2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bence de ya aglıyor canı yanıyor belli gazda da aynısını yapıyor
wc pozisyonu yapıyoz o şekil hepsini videoya çekip dr dr gezecem bakalım inş dermanı vardır bu işin
evet canım uzun sayılırım 1.70 im kardeşim çok uzun 1.87 filan genetik sanırım seninkide uzunmuş canım.
önemli olan sağlık minyonda olsalar uzunda olsalar farketmez.

ben de 170 im ama sen daha uzun görünüyorsun şişkoyum diye mi

kızlar oğlana böyle bi takım aldım düğün için kırmızı gravatlı bide papyon almıştım zaten

sizce gravatmı papyonmu daha güzel olur.

kumaş takım almak istemedim tekrar giydiremem diye

bide 1 yaşmış bu taklımların en küçüğü ama oldu oğluşa gayet güzel

dediki ebe kendi başına desteksiz oturamıyor mu dedim yoktam olarak değil

yavaş yavaş başladı maşallah 2-3 dk oturabiliyor desteksiz sonra bir yere saldırıyor denge gidiyor
şöyle tam olarak ne zaman oturabiliecek bakalım bide oturduğu yerde duramıyor bir ileri bir geri sallanıyor hele müzikli birşey çıkınca görmeniz lazım

çok güzelmiş yagüle güle giysin emirim
pavyon bencesünnet için bize gelen hediyemiz de böyle bugün denedim efeye tam oldu fotoda çektim atacam ilk fırsatta

canım kilo etkiliyor biraz ama sende boyunu gösteriyorsun inceldikçe insan dahada uzun gösteriyor.biraz kilo ver 1.75 gözükürsün

efe de öyle kız biraz geliştirdi oturma becerisini 2 3 dk duruyor o da ama daha dik oturuyor eskiden
bacaklarına kafasını gömerdi ben de artık daha üstüne düştüm bacaklarımı açıyom önüme oturtuyom
önüne oyuncaklar saga sola devrilince de sag bacagımı sol bacagımı sırayla atıp düzeltiyom
benim de bacak kaslarım çalışmış oluyor böylelikle

buna sinir oluyorum işte müzikle uyuyor ya efe tam dalacaktı reklam çıktı nr tv de
uyandı şimdi işin yoksa salla yatana kadar yatınca

kız stres gibi netten ninni dinleterek uyutmayı denedinmi

benm efe gibi olsa oğlum kesin kendi sallanan beşik alırdım kız.

benimkide ara ara dönemsel böle oluyo sabaha kadar salllanıyo bıraktığım anda uyanıyo deli oluyorum.ama geçiyo sonra.sürekli öyle olsa kafayı yerdim iyi dayanıyosun yine.ama yavrucağında bi sorunu olmasa böyle yapmaz inşallah gazsada ilaç falan verir doktor düzelir biraz ya onunda uyuması lazım sağlıklı büyümesi laızm.seninde ruh sağlığın içi,n laızm tabi

güzelmiş canım güle güle giysin emir.
papyon daha sevimli olur
bende merte gezmede giymesi için buna benze birşey aldım kumaş takımı bende sevmiyorum bunlar kullanışlı
bizim düğünde soğuk olduğu için giydiremedim böyle takımını.

efeyle ilgili son ayrıntı yanımda kagıt var ona da not ediyorum aklıma geldikçe
uyuyor şuan ama sallıyorum sallamama ragmen ayakları kendine çekiyor ve iki eliyle yüzünü buruşturup
suratına özellikle burun etrafını kaşıyor gibi bişi yapıyor takipteyim video elimde çekiyorum

denemedik mi sanıyorsun her şeyi denedik kaç ay fönle uyuduk hepberaber gece gündüz hemi de
ninni onu oyalıyor uyumuyortek bildigi yabancı müzik cd var takalım diyorum ama tv de zor iş
şimdi aklıma geldi pc ye takayım bari

kız bizde aynını yapıyoruz genelde bacaklarımın önüne oturtuyorum ama tek başına desteksizte oturmaya çalışıyorum eşşek kadar oldu hala oturamıyor ama eskiye bakınca çok çok iyi ilerledi 2-3 dkda birşeydir

canım bizimkide başta öleydi etrafındaki bişeye ulaşmak isteyince devriliyordu ama kısa zamanda tamamen desteksiz oturmaya başladı.mertinkide yakındır canım.

çok güzelmiş yagüle güle giysin emirim
pavyon bencesünnet için bize gelen hediyemiz de böyle bugün denedim efeye tam oldu fotoda çektim atacam ilk fırsatta

teşekkür ederim canım

bekliyoruz fotoyu.belkki bende çeker koyarım.

canım benim oğlanda böyle yapar gece uyutmaya çalışırken ama gazı olunca yapar.sallamayı bırakır gazını çıkarmaya çalışırım gazını çıkarırsa rahat rahat uyur bırakır böle yapmayı.

bi ara gaz patlaması yaşadığımızda hep böyleydi.
efenin sorunu kesin gaz bence ilaçlara yine başlayın çocukta rahatlasın biraz.

bazı bebekle rböle olabiliyor benim kuzeninmin bebeği 1 yaşına kadar çekti gaz sorununu kaç gece acillere gidiyorlardı ağlıyo susmuyodu yavrucak.ama efenin böle nöbetleri yok galiba.

yok aglama nöbetleri 3.aydan sonra azaldı şimdi de uyanıyor ya gece niye uyanıyorsa o ara kucagımıza
alıyoruz gazını çıkarsın diye daha feci aglıyor uykum var niye uyandım diye sinirleniyor bu seferde
bir de huysuzlanmaya başlar 1 saat sonra o kaka gelri kabız da degilken böyle bagırsaklarda var bir sorun bence
arada istisnada olsa 1 saat 2 saat uyumuşlugu var sallanmadan

inşallah canım çok istiyorum saatlerce desteksiz oturmasını
sende koy bekliyoruz bende akşam mertin yenilerini koyucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…