2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Hanimlarbencikmaliyim hepinize iyi geceler fazla kaynatmayin yarin bir sürü is benibekliyor erken yatim bugun tabi eylül uyursaa
Hadi iyi gecelerrr

iyi geceler kızlar walla gecmiş yapcam diye sohbeti kacırcam

kızlar o resimdekilerden biri günel galiba

bu arada yarın oğlanı babasıyla berbere yolluyorum.saçlarını kestireceğim.inşallah kesebilirler nasıl olcak durucakmı yoksa kestiremeden gerimi getirecek çok merak ediyorum
asker tıraşımı yapcanız nasıl kesim
bende bunlara bayıldım diğerini bıraktım boyatırsam bunlara boyatırım daha iyi durur
kız ne oldu marji içine boyatma hevesi girdi sanki
Hanimlarbencikmaliyim hepinize iyi geceler fazla kaynatmayin yarin bir sürü is benibekliyor erken yatim bugun tabi eylül uyursaa
Hadi iyi gecelerrr

12 ye geliyor saat biz topigi kapatırız

bu arada yarın oğlanı babasıyla berbere yolluyorum.saçlarını kestireceğim.inşallah kesebilirler nasıl olcak durucakmı yoksa kestiremeden gerimi getirecek çok merak ediyorum

durur canım durur benimkininkini kestireli 1,5 ay oldu nerdeyse dahada küçüktü durdu bir şekilde babasının kucağında.

işni iyi yapan biri olsun canım eğer korkarsa berberde 2-3 yıl feci travma yaşıyoda yaşatıyoda:18:

bende bunlara bayıldım diğerini bıraktım boyatırsam bunlara boyatırım daha iyi durur
bende bunları beğendim daha yumuşak renkler

Hadi iyi gecelerrr
iyi geceler canım

iyi geceler kızlar walla gecmiş yapcam diye sohbeti kacırcam

kızlar o resimdekilerden biri günel galiba

iyi geceler canım nerelerdeydin

asker tıraşımı yapcanız nasıl kesim

kız ne oldu marji içine boyatma hevesi girdi sanki

12 ye geliyor saat biz topigi kapatırız

valla bilmiyorum canım çok saçımız yokta arkalar çok kısa yanlar ondan biraz uzun önler kelkül gibi çok uzadı.hepsini aynı hizada kestir dedim eşime eşit uzasın diye.

durur canım durur benimkininkini kestireli 1,5 ay oldu nerdeyse dahada küçüktü durdu bir şekilde babasının kucağında.

inşallah canım bende gitmek görmek isterdim onun o halini ama malum erkek kuaförü.mertin saçları eski haline geldimi canım.bayadır görmedik paşayı.düğünden bu yana yani

Gece rüyanızda beni göreceksiniz hahaa
Bu mu önceki yükledigim mi son sorum

Eklentiler

• $image.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 29
günel kim ya :44:

tutturabilirlerse işte ya tutturamazlarsa

günel azeri şarkıcı

e bebekte çoçuk kuoförü varda randevulu çalışıyor orda sende yanında olabiliyorsun bizim randevumuz yoktu sonra babası bir daha uğraşmamak için kendi kuoförüne götürmüştü.
uzadılar bayağı canım ama eskisi kadar değil sen emirin traşlı halini yüklersin bende bir ara mertinkini yüklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…