Herkese selamlar
Bahar temizliğine başladı m kızlar akşam gelicem inşallah camlar silindi perdeler yıkanacak koltuklar var daha öptüm
Herkese selamlar
Bahar temizliğine başladı m kızlar akşam gelicem inşallah camlar silindi perdeler yıkanacak koltuklar var daha öptüm
dün alışverşi gittik ya kızlar oğlan ne arabasında ne kucakta durdu.sürekli ellerinden tutup yürütücez.kucağa alıyoruz kendini aşağı atmaya çalışıyor.anca yorulunca koyabiiyoruz arabasına.dinleniyor geri devam.mağazalara giriyoruz yürütüyoruz kıyafetlere falan dalıyo artık dahada zor oluyo ya annelik.büyüdükçe rahatlarım diyordum her geçöen gün dahada zorlaşıyor.dahada yorucu oluyor.allahtan gece uykuları iyide gündüze enerji bulabiliyorum
ayyy heycan yaptım ya şimdi farkettim oğlanın alt diş yerindin ortasındaki çizginin sağ tarafında beyaz tire şeklinde çizgi oluşmuş.damağın daha içine doğru ama çok belli oluyor.ne zaman patlar acaba ya çok merak ediyorum.
tam ortada beyz tire oluyodu genelde ben ordan çıkıcak zannediyordum beyz noktalar gibi aldatmış beni.orta çizginin sağ yanından çıkıcak
ayy ben heycanlandım yaa niyekii
Herkese selamlar
hayret ya esas koyduğun yerde duruyorsa sorun vardır
ha bide komşunun tavuğu komşuya kaz görünür misali olmasın o bebeğide anasına sormak lazım bence:37
vayyy bebişim avatar yapmışsın çok romantiksin
maşallah paşama güzel boy
ahanda buraya yazıyorum senin emir topikte allahın emriyle en çabuk yürüyen olacak
benimki de en çok dönen bebek kervanında
emir çok yakışıklı ve şirin olmuş çok yakışmışpapyon daha iyi gitmiş takıma kravatıda başka birşeyle kombinleyebilirsin canım.
Geldim tatlimefe uyumaksa erken uyudu bugün 1 saat toplamda uyudu 5 ten sonrada uyumadı alışverişe çıktık gel yerleştir falan derken
iyice yorulduhaydi gelin de az sohbet edek
Geldim tatlim
Benimki uyumadi bagirip duruyo ama yogurdunu yedi umitliyim
hoş geldinuyur inş tez vakitte
benimki bugün yarım kase yogurt yedimuzlu yogurt sade yemiyor paşam
uyuttum geldim
herkes nerde:26:
nerdesin seboş çayın soguyacak
burdayım cnm eline sağlık
ben de çay içiyodum kız
şeboş da muzu yogurt yedi bayılıyo muza tam şeboş
maşallah marjinin oğlan ne uzun di mi
benim boy 1.73 kardeşim 1.90 oğlan bodur çıktı iyi mi
stres de bi cm için hava atmış sizden uzunum diye
ohh dedikodumu yaptım rahatladım
oh ne güzelgelirler yavaş yavaş sen otur bir çay içelim senle
kıvancın boyu kaç ki bodur diyorsun:26:
sonradan atar belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?