- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
günaydın bayanlar 2-3 gündür uğrayamadım bugün güne erken başladık biz iyiyiz umarım herkeslerde iyidir
hivdamı uyutmaya çalıştım kahvaltı yemedisekos karam nereye gittiniz
hamileliği unuttum bileegünaydınn
günaydınlarrr
bir zamanlar bir sekoş vardı hatırlayanlarrr el kaldırsınnnn:))(gülücüklerim yine çalışmıyooorr)
nasılsınnız bakim keyifler yernde mi bebişler nasıl? gerçi bebişlikten çıktılar kuzucuklarımız çook tatlı oluyorlar artık annelik çook güzel bir duygu oluyor gün geçtikçe
foto koyayım sonra da plates hivdam uyanmadan halledeyim bu işleri bu sefer[/QUOTE
ne kadar çabuk büyüyorlar değil mi sanki hep hayatımızdaydılar
kesinlikler farkediyor canım köy yumurtası biz organik de almıştık ama en iyisi köy yumurtası
efe yürüteçle mi geziyor karam boyu yetişiyor mu artık
iyi gezmeler canım güzel havalar geldi tadını çıkarmak lazım
sağolll şekerimmmmuzun zamandır yoktun hoşgeldin şekoşniye unutalım sen unutulacak kadın mısın
evet gün geçtikçe insan anneliğin tadına daha çok varıyor çok tatlılar.
kimse yazmıyo yaff
walla gidip ütü yapasım war nevresimler kaldı onları ütülüycem
kocişte yok gerci gelir yarım saate arkadaslarıyla cıktı
yarın yine gezmelerdeyim bugün 1-2 sey denedim g...göbek biyerden cıktı
yarın gidip bol bişiler alıcam yaz geldi anam olmuyo böyle
Gunaydin kizlar.
Karam aşırı ekşimediyse lor eksi olmaz sanirim.
Yok kizlar kaynana savaslarindayim hala haftssonu döncez.
Yavrum rezil oldu hep. Yerini yabanciladi uyumadi ilk gunler. Nazar degdi hep agladi.
Simdi biraz alisti ama gunduz uyumuyo yine. Kaynana suraya gidelim buraya gidelim diyd cocuk gosteriyo millete.
En son dün aksam bi agladi arabaya bindirip gezdirmeyince susmadi cok kizdim ben de.
Saolsunlar hevesliler ama bunaltiyo beni her seye bi yorum
Sizde ne var ne yok annelerin ve bebislerin keyfi iyi mi
Telefon iyi cekmiyo giremiyorum pek
Aslan Burç Yorumu aylık
Pozitif özellikleri: Adapte olabilmek, çok iş bilirlik, entelektüellik ; nüktecilik ve mantık ; canlılık, konuşkanlık ve sohbetlerde güldürücülük. Yazı ve konuşma zekası. Genç kalabilmek.
Negatif özellikleri: Değişkenlik, yerinde duramazlık, açıkgözlülük, meraklılık, kararsızlık ve ikiyüzlülük. Asabi enerjiyi kontrol edememek. Sathilik ve dedikoduculuk.
Anahtar Kelimeler: Meraklı, iletişimci, taklitçi, çok yönlü, değişken, sinirli, endişeli, yüzeysel, ilgi alanları çok olan, aklını önemseyen, konuşkan, sebatsız, ele geçirilmesi, anlaşılması güç.
Elementi: HavaUnsuru: DeğişkenNiteliği: ErkekYöneticisi: MerkürDoğal evi: 3. evŞifre: Zeka, konuşkanlıkUluslararası ismi: GeminiHayvan Sembolü : GeyikBitki Sembolü : Civanperçemi
Uğurlu taşı: Safir, Akuamarin, Sitrin, Agat, Opal ve OniksUğurlu sayısı: 5Uğurlu rengi: Orta tondaki mavi, sarı gri ve tüm karışmış renklerUğurlu günü: ÇarşambaUğurlu metali: CıvaUğurlu hayvanları: Yılan, sincap ve maymunUğurlu kuşları: Papağan ve kırlangıçUğurlu çiçekleri: Lavanta, kır zambağı
İş hayatınızın fazlası ile önem kazanacağı sorumluluk ve çalışma temponuzun artacağı bir ay karşılıyor sizleri. 10 Mayısta Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması kariyerinizi temsil eden konularda etkili olacak ve geçmişte ektiğiniz tohumların meyvelerini toplamaya başlayacaksınız. İşinizle ilgili girişimlerinizi yatırımlarınızı bu dönemde gerçekleştirebilir kısa sürede olumlu sonuçlar elde ederek maddi manevi güzel gelişmeleri hızlandırabilirsiniz. Eğitim hayatı devam eden Aslan’lar bu süreçte disiplinli çalışırsanız öğrenim hayatınızda çığır aşabilirsiniz. Bu ayın sizler için şifresi ‘’DİSİPLİN’’ Yaşamınızın her alanında göstereceğiniz disiplin ve tutarlılık sizleri isteklerinize ulaşmada başarılı kılacak. Bu ay boyunca dikkat etmeniz gereken dikkat çekici konu arkadaşlık ilişkileriniz, Herkese güvenip gereğinden fazla kişisel konularınızı anlatmamanız gerektiğini hoş olmayan durumlarla deneyimlemek istemiyorsanız dikkatli davranın ve arkadaşlık ilişkilerinizi gözden geçirin. Bu süreçte evli ve ilişkisi devam eden Aslan’lar eş yada sevgilinizin baskıcı tavırları ve kıskançlıklarına bağlı problemler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde tartışmalardan uzak durmalı ve bencilce davranışlar içine girmemeye özen göstermelisiniz. 25 Mayısta Yay burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ve Dolunay enerjisi ile bazı arkadaşlıklarınız sonlanacak. Kime güvenip kime güvenmemeniz gerektiğinin bilincinde olmanın getirdiği olgunlukla doğru kararlar vereceksiniz. Bekar ve uzun zamandır ilişkisi olmayan Aslan’lar kalbinizin kilitli kapısını açacak özel bir insanla tanışabilirsiniz…
stres ve elioyküye
Gunaydin kizlar.
