karam hani bize kısırrrrrrrrrrrrrr
:))))))))))))))))) geldim geldim oğluşa bişeyler yedirdim. onlarda benim bebek isteynler topiğnden arkadaşlarım kendilerine ayrıca topik açtılar arada orayada giriyorum 3 topiğe mutlaka girerim
üzülme elif neden öyle düşünüyosun kimerhaba kızlar moralim çok bozuk.eşim oğlanı berbere götürdü dedimki çok kısaltmasın makasla alsın olmassa 2 numaraya vursun dedim.oda tamam dedi.aman allahım bi geldiler oğlum kel baya baya dazlak gibi 0 a vurdurmuş.neymiş berber öyle demiş saçları daha sağlıklı çıkar demiş böyle yazık olurmuş falan filan.çok sinirlendim oğlumu öyle görünce kavga ettik konuşmuyorum şuan onunla.oğlanı gördükçe ağlayasım geliyor.moralim çok bozuk ya sürekli özür diliyorum oğlumdan.
berberde gayet sain durmuş aynadan izlemiş bizimki evde kudurup dışarda süt dökmüş kedi olanlardandır zaten ama belki korkar dedim hiç korkmamış babasının uçağında kesmişler.
ama sanırım benim pisikolojim bozuldu kendimi çok kötü hissediyorum oğluma haksızlık yapmışım gibi onu öyle gördükçe çok kötü oluyorum ya inşallah hemen uzar.
karam hani bize kısırrrrrrrrrrrrrr
kısırmııı bayılırımm dur bu aksam bende kısır yapayımmbıde cayy mıs :125::125::125::125::125::125:
hişşşşt karam ne yapıyon kız aktifmisin
ben geçmiş yapıyorum
yamuk yine kırmızı ışıktan başka bişe olsaydı şaşardımAhanda buuuuuu
her hava seni çarpıyor cicim bu havalara özgü değil durumunmavi de güzel olurr kızz
bu havalarda bana bir haller oluyorr
Gelseydiniz yapacaktım şimdi kös kös sitenin bahçesinde efuşumu güneşlendiriyorum
Ama o çok mutlu haliyle de bennn
efe sallanıyomuSitede dolanıyoz efeyle canım ara ara bakıyom teldeyim
Her iyi bildinyamuk yine kırmızı ışıktan başka bişe olsaydı şaşardım
her hava seni çarpıyor cicim bu havalara özgü değil durumun
gelırız sen yapp :)) ıı gezmelerr
Yok arabasında sürüyorum susuyo sonra hareket ediyom durunca mıgg mıgg yapıyoefe sallanıyomubenimkide yattı biraz dinlendirse annesini bari
yuh diyorum ağlıyor
Her iyi bildin
Tam kısırlık hava bol sütlü
ben bu aksam yapıcamm aklıma soktunn :) napımm
yine uyudu bakayım ne zaman kalkıcak
ev acayip sıcak sıfır kolla oturuyorum of ya yinede acayip terliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?