2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cuma günü bizim 3 seneyi devirişimizin kutlaması var
saçımı boyatacam diyordum ya karamel tonlarına
sonra dedim devamlı boya ister çabuk akar
acaba ne renk yapsam :44:

bir de agzı kirliyken parmaklarını yer oyuncaklarıyla siler çok titiz yavrum tam bir başak

aynen aynen bizimkide yemek yerken mutlaka parmaklarını ağzına sokacak ve heryere dokunacak bide bizimki ayak emiyor biliyorsunuz bazen yemek yerken ayak emmeye kalkıyor çoraplar böööö demekki biz yine iyiyiz en titiz burç böyleyse diğerleri nasıldır kimbilir

ben de verdm yeşil mercimek öğürdü
hastalıktan kalan en kötü şey pütürlere öğürmesi oldu çabuk geçer inş

neyse kızlar ben mutfağa gideyim her şey ortada beni bekliyo
parmagımla ezdim ezdim verdim sıpa işine geleni yiyor yoksa yemez
efe çok şanslı
veririm cnm tabii güzel olursa

olur olur güzel olur tabi şanslı da sıpa memnun olmuyor bir şeyden
hep beni üzüyor kuduruk hem de çok
annem diyor onu izlemekten ben yoruluyorum

bizimki de mert abisinin yolunda gidiyor
çoraplar çıkarılma aşamasında
yakında yer
üşenme üşenme yaptır güzel bir renk
üşenmiyom canım karamel kullanmış biri olarak 15 gün sonra matlaşıyor bu renk oluyor
sen üşenmişsin yaz bakayım bir renk

senin de azaldı dimibenim de
çorba hariç digerleinden yarım kaseye yakın yedirmeye başladım miktar ayarlamak çok zor
çorbayı hiç sevmiyor ya bol havuçlu bal kabaklı yapıyorum oysaki

benimide başta sevmiyordu çorbayı ağzını ilştliyodu açmıyordu bidaha yada öğürüyordu kayısı incir falan koyuyordum biraz yiyordu.şimdi tatlandırmama gerek kalmadan yiyor çok şükür alıştı.inşallahs seninide alışır canım.
canım azalıyormu olan onlaramı yetöiyor bilemiyoruym.belki onların istekleri doğrultusunda artmıyordur artık.

inşallah geçer canım benimki hep mızmız mızlayarak istediği herşeyi yapıyo.inşiallah kayınvalide buluşmasınıda kazasız belasız atlatırsın canım.muhakkak canını sıkacak bişeyler yaparda takma nasıl olsa uzaksınız sanırım.

kızlar ben birkaç kişinin bebişini bile görmedim
koysanıza albüme foto

bizim boy boy fotolar duruyoda karamcım sen koyuyon ben görmeden kaldırıyon.bikerede ben varken aç bacım

bir de agzı kirliyken parmaklarını yer oyuncaklarıyla siler çok titiz yavrum tam bir başak
o titizlik bizdede var ağzı burnu mama içindeyken elleriyle gözlerrini ovalamaya çalışmalar ağzına sokmaya çalışmalar.yastığa yaslayıpta verdiğimde kafasını çevirip herşeyi yastığa bulaştırmalar.kaşla göz arasında kumandayı alıp kumandaya mama bulaştırmalar.

inş yer ya o kadan yapıyorum bana da günah çorbaya da
koyarım canım ne demek ben koyup kaldırıyom ama hiç koymayanlar da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…