herkese selam kızlar kolaylık dileyenlerede teşekkürler dün akşam 12 ye doğru bizimki ishal oldu derdi buymuş
bu saate kadar 3 kere yaptı yine ne oldu bu çoçuğa yediği birşey dokundu sanırım geçmezse pazartesi yine doktor yolu gözüküyor
merhaba hanimlar nasilsiniz umarim herkezde keyfler yerindedir cünki birtürlü gecmis yapamadimbiz iyiiz cok sükür
size bir sorum olacak bebisleri yanindan ayiran oldumu hic aranizda? yeni evimizde eylülede oda yaptik dolabi alt acmasi oyuncaklari vs odasinda ama besigi hala yanimizda olacak ayiramiyorum yanimdan daha cok Kücük geliyor banabu gidislede 2 yasindan önce odasina koymam herhalde
birde suuyu nasil iciyor bebisleriniz biz ek gidayi maasallah baya istahla iyiyoruz günde yanindada2 biberon süt iciyor sade ve ek gida Alan bebek ler 200 ml su icmesi gerekiyormus günde ama bizde oldum olasi tik yoktoplasan 10 ml ancak iciyor
bizden bukadar bu aralar cok girmeye bilirim cok fazla kaynatmayiin
bebelerle plan neyin yapılmıyor onlar ne derse oStress gördüm seni geldim annem
ahmet suyu başından beri içiyor yani 1 aylıkkken felan alıştırdım çünkü mamada alıyordumerhaba hanimlar nasilsiniz umarim herkezde keyfler yerindedir cünki birtürlü gecmis yapamadimbiz iyiiz cok sükür
size bir sorum olacak bebisleri yanindan ayiran oldumu hic aranizda? yeni evimizde eylülede oda yaptik dolabi alt acmasi oyuncaklari vs odasinda ama besigi hala yanimizda olacak ayiramiyorum yanimdan daha cok Kücük geliyor banabu gidislede 2 yasindan önce odasina koymam herhalde
birde suuyu nasil iciyor bebisleriniz biz ek gidayi maasallah baya istahla iyiyoruz günde yanindada2 biberon süt iciyor sade ve ek gida Alan bebek ler 200 ml su icmesi gerekiyormus günde ama bizde oldum olasi tik yoktoplasan 10 ml ancak iciyor
bizden bukadar bu aralar cok girmeye bilirim cok fazla kaynatmayiin
merhaba canım ben oğlumu daha ayırmadım ama 1 2 aya ayırmayı düşünüyorum oğlumun odasıyla yatak odası karşı karşıya sorun olmaz diye düşünüyorum ve alışmasını istiyorum şimdiden.
suyu ben sulukla içiriyorum çok şükür oğlan suyu seviyo günde en az 125 ml lik suluğu var onu bitiriyor.bazen dahada fazla olabiliyor.
canım oyundan sonra falan da dene o zamna daha çok içiyor teklif et arada 10 ml az sanki 8 aylık oldular arytık hemen hemen yazda geldi.
ya gerçekten aynı reklamlarımı görüyoruzcanım Özdilek beğeniyorum ben geneldede kullanıyorum taç da iyi hangisini indirimde bulursan onu al bence.
bu arada şaka gibi nevresim takımı falan dedik sitenin heryerinde nevresim takımı reklamları belirdi.
geçen yine böle bişi olmuştu şimdi hatırlayamadım.
tarhanayı sever heralde ben sebze çorbasına tarhana atıyorum öylede güzel oluyormerhabalar eylül anneleri
bugün siteyi açmıştım okuyayım diye açık bırakmışım kalmış öle.oğlanı yıkadım o ara sonra uyuttum kendim banyo yaptım şimdi uyandı örümceğinde mızırdanıyor.
