2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tatlı benim hayatımda çok çok az var ama nedense 2 haftadır müthiş badem yiyorum canım istiyo burnuma burnuma kokuyor

Ben aslinda tam bi tatli sapigiyim ama bu sefer kafada bitirdim galiba
Marji sayari da yildiznamemde oyle soyledi
Badem hem cok faydali hem tok tutar hem de zayiflatiyormus ama gunde maksimum 10 tane tatlim

Ben aslinda tam bi tatli sapigiyim ama bu sefer kafada bitirdim galiba
Marji sayari da yildiznamemde oyle soyledi
Badem hem cok faydali hem tok tutar hem de zayiflatiyormus ama gunde maksimum 10 tane tatlim
aaaaaaaaa zayıflatıyormuymuş
10 taneden fazla yiyince ne oluyormuş

bende mehmeti ananeye gönderdim ahmette 30 dk önce uyudu ama diafondan habire hışırtı geliyo yani dönüp duruyor aman uyanmasın
Dönüyor sonra uykuya devam mı ediyor maaşallah döne döne yatan bebelere hastayım
babanlara gittin ya canım kesin olmayan düzenide bozuldu
Yürütecini özledi herhallde
cips felan hiç bişey istemiyorda fındık felanda değil badem istiyor canım kesin bi eksiklik var bende
bademi internetten bi araştırayım

Tatlı istegi krom eksikligi ama bademi bilmiyom

Yürüteçte geziyor gün içinde toplasan bir saat uyumuş bu çocukta ne enerji var ya
Senden gecmistir tatlim
Bugun yiyemedim ya dilime vurdu
bende mehmeti ananeye gönderdim ahmette 30 dk önce uyudu ama diafondan habire hışırtı geliyo yani dönüp duruyor aman uyanmasın
Aman diyim cnm surda iki laf edek
Badem mi ben de bugün 1 paket cips yedim

Bugun yuzyilin basi ben gunu hasarsiz atlattim
Ha bi de dun

Karam efenin şuanli halinin fotosunu koymuş
hiç uyku gözü yok

Dönüyor sonra uykuya devam mı ediyor maaşallah döne döne yatan bebelere hastayım

Yürütecini özledi herhallde

Tatlı istegi krom eksikligi ama bademi bilmiyom
uykuda hiç durmuyoki kıpır kıpır sabaha kadar 360 derece döner yatakta yürüdüğü zamanı tahmin etmek istemiyorum

Senden gecmistir tatlim
Bugun yiyemedim ya dilime vurdu

Aman diyim cnm surda iki laf edek

Bugun yuzyilin basi ben gunu hasarsiz atlattim
Ha bi de dun
kilo verdinmi sen ondan bahset

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…