2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar sonunda bende sizlerleyim inşallah olurum dedim ve artık burdayım yaşasın.
bugun kan testi yaptırdım ve pozitif çıktıyarın dr.randevu alıcam
benide listeye ekleyin
bat 05 ocak muhtemel doğum 13 eylul veriyor ilk çocuk istanbul yaş28 başka hangi bilgiler gerekiyor

Canım son adet tarihini, boyunu kilonu da verirsen seni tabloya ekleyeyim

merhaba kızlar
benide listeye ekleyin
ben aşılama yaptım 14 aralıkta, doğum 5 eylül, ilk çocuk ve yaşım 36

ben geçmişi okuyana kadar kimse kalmamış burda

hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin.. İnşallah hayırlısıyla dünyaya getiririz bebişlerimizi. benim ikinci çocuğum olucak nasipse ama bu heyecan hep aynı :))

benim midem bulanıyor ve de acayip gaz oluyor akşamları sizlere de oluyor mu kızlar...(hiç belirti yok dedim al işte bulantı başladı ) )

benim midem bulanıyor ve de acayip gaz oluyor akşamları sizlere de oluyor mu kızlar...(hiç belirti yok dedim al işte bulantı başladı ) )

çok şükür henüz bulantım yok olmaz da inşaallah. ama ben de gazdan patlayacak gibiyim.

canım bende sezaryanlıyım,kızıma 48 kiloyla hamile kaldım 25 kilo aldım ve hiçte göbek falan kalmadı.dert etme bunları,hamileliğin tadını çıkar )
ayy inşaşlhh bende öyle olurum :) kilo almasak iii

canım oturarak bacağıma ya da göbeğime vuruyorum
elimle sıkıp deriyi 45 derecelik açı evet ama hemşireler bana dik 90 derece diyor anlamadım kaç derece olcak
ben bir kere acayip morartım dik yaparken hala geçmedi avucum kadar morluk
dün hemşire yaptı hiç mıararmadı o da dik vurdum diyor
benim diğer yaptıkalrım o kadar moarmadı
bizim gibi nadide var bide amaa o sadece
ilaç alıyormuş hap yani
kan pıhtılaşamsı diye bir topik var ama orası moral bozuyor (

teşekkürler filizcim de olmuyo ne yaptıysam başka siteden de denedim olmuyo.. anlamadım ya.. neyse başka bi sorun var galiba...
olmuş gözün aydın temmzu annlerinde yapımı anlatılıyor alltalarad bir yerde yazı da yazabilirisn istersen enter yazan yere

hoşgeldin hayırlı olsun :)
merhaba kızlar

hoşgeldin hayırlı olsun :)

benide listeye ekleyin
ben aşılama yaptım 14 aralıkta, doğum 5 eylül, ilk çocuk ve yaşım 36

hoşgeldinnn :)))

ben de sadece gaz var mide bulantsıı yok :)
iştahım yok birde benim bugün her zaman yiyebildiğim balığı bitiremedim eşim yedi bıraktığım kısmı ,biraz koktu galiba pek anlamadım

Son düzenleme:
normal canım doktorum da söyledi adet olcakmışsın gibi de olur dedi oluyor zaten

sağol cnm ben henuz dr. gıtmedım bugun kanda öğrendık.dr.um çok yoğun randevusu ınsallah yarın erken randevu almaya calışıcam.
diğer reglımden 4 .hafta geçti.kese bu zamanlarda gözükur mu

herkese iyi geceler hanımlar
ben nöbetçiydim bugün çok yoruldum erken yatıcam. tatlı rüyalar size ve meleklerinize :116:

sağol cnm ben henuz dr. gıtmedım bugun kanda öğrendık.dr.um çok yoğun randevusu ınsallah yarın erken randevu almaya calışıcam.
diğer reglımden 4 .hafta geçti.kese bu zamanlarda gözükur mu

vajinal ultrasondan görünür,benim 5 haftalık karnımdan göründü ama çok ufak belli belirsiz,ben o yüzden 5 hafta ya kadar bekledim,kızımda da geç gitmiştim kalp atışını bile duymuştum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…