikinci resmim gibi yapıcam ben.yani o tonlarda gebelik döneminde kısaltmıştım ve boyatmadım saçımı şimdi ya bal köpüğü yapıcam alında bakırda seviyorum ama çabuk uzuyor benim saç oda 1 ay sonra pis durmaya başlıcak diye istemem.

eliföykücüm maşallah onu ne ara keşfettii senin oğluş

tövbee kopartacak gibi çekiyor mu yani
vücüdünu tanıyordur canım ama alışkanlık olabilir :26:
senin emirin her şeyi önde gidiyor

kız diyorum annem yapma o sana çok lazım olucak ama yok ne zaman altını açsam eli direk orda.bi ara yine yapıyordu bırakmıştı bayadır yapmıyordu.şimdi yine başladı oparacak diye korkuyorum.o halinden gayet memnun ama
canım her bebenin gelişimi farklı yönde oluyo bak sneinkide alkış yapıyo benimki yapmıyor.aman pipiyi tanıma konusunda önde gitmesin

benim açık kumraldı sonra kumarala döndük orjinali en güzeli ama moral oluyor değişiklik iyidir cnm

gördüm canımçok güzel saçlar da kıvır kıvır

evet kesinlikle becerileri de karakterleri de farklı birey onlar
işine ne gelirse yapıyor sıpalar

canım bu yürütecin piyano kısmı nasıl çıkıyor ya pili bitti nasıl degiştirecez
iki tarafından tutup sıkıca o aparatı yukarı çekiyosun o kadar

kızlar benim yogurt petegin üstündeyken daha iyi tutuyor
diger türlü olmuyor sakız gibi uzuyor niye ki:44:
siz nerede yapıyorsunuz
polara sarıyorum

sütün sıcaklığı ve maya miktarı önemli

ya 20 sayfa ya yuh diyorum ve okuyamıycam bu sayfaları biri bana özet geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…