2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bence de çok güzeller maşalahhh

beni begenmeyen en az 5 kilo alsın
ben yatınca ne yapıyor ne bileyim dermişimm adamın gözü kızardı uykusuzluktan bişi görecek hali yok

töbe töbe :))))))))))

mavişgiller gerçekten

bugün efe ilk defa köfte yedi avucu kadar tavada yagsız kızarttım sulandırdım geveliye geveliye yedi
paşam çorbadayken yemiyordu böyle daha sevdi:13:
kvalidem de ev yapımı tarhana yaptı kurutulmamış halde 30 cc de çok sevmese de yedi alışır alıştırırım zamanla

kıl tüy işleri başladı gene fatma gülde gelir

bu çağda beşik kertmesi çok güzeller çok yakışırlar gerçekten.
sana diyomda bende arzunun kıza talibim
biz de eylüle ama eylül pek pas vermiyor hivdaya gidecez böyle giderse
nöbeti kaçta devralıyosun

sabah 7 de teslim canımcım iki kere de uyanmak garanti emzirmek ve susturmak için
askerde bile bu kadar nöbet tutmamıştım

maşallah kız bırak tek yesin kanımca ahmet 2 yaşında anca yer köfte

kıl tüy işleri başladı gene fatma gülde gelir
anacım susun ya çağırmayın şunu:18:

biz de eylüle ama eylül pek pas vermiyor hivdaya gidecez böyle giderse

sabah 7 de teslim canımcım iki kere de uyanmak garanti emzirmek ve susturmak için
askerde bile bu kadar nöbet tutmamıştım
bıldırcın senmisin ne askerliği

sizde çıkmıyormu kıllı bir bacak geliyor

maşallah kız bırak tek yesin kanımca ahmet 2 yaşında anca yer köfte
babasının oglu babası da köfteciyarın yanına da patates kızartması ister ohh kebapp
işine gelince pütür yiyiyo gelmeyince kusmaya çalışıyır çok fena çok
anacım susun ya çağırmayın şunu:18:

bıldırcın senmisin ne askerliği

yok ben bıldırcının eşikız o nöbet tutardı telde de ben tutardım nöbeti konuşur eglendirirdim mehmetçigimi

ha öyle olunca askerlik yaptım diye hava atıyosun
bebelerin damak tadı değişken ben yeni şeyler denemiyorum hep aynı şeyler ya kendimi biraz aşmam lazım

canım geçmiş olsun çok şükür kötü bişey olmamış.hava çarptı heralde inşallah üşütmemiştir.

teknoloji bebeleri anam bunlar bizimki de kumandayı tlfonu görünce 1 gün açk kalmışta sonra yemeğe saldıran insan gibi saldırıyo anında jet hızıla kapıveryo.elinden alınca da ağlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…