- 13 Aralık 2012
- 707
- 0
- 46
he moondu heralde vermiştiakar diyordun ama bu renkler bunu zaten daha önce sunmuşlardı ya hadi bakalım boyatta görelim merak ediyoruz.
bu karam senin hakkını ödeyemez marji
sol resime bayıldım ben bile düşünebilirim
asker tıraşımı yapcanız nasıl kesimbu arada yarın oğlanı babasıyla berbere yolluyorum.saçlarını kestireceğim.inşallah kesebilirler nasıl olcak durucakmı yoksa kestiremeden gerimi getirecek çok merak ediyorum
kız ne oldu marji içine boyatma hevesi girdi sankibende bunlara bayıldım diğerini bıraktım boyatırsam bunlara boyatırım daha iyi durur
Hanimlarbencikmaliyim hepinize iyi geceler fazla kaynatmayin yarin bir sürü is benibekliyor erken yatim bugun tabi eylül uyursaa
Hadi iyi gecelerrr
bu arada yarın oğlanı babasıyla berbere yolluyorum.saçlarını kestireceğim.inşallah kesebilirler nasıl olcak durucakmı yoksa kestiremeden gerimi getirecek çok merak ediyorum
iyi geceler kızlar walla gecmiş yapcam diye sohbeti kacırcam
kızlar o resimdekilerden biri günel galiba
Bu kafama yatıyorr ne saçmış anam bu sıktım sizi
Evet ama bu gece son kez konuşuyom söz
bende bunlara bayıldım diğerini bıraktım boyatırsam bunlara boyatırım daha iyi durur
işni iyi yapan biri olsun canım eğer korkarsa berberde 2-3 yıl feci travma yaşıyoda yaşatıyoda:18:bu arada yarın oğlanı babasıyla berbere yolluyorum.saçlarını kestireceğim.inşallah kesebilirler nasıl olcak durucakmı yoksa kestiremeden gerimi getirecek çok merak ediyorum
bende bunları beğendim daha yumuşak renklerbende bunlara bayıldım diğerini bıraktım boyatırsam bunlara boyatırım daha iyi durur
iyi geceler canımHanimlarbencikmaliyim hepinize iyi geceler fazla kaynatmayin yarin bir sürü is benibekliyor erken yatim bugun tabi eylül uyursaa
Hadi iyi gecelerrr
asker tıraşımı yapcanız nasıl kesim
kız ne oldu marji içine boyatma hevesi girdi sanki
12 ye geliyor saat biz topigi kapatırız
günel kim ya :44:evet günel o tanıyormusun yoksa canım?
bu güzel canım tuutrabilirlerse
canım dündü galiba bi resim eklenmişti o saç rengide sana güzel olur.açık tenliisnya
tanıdım tanıdımevet günel o tanıyormusun yoksa canım?
ewet canım wazgectim geldimboşver geçmişi kızz az dakikamız kaldı zaten şurdaa
naptınız gezdiniz mi bugün
bu güzel canım tuutrabilirlerse
canım dündü galiba bi resim eklenmişti o saç rengide sana güzel olur.açık tenliisnya
asker tıraşımı yapcanız nasıl kesim
kız ne oldu marji içine boyatma hevesi girdi sanki
12 ye geliyor saat biz topigi kapatırız
durur canım durur benimkininkini kestireli 1,5 ay oldu nerdeyse dahada küçüktü durdu bir şekilde babasının kucağında.
saç rengi araştıra araştıra girdideeşim izin vermez bana boyatırsam bir mucize.
bildiğin yere git canım çünkü saç yıpranmamalıda malum renk açılıcakgünel kim ya :44:
tutturabilirlerse işte ya tutturamazlarsa
iyi geceler canım nerelerdeydin
5 gün mü izinlitanıdım tanıdım
ewet canım wazgectim geldim
yok canım benim bey h.içi izinli oluyo persembeye artık
bilmemki canım benimki boş heves işte eşim izin vermez ama belki bir çılgınlık yaparım.
günel kim ya :44:
tutturabilirlerse işte ya tutturamazlarsa
iyi geceler canım nerelerdeydin
valla bilmiyorum canım çok saçımız yokta arkalar çok kısa yanlar ondan biraz uzun önler kelkül gibi çok uzadı.hepsini aynı hizada kestir dedim eşime eşit uzasın diye.
inşallah canım bende gitmek görmek isterdim onun o halini ama malum erkek kuaförü.mertin saçları eski haline geldimi canım.bayadır görmedik paşayı.düğünden bu yana yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?