daha neler neler var canım bi görsen 2-3 yasında cocuklar bisiklete biniyor okula gidiyor okadar tatlılarki sarı sarı
gülpembe çook hoşlar cnm yaaa:)
yerım ben onları ben severım bu tarz ılgınc seylerı marjınallık ıyıdır..ben kendımde klıse seylerden hoslanmıyorum degısık olmalı
Valla bize yeni bir ev lazım. Ama başka bir ev satın alırsak çıkmak istiyoruz buradan. Onun içinde eşimin de benim de iş adreslerimizin belli olması gerekiyor.Ona göre bir semt seçeriz diye erteliyoruz. İlk etapta oldurmak durumundayız bu evin koşullarını...O kadar da şımarık olmayalım idare edelim diyoruz.Canım en az 3-4 yaşınd aolması lazım ikinciyi kullanabilmek için. Bebekler için ilki çok daha uygun. Benim ark. oğlu 7 aylıktı 1. kullanıyorduk birlikte...Bayağı korumalı birsey o....
benım evım dubleks yukarıda yatak odaları var ve yaptırırken cocuk odası ıcınde bı oda dusunmustuk bırde spor odası falan kosu bandı falan...cocuk odası dusundugum yere boydan boya dolap yaptırmıstım o yuzden dolap almıycam bı yatak calısma masası yeter...yalnız asagı kat amerıkan mutfak benım oturm odası ıle bır baya acık alan..belkı mısafır odasına gecebılırım bızde onun hesaplarını yapmaya basladık sımdıden kısa gelecek bebeısler nasıpse usutmeyelım..
Ablam kış için bir de ekstradan elektrikli radyatör almıştı. her gece 3-7 arası açıyorlardı bebek odasında. Üşüyor bebekler. Sanırım ben de alacağım....
ablamın bebeği park yatakta mışıl mışıl uyuyodu hatta 3 yaşına kadar ayıramadı o yataktan çok seviyordu yatağını.
işte benim de planım bu....bebek yatağı yerine park yatak..
bide görseniz onlarıbizim resimlerimizi de göndeririz teyzeleri
Valla bize yeni bir ev lazım. Ama başka bir ev satın alırsak çıkmak istiyoruz buradan. Onun içinde eşimin de benim de iş adreslerimizin belli olması gerekiyor.Ona göre bir semt seçeriz diye erteliyoruz. İlk etapta oldurmak durumundayız bu evin koşullarını...O kadar da şımarık olmayalım idare edelim diyoruz.
Ablam kış için bir de ekstradan elektrikli radyatör almıştı. her gece 3-7 arası açıyorlardı bebek odasında. Üşüyor bebekler. Sanırım ben de alacağım....
işte benim de planım bu....bebek yatağı yerine park yatak..
yasasınnnn park yatakk... o halde hepımız park yataklanıyoruz kızlarr:)
yasasınnnn park yatakk... o halde hepımız park yataklanıyoruz kızlarr:)
Evet ama cicili bicili bebek odası takımlarını da görünce insan bir heves ediyor, onlar da olsun istiyor.. Sonra diyorum "Fonksiyonaliteyi düşün anchusa, şimdi aldığın bebek odası takımından bebek birşey anlamayacak ki. Aslında sen kendine alıyorsun, bebeğe değil. 1-2 yaşına gelsin, anlayacak duruma gelsin gidip en güzelinden bir çocuk odası alırsın, hatta ona seçtirirsin" Böyle frenliyorum hemen hevesimi...
kıslar bu nasıl
o ney öyle yaaa ne kadar korkunç bişiy:)
Akvaryum balığına benzemiş çocuk....
Ben küvet te almayacağım. Ablam onu da atmamış galiba....
Evet ama cicili bicili bebek odası takımlarını da görünce insan bir heves ediyor, onlar da olsun istiyor.. Sonra diyorum "Fonksiyonaliteyi düşün anchusa, şimdi aldığın bebek odası takımından bebek birşey anlamayacak ki. Aslında sen kendine alıyorsun, bebeğe değil. 1-2 yaşına gelsin, anlayacak duruma gelsin gidip en güzelinden bir çocuk odası alırsın, hatta ona seçtirirsin" Böyle frenliyorum hemen hevesimi...
bebe odaları artık genc odasına cevrılebılıyor kocaman yatakları oluyor....dedıgım gıbı ben sadece o ufacık cıbındırıklı besıklere bayılıyorum cok ozenıyorum zara home da gordum gecen gun baya pahalı ama bır o kadar guzel bısıdı..bakarız ayarlarız bısılerrr:))
Hatta akvaryum balığından öte, turşu bidonuna basılmış domates gibi olmuş....
Hatta akvaryum balığından öte, turşu bidonuna basılmış domates gibi olmuş....
saka gibi gerçekten havuz gibi olan bile var
sımarık senııııı:)))))))yaaaa nasıpse bız annemı olucaz sımdııııııı.....dun bebeısımı ole gordukten sonra ben ıyıce manyadım yaaa hıc bı yere sıgamıyorummmmm cıglık atasım varrrrr:)
sımaralım tabi bende kısmetse pazartesi görcem sıpamı 2li test için ben hala inanmıyorum içimde bi canlı olduguna ama
ben kalp atışlarını duyunca idrak ettim hamileliğimi zaten. Öncesi içimde kurbağa yavrusu var diye geziyordum.sımarık senııııı:)))))))yaaaa nasıpse bız annemı olucaz sımdııııııı.....dun bebeısımı ole gordukten sonra ben ıyıce manyadım yaaa hıc bı yere sıgamıyorummmmm cıglık atasım varrrrr:)
ay çok güldüm çok yaşa emi
gerçekten güzeldi yorumun
ben kalp atışlarını duyunca idrak ettim hamileliğimi zaten. Öncesi içimde kurbağa yavrusu var diye geziyordum.
Ee sabahtan beri makaleler kucağımda ama önümde kk açık, bir buhran yaşıyorum. Mazur görün artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?