bence de çok güzeller maşalahhh
beni begenmeyen en az 5 kilo alsın
ben yatınca ne yapıyor ne bileyim dermişimmadamın gözü kızardı uykusuzluktan bişi görecek hali yok
kiminkini meselayalnız kaldık stres sgel dedikodu yapalım kimse yokken
onlarda yakışır marjibu çağda beşik kertmesi çok güzeller çok yakışırlar gerçekten.
sana diyomda bende arzunun kıza talibim
biz de eylüle ama eylül pek pas vermiyor hivdaya gidecez böyle gidersebu çağda beşik kertmesi çok güzeller çok yakışırlar gerçekten.
sana diyomda bende arzunun kıza talibim
nöbeti kaçta devralıyosun
maşallah kız bırak tek yesin kanımca ahmet 2 yaşında anca yer köftebugün efe ilk defa köfte yedi avucu kadar tavada yagsız kızarttım sulandırdım geveliye geveliye yedi
paşam çorbadayken yemiyordu böyle daha sevdi:13:
kvalidem de ev yapımı tarhana yaptı kurutulmamış halde 30 cc de çok sevmese de yedi alışır alıştırırım zamanla
sen yapana kadar herkes geldikiminkini mesela
onlarda yakışır marji
kıl tüy işleri başladı genefatma gülde gelir
anacım susun ya çağırmayın şunu:18:kıl tüy işleri başladı genefatma gülde gelir
bıldırcın senmisin ne askerliğibiz de eylüle ama eylül pek pas vermiyor hivdaya gidecez böyle giderse
sabah 7 de teslim canımcım iki kere de uyanmak garanti emzirmek ve susturmak için
askerde bile bu kadar nöbet tutmamıştım
sen yapana kadar herkes geldi
sonra yaparız canımcım
ayy bak silüeti gözümün önüne geldi ya fatmagülmüş kılgül olsaydı bari adı
babasının oglu babası da köftecimaşallah kız bırak tek yesin kanımca ahmet 2 yaşında anca yer köfte
anacım susun ya çağırmayın şunu:18:
bıldırcın senmisin ne askerliği
erkek bacagı belli o çok kıl oldum ben yasizde çıkmıyormu kıllı bir bacak geliyor
sizde çıkmıyormu kıllı bir bacak geliyor
ha öyle olunca askerlik yaptım diye hava atıyosunbabasının oglu babası da köfteciyarın yanına da patates kızartması ister ohh kebapp
işine gelince pütür yiyiyo gelmeyince kusmaya çalışıyır çok fena çok
yok ben bıldırcının eşikız o nöbet tutardı telde de ben tutardım nöbeti konuşur eglendirirdim mehmetçigimi
biri beni durdursun:111:
10 sayfacık ilerlemişsiniz ama geçmiş yapamıycam keyifler yerinde heralde
dün ahmet gece beni çok korkuttu
10 gibi muhallebi yedirip yatırdım 11 gibi bikaç defa öksürdü ama ben bakmadım ağlamada yoktu zaten neyse çok yorgundum 11.30 gibi yatmaya odasına gittim bi baktım koca yastığı boydan boya kusmuk saçları sırılsıklam üstü sırılsıklam kusmuk aklım gitti
piknik havası vurdu demek gündüzde uyumayınca bayılmış gibi uyumuş demek
sonra hemen temizledim giydirdim sonra tekrar tekrar kustu1.30 da durdu kusması ağladı tabi bu arada sonrada uyudu ara arauyandı ama emmedi sabah 7 de kalktı o zaman emdi ama hep huzursuzdu
aslında şunu demek istedim o kadar küşük bebek o kusmuktan Allahın korumasıyla kurtuldu yoksa uykuda bu tür şeyler çok tehlikeli
hala etkisindeyim
bende ondan korkuyorum zaten kızlar kabloya öyle bir yapışıyor ki elinden zor alıyorum çekip üstüne düşürür diye ödüp patlıyor:18:hep kaldırıyorum çıkarken ama insanlık hali işte dalgınlığıma geldi bir iki defa çoçuk takmış durumda laptapa,kumandaya,telefona makinelere teknoloji manyağı.
bu fatmagülün ayak sesleri:18:bana bide o gün neriman geldi kıllı kol ama öyle böyle değil bikaç hafta öncede bi adam gögüs kıllarıyla malak gibi uzanmış yolduruyodu o geldi
kıl tüy işleri başladı genefatma gülde gelir
anacım susun ya çağırmayın şunu:18:
bıldırcın senmisin ne askerliği
iki gönül bir oldu samanlık seyran oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?