bugün ilk defa tarhana yapıcam oğluma bi o eksik kalmıştı.dün marketten acısız ev yapımı tarhana buldum şimdi yapıp içiricem bakalım sevecekmi
bebelerle plan neyin yapılmıyor onlar ne derse o
ahmet suyu başından beri içiyor yani 1 aylıkkken felan alıştırdım çünkü mamada alıyordu
şimdide içiyor ama hiç ml hesaplamadım açıkçası hep veriyorum içerse içiyor
bende bebeğimi yanımdan ayırmam daha uzuuuuuunca bi süre
sağol cnm.ya diş buğdayı yapılıyor ama yapayım mı yapmayım mı karar veremedim:44:sizde var mı?nasıl yapılıyor?Gzunuz aydin yesim84, hayirli olsun disinis. Bizd ehala tik yok bekliyoruz merakla. Dis kutlamalari olacak mi sizde de?
sağol tatlım..hayırlı olsun incileriniz.
sağol canım..yok çok şükür fazla huysuzluk olmadı..sadece biraz kuru öksürük salyaları birikiyormuş ondan olabilirmiş , birazda mız mızlık herşeyi ağzına götrüp dişlerini kaşımak istiyodu..ama çok sürmedi 2-3 gün..hayırlı olsun canım dişleriniz.belirtileriniz nasıldı canım çok huysuzluk yaptımı.
Hayırlı olsun incilerinizhiç bahsetmemiştin çok huysuzluk yapmadı galiba
merhabalar eylül anneleri
bugün siteyi açmıştım okuyayım diye açık bırakmışım kalmış öle.oğlanı yıkadım o ara sonra uyuttum kendim banyo yaptım şimdi uyandı örümceğinde mızırdanıyor.
bugün ilk defa tarhana yapıcam oğluma bi o eksik kalmıştı.dün marketten acısız ev yapımı tarhana buldum şimdi yapıp içiricem bakalım sevecekmi
sağol cnm.ya diş buğdayı yapılıyor ama yapayım mı yapmayım mı karar veremedim:44:sizde var mı?nasıl yapılıyor?
sağol tatlım..
sağol canım..yok çok şükür fazla huysuzluk olmadı..sadece biraz kuru öksürük salyaları birikiyormuş ondan olabilirmiş , birazda mız mızlık herşeyi ağzına götrüp dişlerini kaşımak istiyodu..ama çok sürmedi 2-3 gün..
sağol cnm..yok yok fazla huysuzlanmadı..hı birde uykusuzluk çok oluyordu ben dişe bağlıyordum..gece çok sık uyanıp emmek istiyordu.maaşallah gece çok az uyandı diş çıktığından beri.
incileriniz hayirli olsun canim dis bugdayi iyi olurbizde yapicagiz insaallah plan proje Hazir bizdee
bazi yetişkinlerde sevmiyor gerçi ama sevse iyi olur kokoşmaasallah pasaya vallah eylül o konuda biraz mizmiz suyu pek sevmiyor
tekrar hayırlı olsun darısı başımızasağol cnm.ya diş buğdayı yapılıyor ama yapayım mı yapmayım mı karar veremedim:44:sizde var mı?nasıl yapılıyor?
sağol tatlım..
sağol canım..yok çok şükür fazla huysuzluk olmadı..sadece biraz kuru öksürük salyaları birikiyormuş ondan olabilirmiş , birazda mız mızlık herşeyi ağzına götrüp dişlerini kaşımak istiyodu..ama çok sürmedi 2-3 gün..
sağol cnm..yok yok fazla huysuzlanmadı..hı birde uykusuzluk çok oluyordu ben dişe bağlıyordum..gece çok sık uyanıp emmek istiyordu.maaşallah gece çok az uyandı diş çıktığından beri.
üşenmiyomusun anacım yürüyüş bide üstüne kendini sarıyosunkızlar bu arada kilo bildirimi yapayım 65...3 gündür de yürüyüşlere başladım akşamları 1 saat hızlı adımlarla yürüyorum..kendimi de sarıyorum streçleeve geldiğimde sucuk gibi oluyorum.inşallah işe yarar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?