- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
aynen öyle canım
kendim her an başında olsam ,inat eder düzen oturturum. bizimki çok inat bi çocuk değil, uyum sağlar aslında.
annemler de inat değil beni dinlerler ama benin kadar özenmezler, önemsemezler galiba
oo biz hep ayaktaaa, hatta ayaktan indirince uyanıyo :s çok fenaa
bu aralar bi de kucakta sallamaya alıştı, daha çabuk uyuyo
mesai bittiii
hadi tatil :) ben kaçar
yok artık senin kvalide olayı abartmışkaram 8134 evet evden çalışmak daha zor
ya birkaç ay öncesine kadar ben eşimden güzel bir set istiyordum altın değil gümüş çok beğenmiştim hatta aldıracağım diyordum ama dün sevgili kvdemin anneler günü isteklerini duyunca vazgeçtim
bir cep telefonu her özelliği bulunan
gelecek düğün içi güzel bir takım kıyafet
ve spor ayakkabısı....
stress benim yerime cevap vermişkızlar bu benim oğlan çok tuhaf ya.uyurken normalde dışardan gelen seslere yada ne biliyim konuşma seslerine falan uyanmaz.ama reklam sesini nerden duyuyor bilmiyorum ama duyuyor hemen tv ye bakıyor.normalde tv ye hiç bakmaz ama uyusun yada örümceğinde gezsin yada yerde yuıvarlansın nerde olursa olsun reklamı sesinden anlıyo ve izlemeye başlıyo.kafasını çeviremiyorum bile.izleyeceğim diye direniyo.bazen emerken başlkıyo reklam emmeyi bırakıyo.kapatıyorum tv ye anca öle emmeye devame diyo.reklamın başladığını nasıl anlıyo anlamıyorum resmen ona proglamış kendini
dur bakayım sen yine nereye gittinherkez kocişiyle yemek yiyior heralde
hadi akşam görüşürüz
mrb hanımlarr
cnm bizimkide öyle reklam izliycem diye şekilden şekile giriyo yavrum bende kapatıyorm tv yi
zaten pekte düzgün bişey yok gündüzleri ama açmadan duramıyomm bi ses oluyoo
biz çok tan yedik cnm
oğlanda uyudu hayret
normalde 11-12den önce uyumazdı
umarım ilerleyen saatlerde uyanmaz
kızlar bu benim oğlan çok tuhaf ya.uyurken normalde dışardan gelen seslere yada ne biliyim konuşma seslerine falan uyanmaz.ama reklam sesini nerden duyuyor bilmiyorum ama duyuyor hemen tv ye bakıyor.normalde tv ye hiç bakmaz ama uyusun yada örümceğinde gezsin yada yerde yuıvarlansın nerde olursa olsun reklamı sesinden anlıyo ve izlemeye başlıyo.kafasını çeviremiyorum bile.izleyeceğim diye direniyo.bazen emerken başlkıyo reklam emmeyi bırakıyo.kapatıyorum tv ye anca öle emmeye devame diyo.reklamın başladığını nasıl anlıyo anlamıyorum resmen ona proglamış kendini
efe hortladı yarım saat uyudu uyandı yanımda oyun oynuyor
30 kilo sallayan bi tane eaha varAyagında sallayan analar var mı ya çok beter bişiymiş bu ya ayaklarım kopmuş uyuşmuş
Bilmiyom kiz vallaStress seboşş ve bilenler cevap lütfen
Ben de 3 xl giyiyorum utanc vericigerçekten ya şu kalça ve baldırları eritmem lazımonlar giderse idare ederim en azından yazın çok sıkılmam
o gün L beden penye aldım gözüme bi büyük geldi denemedim tabi eve geldim giydimki resmen badi
kız keşke 3-4 gibi nöbet değişimi yapsaydınız adamada yazık ama
yazık kız bugün nöbeti devral da uyusun adam pardon bıldırcının biraz
kendini evde unutaydın daha iyiydi
gözüm yaşardı o ne ince düşünceli bi eş öyle
hayırlı olsun darısı biz tembellerin başına
Dur bitmedi daha isten donerken arabayi otoparkta duvara surtturdum sonra berbat bi trafikte kaldim eve geldim teli bi aldim elime coktandir gorusmedigim istanbulda oturan bi arkadasim aramis ank. Daymis hurra geri cik onla bulus eve geldim benim canavarlari bahceye indirdim sekzde falanancak evdeydim
iyi akşamlar fıstıklarrrrrrrrrr
geldimi fatma gül
Iyi aksamlar cnmiyi akşamlar fıstıklarrrrrrrrrr
geldimi fatma gül
mrb cnm ben görmedim hiçmeşhur fatmagülüü
cnm benimkide reklam manyağı genelde kapalı utup radyo falan dinliyorum ama aynen emerken tv açıksa reklam çıktıysa daha giriş müziğinden anlıyor tüm kanallrınkini biliyor sıpa:))))))))) ama uyukudan kalkmaz seninki tam fan olmuşkızlar bu benim oğlan çok tuhaf ya.uyurken normalde dışardan gelen seslere yada ne biliyim konuşma seslerine falan uyanmaz.ama reklam sesini nerden duyuyor bilmiyorum ama duyuyor hemen tv ye bakıyor.normalde tv ye hiç bakmaz ama uyusun yada örümceğinde gezsin yada yerde yuıvarlansın nerde olursa olsun reklamı sesinden anlıyo ve izlemeye başlıyo.kafasını çeviremiyorum bile.izleyeceğim diye direniyo.bazen emerken başlkıyo reklam emmeyi bırakıyo.kapatıyorum tv ye anca öle emmeye devame diyo.reklamın başladığını nasıl anlıyo anlamıyorum resmen ona proglamış kendini
oo dünya güzeli bacımızı nasıl görmezsin tatlım çok güzel çokmrb cnm ben görmedim hiçmeşhur fatmagülüü
Iyi aksamlar cnm
Ben de daha tanisamadim kendisiyle
oh yandınki ne yandınefe hortladı yarım saat uyudu uyandı yanımda oyun oynuyor
çok erken uyumadıysa uyanmaz diycem ama sessiz olun yinedeömerde ilk defa bu kadar erken uyudu uyanırsa yandım benn sabaha kadar otururz artık:18::18::18:
oh yandınki ne yandın
çok erken uyumadıysa uyanmaz diycem ama sessiz olun yinede
sebosssssss:13: uyuttunmu boncuklarıStreeessss
sebos işin iş valla gez toz
biz evde toz senin paspas benim ohh
bide üstüne arkadaş görüşmesi ah ah
sen süt olayını bitirdinmi ne bu rahatlık:44:
ha bide moon ve sebos anında adını gelsin o ucube susun ya sinirlerimi bozuyo o kıllıgül
sebosssssss:13: uyuttunmu boncukları
Kis kirk yilin basi ufak bi etkinligim oldu
Bu arada filtre kahvenin yanina arkadasim yas pasta almis elimi surmedim benimle gurur duyabilirsin
Sut olayi bitti gibi bisey tatlim napiyim bu kadar icigine de sukur
Tamam anmiyorum tirstim:18:
bende mehmeti ananeye gönderdim ahmette 30 dk önce uyudu ama diafondan habire hışırtı geliyo yani dönüp duruyor aman uyanmasınKiz da hic umut yok
Sebosu da uyutmustum geri uyandi
tatlı benim hayatımda çok çok az var ama nedense 2 haftadır müthiş badem yiyorum canım istiyo burnuma burnuma kokuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?