2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

eylülün uyku saati geldi emzirip uyutayım geleyim kızlar

uyutta gel canım benimkide mızık mıızk bi uyutmayı deneyim bakalım uykusu gelmiş gibi.

hadi yaa bende diş gelicek sanıyordum her seferinde.zararsızmış dimi canım.

uyutta gel canım benimkide mızık mıızk bi uyutmayı deneyim bakalım uykusu gelmiş gibi.

hadi yaa bende diş gelicek sanıyordum her seferinde.zararsızmış dimi canım.

canım doktora gittiğinizde bir sorun isterseniz çoğu bebekte olan bir şey önemsizmiş diş belirtisi falan değil onlar merttede vardı kayboldu gitti.dişlerinin çıktığı yerdede öyle birşey yoktu

Bence de ya tosunlar zaten çok zor çok
Stress bisiklete gitti heralde ya da bir derdim var dinleyine gidip
Kadınların başını şişirdişikayete geliyorlarmış alın şu stresi strese soktu bizi

Stress seboşş ve bilenler cevap lütfen

bilse bilse onlar bilir bende okuduğumu söylüyorum canım bildiğimden değil yani bizdeki kabartı kayboldu bir zararıda olmadı.

canım alt dişin tam ortasında bizimde var tire gibi ama 3-4 aydır var o zamandan beri ha çıktı ha çıkacak dedik yok bişi

yaa sasırdım simdi marji bi arastırayım ben
bende diş cıkacak heralde sewinıyodum

Yan yagların nasıl var ki stres benim yok
Sütlerle beraber eridi onlar
benim duruyor

kk da başka ne konular var diyerekten yola çıktım karam yakaladı

Öyle hastalıga can kurban
Ben de olsam iki kilo versem keşke
Aslında ben kilo degil sıkılaşmak istiyom
-nasıl
-sporla
-olur mu
- olmaz
töbe de kız hasta hasta bebek bakmak kolaymı sanıyosun

yok ama sen açabilirsin öyle bir topikneden olmasın isminide buldun
iyi fikir aslında

ben sallayamıyorum denedim bir kaç defa ayaklarımı hissetmedim.
bi 30 kilo bide 9 kilo sallanır itinayla hergün

Stress seboşş ve bilenler cevap lütfen
bilgim yok ama zararsız denmişti daha önceki yazılarda

Bence de ya tosunlar zaten çok zor çok
Stress bisiklete gitti heralde ya da bir derdim var dinleyine gidip
Kadınların başını şişirdişikayete geliyorlarmış alın şu stresi strese soktu bizi

daha akşam yemeği yapmadım ben eşim 1 saate gelir ahmet ağladı onu emzirdim kucağımda şimdi size cevap yazıp çıkıyorum yemek yapayım sonradaaaa
hadin görüşürükkk

Ayagında sallayan analar var mı ya çok beter bişiymiş bu ya ayaklarım kopmuş uyuşmuş

canım ben ayağımda sallamadım hiç ama doğduğundan beri öğlen uykularını kanepede otururken dizime koyarım öyle sallar uyuturum.bazen böyle uyur bugün bu şekilde uyumadı mesela.2 kere uyudu şimdiye kadar 2 sindede yanına yattım ninniyle öyle uyudu.şimdi uyuyo zaten.sanırım bugün 3 uyku yapacak beyefendi.

canım doktora gittiğinizde bir sorun isterseniz çoğu bebekte olan bir şey önemsizmiş diş belirtisi falan değil onlar merttede vardı kayboldu gitti.dişlerinin çıktığı yerdede öyle birşey yoktu
benimkininde 3 kere çıktı 2 si kayboldu şimdi 1 hafta falan oldu yenisi çıktı.
ama sanırım ortadaki beyaz uzun çizgiden çıkıcak demi diş.başka yerden beklemeyim bari.

evet canım tam damağın en üst bölümünden patlıyor dişler yandan filan değil yani.

ben kaçayım kızlar yemek yapıcam merti besliyecem görüşürüz.

hoş geldin canım iyi yapmışsın

canım çalışan anne olduğun için düzen oturtman ayrı zor.büyüklerde genelde kendi bildiğini yapar belki seninkiler farklıdır.

aynen öyle canım
kendim her an başında olsam ,inat eder düzen oturturum. bizimki çok inat bi çocuk değil, uyum sağlar aslında.
annemler de inat değil beni dinlerler ama benin kadar özenmezler, önemsemezler galiba

ben sallayamıyorum denedim bir kaç defa ayaklarımı hissetmedim.
oo biz hep ayaktaaa, hatta ayaktan indirince uyanıyo :s çok fenaa
bu aralar bi de kucakta sallamaya alıştı, daha çabuk uyuyo

mesai bittiii
hadi tatil :) ben kaçar

bende yemek yapıyorum biyandan.bezelye yapmıştım şimdi pilav yapıyorum dündende çorbam vardı.
görüşürüz canım
ben kaçayım kızlar yemek yapıcam merti besliyecem görüşürüz.

kolay gelsin canım

önemsememek değildir belkide herkezin doğrusu farklı oluyo sanırım onlarda kendi yaptıklaırnın iyi olduğunu düşünürler onlar farklı bi şey sen farklı bişey yaptıkçada düzene oturamaz.aslında yavruşun inat değilmiş uysalmış kolay düzene girer istersen annenlerle konuşmayı bi dene.en azından elimden geleni denememiş olmassın.belki onlarda senin sözünü dinlerler

iyi haftasonları canım.güzelce dinlenebilirsin inşallah

kızlar bu benim oğlan çok tuhaf ya.uyurken normalde dışardan gelen seslere yada ne biliyim konuşma seslerine falan uyanmaz.ama reklam sesini nerden duyuyor bilmiyorum ama duyuyor hemen tv ye bakıyor.normalde tv ye hiç bakmaz ama uyusun yada örümceğinde gezsin yada yerde yuıvarlansın nerde olursa olsun reklamı sesinden anlıyo ve izlemeye başlıyo.kafasını çeviremiyorum bile.izleyeceğim diye direniyo.bazen emerken başlkıyo reklam emmeyi bırakıyo.kapatıyorum tv ye anca öle emmeye devame diyo.reklamın başladığını nasıl anlıyo anlamıyorum resmen ona proglamış kendini

CANIM BEBEKLER genelde öyleler reklamlardaki renkler hızlı geöiyor müzikler sık değişiyorya janjanlı şeyler ya o yüzden hepsi reklama benzer tepkiler veriyo demek
gerçi kaan beyefendi uykudan bunun için uyanıyorsa bayağı buna takık demek
benim büyük oğlan bebekken reklamlarla yemek yerdi normalde ama hiç tv seyretmezdi halada sevmez tv

mrb hanımlarr

cnm bizimkide öyle reklam izliycem diye şekilden şekile giriyo yavrum bende kapatıyorm tv yi
zaten pekte düzgün bişey yok gündüzleri ama açmadan duramıyomm bi ses oluyoo

herkez kocişiyle yemek yiyior heralde
hadi akşam görüşürüz
biz çok tan yedik cnm
oğlanda uyudu hayret
normalde 11-12den önce uyumazdı
umarım ilerleyen saatlerde uyanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…