özel bi şey değil ya
her zamanli havadan sudan muhabbetler, merak etme :)
ben işteyim
sistem arada atıyo beni
tekrar kullanıcı girişi vs
bu arada yine toplantı var, bence gereksiz
kk daha gerekli
yataklara düştüm ama ateşten o hafta iyi kilo vermiştimGel öpem yazışak barışak
Bünyesine fazla geldi stresin yataklara düştü
Ben yogurt muzu getirmişim de püreyi unutmuşum
Evden çıkarken elim ayagıma dolanıyor seboş gibi efeyi unutmasam iyi
kızlar gecmiş oku oku bitmedi bende wazgectim geldim
hoş geldin canım iyi yapmışsınkızlar gecmiş oku oku bitmedi bende wazgectim geldim
göbüş değilde yan pörtlekler benim sinirimi bozuyo one ya
gerçekten iyi gelirmi ben haftaya kısmetse başlıyım diycem ama ev çok sıcak spor bu evde işkence olur bilmiyorum ne yapsam
klima açsam ahmete dokunur ofki ne of
ya geceler aynı bizim gibi
ama bizim gündüzler fena
çok kısa uyuyo, sadece ayakta tutarsak en fazla 1-2 saat uyuyo
o zaman da bi iş yapılmıyo..
ben de hep aynı saatte uyutmaya çalışayım, bakalım alışacak mı..
gerçi anneme- kvaldeme de bu düzeni kabul ettirip uygulatmam lazım, bu da başka zorluk
tamam gülüm :) geldim, zaten uzatamam ben hiç
yataklara düştüm ama ateşten o hafta iyi kilo vermiştimyani bisiklet dolaylı yoldan işe yaramıştı
walla öyle gecti gitti
benim kzında alt diş yerinde diş gibi tire - seklinde beyazlık war yalnız tuhaf olan 4v aydır war ve hala cıkmadı diş
walla öyle gecti gitti
benim kzında alt diş yerinde diş gibi tire - seklinde beyazlık war yalnız tuhaf olan 4v aydır war ve hala cıkmadı diş
maşallah amma çene yapmışsınız hızlıca okudum galiba stres diyet ve ilişkiler bölümüne takılıyormuş karamda onu yakalamış
bırak kız biraz değişik şeylerde görsün bir derdim varı tavsiye derim stres insanın içi kararıyor resmen.
o beyazlıklara diş kisti diyorlar sanırım zararsız olup geçiyormuşlar diye duymuştum merttede 1 kere çıkmışştı ordan dişi çıkıcak sandım ama alt ön dişleri çıktı o beyaz kabarıklıkta kayboldu.
Tavsiye ettigin şeye ba marji
Yok mu şöyle deli deliyi görünce azarmış hep beraber kuduralım sitesi
walla öyle gecti gitti
Kist midr a götüreyim mi kötü bişi mi
Dişle alakası yok yani
Açayım kız orda kuduralım kurtlarımızı dökelim 64:yok ama sen açabilirsin öyle bir topikneden olmasın isminide buldun
canım alt dişin tam ortasında bizimde var tire gibi ama 3-4 aydır var o zamandan beri ha çıktı ha çıkacak dedik yok bişi
Ayagında sallayan analar var mı ya çok beter bişiymiş bu ya ayaklarım kopmuş uyuşmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?