2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet güzel olurdu cnm

efe uyudumu ne yapıyor

moon sen kıskan birine benzemiyorsun pek eşini yani
kıskanıyor musun

eskiden eşimi çok kıskanırdım evlendikten sonra geçti:))))) üniversiteden arkadaşım aboooo ozamanlar çok kıskanırdık birbirimizi tirip atardık geldi geçti :))))))

pisim uyuyor ayak ucumda oğlum uyuyor yanıbaşımda:)))))))))))))))))))

karamın yine kıskançlık damarı tutmuş moonun nabzını yokluyo
kendinden başka arıza varmı diye yaşlandın vazgeç bu huyundan rahat bırak bıldırcını

eskiden eşimi çok kıskanırdım evlendikten sonra geçti:))))) üniversiteden arkadaşım aboooo ozamanlar çok kıskanırdık birbirimizi tirip atardık geldi geçti :))))))
ben evlenince daha çok kıskanç oldum kız eskiden çıtırdım hoştum
eşim benden başkasını görmezdi şimdi çocuk da var
fazla da ilgilenemiyom
pisim uyuyor ayak ucumda oğlum uyuyor yanıbaşımda:)))))))))))))))))))

ohh maaşllahhh

karamın yine kıskançlık damarı tutmuş moonun nabzını yokluyo
kendinden başka arıza varmı diye yaşlandın vazgeç bu huyundan rahat bırak bıldırcını

nasıl da biliyorsun malınıaynen kız tuttu damarım buaralar şu saçımı boyatayım da bugün dar paça düşük bel siyah kotum vardı
efeyi oyalarken almışım giymişim bir yanda bir sevindim olmuyordu bana

ben evlenince daha çok kıskanç oldum kız eskiden çıtırdım hoştum
eşim benden başkasını görmezdi şimdi çocuk da var
fazla da ilgilenemiyom

ohh maaşllahhh

yavrum tapusu bende dermişim şaka bir yana eşim bana dahada düşkünleşti mesala önceden izmire yollardı tabi ertesi gün arardı gel diye:) zar zor 1 hafta kalırdım şimdi asla yolamam diyor oğluna aşık resmen:))))))) ilgilen kız ::::::) benimki yengeç burcu tam evine düşkün

tapu muhabbetini sevmiyorum ben de nedüşkünlük başka bişi şey başka bişi
ay nebilem kız işte ben evde oturuyom ya çalışmıyorum eskisi gibi sosyal degilim
sanki ezigim kocamın gözünde

merhaba kızlar oğluş daha uyumadı birazdan onu uyutacam bi geleyim dedim annem vardı giremedim.

moonn gördünmü canım oğluşumun keltoş resimlerini

Yirmiliklerim rahatsiz ediyorduda biritam cikmamisdi ceker diye bir ümit ama cekmedi birde kapatilcak delik var ona bakti doktorr iyiizvok sükür sennasilsin efe nasil

geçmiş olsun canım
efe iyi napsın yaramazlık huysuzluk son gaz devam ediyor
şuan rekora gidiyor 40 dk oldu sallanmadan uyuyor

geçmiş olsun canım
efe iyi napsın yaramazlık huysuzluk son gaz devam ediyor
şuan rekora gidiyor 40 dk oldu sallanmadan uyuyor

Maasallah pasaya uyursunuz rahat rahat gece insaallah eylülüde biraz uyutim dedimyine aglaya aglaya böldüü uykusunu böyle degildi eylül cok güzel uyurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…