2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Karaaaaam
Nbr
Gece benimkiler costu kiz sohbet kursagimda kaldi
Simdi de sebosun kahvaltisi var
özlüyoz ama seni ne yapıyorlar ki
biz yaptık erkenden siz niye geç kaldınız yoksa brunc mı seviyorum boncugum
var canım sana arkadaşlık yollamıştım kabul etmemiştin şimdi kabul et gör bu arada al sanadünya görmemişler gibi ne bulduysam tıkladım

kendi fotonu koydun mu yoksa arkadaş olmam prensipli hatunum
smilelerin hayırlı olsunn

özlüyoz ama seni ne yapıyorlar ki
biz yaptık erkenden siz niye geç kaldınız yoksa brunc mı seviyorum boncugum

kendi fotonu koydun mu yoksa arkadaş olmam prensipli hatunum
smilelerin hayırlı olsunn

dur bitanede kendi fotomu koyayım ama şuan elimde hiç güzel fotom yok valla ama neyse sen yabancı değilsin o kadar şey öğrettin bana koyuyom sen bak onu silecem sonra güzel bi foto atarı

dur bitanede kendi fotomu koyayım ama şuan elimde hiç güzel fotom yok valla ama neyse sen yabancı değilsin o kadar şey öğrettin bana koyuyom sen bak onu silecem sonra güzel bi foto atarı

tamam hadi koy kız görüşme bile yaparık senle
rüzgarla efenin fotosunu çeker atarız topikdaşlara

merhaba kızlar moralim çok bozuk.eşim oğlanı berbere götürdü dedimki çok kısaltmasın makasla alsın olmassa 2 numaraya vursun dedim.oda tamam dedi.aman allahım bi geldiler oğlum kel baya baya dazlak gibi 0 a vurdurmuş.neymiş berber öyle demiş saçları daha sağlıklı çıkar demiş böyle yazık olurmuş falan filan.çok sinirlendim oğlumu öyle görünce kavga ettik konuşmuyorum şuan onunla.oğlanı gördükçe ağlayasım geliyor.moralim çok bozuk ya sürekli özür diliyorum oğlumdan.
berberde gayet sain durmuş aynadan izlemiş bizimki evde kudurup dışarda süt dökmüş kedi olanlardandır zaten ama belki korkar dedim hiç korkmamış babasının uçağında kesmişler.
ama sanırım benim pisikolojim bozuldu kendimi çok kötü hissediyorum oğluma haksızlık yapmışım gibi onu öyle gördükçe çok kötü oluyorum ya inşallah hemen uzar.

yaa canım benim oğlanda da yoğurt yiğince yüzü kızarıyor.sadece yoğurtta oluyor.inek sütünden yaptım kızardı paket sütten yaptım gene kızardı.doktora çok önce sormuştum 15 gün ara ver tekrar dene dedi.olmazsa 1 ay ara ver gene dene dedi..kaç ay geçti hala kızarıyor yavrum..sen öğrenirsen bana da sölermisin neden olduğunu.

sıkma canını canım ya olmuş olan iki aya toparlar daha gür saçları olur

iyi o zaman ben işten çıkana kadar dursun sonra silerim marjinal görmezse onun için yarın tekrar yüklerim artık öğrendim zırt pırt yükler silerim:):)

kız sen bana arkadaşlık isteği yollamamışsın ki yada gelmemiş ben sana yolladım şimdi kabul edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…