özlüyoz ama seniKaraaaaam
Nbr
Gece benimkiler costu kiz sohbet kursagimda kaldi
Simdi de sebosun kahvaltisi var
var canım sana arkadaşlık yollamıştım kabul etmemiştin şimdi kabul et gör bu arada al sanadünya görmemişler gibi ne bulduysam tıkladım
derler valla elalemin dili torba degil ki büzesin
var kız öyle iş yerinden konuşan takıl sen ohh
elif diye biri var mı o kurumda
12 de mi ne güzel valla[/QUO
yok varsada ben bilmiyom herkesi isim olarak tanımıyom.süt iznim var e bir iki satte oda arkadaşlarım izin veriyor oğlum halama alışana kadar anlayacağın okul tatil olunca 3 te çıkacam
özlüyoz ama senine yapıyorlar ki
biz yaptık erkenden siz niye geç kaldınız yoksa brunc mı seviyorum boncugum
kendi fotonu koydun mu yoksa arkadaş olmam prensipli hatunum
smilelerin hayırlı olsunn
dur bitanede kendi fotomu koyayım ama şuan elimde hiç güzel fotom yok valla ama neyse sen yabancı değilsin o kadar şey öğrettin bana koyuyom sen bak onu silecem sonra güzel bi foto atarı
karam kendi fotomuda ekledim e hadi bak
meşhur ayranlıfotomu koydum
gördüm fotonu yorumumu fotoya yaptım ay canım ayran tost çekti bak
okudum karşımda eşim oturuyor ondan
özkan ustaya git[/QUOTE
belli belli canım karşında kimin oturduğuneyse ben kaçtın byyyyyyyy gider ayak biraz halay çekeyim dedim
okudum karşımda eşim oturuyor ondan
özkan ustaya git[/QUOTE
belli belli canım karşında kimin oturduğuneyse ben kaçtın byyyyyyyy gider ayak biraz halay çekeyim dedim
albümü açtıgında saga sola tıklayıp diger resimleri de görüyorsun
her şeyi de ben mi ögretecem ya
mrb kızlar
nasılsınz bakalım ?? oğlumun ikinci dişi patladı tabi huysuzluk mızmızlık dışında herşey güzel
karam evlilk yıldönümünüz kutlu olsun
bilisl geçmiş olsun çok sana ve bebğine
sters ahmetede çok geçmiş olsun neye alerjisi vr nasıl anladın
bnim oğlumdada son zamanlada yoğurt yiyince kızarıklıklar oluyodu vermiyorm şimdi ama ara ara denedim yine aynısı oldu alerji dr götürmk istiyorm en yakın zamanda
peynr falan veriyorm olmuyo neden sadece yoğrtta oluyo acaba
yükledim canım ama herhelde yine özel yapamadım neyse bakın sonra silerim
merhaba kızlar moralim çok bozuk.eşim oğlanı berbere götürdü dedimki çok kısaltmasın makasla alsın olmassa 2 numaraya vursun dedim.oda tamam dedi.aman allahım bi geldiler oğlum kel baya baya dazlak gibi 0 a vurdurmuş.neymiş berber öyle demiş saçları daha sağlıklı çıkar demiş böyle yazık olurmuş falan filan.çok sinirlendim oğlumu öyle görünce kavga ettik konuşmuyorum şuan onunla.oğlanı gördükçe ağlayasım geliyor.moralim çok bozuk ya sürekli özür diliyorum oğlumdan.
berberde gayet sain durmuş aynadan izlemiş bizimki evde kudurup dışarda süt dökmüş kedi olanlardandır zaten ama belki korkar dedim hiç korkmamış babasının uçağında kesmişler.
ama sanırım benim pisikolojim bozuldu kendimi çok kötü hissediyorum oğluma haksızlık yapmışım gibi onu öyle gördükçe çok kötü oluyorum ya inşallah hemen uzar.
iyi o zaman ben işten çıkana kadar dursun sonra silerim marjinal görmezse onun için yarın tekrar yüklerim artık öğrendim zırt pırt yükler silerim:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?