2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sekos karam nereye gittiniz
hivdamı uyutmaya çalıştım kahvaltı yemedi

ahh ahh aynen bende canım yaa kiloları kapamak için bol bol giyiniyorum..ben hamile kalmadan önce 36 bedendim..şimdi 40

ya ne bu kaynanaların bebek gezdirme merakı..bizimkide öle..allah.tan bayramdan beri gitmiyoruz..gelinde gezelim dio..

teşekkürler canımcım

az kalmış canım haftasonu dönüyomuşsun

maşallah canım kızın çok güzel

bende almıştım canım gerçekten çok fark var.eskiden yediğimiz herşeyin tadı bi ayrıydı

oda olur canım ama daha çok var sanırım ne zaman alışıyorlar acaba tuvalete

iki kere filan 15 dk bazen yarım saat toplam 1 saat yani gündüzleri en fazla 1,5 saat.

canım senin oğlan uykusyu çok sevmiyor heralde gündüzde az uyuyo gecede .bizimkide gündüz mert gibi uykusu ama gece uyanarakta olsa bazen uyanmasada 12 saat uyur.inşallah sadece gazdandır canım gaz sorunu geçince uykusu daha iyi olur canım.

merhaba kızlar dün hiç giremedim.gezmelerdeydik ama çıktığıma pişman oldum.1 mayıs kutlamalarından yollar kapanmış trafşkte kaldık.arabayı otoparka bırakıp baya yürüdük falan.allahtan oğlanı anneme bırakmıştım rezil olurdu bebe sıcaktan.31-32 derece falandı termometreler burda.

baya alışveriş yaptık oğluma yazlık aldık bisürü.sonra geldik annemle oğlanı alıp göksuya gittik.oğlanada hava aldırdık.annemi eve bıraktık orda yemek çay falan geç geldim.oğlanı uyut derken kendimde yoruldum yattım erkenden.

bu arada oğlanın saçı hergün uzuyor sandığımdan çabuk uzayacak sanırım.

bugün oğlanı kendim yıkadım çok terledi bnende yıkayım dedim.duşakabine yerleştirdim küvetini içine su doldurdum koydumm içine baya coştu oynadı sonra köpükledim duruladım çıkardım.sandığımdan kolay oldu artık oturabildiklerinden hiç düşmeden yalnız yıkamak kolay oluyo sanıırm.suyla oynamayıda sevdiğinden zorlanmadım.

slm lamamma idare ediyoruz biz.

mert abimiz neler yapıyor kaka durumunuz nasıl kabızlık geçti mi canım

ahhh ah bu kaynanalar bizimkide geçen gün apartmandakilere gösteriyor torunum torunum diye milletde elleyip duruyor çocuğu

ohhh iyi gezmişsin canım oğluşun güle güle giysin yeni kıyafetlerini
bende tek başıma yıkamak istiyorum ama cesaret edemiyorum daha yaa

kızlar bebelere kısa kollu giydirmeye başladınız mı odada sıcaklık 27 civarı oluyor ada terliyor kısa kolluya geçsem mi acaba ?? :44::44:

Arzural tarif için teşekkür ederim not ettim en kısa zamanda uygulayacamm
Eliföykü biz de bugün efeyle beraber banyo yaptık hava da
Çok sıcak uzun uzun suyla oynadık çok eglendi kuzumm
Lamamma ben bugün başladım pencere açık olmasına ragmen 27 derece ev
Bir kat fazla giydirilmeliymiş ya ben sıfır kola geçtim o da kısa kola
Buarada senin hüsnü cemalini de görmek isterimmm
Efe uzadı bayagı 8.ayda konrole gidecez çok merak ediyorum
Evde var bebe cetveli aslında yeni aklıma geldi bak ölçeyim ben bi

bende haberlerde gördüm çok fenaydı hele istanbul biryerden biryere gitmek yasakmış resmen.biz bizimkini yakın yerlere götürdük oyüzden bide annanesine.emir kaan cicilerini güle güle kullansın bende merte yazlık aldım ama daha giydirmiyorum.

Son düzenleme:

mertin kabızlığı devam canım 3-4 güne ancak oda kayısı ve erik püresiyle,ada nasıl?

kızlar bebelere kısa kollu giydirmeye başladınız mı odada sıcaklık 27 civarı oluyor ada terliyor kısa kolluya geçsem mi acaba ?? :44::44:

canım terliyorsa geç bence sıcakta pişik olmasa bri yavrucaklar.ben giydiriyorum canım içine sıfır kol çıtçıtlı üstüne yarım kol tşört falan altına bermuda yada tek kat uzun penye çok sıcaksa şort.ama hala çift kat çorap giydiriyorum gazdan korkuma.

aynen canımn ben kıs akolla duramıyrum iplilerle anca.oğluşta kısa kol giyiyor.
ohh bugün bizimkilerin banyo günüymüş demek.

off canım erbattı polislerin içinden falan geçiyoruz biber gazı falan yemesek bari diye dua ediyoruz.allah tan biz oprdayken sorun olmadı sonra oldumnu bilmiyorum.

teşekkürler canım daha ısınmadı gaiba oralar.sen nerdeydin canım ya unutmuşum.

ben istanbul avrupa yakasındayım canım burasıda ılık.

bu mert beni çok korkutuyor odadan çıkmamla döne döne laptapın olduğu sehpanın altına kabloyu çekiyor çoğu zaman kaldırıyorum giderkende bazen unutuyorum 1 2 dk
için

bide yürüteçle fink atıyor ortalarda çamaşır makinesine takmış:18:

bak sen yaramaza canım ya o kabloyu çekip netbooku üzerine düşürür allah korusun.çok meraklı bunlar yaaa benimkide bulaşıkmakinesi hayranı o yürütecindeyken bulaşık makinesiyle uğraşamıyorum dizdiğim tabaklarla yada hiçbişey bulamazsa sepetiyle oynuyo

herkese selamlarrrrrrr tatlışlar akşam ondan sonra gelicemmmmmmmmmmmmmmmmmmm

saniye yanlız bırakılmıyolar canın yanlız kablodan ziyade sehpa ve bilgisayar merte denk gelse of Allah korusun:18:

biri beni durdursun:111:
10 sayfacık ilerlemişsiniz ama geçmiş yapamıycam keyifler yerinde heralde
dün ahmet gece beni çok korkuttu
10 gibi muhallebi yedirip yatırdım 11 gibi bikaç defa öksürdü ama ben bakmadım ağlamada yoktu zaten neyse çok yorgundum 11.30 gibi yatmaya odasına gittim bi baktım koca yastığı boydan boya kusmuk saçları sırılsıklam üstü sırılsıklam kusmuk aklım gitti
piknik havası vurdu demek gündüzde uyumayınca bayılmış gibi uyumuş demek
sonra hemen temizledim giydirdim sonra tekrar tekrar kustu 1.30 da durdu kusması ağladı tabi bu arada sonrada uyudu ara arauyandı ama emmedi sabah 7 de kalktı o zaman emdi ama hep huzursuzdu
aslında şunu demek istedim o kadar küşük bebek o kusmuktan Allahın korumasıyla kurtuldu yoksa uykuda bu tür şeyler çok tehlikeli
hala etkisindeyim

bide 11.30 da kk ya girecektim fatmagülün korkusuyla giremedim:18: o ne iğrenç bişi ama fatmagül korkusu işe yaradı yoksa buraya takılsam ahmetim 1 saat daha öyle kalıcaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…