2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Diştendir belki o da iştahsızlık yapıyor
Diş deyince efenin üst ön dişinde nokta var beyaz yakın mı demek bu dişler
O nokta ne acaba

canım o noktalardan benim oğlanın alt diş yerinde sırasıyla 3 tane çıktı ilki 3 ay önce falan sanırım ama gerisi gelmedi.ilk ortada sonra onun sağında en son 1 hafta önce falan solunda çıktı ama tık yok anlamadım gitti.hatta bitanesi sert sert elime geliyodu ama hala tık yok.onlar ne oluyo acaba.

kızı mahfettik ha bazen hepimizin devreleri karışıyo bu haftanın talihlisi elif

gerçekten ya şu kalça ve baldırları eritmem lazım onlar giderse idare ederim en azından yazın çok sıkılmam
o gün L beden penye aldım gözüme bi büyük geldi denemedim tabi eve geldim giydimki resmen badi

Nokta kadar menfaat için virgül kadar egilme

Yoksa penyeyi kaldırdı mı göbüş
L beden bende de hoş durmuyo
teşekkür ederim canım bu arada benim annem babamda ayrı.

O zaman içelim

canım ewet saatleriömiz genelde sasmıyo
gündüz 2 kere uykumuz vaqr 1 saat 2 kere 1,5 saatte oluyo
uykusu gelince anlıyorum gözlerini kasıyo sabah 8 de uyanıyoruz kahvaltı ew işi derken 12 de bitiyo işler bende o zaman emzirip uyutuyorum hep aynı saatte uyutunca alıstı canım ama geceleri zulüm ilk uyudugunda 4 saat uyuyo ondan sonra 2 saat 1 saate düşüyo ben uykusuz kalıyorum insallah onada alısacaklar büyüyolar nede olsa

canım senin bisiklet kalça ve baldırlar için birebir.ama en son spor yaptığında hasta olmuştun dikkat et canım

Dalga geçme kız nokta mı oluyor en başta yeşimle marjiye sormak lazım
geçtim bile yok kız nokta felanla çıkmazki ilk önce dişeti içe doğru çöküyo ince diş şeklinde heralde

yeni eski hep yazıyorum bi kerem
gülüm alınganlık yapma gel hepimizin laflar arada kaynıyo çoğu zaman anca ikili muhabbette herşeye cevap yazılıyo

doğru daha 2 hafta var verirsin o zamana kadar

kız ne yazdın ben geçmişe takılmayom pek söyle:13:

özel bi şey değil ya
her zamanli havadan sudan muhabbetler, merak etme :)

Normal olanı bu hepimiz anneyizhepimiz sıyırugız

Bliss arzural oturmaya mı geldiniz

ben işteyim
sistem arada atıyo beni
tekrar kullanıcı girişi vs
bu arada yine toplantı var, bence gereksiz
kk daha gerekli

Yoksa penyeyi kaldırdı mı göbüş
L beden bende de hoş durmuyo

O zaman içelim
göbüş değilde yan pörtlekler benim sinirimi bozuyo one ya

canım senin bisiklet kalça ve baldırlar için birebir.ama en son spor yaptığında hasta olmuştun dikkat et canım
gerçekten iyi gelirmi ben haftaya kısmetse başlıyım diycem ama ev çok sıcak spor bu evde işkence olur bilmiyorum ne yapsam
klima açsam ahmete dokunur ofki ne of

ya geceler aynı bizim gibi
ama bizim gündüzler fena
çok kısa uyuyo, sadece ayakta tutarsak en fazla 1-2 saat uyuyo
o zaman da bi iş yapılmıyo..

ben de hep aynı saatte uyutmaya çalışayım, bakalım alışacak mı..
gerçi anneme- kvaldeme de bu düzeni kabul ettirip uygulatmam lazım, bu da başka zorluk

gülüm alınganlık yapma gel hepimizin laflar arada kaynıyo çoğu zaman anca ikili muhabbette herşeye cevap yazılıyo
tamam gülüm :) geldim, zaten uzatamam ben hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…