- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
olma kız üşengeç canlan azcık
bugünler geri gelmezz
haklısın canım canlanmak lazım şimdiden böyleysem hadi kalkta oynayalım
bir de agzı kirliyken parmaklarını yer oyuncaklarıyla siler çok titiz yavrum tam bir başak
cuma günü bizim 3 seneyi devirişimizin kutlaması var
saçımı boyatacam diyordum ya karamel tonlarına
sonra dedim devamlı boya ister çabuk akar
acaba ne renk yapsam :44:
parmagımla ezdim ezdim verdimben de verdm yeşil mercimek öğürdü
hastalıktan kalan en kötü şey pütürlere öğürmesi oldu çabuk geçer inş
neyse kızlar ben mutfağa gideyim her şey ortada beni bekliyo
efe çok şanslı
veririm cnm tabii güzel olursa
aynen aynen bizimkide yemek yerken mutlaka parmaklarını ağzına sokacak ve heryere dokunacak bide bizimki ayak emiyor biliyorsunuz bazen yemek yerken ayak emmeye kalkıyor çoraplar böööö demekki biz yine iyiyiz en titiz burç böyleyse diğerleri nasıldır kimbilir
üşenmiyom canım karamel kullanmış biri olarak 15 gün sonra matlaşıyor bu renk oluyorüşenme üşenme yaptır güzel bir renk
senin de azaldı dimibenim de
çorba hariç digerleinden yarım kaseye yakın yedirmeye başladım miktar ayarlamak çok zor
çorbayı hiç sevmiyor yabol havuçlu bal kabaklı yapıyorum oysaki
haftada 3-4 gün kıyma küçük bi köfte kadar, çorbaya vs ekleyebilirsin.
mercimek nohut bulgur da dönüşümlü ne kadar verirsen. kan tahlili yapılmışken kanına da bakıldı tam alt sınırda çıktı kanı, eksiklik yok gıdaları düzenli ver yeter dedi dr
hareketine alışkınım da mızlayarak bişey istemesi yaptırmasına alışık değilim geçer inş.
ben de hevesliydim ama sadece buğdayı pişirip komşulara verdim.
kızlar ben birkaç kişinin bebişini bile görmedim
koysanıza albüme foto
o titizlik bizdede var ağzı burnu mama içindeyken elleriyle gözlerrini ovalamaya çalışmalar ağzına sokmaya çalışmalar.yastığa yaslayıpta verdiğimde kafasını çevirip herşeyi yastığa bulaştırmalar.kaşla göz arasında kumandayı alıp kumandaya mama bulaştırmalar.bir de agzı kirliyken parmaklarını yer oyuncaklarıyla siler çok titiz yavrum tam bir başak
terapi yapayım dedim ama stres yine gelmedi devam edeyim
stresss stressss stresss stresss
çok güzel canım canlı da akar gibi bu da ya off eyllüllllll eylülll eylülll
40 kere söylersen olurmuş ha gayret az kaldı
benimide başta sevmiyordu çorbayı ağzını ilştliyodu açmıyordu bidaha yada öğürüyordu kayısı incir falan koyuyordum biraz yiyordu.şimdi tatlandırmama gerek kalmadan yiyor çok şükür alıştı.inşallahs seninide alışır canım.
canım azalıyormu olan onlaramı yetöiyor bilemiyoruym.belki onların istekleri doğrultusunda artmıyordur artık.
inşallah geçer canım benimki hep mızmız mızlayarak istediği herşeyi yapıyo.inşiallah kayınvalide buluşmasınıda kazasız belasız atlatırsın canım.muhakkak canını sıkacak bişeyler yaparda takma nasıl olsa uzaksınız sanırım.
bizim boy boy fotolar duruyoda karamcım sen koyuyon ben görmeden kaldırıyon.bikerede ben varken aç bacım
o titizlik bizdede var ağzı burnu mama içindeyken elleriyle gözlerrini ovalamaya çalışmalar ağzına sokmaya çalışmalar.yastığa yaslayıpta verdiğimde kafasını çevirip herşeyi yastığa bulaştırmalar.kaşla göz arasında kumandayı alıp kumandaya mama bulaştırmalar.
Eki Görüntüle 694772 Eki Görüntüle 694773 Eki Görüntüle 694774
al bunlar nasıl daha koyu renkler araştırıyoruz ama yaranamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?