2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Taç iyidir english home da çok güzel ve çok pahalı
En güzeli karam home
Efenin de uyanmayacagı tuttu kaldık evde 4 te emzirme sonra da geziş
Gece uyumazsa olacagı bu

merhaba hanimlar nasilsiniz umarim herkezde keyfler yerindedir cünki birtürlü gecmis yapamadim biz iyiiz cok sükür
size bir sorum olacak bebisleri yanindan ayiran oldumu hic aranizda? yeni evimizde eylülede oda yaptik dolabi alt acmasi oyuncaklari vs odasinda ama besigi hala yanimizda olacak ayiramiyorum yanimdan daha cok Kücük geliyor bana bu gidislede 2 yasindan önce odasina koymam herhalde
birde suuyu nasil iciyor bebisleriniz biz ek gidayi maasallah baya istahla iyiyoruz günde yanindada2 biberon süt iciyor sade ve ek gida Alan bebek ler 200 ml su icmesi gerekiyormus günde ama bizde oldum olasi tik yok toplasan 10 ml ancak iciyor
bizden bukadar bu aralar cok girmeye bilirim cok fazla kaynatmayiin

canım geçmiş olsun ya inşallah tekrarlamaz hemen geçer sadece süttendir.

merhaba canım ben oğlumu daha ayırmadım ama 1 2 aya ayırmayı düşünüyorum oğlumun odasıyla yatak odası karşı karşıya sorun olmaz diye düşünüyorum ve alışmasını istiyorum şimdiden.

suyu ben sulukla içiriyorum çok şükür oğlan suyu seviyo günde en az 125 ml lik suluğu var onu bitiriyor.bazen dahada fazla olabiliyor.
canım oyundan sonra falan da dene o zamna daha çok içiyor teklif et arada 10 ml az sanki 8 aylık oldular arytık hemen hemen yazda geldi.

canım Özdilek beğeniyorum ben geneldede kullanıyorum taç da iyi hangisini indirimde bulursan onu al bence.

bu arada şaka gibi nevresim takımı falan dedik sitenin heryerinde nevresim takımı reklamları belirdi.

geçen yine böle bişi olmuştu şimdi hatırlayamadım.

Stress gördüm seni geldim annem
bebelerle plan neyin yapılmıyor onlar ne derse o

ahmet suyu başından beri içiyor yani 1 aylıkkken felan alıştırdım çünkü mamada alıyordu
şimdide içiyor ama hiç ml hesaplamadım açıkçası hep veriyorum içerse içiyor
bende bebeğimi yanımdan ayırmam daha uzuuuuuunca bi süre

merhabalar eylül anneleri

bugün siteyi açmıştım okuyayım diye açık bırakmışım kalmış öle.oğlanı yıkadım o ara sonra uyuttum kendim banyo yaptım şimdi uyandı örümceğinde mızırdanıyor.

bugün ilk defa tarhana yapıcam oğluma bi o eksik kalmıştı.dün marketten acısız ev yapımı tarhana buldum şimdi yapıp içiricem bakalım sevecekmi

10 ml cok az suyu her yerde yanimda tasiyorum bir iki cekiyor ondan sonra oynuyorrr her türlü Zaman denedim sevmedi cadi bi ara Doktor yarim kesme Seker koy dedi ozaman icti biraz onuda birakti geri ancak sofradan biraz tuzlu birsey yiyince iciyor suyu yoksa icmiyor bardaktan bile teklif ettim acaba biberonu sulugu sevmiyormu diye onunlada oyun oynuyorr

ya gerçekten aynı reklamlarımı görüyoruz
mesela bende full tombul kadınlar ve nasıl zayıfladıkları ile ilgili şeyler var
tekstil reklamlarıda şimdi çıkıyor

tarhanayı sever heralde ben sebze çorbasına tarhana atıyorum öylede güzel oluyor

maasallah pasaya vallah eylül o konuda biraz mizmiz suyu pek sevmiyor

Gzunuz aydin yesim84, hayirli olsun disinis. Bizd ehala tik yok bekliyoruz merakla. Dis kutlamalari olacak mi sizde de?
sağol cnm.ya diş buğdayı yapılıyor ama yapayım mı yapmayım mı karar veremedim:44:sizde var mı?nasıl yapılıyor?
hayırlı olsun incileriniz.
sağol tatlım..
hayırlı olsun canım dişleriniz.belirtileriniz nasıldı canım çok huysuzluk yaptımı.
sağol canım..yok çok şükür fazla huysuzluk olmadı..sadece biraz kuru öksürük salyaları birikiyormuş ondan olabilirmiş , birazda mız mızlık herşeyi ağzına götrüp dişlerini kaşımak istiyodu..ama çok sürmedi 2-3 gün..

Hayırlı olsun incileriniz hiç bahsetmemiştin çok huysuzluk yapmadı galiba

sağol cnm..yok yok fazla huysuzlanmadı..hı birde uykusuzluk çok oluyordu ben dişe bağlıyordum..gece çok sık uyanıp emmek istiyordu.maaşallah gece çok az uyandı diş çıktığından beri.

insaallah sever canim eylül seviyor gerci eylül yemek konusunda cok sikintili bir bebek degil maasallahi var o konuda tarhana iyi olur bende cok severim bendemi yapsam napsam

kızlar bu arada kilo bildirimi yapayım 65...3 gündür de yürüyüşlere başladım akşamları 1 saat hızlı adımlarla yürüyorum..kendimi de sarıyorum streçle eve geldiğimde sucuk gibi oluyorum.inşallah işe yarar...

incileriniz hayirli olsun canim dis bugdayi iyi olur bizde yapicagiz insaallah plan proje Hazir bizdee

maasallah pasaya vallah eylül o konuda biraz mizmiz suyu pek sevmiyor
bazi yetişkinlerde sevmiyor gerçi ama sevse iyi olur kokoş

tekrar hayırlı olsun darısı başımıza

üşenmiyomusun anacım yürüyüş bide üstüne kendini sarıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…