2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benmkilerde daha çok yaramaz oldular kız da oğlanda diş çıkartıyor 1 haftadır canım çıktı oğlan biraz ii ama kız felaket bu diş zorladı biraz çıldırmak üzereyim

Allah yardimcin olsun cnim iki cocuk kolay degil hangisi agustos bebisi kizmi oglanmi

kasıyor evet canım çok feci bugün
çamur atmak mı kız o çamura yatmak degil miçok çirkef gördüm seni
vazgeçtim canım geçen koydugun foto şuan favorim o rengi tutturacak mı bakalım kuaförüm
bıldırcınının adı ahmetmi kız niye söylemiyosun

yok kız ahmet degil misal verdim bıldırcınımın adı sitede geçiyor ama ahmet degil
ismini duyunca öpesim geliyor

benmkilerde daha çok yaramaz oldular kız da oğlanda diş çıkartıyor 1 haftadır canım çıktı oğlan biraz ii ama kız felaket bu diş zorladı biraz çıldırmak üzereyim
diş çıkarmadan benimki böyle çıkarsa ne olur acepallah sabır versin canım
guzemli sitee bende tam senin adini soracaktimm
çok gizemli çokk
söylemem gizemli takılıyok şurda

seni andırıyor ha moonn

ne ise ondan kız:)))) çamur atmak diye biliyodum ben:))))))

bence önce karamel boyatcan koyu sonra arayamı bal köpüğü atıcak :26:kısaca inşallah kuaför tuturur cnm ama yakışır ben eminim

Bu kafama yatıyorr ne saçmış anam bu sıktım sizi
Evet ama bu gece son kez konuşuyom söz

Eklentiler

• $image.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 24

canım ben mesela yatak odasında kullanıcağım zaman kkağıyı açık bırakıyordum.oğlanın odasıda küçük kapıyı açık bırakıp kullanılabilir belki.

güzelmiş canım renkte kızda

sondaki renk güzel canım

Bu kafama yatıyorr ne saçmış anam bu sıktım sizi
Evet ama bu gece son kez konuşuyom söz

akar diyordun ama bu renkler bunu zaten daha önce sunmuşlardı ya hadi bakalım boyatta görelim merak ediyoruz.

Son düzenleme:
bu arada yarın oğlanı babasıyla berbere yolluyorum.saçlarını kestireceğim.inşallah kesebilirler nasıl olcak durucakmı yoksa kestiremeden gerimi getirecek çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…