2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Herkese selamlar

Bahar temizliğine başladı m kızlar akşam gelicem inşallah camlar silindi perdeler yıkanacak koltuklar var daha öptüm

dün alışverşi gittik ya kızlar oğlan ne arabasında ne kucakta durdu.sürekli ellerinden tutup yürütücez.kucağa alıyoruz kendini aşağı atmaya çalışıyor.anca yorulunca koyabiiyoruz arabasına.dinleniyor geri devam.mağazalara giriyoruz yürütüyoruz kıyafetlere falan dalıyo artık dahada zor oluyo ya annelik.büyüdükçe rahatlarım diyordum her geçöen gün dahada zorlaşıyor.dahada yorucu oluyor.allahtan gece uykuları iyide gündüze enerji bulabiliyorum

ahanda buraya yazıyorum senin emir topikte allahın emriyle en çabuk yürüyen olacak
benimki de en çok dönen bebek kervanında

hayılı olsun canım ben patlayınca farketmiştim daha öncesini bilmiyorum.

Herkese selamlar

Bahar temizliğine başladı m kızlar akşam gelicem inşallah camlar silindi perdeler yıkanacak koltuklar var daha öptüm

kolay gelsin canım benimde camları silmem lazım of of

yaptım bebişim beğendin mi

emir çok yakışıklı ve şirin olmuş çok yakışmış papyon daha iyi gitmiş takıma kravatıda başka birşeyle kombinleyebilirsin canım.

ahanda buraya yazıyorum senin emir topikte allahın emriyle en çabuk yürüyen olacak
benimki de en çok dönen bebek kervanında

hayırlısı canım bian önce yürüsede en azından kendi yürüse diyorum belim falan kopuyo.ama tabi o zaman kesin ayrı bi zorluk çıkar acemiyiz bilmiyoruz tabi başımıza gelecekleri.
emir çok yakışıklı ve şirin olmuş çok yakışmış papyon daha iyi gitmiş takıma kravatıda başka birşeyle kombinleyebilirsin canım.

çok teşekkürler canım öyle yapayım bende altına kot pantolonu var onu giydiririm gravatla kombinlerim

efe uyumaksa erken uyudu bugün 1 saat toplamda uyudu 5 ten sonrada uyumadı alışverişe çıktık gel yerleştir falan derken
iyice yoruldu haydi gelin de az sohbet edek

nerdesin seboş çayın soguyacak

burdayım cnm eline sağlık
ben de çay içiyodum kız
şeboş da muzu yogurt yedi bayılıyo muza tam şeboş
maşallah marjinin oğlan ne uzun di mi
benim boy 1.73 kardeşim 1.90 oğlan bodur çıktı iyi mi
stres de bi cm için hava atmış sizden uzunum diye
ohh dedikodumu yaptım rahatladım

kıvancın boyu kaç ki bodur diyorsun:26:
sonradan atar belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…