2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayyy heycan yaptım ya şimdi farkettim oğlanın alt diş yerindin ortasındaki çizginin sağ tarafında beyaz tire şeklinde çizgi oluşmuş.damağın daha içine doğru ama çok belli oluyor.ne zaman patlar acaba ya çok merak ediyorum.

tam ortada beyz tire oluyodu genelde ben ordan çıkıcak zannediyordum beyz noktalar gibi aldatmış beni.orta çizginin sağ yanından çıkıcak

ayy ben heycanlandım yaa niyekii

ee oglun büyüyor annesi :119::119::119:
efeninki çıksa amuda kalkarım ben
maaşallahh emirime

bu arada geçen tarhana içmedi ağladı dedimya sonra yine içiremedim akşama muhallebisini bile kırk taklayla içirdim çok iştahsız o zamandan beri demek dişi çıkacağındanmış.

acaba ne zaman çıkar yaaa

hayret ya esas koyduğun yerde duruyorsa sorun vardır
ha bide komşunun tavuğu komşuya kaz görünür misali olmasın o bebeğide anasına sormak lazım bence

Bir de her kakasında bagırıyor aglıyor efe gaz çıkarırken de öyle bir sorun var ama nerde:44:
anacım acaba anüste çatlak felan olmasın dr iyice muayene etsin

canım ben bazen diyorum ki kimse karışmasa bana kesintisiz bi hafta uyurum okadar uykuya hasret kalmışım ki
bahar yorgunluğu diye duydum tvde benki uykuyla çok işi olmayan biriyim 1 haftadır uykuya doyamıyorum gece ayağımda sallarken uykuya dalıyorum sıçrayarak uyanıyorum sonra gece emzirirken uykuya dalıyorum başım düşünce uyanıyorum ne kadar tehlikeli şeyler

sağol tatlım
bebelerle zevk almakmı zor bari uyku saatini geçtikten sonra çıkın belki keyfi olur:44:

gelinim kardeşini kıskanıyorya şimdide ninniyle sallanmayamı başladı
bizimkide hikaye kitabı bize okutup şimdi sallayın diyor

vayyy bebişim avatar yapmışsın çok romantiksin

maşallah paşama güzel boy

kabız olsa hergün yapamaz canım ama seninkide demekki katılaştırdı
ahmet zaten aylardır katı yapıyor

buna sinir oluyorum işte müzikle uyuyor ya efe tam dalacaktı reklam çıktı nr tv de
uyandı şimdi işin yoksa salla yatana kadar yatınca
efe çok enteresan ya

çok güzel güle güle kullansın
papyon daha şirin yapar ama kravatta yakışır

ahmet pc de ninni dinliyorda uyumak için değil göz zevki için ama salladığım zaman herdaim aynı ninniler söyleniyor o ayrı

sen bana şişko mu diyorsun seboş stress marji bize şişko diyo
bacak boyunda uzun senin ondan şekerim ben bastı bacagım azcık
şişkoyuz yalanmı bikerem ben hepinizden uzunum

ahmette hep gözlerini ve yüzünü kaşıyor ama hep:44: allerjiden olabilir
aslında karam süt allerjisi olabilir ya mehmetin süt allerjisi olduğu sonradan öğrenildi dr böyle bebeler huysuz olur demişti ama benim için iş işten geçmişti tabi
daha önce söylemişmiydim sana

Stress baktıracam onu da sagolun gerçekten en azından ne olabilir diye akıl yoruyoruz alerji testi makat kontrolü
İlk yaptıracaklarım arasına girdi

İşim yaş benim efe beş dk bile uzansa ense sırt ter yataktan kalkınca da aynı su içinde kalıtor 26,27 derece ev pencereler açık üstünde penye kısa kol ve penye pantolon var e soyayım mı ki tamamen

İşim yaş benim efe beş dk bile uzansa ense sırt ter yataktan kalkınca da aynı su içinde kalıtor 26,27 derece ev pencereler açık üstünde penye kısa kol ve penye pantolon var e soyayım mı ki tamamen
yok canım soyma tamamen hasta olur daha serin bi noktaya hamağı götüremiyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…