2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bana da normal uyusmazlık olması ama bız her zaman ultrasonu baz alırız dedı
ılkınde de sezeryan oldugum ıcın muhtemel dogum tarıhımı kendı ultrason kayıtlarına gore verdı
ama bırkac gun oynayabılır tabı

Ben de en iyisi lierac ve kakao yağı diye biliyorum... kakao yağıyla birşeyi karıştırıyorlardı ama neydi o??? Herkes badem yağının tüylenme yaptığını söylüyor.

karın ve kalçayı anladım da, göğüste de mi çatlak oluyor muş???:26:

Evet olduğunu biliyorum. benim iş yerinde bir arkadaşım söylemişti bana da aklıma gelmedi sürmedim demişti. Koltuk altından göğüslerimin altına kadar çatladı demişti. Benim de küçüktür, hiç bu kadar büyümemişlerdi daha önce :):) çatlayacaklardır...

Ben de en iyisi lierac ve kakao yağı diye biliyorum... kakao yağıyla birşeyi karıştırıyorlardı ama neydi o??? Herkes badem yağının tüylenme yaptığını söylüyor.

Ben badem yağının tüylenme yaptığını deneyip maskara olanlardanım. Solaryumdan sonra sürüyordum yüzüme sırtıma falan, baya görünür olmaya başlamışlardı, anlayamadım da ilk olarak sonradan algıladım ama.......:26:

işte ben o yüzden kullanmak istemiyorum badem yağı... zaten hamilelikte kılla tüyle uğraşmak kabus gibi birşey......kuzenim üst bacaklarını ve göbeğini hiç almazken badem yağı yüzünden hamilelikten sonra almak zorunda kaldı

benımde aynı zamanlara soyledı
ınsa allah sorunsuz gelır bebısler
[/QUOTE]

amınnn..ınsaalllahhhh...

banada drum ole dedı..olabılır bunlar bebegın gelısımı cok guzel dedı masallahhh..anchusa bu arada yarım kılo vermısım:))

bende bu konuda suan arastırmadayım mustela urunlerının cok ıyı oldugunu duydum bende...bu konuda daha cok onerı beklıyroum arkadaslardan

oluyor olanlar var bide bu catlaklıklar genetikmiş

Bunu hiç duymamıştım. o zaman biz yağ şişelerinin içine girip çıkcağız. Baksanıza sırt, bel, göbek, göğüs, üst bacak.... e zaten ben saçımı düzenli yağlarım... tam kırkpınar güreşçisi gibi sıvanacağız.

tatlı badem yagını ben sacıma uyguluyorum banyodan sonra uclarına masaj yaparak...

ben kızım da badem yağı aldim kıllanma falan yapmadı ama çok kaşıntı yaptı ve kasimak çatlak yaparmış. Bende 3 kere kullandım ve kullanmadım. Kızımı doğurdum. Bir tane çatlak yok çizgi iz yok. Ama ya bu sefer olursa diye korkuyorum bende ne kullansam diye düşünüyorum

afıyet olsunn..ohhh ıı yapmıssın valla..sende toxo bagısıklıgı var mıydı?

ben baktırmadım ona
BELKİDE BAKTILAR BEN BİLMİYORUM BAKAYIM TAHLİLLLERE
bilmiyorum yyiorum valla
birde sana arkadaşlık göndedim :)

ayyy ne tatlı maşallhh yaa :)

Son düzenleme:

mantıkende bır seyın esneklıgı yok ıse ve sureklı alanı genıslıyor ıse mutlaka deforme olacaktır.kacıs yok gıbıme gelıyor

mantıkende bır seyın esneklıgı yok ıse ve sureklı alanı genıslıyor ıse mutlaka deforme olacaktır.kacıs yok gıbıme gelıyor

bol su içmek ve cildi nemli tutmak yalnızca yardımcı olur.Bana hamile arkadaşlarımın önerisi şuydu... "4. aya kadar bebe yağı yeterli.. hatta birşey sürmesen bile olur çünkü ilk aylarda sürülen yağlar kıllanmaya daha çok sebep oluyor. Daha sonra da lierac ve kakao yağı/buğday özü yağını düzenli kullan...." ahh bir de spor iyi gelebilir sıkılaştırıdığı için....

az önce yazdım ama karıstı yogunlukdan ve hatta bel arkası unutmayın

Genetik olma konusuna kesinlikle katılıyorum. Ablam 8. aya kadar yağ karışımları sürdüm sonra da birşey olmaz dedim sürmedim çok çatlağım oldu demişti. Göster bakalım dedim bende.. 3 bir tarafında 3 diğer tarafında :):):) şaka gibi, nesi çok diye şaşırmıştım. Genetikse çok çatlayacağımı düşünmüyorum. Ama göğüslerimi durduramayabilirim :) Kaşıntı da zaten çatlayacağı için kaşınıyor, gerginlikten diye okudum çoğu yerde. Kesenin de iyi geldiğini söylemişlerdi mat anneleri, mantıklı olabileceğini düşünüyorum bende.

mart annelerinden birisi de içerden de nemli tutmak gerekir diye suya zeytin yağı katıp içiyorum demişti...

Şaka yapmıştır belki de

mrb arkadaşlar ben de anne adayıyım ben de hamileyim ben de öğretmenim ben de insanım bebeğimin boyunu yazdım sizlerle paylaştım fikirlerinizi sordum kimse cvp yazmadı ((((

az önce yazdım ama karıstı yogunlukdan ve hatta bel arkası unutmayın
hıh bir orası eksikti....

kese zaten çok iyi egliyor ama evdeki kese bir işe yaramaz herhalde. Hamam ya da spalarda yapılan kese... Eee hamileyken de oralara gidemeyeceğimize göre...Yasak değil mi oralar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…