biri beni durdursun:111:
10 sayfacık ilerlemişsiniz ama geçmiş yapamıycam keyifler yerinde heralde
dün ahmet gece beni çok korkuttu
10 gibi muhallebi yedirip yatırdım 11 gibi bikaç defa öksürdü ama ben bakmadım ağlamada yoktu zaten neyse çok yorgundum 11.30 gibi yatmaya odasına gittim bi baktım koca yastığı boydan boya kusmuk saçları sırılsıklam üstü sırılsıklam kusmuk aklım gitti
piknik havası vurdu demek gündüzde uyumayınca bayılmış gibi uyumuş demek
sonra hemen temizledim giydirdim sonra tekrar tekrar kustu1.30 da durdu kusması ağladı tabi bu arada sonrada uyudu ara arauyandı ama emmedi sabah 7 de kalktı o zaman emdi ama hep huzursuzdu
aslında şunu demek istedim o kadar küşük bebek o kusmuktan Allahın korumasıyla kurtuldu yoksa uykuda bu tür şeyler çok tehlikeli
hala etkisindeyim
cnm benim büyük geçmiş olsunbiri beni durdursun:111:
10 gibi muhallebi yedirip yatırdım 11 gibi bikaç defa öksürdü ama ben bakmadım ağlamada yoktu zaten neyse çok yorgundum 11.30 gibi yatmaya odasına gittim bi baktım koca yastığı boydan boya kusmuk saçları sırılsıklam üstü sırılsıklam kusmuk aklım gitti
sonra hemen temizledim giydirdim sonra tekrar tekrar kustu1.30 da durdu kusması ağladı tabi bu arada sonrada uyudu ara arauyandı ama emmedi sabah 7 de kalktı o zaman emdi ama hep huzursuzdu
aslında şunu demek istedim o kadar küşük bebek o kusmuktan Allahın korumasıyla kurtuldu yoksa uykuda bu tür şeyler çok tehlikeli
hala etkisindeyim
bu mert beni çok korkutuyor odadan çıkmamla döne döne laptapın olduğu sehpanın altına kabloyu çekiyor çoğu zaman kaldırıyorum giderkende bazen unutuyorum 1 2 dk
için
Eki Görüntüle 701014
bide yürüteçle fink atıyor ortalarda çamaşır makinesine takmış:18:
merte bak sen dönme dolabım benimbu mert beni çok korkutuyor odadan çıkmamla döne döne laptapın olduğu sehpanın altına kabloyu çekiyor çoğu zaman kaldırıyorum giderkende bazen unutuyorum 1 2 dk
için
Eki Görüntüle 701014
bide yürüteçle fink atıyor ortalarda çamaşır makinesine takmış:18:
hala etkisindeyim
bak sen yaramaza canım ya o kabloyu çekip netbooku üzerine düşürür allah korusun.çok meraklı bunlar yaaa benimkide bulaşıkmakinesi hayranı o yürütecindeyken bulaşık makinesiyle uğraşamıyorum dizdiğim tabaklarla yada hiçbişey bulamazsa sepetiyle oynuyo
saniye yanlız bırakılmıyolar canın yanlız kablodan ziyade sehpa ve bilgisayar merte denk gelse of Allah korusun:18:
cnm benim büyük geçmiş olsun
Allah korumuş ahmetimi
cnm çok tehlikeli hareketler yapıyorlar çok dikkatli olmamız lazım
ben de cok korkuyorum bizimkinden kapkaççı gibi aniden saldırıyo herşeye
merte bak sen dönme dolabım benim
çok tehlikeli allah korusun afacanları
gerçekten allah korumuş ahmetimi
allahım onları bize bagışlasın
hala etkisindeyim
moon ve seboşş yarım saattir onlinesınız ama altta yoksunuz moon diger topikte
seboş eklentiye bakıyor ben şimdi komşuya gidecembir yere ayrılmayın
gelmiş geçmiş olsun cnm rabbim korumuş
cnm benim büyük geçmiş olsun
Allah korumuş ahmetimi
cnm çok tehlikeli hareketler yapıyorlar çok dikkatli olmamız lazım
ben de cok korkuyorum bizimkinden kapkaççı gibi aniden saldırıyo herşeye
sağolun kızlar korkularlada yaşanmıyorki rabbim korusun hepsinimerte bak sen dönme dolabım benim
çok tehlikeli allah korusun afacanları
gerçekten allah korumuş ahmetimi
allahım onları bize bagışlasın
hepsi aynı canım ahmette kumanda bilgisayar işte daha ne varsa didiklemeye çalışıyorbende ondan korkuyorum zaten kızlar kabloya öyle bir yapışıyor ki elinden zor alıyorum çekip üstüne düşürür diye ödüp patlıyor:18:hep kaldırıyorum çıkarken ama insanlık hali işte dalgınlığıma geldi bir iki defa çoçuk takmış durumda laptapa,kumandaya,telefona makinelere teknoloji manyağı.
bakacağım hepisinemarji şeboşu senin içn ekledim bi daha yükliycem şimdi
sağol canım gerçekten manzara korkunçtu:18:çok geçmiş olsun allah korumuş en korktuğum şeylerden biri
stres için de gelinini
sağolun kızlar korkularlada yaşanmıyorki rabbim korusun hepsini
hepsi aynı canım ahmette kumanda bilgisayar işte daha ne varsa didiklemeye çalışıyor
bakacağım hepisine
sağol canım gerçekten manzara korkunçtu:18:
uyy yerim gelinimi gidip bakayım
benim için de kendini koyystres için de gelinini
burdayım cnmcım geldim baktım albümlere bakıyon:::::::::::))))))))))) efecim nasıl ne yapıyor
marji şeboşu senin içn ekledim bi daha yükliycem şimdi
benim için de kendini koyy
begenip gitmiştin beniyazmamıştın neyse geldim
babası sallıyor maç izliyor bana sen yat dedi azcık takılıp gidecem
uyudu mu fatihim
bence de çok güzeller maşalahhhseboşcum sizin gözlerin maşallahı var ana -kız -oğula
he beğeniyorum seni:=) ne yapayım.maşallah eşine ya sen bide adamı kıskanıyorsun adam kıyamıyor sana yat diyor.
bugün erken yattı 5 gibi nedense genelde 10 da uyur sabahın köründe kalkar bende yatıcam birazdan
kaçmaz canım mehmetle kerttik onları dönüş yokben olsam bende etkisinden çıkamazdım hiç kolay değil onların canı yanınca bizimki 10 kat fazla yanıyor.
gelinin bende gördüm kaçırma bu kızı fıstık fıstık.tabi seninkide yakışıklı
anca yatbenim için de kendini koyy
begenip gitmiştin beniyazmamıştın neyse geldim
babası sallıyor maç izliyor bana sen yat dedi azcık takılıp gidecem
uyudu mu fatihim
kaçmaz canım mehmetle kerttik onları dönüş yok
anca yat
kaçmaz canım mehmetle kerttik onları dönüş yok
anca yat
nöbeti kaçta devralıyosunbence de çok güzeller maşalahhh
beni begenmeyen en az 5 kilo alsın
ben yatınca ne yapıyor ne bileyim dermişimmadamın gözü kızardı uykusuzluktan bişi görecek hali yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?