Karam aşırı ekşimediyse lor eksi olmaz sanirim.
Yok kizlar kaynana savaslarindayim hala haftssonu döncez.
Yavrum rezil oldu hep. Yerini yabanciladi uyumadi ilk gunler. Nazar degdi hep agladi.
Simdi biraz alisti ama gunduz uyumuyo yine. Kaynana suraya gidelim buraya gidelim diyd cocuk gosteriyo millete.
En son dün aksam bi agladi arabaya bindirip gezdirmeyince susmadi cok kizdim ben de.
Saolsunlar hevesliler ama bunaltiyo beni her seye bi yorum
Sizde ne var ne yok annelerin ve bebislerin keyfi iyi mi
Telefon iyi cekmiyo giremiyorum pek
günaydınn
günaydınlarrr
bir zamanlar bir sekoş vardı hatırlayanlarrr el kaldırsınnnn:))(gülücüklerim yine çalışmıyooorr)
nasılsınnız bakim keyifler yernde mi bebişler nasıl? gerçi bebişlikten çıktılar kuzucuklarımız çook tatlı oluyorlar artık annelik çook güzel bir duygu oluyor gün geçtikçe
foto koyayım sonra da plates hivdam uyanmadan halledeyim bu işleri bu sefer
bende almıştım canım gerçekten çok fark var.eskiden yediğimiz herşeyin tadı bi ayrıydıköy yumurtası almıştık geçen bugün yaptım kahvaltıda anam ne kadan güzel ne kadan sarı
ah bizim zamanımızdaki yumurtalar gibi
ondan alacaz artık
diger yumurtalar gibi de ezilmiyor pütür kalıyor kaliteli yumurta ne de olsa
efe almış başını gidiyor salondan çıktı şimdi de koridora gitti daha dün gibi kucakta koridor gezmesi yaptıgımız
artık kendi işini kendi görüyor wc ye de gitmeyi ögrense iyi eder burnum düşüyor artık
iki kere filan 15 dk bazen yarım saat toplam 1 saat yani gündüzleri en fazla 1,5 saat.
slm lamamma idare ediyoruz biz.
ahh ahh aynen bende canım yaa kiloları kapamak için bol bol giyiniyorum..ben hamile kalmadan önce 36 bedendim..şimdi 40
ya ne bu kaynanaların bebek gezdirme merakı..bizimkide öle..allah.tan bayramdan beri gitmiyoruz..gelinde gezelim dio..
merhaba kızlar dün hiç giremedim.gezmelerdeydik ama çıktığıma pişman oldum.1 mayıs kutlamalarından yollar kapanmış trafşkte kaldık.arabayı otoparka bırakıp baya yürüdük falan.allahtan oğlanı anneme bırakmıştım rezil olurdu bebe sıcaktan.31-32 derece falandı termometreler burda.
baya alışveriş yaptık oğluma yazlık aldık bisürü.sonra geldik annemle oğlanı alıp göksuya gittik.oğlanada hava aldırdık.annemi eve bıraktık orda yemek çay falan geç geldim.oğlanı uyut derken kendimde yoruldum yattım erkenden.
bu arada oğlanın saçı hergün uzuyor sandığımdan çabuk uzayacak sanırım.
bugün oğlanı kendim yıkadım çok terledi bnende yıkayım dedim.duşakabine yerleştirdim küvetini içine su doldurdum koydumm içine baya coştu oynadı sonra köpükledim duruladım çıkardım.sandığımdan kolay oldu artık oturabildiklerinden hiç düşmeden yalnız yıkamak kolay oluyo sanıırm.suyla oynamayıda sevdiğinden zorlanmadım.
