arkadaşların bugün dr kontrolum vardı.. tam 5 haftalık olmuşuz:) kesemizde gözüktü ama bebişi görmek için biraz daha var sanırım haftaya gel kalp atışlarını duyabiliriz dedi. çok temiz bir kesem varmış dr herşey yolunda süper dedi.. dr seçimi çok önemli kızlar verdiği moral konuşma tarzı okadar rahatlatıyoki insanı.. keseyi görmek bile okadar heycanlıydıki. ben günlük tutmaya başlıycam doğuma kadar geçen sürede bebeğime günlük hazırlıycam.. bu arada 50 kiloyla hamile kaldım. dr ilk 3 ay istersen hiç birşey yeme bebeğe ne zararı nede yararı var dedi. şimdiden şunu bunu yiyim diye kendini kasma ilerde yemekten tiksinme dedi.
gözün aydın canım :)ALLAH tamamına erdirsin
herkesi, haftaya çağırmışlar kalp atımı için benimki
15 güne ancak dedi :)
allahım yarabbim ben nedeyim size okadar güldümki anlatamam nerden geldi aklınıza mercimek.süper olmuş:))))))))))))
Kı"ar yazıları okudukca ınanılmaz heycanlanıyoruumbu mucızeyı aynı anda yasamamız ınanılmaz guzel allh hepımızın bebıslerını korusun zamanda su gıbı aksınkı melegımıze bIran once kavusalım
saol canım teşşekkürler sen beni tanımadın sanırım ateş ölçme topigindenim ben :) canım şuan kilomu bilmiyorum yaşım 26 ilk gebelik dogum tarihi Allahın izniyle 10 eylül adana dan katılıyorum aranızaben azcık kullanıyorum salataya
ne yalan söyleyeyim o kadar tehlikeli değildir herhalde
dieğr bilgilerini de ver filiz girsin canım
canım gebişmisin sen ya bak ben ne dedim. çok ümitliydim senden süper yaa ne güzel.. özelden yazarsan konuşuruz.. çok tebrik ederim hayırlı olsun canım..
Benim bugün sabah midem bulandı çok fena. Çok fena çook.. Oğlumda olmamıştı ama bunlar yaramaz. Umarım tek günlük birşeydir. Devam etmez. Yarın sabah 9'da dr kontrolüm var. İnşallah kalp atışlarını duyarım.
saol canım teşşekkürler sen beni tanımadın sanırım ateş ölçme topigindenim ben :) canım şuan kilomu bilmiyorum yaşım 26 ilk gebelik dogum tarihi Allahın izniyle 10 eylül adana dan katılıyorum aranıza
çokk saol canımya saolasın insaaallahhh daha güzell haberlerii paylaşmak nasip olur sen 6. haftada gideceksin sanırım 6. haftada kalp atışları duyuluyormu canım???
5+5 kalp atışları için çok erken deilmi canım??
kızlar mrb allah kısmet ederse bende eylülde anne olucam inşallah.2 gün önce ultrasonda kese göründü 5.8 mm. bebişim.bugün 4 hafta 6günlük oldu.iki hafta sonrada kalp atışlarına bakacak doktorum.umarım sorun yaşamadan hepimizde bebeklerimizi kucağımıza alırız.bu arada vajinal ulrasonamı giriyorsunuz kese görmek için yoksa göbektenmi kızlar
kızlar ya limon zararlı diyorlar canım çok istiyor.yeşilliği limonlayıp yiyorum günde yarım yada 1 limonun zararı olurmu
günaydınlar canım
2 gün girmedim maşallah uçmuşsunuz
hep de öğretmen maşallah onların bi ayarlaması oluyo yaz tatili falan o yzüden mi acaba :))
ben cvp veriym cnm
benim de bir düşüğüm var daha önce ve batma gibi değil bayaa bayaa ağrım oluyo
ama inşaalh buna bişey olmıcak içim rahat
bugünkü belirtileriniz neler annişlerrrr????? benim hala kısa kısa ara ara adet olucakmış gibi batma ve kasılmalar devam ediyor.....başka bişey yok şimdilik..........
Benim bugün sabah midem bulandı çok fena. Çok fena çook.. Oğlumda olmamıştı ama bunlar yaramaz. Umarım tek günlük birşeydir. Devam etmez. Yarın sabah 9'da dr kontrolüm var. İnşallah kalp atışlarını duyarım.
Keseyi ben vajinal ultrason ile gördüm. Zaten ilk haftalarda vajinal ultrasonda daha net görüntü elde ediliyor.
Bana doktor hiç bir yiyeceği kısıtlamadı. Limon ya da maydanoz yeme demedi. Bunu daha çok hanımlar kendi aralarında konuşuyor sanırım.
Ücretli izin için ekim hamileliği daha iyi olurdu Ocak ayına kadar izin alırdık. Şimdi Aralıkta okula dönmemiz gerek. Ya ücretsiz izin alıcaz yada tıpış tıpış okula dönücez. Benim de kredi borcum var, çalışmak zorundayım. Artık annem gelecek mecburen.
Benim kasık ağrım da bitti artık hiiiç birşey hissetmiyorum eski günlerime geri döndüm. Sadece iştahım çok açık kendimi durdurmasam kaptırıp gidicem yani.
bebegim_01 ve selocann : Kızlar hoşgeldiniz allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin İnşallah
Benim de yarın saat 13:45'de randevum kalp atışı için çağırdı İnşallah duyarız da kızlarla burada paylaşırız. Sen şimdi iki tanen pıt pıt duyucaksın Ne güzel maşallah
canım tanımam mı tanıdım orada da soru sormuştum sana :)
hoşgeldin aramızaa
selam kızlar nasılsınız?? hep keyifli olursunuz inşallah.. ya ben şu çizelgeyi yapıyorum kodunu yapıştırıyorum ama site onaylamıyo.. çizelge formata uygun değilmiş.. nasıl yapıcam yardımcı olur musunuz?? öptüm hepinizi bide meleklernizi...
Ben kilolu değilim 48-49 kiloyum ama göbeğim varrr(
artık göbeğimide içeri çekemiyorum hamileğin arkasına sığıncam nE yapayım
çok abartmazsak kilo alcağımzı sanmıyorum çoğu doğumla veriliyor ama biraz vucut değişiyor kemik yapısı genişliyor galiba incecik annelere hayranım :)
hiç kilo göbek yok
ben hemen spora yazılamayı düşünüyorum
çünkü dğumdan sonra bu göbek nasıl olur ki(
bir de sezeryanla göbek kalıyormış galiba dikiş olduğu için yağ kalıyormuş
sezeryan olursam yandım benn :)
http:// ile başlayıp .png ile biten kısmı kopyalayıp yapıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?