öff be canım çuku istedi 5 gündür tatlı yemedim fenayım
he iyi bildin kanmam
yemezler canım
elyaftan başka ne olur ki hamagın içine :44: az önce de aldım ter içinde
o benim canımmmm gel öpemunuttuk dimi
elyaf terletir başka şey bul
kız sen yeni sildin ya
yürüsünlede görün gününüzü
ahmette sabahın köründen 10 kadar 1 defa uyudu gerçi 1.5 saat
biz sade yiyoruz bitek şimdilik onu seviyor oda 70cc felan
marjiyle karama attım kız havayı yoksa devedede boy var
ahmet 6. ayda 73 7. ayda 73 8. ayda 75 cm
ezikler sizi dedikodu ha
o kim haaaa
korkuyosunuz madem bu dedikodu nekorkmasanız ne yaparsınız kimbilir
küstün mü marji sana da çay doldurdum al
ama ben seni yerimm
naptın bebegim günün nasıl geçti
bundan söyle böyle cnm başladım artıksulanma seboş o stresin
5 gün yemedinhelal valla
bu hafta çok iddialısın sen
neyse büyüğünüz olarak büyüklük bende kalsın:86:
elyaftan başka bilmem ne olur onun üstüne yumuşak havlu katkat edip koysan olurmu acep
kullanılmamış havlum var onu sreyim o zaman ben bir de öyle deneyeyim terini de çekerneyse büyüğünüz olarak büyüklük bende kalsın:86:
elyaftan başka bilmem ne olur onun üstüne yumuşak havlu katkat edip koysan olurmu acep
hemen satış peki pekikız ben bişey demedim bana niye kızıyon:18::18::18::18:
yok küsmedim niye küseyim.
kız ben bişey demedim bana niye kızıyon:18::18::18::18:
buraya niye geldin kız
aniden ayrıldım biliyosun ahmet uyandı sonra mehmet geldi koştur koşturdum eşimde geç geldi işte yeni yatırdık birimiz birini obürü dierini bende buraya geldim
bundan söyle böyle cnm başladım artık
büyüğünüz demişken sen kaç yaşındaydın stresin
ay yine kıllarçıkmaya başladı böö
kızarım ben saksı değilim herşeyi bana soracaksınız en çok bana
hatırladınızmı bunu
ah canım benim enerjisini mi atmıyor acaba gün içinde yürüteçe koy yorulsun iyicemoralim çok bozuk kızlar bu mert beni bitiriyor günden güne bir dk durmuyor şuandaa o kadar yorgunum ki uyumuyor uyumuyor
dönüp duruyor evin içine fırıldak gibi 2 dk ilgilenmesem çığlık kıyamet inanırmısınız bilmem ama daha geçen aldığım beli 28 beden jean bol geliyor bana sinir hastası olucam sanırım.biyandan ev işleri çok zor çok
hatırladınızmı bunu
cahit sıtkının şiirindeki yaştayımbundan söyle böyle cnm başladım artık
büyüğünüz demişken sen kaç yaşındaydın stresin
ay yine kıllarçıkmaya başladı böö
aynı durumdayız canım benimki yeni hutlarda edindi mama sandalyesinde oturmuyor yerde durmuyor yürüteç ve kucakmoralim çok bozuk kızlar bu mert beni bitiriyor günden güne bir dk durmuyor şuandaa o kadar yorgunum ki uyumuyor uyumuyor
dönüp duruyor evin içine fırıldak gibi 2 dk ilgilenmesem çığlık kıyamet inanırmısınız bilmem ama daha geçen aldığım beli 28 beden jean bol geliyor bana sinir hastası olucam sanırım.biyandan ev işleri çok zor çok
cnm benim bi yardımcı olmadan çok zormoralim çok bozuk kızlar bu mert beni bitiriyor günden güne bir dk durmuyor şuandaa o kadar yorgunum ki uyumuyor uyumuyor
hatırladınızmı bunu
bu halimle beni güldürdün kız ben hatırladım ben erol büyükburçum en çok bana soracaksınız bana.
hal mi kalıyor cicim pertim ben resmenburaya niye geldin kızzamanınızı boşa harcamayın her şey gençlikte güzel
başla kız başlamamaman kabahat
evet üste görünüyor aman fatmagülden sonra bu bana çerez geliyor
bu halimle beni güldürdün kız ben hatırladım ben erol büyükburçum en çok bana soracaksınız bana.
hatırlasan şaşardımah canım benim enerjisini mi atmıyor acaba gün içinde yürüteçe koy yorulsun iyice
sabah kaçta kalkıyor marji
hatırlar mı karam tabiki hatırlamaz
cahit sıtkının şiirindeki yaştayım
aynı durumdayız canım benimki yeni hutlarda edindi mama sandalyesinde oturmuyor yerde durmuyor yürüteç ve kucak
cnm benim bi yardımcı olmadan çok zor
allah güç kuvvet versin
neye kızdın hala anlamadım
efe hep öyleydi yürüteç de yoktu işimiz gücümüz kucakta gezmekcahit sıtkının şiirindeki yaştayım
aynı durumdayız canım benimki yeni hutlarda edindi mama sandalyesinde oturmuyor yerde durmuyor yürüteç ve kucak
cnm benim bi yardımcı olmadan çok zor
allah güç kuvvet versin
neye kızdın hala anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?