Eki Görüntüle 698088 Eki Görüntüle 698089 Eki Görüntüle 698090
karam üşenmedim sana bu seçenekleri buldum kamuoyuna sunuyorum
bol gazlı ve kuduruk hala düzene girmeyen uyku arlanmayan huyu var
seninki,ler nasıl
kız ben eşime bıldırcınım derim
ahmet öyle bir isim arkadaşın adını vermedim gizemli site yaa uydurma isimler takılıyorum
okuyun birazdan çekecemm
benmkilerde daha çok yaramaz oldular kız da oğlanda diş çıkartıyor 1 haftadır canım çıktı oğlan biraz ii ama kız felaket bu diş zorladı biraz çıldırmak üzereyim
kasıyor evet canım çok feci bugünbiliyorum cnm bende çok hırslıyımdır ya hele yenilirsem çamur bile atarım :)))))))))
güzel renkmiş cnmm benim saçlarım açılma eğilimli normalde kumralım denize gidiyim sarı oluyor çabuk açılıyor renkleri o yüzden bu rengide kaldırabilir. bir aşk hikayesi başladıya fox tvde orda şarkıcı oğlanın aşık olduğu kız edamıydı adı onun renginide beğeniyorum
karam bu renk sana olmaz sen açtır yavrum koyu karamel arasına bal köpüğü balyaj attır :)))))) sen açtır rengi koyu renklere bakma teninin rengine göre çok sarı renkler olmaz ama bal köpüğü , karamel ama açık olcak yakışır cnm.
bıldırcınının adı ahmetmi kız niye söylemiyosun
karama olmaz bunlar bence benim favarim karamın ayranlı fotosuEki Görüntüle 698088 Eki Görüntüle 698089 Eki Görüntüle 698090
karam üşenmedim sana bu seçenekleri buldum kamuoyuna sunuyorum
diş çıkarmadan benimki böyle çıkarsa ne olur acepbenmkilerde daha çok yaramaz oldular kız da oğlanda diş çıkartıyor 1 haftadır canım çıktı oğlan biraz ii ama kız felaket bu diş zorladı biraz çıldırmak üzereyim
çok gizemli çokkguzemli sitee bende tam senin adini soracaktimm
Eki Görüntüle 698095 güzel kız maşallah:))))
kasıyor evet canım çok feci bugün
çamur atmak mı kız o çamura yatmak degil miçok çirkef gördüm seni
vazgeçtim canım geçen koydugun foto şuan favorim o rengi tutturacak mı bakalım kuaförüm
yok kız ahmet degil misal verdim bıldırcınımın adı sitede geçiyor ama ahmet degil
ismini duyunca öpesim geliyor
diş çıkarmadan benimki böyle çıkarsa ne olur acepallah sabır versin canım
çok gizemli çokk
söylememgizemli takılıyok şurda
seni andırıyor ha moonn
ne ayranmışşşkarama olmaz bunlar bence benim favarim karamın ayranlı fotosu
ben yıllardır kullanıyorum çünkü başka türlü baş edemiyorum çok sinek var burdadr a sormadım da başka yapıcak şeyim yok
sadece odası genişse takarsın yoksa zehirleyebilir çünkü ilk 1 hafta bu likitler berbat koku salıyor
sondaki renk güzel canım
bu kızın saç rengini bende çok beğeniyorum çok yakışıyor
Bu kafama yatıyorr ne saçmış anam bu sıktım sizi
Evet ama bu gece son kez konuşuyom söz
bu karam senin hakkını ödeyemez marji
bu karam senin hakkını ödeyemez marji
sol resime bayıldım ben bile düşünebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?