babanlara gittin ya canım kesin olmayan düzenide bozulduYürüteçte geziyor gün içinde toplasan bir saat uyumuş bu çocukta ne enerji var ya
tatlı benim hayatımda çok çok az var ama nedense 2 haftadır müthiş badem yiyorum canım istiyo burnuma burnuma kokuyor
Badem mi ben de bugün 1 paket cips yedim
aaaaaaaaa zayıflatıyormuymuşBen aslinda tam bi tatli sapigiyim ama bu sefer kafada bitirdim galiba
Marji sayari da yildiznamemde oyle soyledi
Badem hem cok faydali hem tok tutar hem de zayiflatiyormus ama gunde maksimum 10 tane tatlim
Dönüyor sonra uykuya devam mı ediyor maaşallah döne döne yatan bebelere hastayımbende mehmeti ananeye gönderdim ahmette 30 dk önce uyudu ama diafondan habire hışırtı geliyo yani dönüp duruyor aman uyanmasın
Yürütecini özledi herhalldebabanlara gittin ya canım kesin olmayan düzenide bozuldu
cips felan hiç bişey istemiyorda fındık felanda değil badem istiyor canım kesin bi eksiklik var bende
bademi internetten bi araştırayım
Senden gecmistir tatlimYürüteçte geziyor gün içinde toplasan bir saat uyumuş bu çocukta ne enerji var ya
Aman diyim cnm surda iki laf edekbende mehmeti ananeye gönderdim ahmette 30 dk önce uyudu ama diafondan habire hışırtı geliyo yani dönüp duruyor aman uyanmasın
Badem mi ben de bugün 1 paket cips yedim
Yanlarina bak anlarsin tatlimaaaaaaaaa zayıflatıyormuymuş
10 taneden fazla yiyince ne oluyormuş
Dönüyor sonra uykuya devam mı ediyor maaşallah döne döne yatan bebelere hastayım
Yürütecini özledi herhallde
Tatlı istegi krom eksikligi ama bademi bilmiyom
Yanlarina bak anlarsin tatlim
Krom mu
hiç uyku gözü yokKaram efenin şuanli halinin fotosunu koymuş
uykuda hiç durmuyoki kıpır kıpır sabaha kadar 360 derece döner yatakta yürüdüğü zamanı tahmin etmek istemiyorumDönüyor sonra uykuya devam mı ediyor maaşallah döne döne yatan bebelere hastayım
Yürütecini özledi herhallde
Tatlı istegi krom eksikligi ama bademi bilmiyom
kilo verdinmi sen ondan bahsetSenden gecmistir tatlim
Bugun yiyemedim ya dilime vurdu
Aman diyim cnm surda iki laf edek
Bugun yuzyilin basi ben gunu hasarsiz atlattim
Ha bi de dun
benim cnm hep tatlı istiyo nolcak şimdi
ömerde uyandı emzirdim yine uyudu çok şükür
Yanlarina bak anlarsin tatlim
Krom mu
onun uykusu gelsin öyle uyut canım mızırdamıyosa bırak gezsin yürüteçleMızmızlıga başladı sesim kesilirse bilinki uyku kavgası var evde
başka belirtiler neymiş:26:Evet canımcım kromm
Ne güzel konuşuyorsun seboş efe de uyuyaydı bi
Al ye kimse görmeden
Neye gülüyon kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?