2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

özel bi şey değil ya
her zamanli havadan sudan muhabbetler, merak etme :)

ben işteyim
sistem arada atıyo beni
tekrar kullanıcı girişi vs
bu arada yine toplantı var, bence gereksiz
kk daha gerekli

Gerekli tabi çogu anneyi ben başta olmak üzere bunalımdan çıkarıyor
Girme toplantıya gizlice kaç arka kapıdan

maşallah amma çene yapmışsınız hızlıca okudum galiba stres diyet ve ilişkiler bölümüne takılıyormuş karamda onu yakalamış
bırak kız biraz değişik şeylerde görsün bir derdim varı tavsiye derim stres insanın içi kararıyor resmen.

kızlar gecmiş oku oku bitmedi bende wazgectim geldim
hoş geldin canım iyi yapmışsın

canım sanada dokunur bi yandan terleyip bi yandan klima soğutacak tekrar hasta olabilirsin balkonda falna yapabilirsin yada balkonlu odada.gerçi terlemek te ayrı kilo verdirir zaten.

canım çalışan anne olduğun için düzen oturtman ayrı zor.büyüklerde genelde kendi bildiğini yapar belki seninkiler farklıdır.

walla öyle gecti gitti

benim kzında alt diş yerinde diş gibi tire - seklinde beyazlık war yalnız tuhaf olan 4v aydır war ve hala cıkmadı diş

walla öyle gecti gitti

benim kzında alt diş yerinde diş gibi tire - seklinde beyazlık war yalnız tuhaf olan 4v aydır war ve hala cıkmadı diş

Ondan da var biz de şimdi biri nokta oldu
Stress terle işte iyice daha iyi üstüne de bir kese attın mı oh bir kilo da ordan gider

walla öyle gecti gitti

o beyazlıklara diş kisti diyorlar sanırım zararsız olup geçiyormuşlar diye duymuştum merttede 1 kere çıkmışştı ordan dişi çıkıcak sandım ama alt ön dişleri çıktı o beyaz kabarıklıkta kayboldu.

Tavsiye ettigin şeye ba marji
Yok mu şöyle deli deliyi görünce azarmış hep beraber kuduralım sitesi

walla öyle gecti gitti

canım alt dişin tam ortasında bizimde var tire gibi ama 3-4 aydır var o zamandan beri ha çıktı ha çıkacak dedik yok bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…