5 gün mü izinli
oh bu hafta çarşamba da tatil
çılgınlık mı yap kız hadi halaya
röflemi yaptırdıgım yere gidecem saçım elimde kalmasa bari size foto koyuyormuşum kel fodulbildiğin yere git canım çünkü saç yıpranmamalıda malum renk açılıcak
geldim cnm evdeydim ev işi yemek derken tv izledim geldim
survivora bakıyomda acunun tisortu kopardı beni ya
Karaaam baglanti kotu annemlerde, yazdigini hemen goremedim kiiz. Online da gorunmuyodun, ciktim kimse yok diye tuh!Ohh kaç gel keyif yapalım efe uyumadı henüz babası uyutmaya çalışıyor
ben erkek kuaförüne götürürdüm mehmeti içeridede oturur kestirirdim kucağımdaiyi geceler canım nerelerdeydin
valla bilmiyorum canım çok saçımız yokta arkalar çok kısa yanlar ondan biraz uzun önler kelkül gibi çok uzadı.hepsini aynı hizada kestir dedim eşime eşit uzasın diye.
inşallah canım bende gitmek görmek isterdim onun o halini ama malum erkek kuaförü.mertin saçları eski haline geldimi canım.bayadır görmedik paşayı.düğünden bu yana yani
makyajla aran nasılGece rüyanızda beni göreceksiniz hahaa
Bu mu önceki yükledigim mi son sorum
öyle olsa ne güzel olurdu:))
yok canım sadece persembe ama bu hafta carsamba ve persembe..
bu arada cagla şikelin sac rengi güzel degil olmaz öbürü daha iyi
işni iyi yapan biri olsun canım eğer korkarsa berberde 2-3 yıl feci travma yaşıyoda yaşatıyoda:18:
bende bunları beğendim daha yumuşak renkler
iyi geceler canım
bilmemki canım benimki boş heves işte eşim izin vermez ama belki bir çılgınlık yaparım.
Gece rüyanızda beni göreceksiniz hahaa
Bu mu önceki yükledigim mi son sorum
geldim cnm evdeydim ev işi yemek derken tv izledim geldim
survivora bakıyomda acunun tisortu kopardı beni ya
Karaaam baglanti kotu annemlerde, yazdigini hemen goremedim kiiz. Online da gorunmuyodun, ciktim kimse yok diye tuh!
makyajım her zaman şudur göz altı kapatıcısı,beyaz far göz çevresine kalem allık rujj yapmadan çıkmamben erkek kuaförüne götürürdüm mehmeti içeridede oturur kestirirdim kucağımdane yapıyım anacım eşimin vakti olmuyodu o zamanlar
makyajla aran nasıl
buda fena değil ama bunları makyaj paklar
herkese iyi geceler kızlar.
iyi geceler canımherkese iyi geceler kızlar.
güzel degil miçaglanın saçı
keşkee o zaman 5 çocuk yaparım
tamam abla dagılıyozz :18:hayırlı gecelerhadi dağılın artık be
iyi geceler canım
bende yaparım 5 cocuk ama simdilik yetiniyorum işte
güzel değil canım ben begenmedim karanlık gösteriyor
kapatır yüzünü benden söylemesi
canım alıntı yapmışım ama yazmamışım bu renkte güzel diğerinden korkuyorsan beceremezler yada akar falan diye buda olabilir.sen en iiyisi iki resmide al götür kuaförüne bide ona sor.onlar daha iyi bilir canım.
Olur ju ya ask olsunbeni kandırıyorsun yüzüme bakmıyorsun
makyajım her zaman şudur göz altı kapatıcısı,beyaz far göz çevresine kalem allık rujj yapmadan çıkmam
günel azeri şarkıcı
e bebekte çoçuk kuoförü varda randevulu çalışıyor orda sende yanında olabiliyorsun bizim randevumuz yoktu sonra babası bir daha uğraşmamak için kendi kuoförüne götürmüştü.
uzadılar bayağı canım ama eskisi kadar değil sen emirin traşlı halini yüklersin bende bir ara mertinkini yüklerim.
ben erkek kuaförüne götürürdüm mehmeti içeridede oturur kestirirdim kucağımdane yapıyım anacım eşimin vakti olmuyodu o zamanlar
makyajla aran nasıl
buda fena değil ama bunları makyaj paklar
fatmagül nasıl kurtuldu
o kadar dövme yaptırmayı biliyon koltuk altlarını almayı beceremiyon
alla alla ya
kendi kendime sinirlendim yazayım dedim
diş çıkarmadan benimki böyle çıkarsa ne olur acepallah sabır versin canım
çok gizemli çokk
söylememgizemli takılıyok şurda
seni andırıyor ha moonn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?