- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
gördüm canım yorum da yaptım
benim şuan fotom yok dur koyayım senin için
merhaba kızlar moralim çok bozuk.eşim oğlanı berbere götürdü dedimki çok kısaltmasın makasla alsın olmassa 2 numaraya vursun dedim.oda tamam dedi.aman allahım bi geldiler oğlum kel baya baya dazlak gibi 0 a vurdurmuş.neymiş berber öyle demiş saçları daha sağlıklı çıkar demiş böyle yazık olurmuş falan filan.çok sinirlendim oğlumu öyle görünce kavga ettik konuşmuyorum şuan onunla.oğlanı gördükçe ağlayasım geliyor.moralim çok bozuk ya sürekli özür diliyorum oğlumdan.
berberde gayet sain durmuş aynadan izlemiş bizimki evde kudurup dışarda süt dökmüş kedi olanlardandır zaten ama belki korkar dedim hiç korkmamış babasının uçağında kesmişler.
ama sanırım benim pisikolojim bozuldu kendimi çok kötü hissediyorum oğluma haksızlık yapmışım gibi onu öyle gördükçe çok kötü oluyorum ya inşallah hemen uzar.
üzülme canım belki saçları daha güçlü ve sık olur bu durumda.
sıkma canını canım ya olmuş olan iki aya toparlar daha gür saçları olur
kızlar ben gitsem oğluşun lepiska gibi saçları olacağını bilsemde bu hale getirtmezdim yaaaa.çok kızgınım eşime çok ama artık yapıcak bişey yok dediğiniz gibi uzamasını bekliycem.oğluşun kafasının üstünde hafif konak gibi bişiler varmış saçı gidince ortaya çıktı hiç görünmüyordu.kafasını yağladım şimdi taradım birazdan banyoya giricek.eşimi bekliyorum bebeyi getirdi kendi gitti berbere.1 saattir yok ortada gazabımdan korkuyor heralde.
merhaba kızlar moralim çok bozuk.eşim oğlanı berbere götürdü dedimki çok kısaltmasın makasla alsın olmassa 2 numaraya vursun dedim.oda tamam dedi.aman allahım bi geldiler oğlum kel baya baya dazlak gibi 0 a vurdurmuş.neymiş berber öyle demiş saçları daha sağlıklı çıkar demiş böyle yazık olurmuş falan filan.çok sinirlendim oğlumu öyle görünce kavga ettik konuşmuyorum şuan onunla.oğlanı gördükçe ağlayasım geliyor.moralim çok bozuk ya sürekli özür diliyorum oğlumdan.
berberde gayet sain durmuş aynadan izlemiş bizimki evde kudurup dışarda süt dökmüş kedi olanlardandır zaten ama belki korkar dedim hiç korkmamış babasının uçağında kesmişler.
ama sanırım benim pisikolojim bozuldu kendimi çok kötü hissediyorum oğluma haksızlık yapmışım gibi onu öyle gördükçe çok kötü oluyorum ya inşallah hemen uzar.
becerememiştir ooben göremiyorumistek yolladım dedi yollamsmış ki
kızlar ben gitsem oğluşun lepiska gibi saçları olacağını bilsemde bu hale getirtmezdim yaaaa.çok kızgınım eşime çok ama artık yapıcak bişey yok dediğiniz gibi uzamasını bekliycem.oğluşun kafasının üstünde hafif konak gibi bişiler varmış saçı gidince ortaya çıktı hiç görünmüyordu.kafasını yağladım şimdi taradım birazdan banyoya giricek.eşimi bekliyorum bebeyi getirdi kendi gitti berbere.1 saattir yok ortada gazabımdan korkuyor heralde.
karammm takipteyim takiptesin :))))))))))))))) oldu
sende haklısın canım aslında ben bile mert ilk traş olduğunda ilk bir hafta çok yadırgamıştım.zamanla alışırsın nasılsa kökü onda uzar
Kıyamam sana üzülme cnm kökü oğluşta nasıl olsa aslında sen berbere gitcek deyince hiç istemedimde sanada söylemedim birşey.ben 1 yaşına kadar kestirtmeyi düşünmüyorum gerekirse makasla ucundan kendim alırım çünkü kuaförde berberde vur dedinmi öldürüyor çok azı istediğin boyutta keser.
becerememiştir oonasıl kabul edilecegini de anlatmak lazım
gerçekten can sıkıcı bir durum ama napacan canım olan olmuşş gözün de alışır zamanla keltoşum diye seversin emirimi
evet canım kökü onda inşallah hemen uzar.canım bide senin oğlanın saçının kesilmiş hali kadar bide yoktu emirin normal saçları şimdi düşün bide keltoş resmen
aynen öyle canım ben makasla aldır dedim aynı boyuta geldin önler kısalsın falan bi geldi kel.bende çok pişman oldum keşke kestirmeseydim dediğin gibi 1 yaşına kadar falan.
ama biraz sinirim geçti oğlanı aynaya baktırıyorum tuhaf bi tepki vermiyor yadırgamıyor en azından o farkında değil onun için biraz daha sakinim.farkederde kendini kötü hisseder diyede çok üzülmüştüm.
alışır inşallah canım gözümde gönlümde.benim dazlak oğlum diyorum.
dışarda şapka takarım artık napıyım birazda sık banyoya gireriz havalarda ısındı hergün gireriz uzatırız saçları bi an önce inşallah.
ayy bide anne saçları gittiya karnımdaki saçları onada ayrı piskolojim bozuldu
yok cnm o yadırgamaz olan olmuş takma kafana cnm hemen uzarevet canım kökü onda inşallah hemen uzar.canım bide senin oğlanın saçının kesilmiş hali kadar bide yoktu emirin normal saçları şimdi düşün bide keltoş resmen
aynen öyle canım ben makasla aldır dedim aynı boyuta geldin önler kısalsın falan bi geldi kel.bende çok pişman oldum keşke kestirmeseydim dediğin gibi 1 yaşına kadar falan.
ama biraz sinirim geçti oğlanı aynaya baktırıyorum tuhaf bi tepki vermiyor yadırgamıyor en azından o farkında değil onun için biraz daha sakinim.farkederde kendini kötü hisseder diyede çok üzülmüştüm.
alışır inşallah canım gözümde gönlümde.benim dazlak oğlum diyorum.
dışarda şapka takarım artık napıyım birazda sık banyoya gireriz havalarda ısındı hergün gireriz uzatırız saçları bi an önce inşallah.
ayy bide anne saçları gittiya karnımdaki saçları onada ayrı piskolojim bozuldu
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...HbgeAL&usg=AFQjCNHOpp2rz3siBTM5MeRmof4M2PgkoA
merteşuma bunu aldım bugün
bizimki dogdugundan beri ışıkla yatar kırmızı lambader almıştık evlenince
yok cnm o yadırgamaz olan olmuş takma kafana cnm hemen uzar
bunu ben 8 liraya görmüştüm indirim zamanıydı demek:44:
hayırlı olsun canım güle aynaya seyretsin
sevdi mi ilk tepkisi ne karanlık olunca haber ver
marjinalcim çok güzelmiş o kadar aydınlatıyor mu
aslında bunun mağazalardaki satış fiyatı 79.90 bu hafta alıcaktık e bebekten çok pahalı geldi bunu kapıda ödemeyle 37 ye patladı bize.
bakalım sevecek mi yıldızlar filan saçıyormuş kargoyu babasının işyerine istemiştik akşam görücek ilk defa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?