canım sabah 9 da emdi 12 gibi tahıllı mama yedi.4 te emzirmeye çalıştım başta emmedi sonra yatarak emzirdim ama az emdi
kızı mahfettik haDünkü muhabbet geldi aklıma hay eliföykü sen çok yaşa
İçki nedir bilmezdim şimdi bir ayyaş oldumbende bi kucak popospordan başkası eritmez benim totoyuda zaman ayırmak lazım
bende önceden hiç ödem bilmezdim şimdi oluyor işte
ben annemlerdeyim dedi anladım canım o yüzden haftasonumu içinmi gittiniz dedim
ben annemlerdeyim dedi anladım canım o yüzden haftasonumu içinmi gittiniz dedim
bizde ne nokta nede virgül varDiştendir belki o da iştahsızlık yapıyor
Diş deyince efenin üst ön dişinde nokta var beyaz yakın mı demek bu dişler
O nokta ne acaba
kızı mahfettik habazen hepimizin devreleri karışıyo bu haftanın talihlisi elif
Diştendir belki o da iştahsızlık yapıyor
Diş deyince efenin üst ön dişinde nokta var beyaz yakın mı demek bu dişler
O nokta ne acaba
kızı mahfettik habazen hepimizin devreleri karışıyo bu haftanın talihlisi elif
bizde ne nokta nede virgül var
İçki nedir bilmezdim şimdi bir ayyaş oldum
Olsun canım komik oluyor böyle çok tatlısın
canım o noktalardan benim oğlanın alt diş yerinde sırasıyla 3 tane çıktı ilki 3 ay önce falan sanırım ama gerisi gelmedi.ilk ortada sonra onun sağında en son 1 hafta önce falan solunda çıktı ama tık yok anlamadım gitti.hatta bitanesi sert sert elime geliyodu ama hala tık yok.onlar ne oluyo acaba.
yeni eski hep yazıyorum bi keremNiye kız tınlamayalım aşk olsun görmedin ben yeni mi yazdın
Yoksa penyeyi kaldırdı mı göbüşgerçekten ya şu kalça ve baldırları eritmem lazımonlar giderse idare ederim en azından yazın çok sıkılmam
o gün L beden penye aldım gözüme bi büyük geldi denemedim tabi eve geldim giydimki resmen badi
teşekkür ederim canım bu arada benim annem babamda ayrı.
canım ewet saatleriömiz genelde sasmıyoArzural masallah seninki geceler disinda bi duzen tutturmus. Sen mi duzene alistirdin yoksa kendi mi oyle alisti? Bana da bi akil versen ya gundzu uyumasiyla uyanmasi bir oluyo bizimkinin. Gece 11-12 arasi uyuyo, sabah 6:30-7:30 arasi ayaktayiz. Gece uyanmasi da var bazen cok bazen az. En azindan gunduz 1 seferde 1 saat uyusa keske.
Bu donemde gunde toplam 14 saat kadar uyumalari gerekiyomus. Burda cogumuzunki bu kadar uyumuyo galiba.
Gezenlere iyi gezmeler, ben de hazirlaniyorum simdi, ise gidicem.
gerçekten ya şu kalça ve baldırları eritmem lazımonlar giderse idare ederim en azından yazın çok sıkılmam
o gün L beden penye aldım gözüme bi büyük geldi denemedim tabi eve geldim giydimki resmen badi
geçtim bileDalga geçme kız nokta mı oluyor en başta yeşimle marjiye sormak lazım
gülüm alınganlık yapma gel hepimizin laflar arada kaynıyo çoğu zaman anca ikili muhabbette herşeye cevap yazılıyoyeni eski hep yazıyorum bi kerem
doğru daha 2 hafta var verirsin o zamana kadar
kız ne yazdın ben geçmişe takılmayom pek söyle:13:
Normal olanı bu hepimiz anneyizhepimiz sıyırugız
Bliss arzural oturmaya mı geldiniz
Gel öpem yazışak barışakyeni eski hep yazıyorum bi kerem
canım senin bisiklet kalça ve baldırlar için birebir.ama en son spor yaptığında hasta olmuştun dikkat et canım
göbüş değilde yan pörtlekler benim sinirimi bozuyo one yaYoksa penyeyi kaldırdı mı göbüş
L beden bende de hoş durmuyo
O zaman içelim
gerçekten iyi gelirmi ben haftaya kısmetse başlıyım diycem ama ev çok sıcak spor bu evde işkence olur bilmiyorum ne yapsamcanım senin bisiklet kalça ve baldırlar için birebir.ama en son spor yaptığında hasta olmuştun dikkat et canım
ya geceler aynı bizim gibicanım ewet saatleriömiz genelde sasmıyo
gündüz 2 kere uykumuz vaqr 1 saat 2 kere 1,5 saatte oluyo
uykusu gelince anlıyorum gözlerini kasıyo sabah 8 de uyanıyoruz kahvaltı ew işi derken 12 de bitiyo işler bende o zaman emzirip uyutuyorum hep aynı saatte uyutunca alıstı canım ama geceleri zulüm ilk uyudugunda 4 saat uyuyo ondan sonra 2 saat 1 saate düşüyo ben uykusuz kalıyorum insallah onada alısacaklar büyüyolar nede olsa
tamam gülüm :) geldim, zaten uzatamam ben hiçgülüm alınganlık yapma gel hepimizin laflar arada kaynıyo çoğu zaman anca ikili muhabbette herşeye cevap yazılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?