merhaba kızlar dün hiç giremedim.gezmelerdeydik ama çıktığıma pişman oldum.1 mayıs kutlamalarından yollar kapanmış trafşkte kaldık.arabayı otoparka bırakıp baya yürüdük falan.allahtan oğlanı anneme bırakmıştım rezil olurdu bebe sıcaktan.31-32 derece falandı termometreler burda.
baya alışveriş yaptık oğluma yazlık aldık bisürü.sonra geldik annemle oğlanı alıp göksuya gittik.oğlanada hava aldırdık.annemi eve bıraktık orda yemek çay falan geç geldim.oğlanı uyut derken kendimde yoruldum yattım erkenden.
bu arada oğlanın saçı hergün uzuyor sandığımdan çabuk uzayacak sanırım.
bugün oğlanı kendim yıkadım çok terledi bnende yıkayım dedim.duşakabine yerleştirdim küvetini içine su doldurdum koydumm içine baya coştu oynadı sonra köpükledim duruladım çıkardım.sandığımdan kolay oldu artık oturabildiklerinden hiç düşmeden yalnız yıkamak kolay oluyo sanıırm.suyla oynamayıda sevdiğinden zorlanmadım.
mert abimiz neler yapıyor kaka durumunuz nasıl kabızlık geçti mi canım
ahhh ah bu kaynanalar bizimkide geçen gün apartmandakilere gösteriyor torunum torunum diye milletde elleyip duruyor çocuğu
ohhh iyi gezmişsin canım oğluşun güle güle giysin yeni kıyafetlerini
bende tek başıma yıkamak istiyorum ama cesaret edemiyorum daha yaa
kızlar bebelere kısa kollu giydirmeye başladınız mı odada sıcaklık 27 civarı oluyor ada terliyor kısa kolluya geçsem mi acaba ?? :44::44:
kızlar bebelere kısa kollu giydirmeye başladınız mı odada sıcaklık 27 civarı oluyor ada terliyor kısa kolluya geçsem mi acaba ?? :44::44:
Arzural tarif için teşekkür ederim not ettim en kısa zamanda uygulayacamm
Eliföykü biz de bugün efeyle beraber banyo yaptık hava da
Çok sıcak uzun uzun suyla oynadık çok eglendi kuzumm
Lamamma ben bugün başladım pencere açık olmasına ragmen 27 derece ev
Bir kat fazla giydirilmeliymiş ya ben sıfır kola geçtim o da kısa kola
Buarada senin hüsnü cemalini de görmek isterimmm
Efe uzadı bayagı 8.ayda konrole gidecez çok merak ediyorum
Evde var bebe cetveli aslında yeni aklıma geldi bak ölçeyim ben bi
bende haberlerde gördüm çok fenaydı hele istanbul biryerden biryere gitmek yasakmış resmen.biz bizimkini yakın yerlere götürdük oyüzden bide annanesine.emir kaan cicilerini güle güle kullansın bende merte yazlık aldım ama daha giydirmiyorum.
canım terliyorsa geç bence sıcakta pişik olmasa bri yavrucaklar.ben giydiriyorum canım içine sıfır kol çıtçıtlı üstüne yarım kol tşört falan altına bermuda yada tek kat uzun penye çok sıcaksa şort.ama hala çift kat çorap giydiriyorum gazdan korkuma.
aynen canımn ben kıs akolla duramıyrum iplilerle anca.oğluşta kısa kol giyiyor.
ohh bugün bizimkilerin banyo günüymüş demek.
off canım erbattı polislerin içinden falan geçiyoruz biber gazı falan yemesek bari diye dua ediyoruz.allah tan biz oprdayken sorun olmadı sonra oldumnu bilmiyorum.
teşekkürler canım daha ısınmadı gaiba oralar.sen nerdeydin canım ya unutmuşum.
bu mert beni çok korkutuyor odadan çıkmamla döne döne laptapın olduğu sehpanın altına kabloyu çekiyor çoğu zaman kaldırıyorum giderkende bazen unutuyorum 1 2 dk
için
Eki Görüntüle 701014
bide yürüteçle fink atıyor ortalarda çamaşır makinesine takmış:18:
saniye yanlız bırakılmıyolar canın yanlız kablodan ziyade sehpa ve bilgisayar merte denk gelse of Allah korusun:18:bu mert beni çok korkutuyor odadan çıkmamla döne döne laptapın olduğu sehpanın altına kabloyu çekiyor çoğu zaman kaldırıyorum giderkende bazen unutuyorum 1 2 dk
için
Eki Görüntüle 701014
bide yürüteçle fink atıyor ortalarda çamaşır makinesine takmış:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?