2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

5 gün mü izinli
oh bu hafta çarşamba da tatil

çılgınlık mı yap kız hadi halaya

öyle olsa ne güzel olurdu:))
yok canım sadece persembe ama bu hafta carsamba ve persembe..
bu arada cagla şikelin sac rengi güzel degil olmaz öbürü daha iyi

ben erkek kuaförüne götürürdüm mehmeti içeridede oturur kestirirdim kucağımda ne yapıyım anacım eşimin vakti olmuyodu o zamanlar

Gece rüyanızda beni göreceksiniz hahaa
Bu mu önceki yükledigim mi son sorum
makyajla aran nasıl
buda fena değil ama bunları makyaj paklar

işni iyi yapan biri olsun canım eğer korkarsa berberde 2-3 yıl feci travma yaşıyoda yaşatıyoda:18:

bende bunları beğendim daha yumuşak renkler

iyi geceler canım

canım eşime dedim zaten baktın adam yapamıyor yada güzel davranmıyor oğlana al getir dedim.önceden konuşmuş eşim getir keseriz demiş.herzaman gittiği yer bilmiyorum ama inşallah dediğin gibi bi travma olmaz.
kestirmezdim ama çok abuk subuk oldu saçı.

bilmemki canım benimki boş heves işte eşim izin vermez ama belki bir çılgınlık yaparım.

belki izin verir canım.yada sen çılgınlık yaptıktan sonra beğenir hoşuna bile gider belki
Gece rüyanızda beni göreceksiniz hahaa
Bu mu önceki yükledigim mi son sorum

geldim cnm evdeydim ev işi yemek derken tv izledim geldim

survivora bakıyomda acunun tisortu kopardı beni ya

dimi kocaman kedi resmi çok farklı bende gördüm geziniyodum kanalları.

Karaaam baglanti kotu annemlerde, yazdigini hemen goremedim kiiz. Online da gorunmuyodun, ciktim kimse yok diye tuh!
beni kandırıyorsun yüzüme bakmıyorsun
ben erkek kuaförüne götürürdüm mehmeti içeridede oturur kestirirdim kucağımda ne yapıyım anacım eşimin vakti olmuyodu o zamanlar

makyajla aran nasıl
makyajım her zaman şudur göz altı kapatıcısı,beyaz far göz çevresine kalem allık rujj yapmadan çıkmam
herkese iyi geceler kızlar.

canım alıntı yapmışım ama yazmamışım bu renkte güzel diğerinden korkuyorsan beceremezler yada akar falan diye buda olabilir.sen en iiyisi iki resmide al götür kuaförüne bide ona sor.onlar daha iyi bilir canım.

fatmagül nasıl kurtuldu

o kadar dövme yaptırmayı biliyon koltuk altlarını almayı beceremiyon

alla alla ya
kendi kendime sinirlendim yazayım dedim

çok tuhaf olucak ama yüklerim canım.mertin fotosunuda bekliyorum.

makyajla aran nasıl

canım bende çekinmem girerim kestiririm eşimede dedim bende geleyim diye.olmaz dedi ordakiler senden çekinebilir dedi.baya kalabalık oluyo kuaförü eşimin adam randevuyla falan çalışıyor.bazen gece 11 12 de falan gidiyo eşim.eşimde takık böle şyelere o adamdan başkasınada gitmez.

iyi geceler kızlar

moon bilgisayarı açık bıraktın heralde.bende kaçayım bari kimse kalmayacak

diş çıkarmadan benimki böyle çıkarsa ne olur acepallah sabır versin canım

çok gizemli çokk
söylemem gizemli takılıyok şurda

seni andırıyor ha moonn

Azıcık andırıyor tatlım burun ve yüz şekli sanki.

eliföykücüm kocam iş yaptıriyor ofisin işin getirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…