Sıcak sıcak fotoooooo
inşallah canım çok istiyorum saatlerce desteksiz oturmasını
sende koy bekliyoruz bende akşam mertin yenilerini koyucam.
evet koyun bebeleri özlediminşallah canım çok istiyorum saatlerce desteksiz oturmasını
sende koy bekliyoruz bende akşam mertin yenilerini koyucam.
çok yakışmıştombişe
gideyimde yemek yapayım görşürüz kızlar.
ayyy heycan yaptım ya şimdi farkettim oğlanın alt diş yerindin ortasındaki çizginin sağ tarafında beyaz tire şeklinde çizgi oluşmuş.damağın daha içine doğru ama çok belli oluyor.ne zaman patlar acaba ya çok merak ediyorum.
tam ortada beyz tire oluyodu genelde ben ordan çıkıcak zannediyordum beyz noktalar gibi aldatmış beni.orta çizginin sağ yanından çıkıcak
ayy ben heycanlandım yaa niyekii
görüşürüz canım bende daha oğlana çorba yapıcam.banyo yaptırıcam akşama yemek yapıcam offf çok işim var valla.
hayret ya esas koyduğun yerde duruyorsa sorun vardıriyi geceler kızlar bi merhaba deyip çıkıcam gezmelerdeydik bugün çok yorgunum.
geçmişe şöle bi baktımda yazmassam içimde kalır
bende kv lere bu konuda gıcık oluyorum sürekli siz bu çocuğu zıplamaya alıştırmışsınız gezmeye alıştırmışsınız kucağa alıştırmışsınız bilmemneye alıştırmışsınız.allah allah ya napalım bişeye alışmasın diye hiçbişey yapmayalımmı bebeğimizle.yok efendim onalrın akrabalarının çocukları armışta koyduğu yerde kalıyrmuş oynuyormuş falan .napıyım bizimki durmuyor oynamak istiyor durduğu yerde durmuyor napabilirimki anlamadım.
anacım acaba anüste çatlak felan olmasın dr iyice muayene etsinBir de her kakasında bagırıyor aglıyor efe gaz çıkarırken de öyle bir sorun var ama nerde:44:
bahar yorgunluğu diye duydum tvde benki uykuyla çok işi olmayan biriyim 1 haftadır uykuya doyamıyorum gece ayağımda sallarken uykuya dalıyorum sıçrayarak uyanıyorum sonra gece emzirirken uykuya dalıyorum başım düşünce uyanıyorum ne kadar tehlikeli şeylercanım ben bazen diyorum ki kimse karışmasa bana kesintisiz bi hafta uyurum okadar uykuya hasret kalmışım ki
sağol tatlımgünaydınlar herkese
hayırlı olsun annenlerin ve ahmetin cicileri güle güle giysinler, ben daha yazlık biişler almadım
annelere de hiç bir şey almayacam arayıp kutlayacam nasılsa aynı şehirde değiliz
bu kızla hiç bir yere gidilmiyor, bi ara güzel bişiler görürsem alırım yazın veririm
şimdiden başladm kara kara düşümeye anneler gününde yemeğe nasıl gidecem ben ne zevk alacam
evet korku seviyoruz ama dün geceki gerilim filmi çıktı
dandik bi filmdi yine de sonuna kadar baktık çünkü benim veletler hala ayaktaydı ve kendi haline bırakılmışlardı
canım senin oğlanın derdi gaz heralde ya kendi yediklerine ve oğlana yedirdiklerini çok dikkat et bence
kız stres dün gece benim 30luğu ninni söyleyrek salladım ayağımda
rezillik diz boyu
vayyy bebişim avatar yapmışsın çok romantiksin
maşallah paşama güzel boyherkese slm kızlar
bugün sabahın köründe sağlık ocağıa gittik yavrum zaten geç uyumuştu tatlı tatlı uyuyordu üzerini değiştireyim derken uyandı neyse gittik çağıran ebe orda değildi boyunu kilosunu ölçtüler bide bel çevresi kafa ölçüsü filan haziranda kızamık aşısına çağırdılar.
boyunun maşallahı var 78 cmkilosuda iyi 1 ayda 300 gram almış
kabız olsa hergün yapamaz canım ama seninkide demekki katılaştırdıkızlar benim oğlanın kakası çok koyu olmaya başladı günde 2-3 kez yapıyor ama az az ve çok katı bu kabızmı sayılıyor.
kayısılı yoğurt verirsem akşamına sulu kaka yapıyor sadece.yoksa hep katı
efe çok enteresan yabuna sinir oluyorum işte müzikle uyuyor ya efe tam dalacaktı reklam çıktı nr tv de
uyandı şimdi işin yoksasalla yatana kadar yatınca
çok güzel güle güle kullansınEki Görüntüle 704021
kızlar oğlana böyle bi takım aldım düğün için kırmızı gravatlı bide papyon almıştım zaten
sizce gravatmı papyonmu daha güzel olur.
kumaş takım almak istemedim tekrar giydiremem diye
bide 1 yaşmış bu taklımların en küçüğü ama oldu oğluşa gayet güzel
ahmet pc de ninni dinliyorda uyumak için değil göz zevki içinkız stres gibi netten ninni dinleterek uyutmayı denedinmi
benm efe gibi olsa oğlum kesin kendi sallanan beşik alırdım kız.
benimkide ara ara dönemsel böle oluyo sabaha kadar salllanıyo bıraktığım anda uyanıyo deli oluyorum.ama geçiyo sonra.sürekli öyle olsa kafayı yerdim iyi dayanıyosun yine.ama yavrucağında bi sorunu olmasa böyle yapmaz inşallah gazsada ilaç falan verir doktor düzelir biraz ya onunda uyuması lazım sağlıklı büyümesi laızm.seninde ruh sağlığın içi,n laızm tabi
şişkoyuz yalanmısen bana şişko mu diyorsun seboş stress marji bize şişko diyo
bacak boyunda uzun senin ondan şekerim ben bastı bacagım azcık
ahmette hep gözlerini ve yüzünü kaşıyor ama hep:44: allerjiden olabilirefeyle ilgili son ayrıntı yanımda kagıt var ona da not ediyorum aklıma geldikçe
uyuyor şuan ama sallıyorum sallamama ragmen ayakları kendine çekiyor ve iki eliyle yüzünü buruşturup
suratına özellikle burun etrafını kaşıyor gibi bişi yapıyor takipteyim video elimde çekiyorum
nayapayım ya artık vücut tekliyor malum yaşlılıkStress o nasıl uyku halleri seni hayal ettimçok komik
sen nerdesin ben seni niye göremiyorum:18:Stress baktıracam onu da sagolun gerçekten en azından ne olabilir diye akıl yoruyoruz alerji testi makat kontrolü
İlk yaptıracaklarım arasına girdi
nayapayım ya artık vücut tekliyor malum yaşlılık
sen nerdesin ben seni niye göremiyorum:18:
yok canım soyma tamamen hasta olur daha serin bi noktaya hamağı götüremiyormusunİşim yaş benim efe beş dk bile uzansa ense sırt ter yataktan kalkınca da aynı su içinde kalıtor 26,27 derece ev pencereler açık üstünde penye kısa kol ve penye pantolon var e soyayım mı ki tamamen
evet bende kaana bakacam birazdan gelirimEhuehu iyi bildin yaşlılık
Albümlere bakıyom elif dido koymuş foto bir de bana gelen yorumlara cevap veriyom
Özele geçiyom bazen
yok canım soyma tamamen hasta olur daha serin bi noktaya hamağı götüremiyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?