bence de ya aglıyor canı yanıyor belli gazda da aynısını yapıyorbelli canım sende uzun boyluydun normal heralde.
oooo eskisi gibi kilo alsalar enleri boylarını bastırır yuvarlanırlar artık.
bizimki 6. ay kontrolünde 74 cm di şimdi ne kadardır bilmiyorum.
canım bende makattan şüphelenmiştim ama baktırmışsınız iyi olmuş.
yok canım benimki ağlamıyor gazda yada kakada çok katı yapsada ağlamıyor.
ama gazı varsa gece ağlayarak uyanabiliyor.
evet canım uzun sayılırım 1.70 im kardeşim çok uzun 1.87 filan genetik sanırım seninkide uzunmuş canım.
önemli olan sağlık minyonda olsalar uzunda olsalar farketmez.
Eki Görüntüle 704021
kızlar oğlana böyle bi takım aldım düğün için kırmızı gravatlı bide papyon almıştım zaten
sizce gravatmı papyonmu daha güzel olur.
kumaş takım almak istemedim tekrar giydiremem diye
bide 1 yaşmış bu taklımların en küçüğü ama oldu oğluşa gayet güzel
bence de ya aglıyor canı yanıyor belli gazda da aynısını yapıyor
wc pozisyonu yapıyoz o şekil hepsini videoya çekip dr dr gezecem bakalım inş dermanı vardır bu işin
ben de 170 im ama sen daha uzun görünüyorsunşişkoyum diye mi
dediki ebe kendi başına desteksiz oturamıyor mu dedim yoktam olarak değil
yavaş yavaş başladı maşallah 2-3 dk oturabiliyor desteksiz sonra bir yere saldırıyor denge gidiyor
şöyle tam olarak ne zaman oturabiliecek bakalım bide oturduğu yerde duramıyor bir ileri bir geri sallanıyor hele müzikli birşey çıkınca görmeniz lazım
buna sinir oluyorum işte müzikle uyuyor ya efe tam dalacaktı reklam çıktı nr tv de
uyandı şimdi işin yoksasalla yatana kadar yatınca
canım kilo etkiliyor biraz ama sende boyunu gösteriyorsuninceldikçe insan dahada uzun gösteriyor.biraz kilo ver 1.75 gözükürsün
Eki Görüntüle 704021
kızlar oğlana böyle bi takım aldım düğün için kırmızı gravatlı bide papyon almıştım zaten
sizce gravatmı papyonmu daha güzel olur.
kumaş takım almak istemedim tekrar giydiremem diye
bide 1 yaşmış bu taklımların en küçüğü ama oldu oğluşa gayet güzel
sen bana şişko mu diyorsun seboş stress marji bize şişko diyo
bacak boyunda uzun senin ondan şekerim ben bastı bacagım azcık
kız stres gibi netten ninni dinleterek uyutmayı denedinmi
benm efe gibi olsa oğlum kesin kendi sallanan beşik alırdım kız.
benimkide ara ara dönemsel böle oluyo sabaha kadar salllanıyo bıraktığım anda uyanıyo deli oluyorum.ama geçiyo sonra.sürekli öyle olsa kafayı yerdim iyi dayanıyosun yine.ama yavrucağında bi sorunu olmasa böyle yapmaz inşallah gazsada ilaç falan verir doktor düzelir biraz ya onunda uyuması lazım sağlıklı büyümesi laızm.seninde ruh sağlığın içi,n laızm tabi
efe de öyle kız biraz geliştirdi oturma becerisini 2 3 dk duruyor o da ama daha dik oturuyor eskiden
bacaklarına kafasını gömerdiben de artık daha üstüne düştüm bacaklarımı açıyom önüme oturtuyom
önüne oyuncaklar saga sola devrilince de sag bacagımı sol bacagımı sırayla atıp düzeltiyom
benim de bacak kaslarım çalışmış oluyor böylelikle
dediki ebe kendi başına desteksiz oturamıyor mu dedim yoktam olarak değil
yavaş yavaş başladı maşallah 2-3 dk oturabiliyor desteksiz sonra bir yere saldırıyor denge gidiyor
şöyle tam olarak ne zaman oturabiliecek bakalım bide oturduğu yerde duramıyor bir ileri bir geri sallanıyor hele müzikli birşey çıkınca görmeniz lazım
çok güzelmiş yagüle güle giysin emirim
pavyon bencesünnet için bize gelen hediyemiz de böyle bugün denedim efeye tam oldu fotoda çektim atacam ilk fırsatta
efeyle ilgili son ayrıntı yanımda kagıt var ona da not ediyorum aklıma geldikçe
uyuyor şuan ama sallıyorum sallamama ragmen ayakları kendine çekiyor ve iki eliyle yüzünü buruşturup
suratına özellikle burun etrafını kaşıyor gibi bişi yapıyor takipteyim video elimde çekiyorum
canım benim oğlanda böyle yapar gece uyutmaya çalışırken ama gazı olunca yapar.sallamayı bırakır gazını çıkarmaya çalışırım gazını çıkarırsa rahat rahat uyur bırakır böle yapmayı.
bi ara gaz patlaması yaşadığımızda hep böyleydi.
efenin sorunu kesin gaz bence ilaçlara yine başlayın çocukta rahatlasın biraz.
bazı bebekle rböle olabiliyor benim kuzeninmin bebeği 1 yaşına kadar çekti gaz sorununu kaç gece acillere gidiyorlardı ağlıyo susmuyodu yavrucak.ama efenin böle nöbetleri yok galiba.
canım bizimkide başta öleydi etrafındaki bişeye ulaşmak isteyince devriliyordu ama kısa zamanda tamamen desteksiz oturmaya başladı.mertinkide yakındır canım.
teşekkür ederim canım
bekliyoruz fotoyu.belkki bende çeker koyarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?