eylülün uyku saati geldi emzirip uyutayım geleyim kızlar
o beyazlıklara diş kisti diyorlar sanırım zararsız olup geçiyormuşlar diye duymuştum merttede 1 kere çıkmışştı ordan dişi çıkıcak sandım ama alt ön dişleri çıktı o beyaz kabarıklıkta kayboldu.
bende başka bir yerde okumuştum bir bilgim yok bu konuda zararsız önemsiz olduğunu biliyorum tecrübeli annelere sormak gerek.
uyutta gel canım benimkide mızık mıızk bi uyutmayı deneyim bakalım uykusu gelmiş gibi.
hadi yaa bende diş gelicek sanıyordum her seferinde.zararsızmış dimi canım.
ben sallayamıyorum denedim bir kaç defa ayaklarımı hissetmedim.
Bence de ya tosunlar zaten çok zor çok
Stress bisiklete gitti heralde ya da bir derdim var dinleyine gidip
Kadınların başını şişirdişikayete geliyorlarmış alın şu stresi strese soktu bizi
Kadınların başını şişirdişikayete geliyorlarmış alın şu stresi strese soktu bizi
Stress seboşş ve bilenler cevap lütfen
o beyazlıklara diş kisti diyorlar sanırım zararsız olup geçiyormuşlar diye duymuştum merttede 1 kere çıkmışştı ordan dişi çıkıcak sandım ama alt ön dişleri çıktı o beyaz kabarıklıkta kayboldu.
canım alt dişin tam ortasında bizimde var tire gibi ama 3-4 aydır var o zamandan beri ha çıktı ha çıkacak dedik yok bişi
yaa sasırdım simdi marji bi arastırayım ben
bende diş cıkacak heralde sewinıyodum
benim duruyorYan yagların nasıl var ki stres benim yok
Sütlerle beraber eridi onlar
kk da başka ne konular var diyerekten yola çıktım karam yakaladımaşallah amma çene yapmışsınız hızlıca okudum galiba stres diyet ve ilişkiler bölümüne takılıyormuş karamda onu yakalamış
bırak kız biraz değişik şeylerde görsün bir derdim varı tavsiye derim stres insanın içi kararıyor resmen.
töbe de kız hasta hasta bebek bakmak kolaymı sanıyosunÖyle hastalıga can kurban
Ben de olsam iki kilo versem keşke
Aslında ben kilo degil sıkılaşmak istiyom
-nasıl
-sporla
-olur mu
- olmaz
iyi fikir aslındayok ama sen açabilirsin öyle bir topikneden olmasın isminide buldun
bi 30 kilo bide 9 kilo sallanır itinayla hergünben sallayamıyorum denedim bir kaç defa ayaklarımı hissetmedim.
bilgim yok ama zararsız denmişti daha önceki yazılardaStress seboşş ve bilenler cevap lütfen
Ayagında sallayan analar var mı ya çok beter bişiymiş bu ya ayaklarım kopmuş uyuşmuş
benimkininde 3 kere çıktı 2 si kayboldu şimdi 1 hafta falan oldu yenisi çıktı.canım doktora gittiğinizde bir sorun isterseniz çoğu bebekte olan bir şey önemsizmiş diş belirtisi falan değil onlar merttede vardı kayboldu gitti.dişlerinin çıktığı yerdede öyle birşey yoktu
canım ben ayağımda sallamadım hiç ama doğduğundan beri öğlen uykularını kanepede otururken dizime koyarım öyle sallar uyuturum.bazen böyle uyur bugün bu şekilde uyumadı mesela.2 kere uyudu şimdiye kadar 2 sindede yanına yattım ninniyle öyle uyudu.şimdi uyuyo zaten.sanırım bugün 3 uyku yapacak beyefendi.
benimkininde 3 kere çıktı 2 si kayboldu şimdi 1 hafta falan oldu yenisi çıktı.
ama sanırım ortadaki beyaz uzun çizgiden çıkıcak demi diş.başka yerden beklemeyim bari.
hoş geldin canım iyi yapmışsın
canım çalışan anne olduğun için düzen oturtman ayrı zor.büyüklerde genelde kendi bildiğini yapar belki seninkiler farklıdır.
oo biz hep ayaktaaa, hatta ayaktan indirince uyanıyo :s çok fenaaben sallayamıyorum denedim bir kaç defa ayaklarımı hissetmedim.
benim duruyor
kk da başka ne konular var diyerekten yola çıktım karam yakaladı
töbe de kız hasta hasta bebek bakmak kolaymı sanıyosun
iyi fikir aslında
bi 30 kilo bide 9 kilo sallanır itinayla hergün
bilgim yok ama zararsız denmişti daha önceki yazılarda
daha akşam yemeği yapmadım ben eşim 1 saate gelir ahmet ağladı onu emzirdim kucağımda şimdi size cevap yazıp çıkıyorum yemek yapayım sonradaaaa
hadin görüşürükkk
ben kaçayım kızlar yemek yapıcam merti besliyecem görüşürüz.
aynen öyle canım
kendim her an başında olsam ,inat eder düzen oturturum. bizimki çok inat bi çocuk değil, uyum sağlar aslında.
annemler de inat değil beni dinlerler ama benin kadar özenmezler, önemsemezler galiba
oo biz hep ayaktaaa, hatta ayaktan indirince uyanıyo :s çok fenaa
bu aralar bi de kucakta sallamaya alıştı, daha çabuk uyuyo
mesai bittiii
hadi tatil :) ben kaçar
CANIM BEBEKLER genelde öyleler reklamlardaki renkler hızlı geöiyor müzikler sık değişiyorya janjanlı şeyler ya o yüzden hepsi reklama benzer tepkiler veriyo demekkızlar bu benim oğlan çok tuhaf ya.uyurken normalde dışardan gelen seslere yada ne biliyim konuşma seslerine falan uyanmaz.ama reklam sesini nerden duyuyor bilmiyorum ama duyuyor hemen tv ye bakıyor.normalde tv ye hiç bakmaz ama uyusun yada örümceğinde gezsin yada yerde yuıvarlansın nerde olursa olsun reklamı sesinden anlıyo ve izlemeye başlıyo.kafasını çeviremiyorum bile.izleyeceğim diye direniyo.bazen emerken başlkıyo reklam emmeyi bırakıyo.kapatıyorum tv ye anca öle emmeye devame diyo.reklamın başladığını nasıl anlıyo anlamıyorum resmen ona proglamış kendini
kızlar bu benim oğlan çok tuhaf ya.uyurken normalde dışardan gelen seslere yada ne biliyim konuşma seslerine falan uyanmaz.ama reklam sesini nerden duyuyor bilmiyorum ama duyuyor hemen tv ye bakıyor.normalde tv ye hiç bakmaz ama uyusun yada örümceğinde gezsin yada yerde yuıvarlansın nerde olursa olsun reklamı sesinden anlıyo ve izlemeye başlıyo.kafasını çeviremiyorum bile.izleyeceğim diye direniyo.bazen emerken başlkıyo reklam emmeyi bırakıyo.kapatıyorum tv ye anca öle emmeye devame diyo.reklamın başladığını nasıl anlıyo anlamıyorum resmen ona proglamış kendini
biz çok tan yedik cnmherkez kocişiyle yemek yiyior heralde
hadi akşam görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?