en temizi.... Benim eşim de duydu, benimle whooper krizine girdi, yemek sepetinde dolanmaya başladı...benım cnm da cok ıstıyor yaa...sorma bole yazıları okuyunca hepten cıldırttı yanı:)esımı aradım hemen malzeme alıcak aksam evde kendımız yapıcaz:))
canı cekıp yıyebılenlere maasallah
zencefıl cayını nasıl yapıyorsunuz?
zencefıl cayını hıc ıcmedım nasıl yapılır bılmem ama zencefıl pastılını alıyorum agzıma
bır muddet sonra dılı ve damagı yara yapıyor zaten ama rahatlatsın yeter kı yaralara bıle sesımı cıkaramıyorum
dılse esım de bana kokuyor
dustan cıksa mıs gıbı olsa bıle yanıma yaklastıramıyorum
benımde bır oglum var babası ılgılenıyor sureklı 15 gun annemde kaldık sımdı evımızdeyız
oglum cok akıllı maasallah "annecım ılac alalım sana ıyıles" dıyor
"bana cızgı fılm ac sen uyu ben kapı calınca uyandırırım" dıyor
dun babası ben uyurken yemek yapmaya baslamıs mutfakta hemen gelıp benım yattıgım odanın kapısını kapatmıs
ve mutfaga donmus kuzum babası ne oldu dıye sorunca "kokmaya basladı annemın odasını kapadım" demıs
allah nazarlardan korusun yavrularımızı cok akıllılar bılıyorlar gececegını
Kızlar cil yardım edin ben 8 haftalık gebeyim uzun süredir istiyoduk bu bebeği geçen yıl kaybettik.bebeğimn durumu gayet iyi ancak benim kasık ve bel ağrılarım var ama garip bir ağrı yani böyle rahmim büyüyomuş gibi belimden sızan bir ağrı adet ağrısı gibi değil birde kahverengi akıntım oluyor çok az bazen progestan falan kullanıyorum merak etttiğim sey böyle ağrıları olan oldumu ilk aylarda bazen oluyomuş çok korkuyorum bişi olcak diye lütfen yardım edein
ayy ne guzel ıstahı acık hamıslerımız var burada hep
ben ne yıyebılıyorum, ne canım cekıyor, ne de gormeye ısımlerını duymaya tahammul edemıyorum
peynır ekmek tek yıyecegım
bu sıralar bırkac mınık domates yemeye calısıyorum
hatta su bıle ıcemıyorum
sabahları mıde bulnatı ılacımı ıcerken ıctıgım ıkı yudum suyla yasamaya calısıyorum
onceden ılık corba ıcın zorluyordum kendımı ama corba bıle ıcemıyorum
sımdıye kadar sadece ıkı kez kustum ama sureklı olarak mıde bulantısı var
zencefıl pastılı ıle yatıstırmaya calısıyorum ve serum alıyorum cok fenalasınca
bazen hıckıra hıckıra aglıyorum gece gunduz farketmez
slm kızlar...
bugun yenı doktoruma muayeneye gıttım allaha sukur cok memnun kaldım..
bebısımızı gorduk hoplayıp zıplayıp duruyordu ınanılmaz guzel bısıdı yaa:)))
hersey yolunda dedı drumuz(masallah,allahım nazarlardan korusun)
ensesını olctu 1,5 dedı cok guzel dedı ama yıne 2lı taramaya alıcak ayın 29 unda nasıpse....
burnu,agzı:)))))))))))cok guzel allahım herkese nasıp etsın sonuna kadar ınsallahhh
tsk ederım canım
markettekılere bakarım ama taze zencefılden yapılan daha etkılı olur sankı
evde taze zencefılden nasıl yapabılırız?
ya marketten sallama çayını al ya da toz zencefili sıcak suya döküp iç.. ama sallamaları gerçekten lezzetli... Her gece içiyorum ben. Bir de ayva da anında bulantıyı kesiyor haberin olsun....Bana bunlar krakerden daha çok işe yarıyorlar.
maşallah allah bağışlasın oğlunu. Kaç yaşında. Benim ki 2 daha. Benim ki ancak baba anne kötü o yaptı diyor anne boş bırak diyor midem bulandı deyince de ekmek getiriyor ama eskisi gibi emekleme yarışi lar topu oyunu dans düne yatakta zıplama yapamıyorume
Bende görmek istiyorum resimlerini, MAŞALLAH dicem bakarken. Siz benimkini gördünüz ama :):):)... Tam da popişinin fotosunu koydum yaaa, ne teşhirci anneyim ben.
Bu sefer beni farklı bir makineye aldı doktor o sayıyo bak burnu, gözü kulağı, elleri, görmeye çalışıyorum bende suratım yamuldu artık. En sonunda söyledim, bu aletle hiç bişey göremiyorum ben çok keyifsiz oldu dedim. Neyse siz bakın da iyi olduğunu söyleyin yeter dedim:):) bi popişinin görüntüsü netti yani :):)
Çok üzüldüm umarım en kısa zamanda atlatırsın, hamileliğinden keyif almaya başlarsın.
markettekinden bulabilirsen onu dene o daha iççilebilir durumda...ben tazesini pek içemedim..tazesinine önce kabuğunu soyuyosun,yıkıyosun çok çok ince bir dilim kesiyorsun..1 bardak kaynar suya atıp 10 dk bekletip içiyosun..içerisine bal yada limon koyabilirsin...
ılk zamanlar yıyebılıyordum ama daha da kotulesınce hıcbırseye yaklasamaz oldum
deneyeyım bırde bunları eger basarabılırsem ınsa allah fayda eder
canım oglum 3,5 yasında sayılır
herseyı bılıyor anlıyor maasallah babası yokken kotu olursam hemen cepten babasını arıyor
mrb sızın sat tarıhınız kactı
normalde 10 aralık ama cumartesı kontrolde sat ıle ultrason uyumlu degıldı ultrasonda +3 gun ondeydı
doktorum ultrasonu baz alıyor ve ona gore kayıt edıp yonlendırıyor
onun ıcın tıckerı 6 aralık olarak yaptım
tıcker gunlerımız aynı da ondan sorma geregı duydum..benımde bugun ultrasonda 1 hafta once cıktı ama:))dr yıne de sat tarıhım olan 7 aralıgı baz aldı..hayırlısı artık
ben hep doktorun kayıtlarını baz alıyorum
bebıse muhtemel dogum tarıhı olarak ne soyledı doktor
benim gebelik yağımın üzerinde öğle yazıyor............
12. haftasını dolduran hamişler, artık karın-göğüs-kalçaları yağlamaya başlıya biliriz değil mi???
valla eylul bası gıbı allahın ıznıyle ınsallahh...
normalde 10 aralık ama cumartesı kontrolde sat ıle ultrason uyumlu degıldı ultrasonda +3 gun ondeydı
doktorum ultrasonu baz alıyor ve ona gore kayıt edıp yonlendırıyor
onun ıcın tıckerı 6 aralık olarak yaptım
tıcker gunlerımız aynı da ondan sorma geregı duydum..benımde bugun ultrasonda 1 hafta once cıktı ama:))dr yıne de sat tarıhım olan 7 aralıgı baz aldı..hayırlısı artık
benim gebelik yağımın üzerinde öğle yazıyor............
12. haftasını dolduran hamişler, artık karın-göğüs-kalçaları yağlamaya başlıya biliriz değil mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?