2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar ben kızımda park yatak almadık çünkü annem aldı bebek karyolası... sallanan modellerden çekmecesi vs herşeyi var... ben ilk aylar çok rahat ettim büyüdükçe ayağa kalktıkça düşme tehlikesi atlattık ve parmaklıklar çıktı çok iyi bir tutkal ile çok iyi yapıştırılması lazım... annem dünyanın parasını verdi aldı ve ben çok pişman oldum... bu bebeğime park yatak alacaktım... ama evin kirası diğer masraflar vs vs eşim askerden dönene kadar o karyola ile idare edeyim ( yeni uyku seti ve nevresim almak kaydıyla :) dedim eşim gelince bebek daha 1 aylık olacak ilerleyen zamanda park yatağa geçeceğim ama park yatakta kaliteli olanlardan düşünüorum kraft ve chicco nun var onların fiyatları dierlerine göre daha yüksek ama korkuyorum kaliteli olsun... bir de fisher price ın ana kucağından alacağım 3 fonksiyonlu olanından... onun dışında banyo malzemesi alacağım küvet oturak küvet içi sünger vs vs ve benyo havlusu vs vs vs allahtan karyola mama sandalyesi puset 2 tane hepsi var yoksa eşimde yok nasıl hallderdim ben

selam herkeze nasılsınız ben durdum durdum dünden beri bulantım başladı nazar deydirdim kendime sanırım (

inş daha uzun sürmez canım

herkes kendine göre ayarlıcak tek basına olmak zor gerçekten

sımaralım tabi bende kısmetse pazartesi görcem sıpamı 2li test için ben hala inanmıyorum içimde bi canlı olduguna ama

hayırlısı ınsallahhh..benımkıde 29 unda nasıpse..ama dun ben gıttıgımde dr ense olcumu falan yaptı gayet ıı dedı....ıns hep bole gıder

dils ana kucağına 350 tl çok değilmi sence?bence çok fazla...
Ben okadar veremem

ben oğluma Pierre Cardin park yatak almıştım. Diğerlerinden biraz pahalıydı ama çok memnun kaldım. ben haşim işcan geçidinden almıştım . uzun zaman kullandım . Allah nasip ederse bu bebeğimde de kullanacağım. tavsiye ederim

kıslar koltuk altı deodorantı kullanıyormusunuz ben hamile oldugumu ogrendiğimden beri ıslak bezle siliyorum ama cokda terliyorum

ben de park yatak düşünyorum bir odam boş ama
bebek odası düşünmüyorum sonra beşiği ne yapacağım
4+1 evim bir oda boş oraya park yatak ve dolap düşünüyorum giysileri için
sonra eşmin bekarlı yatağı var tek kişilik onunla dolabı onun odası yaparım park yatağıda katlarım 2. bebeğe saklarım
bakalım artık evde eşim kendine çalışlma odası yapmaya çalıştı başıma bela oldu bir çocuk daha olsa oda yok yaa
4 + 1 evde
kütüphane çalışma masası falan gördükçe sinirime dokunuyor

dils3 teşekkür ederiz.
Cahilce bir soru sorayım mı? Ana kucağı ne işe yarıyor. Koyuyorsun ve bebek öyle duruyor mu?? Avantajı ne???
kıslar koltuk altı deodorantı kullanıyormusunuz ben hamile oldugumu ogrendiğimden beri ıslak bezle siliyorum ama cokda terliyorum

ben kullanıyorum valla...Dr. o tarz şeylerin sakınası olmadığını söylemişti bana

kızlar ana kucağı olarak fisher priceın hem ana kucağı hemde sallanan sandalye olarak fonsiyonlusu var ben kızıma almıştım şimdi 2.ciyede kulanıcam tavsiye ederim ebebek te var oyun parkı olarak ben kızıma hepsiburada .com dan aldım 60 120 ebatları 3 yada 4 yaşına kadar yatırmayı düşünüyorsanız izabellanın ortapedik yatağıdanda almıştım ama şuanda bazasında yatıyo kardeşine kaldırdık yatağını oyun parklarının ebatlarını ufak alırsanız 1.5 yaşından sonra zor sığıyor ben aldım extra salonumda dursun içinde oynasın yada annemlere kayınvalidemlere tatile giderken yanımda almak için ama zorlanmıştık ufak diye bilginiz olsun arkdaşlarım

ev kira değilse düzenlenir bir şekilde evlere sıgmıyoruz artık

bende kullanmıyorum ama yazın ne yapacağım bilmiyorum...

kokucaz gibime geliyor :2:

kızlar abartmayın yaa ben parfümde sıkıyorum:)
koltuk altı deodorantının ne zararı olabilirki?

ecrinnn hadi maşallah gözün aydın cnm

ben kızımda ana kucağı almadım kaynanam almış çok eğreti bir şey ve içimde kaldı... ayrıca gösterdiğim modelin 3 foksiyonlu olması çok iyi... ana kucağı yere yakın ve yere yakın alanda hava akımı oluo evimde... o yüzden de yüksek olmasını istiyorum ve bebek büyüyünce sallanan koltuk olarak ta kullanılabiliyormuş... o sebepten ötürü bunda paraya kıyacağım... zaten canım bebeğim ablasının eskileri ile büyüyecek bari ana kucağı onun olsun en güzelinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…