2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben kendi odama almayı planlamıyorum hiç bebeği... 6 aydan sonra ya ayıramazsam odaları..... Uyusun odasında.....

oda yaptırırsın o zaman:))allah gonlune gore versınn

amin inş hepimizin

annemde geçen dayanamayıp bikaç bişey almış çok tatlılar minik minik konu açılrsa eklerim.

benm annemde almıs yeşilli yeşilli

sen yazarsın bize artık gerekli olanları canım

işte araba konusunda bende kararsızım

2 şekilde var ama eşim istemiyor cocugun oturdugu gibi olandan korkuyor düşeriz diye o kutu olanlar cok hosuma gidiyorda bebeği ona koyabilirmiyim bilmiyorum cunku bisikletten ayrıda kullanabiliyorsun onu

Eklentiler

• $2804_0__f1196-bluebird-dual.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 23
  • $t200704004sb05.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 23

Ne kadar güzel bebek arabaları bunlar kızlar...türkiyede kullanan yok bunları bunla sokağa çıksam millet tuhaf tuhaf bakar :)

ben kızima karyola aldim çekmeceli sallanan benim odam da kaldı 4ay sonra odasına geçti zaten minik dolap raf falan vardı 1yaşına kadar öyle idare ettik 1yaşında çocuk odasi aldık tek kişilik yatak kenarına da mothercare dan korkuluk tamam ışte. Kendi odasi çok güzel onun dünya si. :) eşim askerden gelsin ev almayı düşünüyoruz o zaman bebeğe de oda yaparım. Bu sefer fazla dolap vs yok evde :) 4+1 evi nasıl temizleyeceksem :)

Canım en az 3-4 yaşınd aolması lazım ikinciyi kullanabilmek için. Bebekler için ilki çok daha uygun. Benim ark. oğlu 7 aylıktı 1. kullanıyorduk birlikte...Bayağı korumalı birsey o....

Benim şuan oturduğum evim 130 m2 falan ama bıktım artık...büyük evin büyük derdi...diğer odalar hiç bi işe yaramıyor ben bile temizlik yaparken giriyorum odalarıma:)4 oda bu arada
2 aya taşınıcam nasipse yine kendi evime 3 oda bu sefer..kutu gibi yeni evimm:)çocuk odası oturma odası yatak odası yeter ...

evet cnmm bende çok severim bisikleti ama bizim türkiyede pek yaygın değil:)

evet türkiyede bisiklet yaygın değil burda karda bile bisikletle gidiyorlar bak bide bölesi var

Eklentiler

• $02.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 30
  • $fahrradanhaenger.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 30

dils3 peki çocuklar gerçekten park yatakta rahat uyuyabiliyorlar mı???yatak gibi rahat oluyor mu? Tek düşüncem bu....

evet cnmm bende çok severim bisikleti ama bizim türkiyede pek yaygın değil:)

Biz Türkiyede sürelim dedik. Gece 2 de çıkıyorduk trafik yüzünden bir ara eşimle, ama hiç birşey bisiklet sürmeye uygun değil. 2 kere ciddi kaza atlatınca vazgeçtik istanbulda bisiklet sürmekten....

ayyy bunlar cok komık yaaa...turkıyede bunları kullansan mıllet guler :))))))))))gormedıklerı ıcın tabı hahahahah

daha neler neler var canım bi görsen 2-3 yasında cocuklar bisiklete biniyor okula gidiyor okadar tatlılarki sarı sarı

ablamın bebeği park yatakta mışıl mışıl uyuyodu hatta 3 yaşına kadar ayıramadı o yataktan çok seviyordu yatağını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…