2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

üzülme canım belki saçları daha güçlü ve sık olur bu durumda.

üzülme canım belki saçları daha güçlü ve sık olur bu durumda.

sıkma canını canım ya olmuş olan iki aya toparlar daha gür saçları olur

kızlar ben gitsem oğluşun lepiska gibi saçları olacağını bilsemde bu hale getirtmezdim yaaaa.çok kızgınım eşime çok ama artık yapıcak bişey yok dediğiniz gibi uzamasını bekliycem.oğluşun kafasının üstünde hafif konak gibi bişiler varmış saçı gidince ortaya çıktı hiç görünmüyordu.kafasını yağladım şimdi taradım birazdan banyoya giricek.eşimi bekliyorum bebeyi getirdi kendi gitti berbere.1 saattir yok ortada gazabımdan korkuyor heralde.

sende haklısın canım aslında ben bile mert ilk traş olduğunda ilk bir hafta çok yadırgamıştım.zamanla alışırsın nasılsa kökü onda uzar

Kıyamam sana üzülme cnm kökü oğluşta nasıl olsa aslında sen berbere gitcek deyince hiç istemedimde sanada söylemedim birşey.ben 1 yaşına kadar kestirtmeyi düşünmüyorum gerekirse makasla ucundan kendim alırım çünkü kuaförde berberde vur dedinmi öldürüyor çok azı istediğin boyutta keser.

ben göremiyorumistek yolladım dedi yollamsmış ki
becerememiştir oo nasıl kabul edilecegini de anlatmak lazım

gerçekten can sıkıcı bir durum ama napacan canım olan olmuşş gözün de alışır zamanla keltoşum diye seversin emirimi

karammm takipteyim takiptesin :))))))))))))))) oldu

sende haklısın canım aslında ben bile mert ilk traş olduğunda ilk bir hafta çok yadırgamıştım.zamanla alışırsın nasılsa kökü onda uzar

evet canım kökü onda inşallah hemen uzar.canım bide senin oğlanın saçının kesilmiş hali kadar bide yoktu emirin normal saçları şimdi düşün bide keltoş resmen

aynen öyle canım ben makasla aldır dedim aynı boyuta geldin önler kısalsın falan bi geldi kel.bende çok pişman oldum keşke kestirmeseydim dediğin gibi 1 yaşına kadar falan.
ama biraz sinirim geçti oğlanı aynaya baktırıyorum tuhaf bi tepki vermiyor yadırgamıyor en azından o farkında değil onun için biraz daha sakinim.farkederde kendini kötü hisseder diyede çok üzülmüştüm.

becerememiştir oo nasıl kabul edilecegini de anlatmak lazım

gerçekten can sıkıcı bir durum ama napacan canım olan olmuşş gözün de alışır zamanla keltoşum diye seversin emirimi

alışır inşallah canım gözümde gönlümde.benim dazlak oğlum diyorum.

dışarda şapka takarım artık napıyım birazda sık banyoya gireriz havalarda ısındı hergün gireriz uzatırız saçları bi an önce inşallah.

ayy bide anne saçları gittiya karnımdaki saçları onada ayrı piskolojim bozuldu

eninde sonunda gidecekti saçlar canım
haklısın valla ben de kötü olurdum

yok cnm o yadırgamaz olan olmuş takma kafana cnm hemen uzar

bunu ben 8 liraya görmüştüm indirim zamanıydı demek:44:
hayırlı olsun canım güle aynaya seyretsin
sevdi mi ilk tepkisi ne karanlık olunca haber ver

aslında bunun mağazalardaki satış fiyatı 79.90 bu hafta alıcaktık e bebekten çok pahalı geldi bunu kapıda ödemeyle 37 ye patladı bize.
bakalım sevecek mi yıldızlar filan saçıyormuş kargoyu babasının işyerine istemiştik akşam görücek ilk defa.

marjinalcim çok güzelmiş o kadar aydınlatıyor mu

tühh keşke alsaymışım ya face gelmişti indirimli ürünler diye tuhh üzüldüm ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…