http:// ile başlayıp .png ile biten kısmı kopyalayıp yapıştır
http:// ile başlayıp .png ile biten kısmı kopyalayıp yapıştır
teşekkürler filizcim de olmuyo ne yaptıysam başka siteden de denedim olmuyo.. anlamadım ya.. neyse başka bi sorun var galiba...
Kontrol paneli - profil - profili düzenle - çizelge kısmına http://lbdf.lilypie.com/TlN9p2.png adresini yapıştırdım ben oldu. Tekrar bi dene istersen
kızlar sonunda bende sizlerleyim inşallah olurum dedim ve artık burdayım yaşasın.
bugun kan testi yaptırdım ve pozitif çıktıyarın dr.randevu alıcam
benide listeye ekleyin
bat 05 ocak muhtemel doğum 13 eylul veriyor ilk çocuk istanbul yaş28 başka hangi bilgiler gerekiyor
kızlar sonunda bende sizlerleyim inşallah olurum dedim ve artık burdayım yaşasın.
benide listeye ekleyin
bat 05 ocak muhtemel doğum 13 eylul veriyor ilk çocuk istanbul yaş28 başka hangi bilgiler gerekiyor
benide listeye ekleyin
merhaba kızlar
benide listeye ekleyin
ben aşılama yaptım 14 aralıkta, doğum 5 eylül, ilk çocuk ve yaşım 36
benim midem bulanıyor ve de acayip gaz oluyor akşamları sizlere de oluyor mu kızlar...(hiç belirti yok dedim al işte bulantı başladı ))
ayy inşaşlhh bende öyle olurum :) kilo almasak iiicanım bende sezaryanlıyım,kızıma 48 kiloyla hamile kaldım 25 kilo aldım ve hiçte göbek falan kalmadı.dert etme bunları,hamileliğin tadını çıkar)
canım sendede kan pıhtılaşması varmış bizim gibi olan başka arkadaşlarda varmı acaba
sen igneyi nasıl vuruyorsun canım bana dr.um drini elinle tut igneyi 45 derecelik açıya getir öyle vur dedi bende öyle yapıyorum sen nasıl yapıyorsun ayaktamı yatarakmı yada vuruş şeklin nasıl
olmuş gözün aydın temmzu annlerinde yapımı anlatılıyor alltalarad bir yerde yazı da yazabilirisn istersen enter yazan yereteşekkürler filizcim de olmuyo ne yaptıysam başka siteden de denedim olmuyo.. anlamadım ya.. neyse başka bi sorun var galiba...
kızlar sonunda bende sizlerleyim inşallah
olurum dedim ve artık burdayım yaşasın.
benide listeye ekleyin
merhaba kızlar
hoşgeldin hayırlı olsun :)
benide listeye ekleyin
ben aşılama yaptım 14 aralıkta, doğum 5 eylül, ilk çocuk ve yaşım 36
benim midem bulanıyor ve de acayip gaz oluyor akşamları sizlere de oluyor mu kızlar...(hiç belirti yok dedim al işte bulantı başladı ))
çok şükür henüz bulantım yok olmaz da inşaallah. ama ben de gazdan patlayacak gibiyim.
Canım son adet tarihini, boyunu kilonu da verirsen seni tabloya ekleyeyim
aynen canım ya,tabi kasık ağrısı da cabası
aynen gaz ve kasık batması bendede oluyor.normal mi
normal canım doktorum da söyledi adet olcakmışsın gibi de olur dedi oluyor zaten
sağol cnm ben henuz dr. gıtmedım bugun kanda öğrendık.dr.um çok yoğun randevusu ınsallah yarın erken randevu almaya calışıcam.
diğer reglımden 4 .hafta geçti.kese bu zamanlarda gözükur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?