ne yatağını ? BEbek mi lohusa yatağını mı anlamadım? Valla benim hiç bir fikrim yok ama zaten annem üstüne düşsün düşmesin herşeyini yapar.Ben bebek beşiği hiç düşünmüyorum. Alanlar bin pişman hep.
evet cnm bebek besıgı... ben o ufaklar var ustu cıbındırıklı yuksek boylu kucucuk besıkler ondan ıstıyorum yaaa..bılıyorum kullanılmıyacak ama cok sık duruyor
aşk olsun kambersiz düğün olur mu ha ha :) bebek arabası araba koltuğu mama sandalyesi şart. Mama sandalyesi iyi denk gelirseniz alın yoksa 6 ayı bekleyin. Öbürleri acil. Yürütec almayın kızlar gereksiz birşey ve zararlı tembel anneler için bence.ana kucağı ben aldim bu bebeğe de alacağım. Bebek herkesin oturduğu koltuğa koyulmasın vs daha ayrıntılı anlatırım şu an telefondan girdim.zip zip fuzuli kızlar benden söylemesi çocuğun sevmeme ihtimali var. Yatak konusunda park yatak çok kullanışlı. Oda ya gerek yok çünkü zaten 6 aya Sizin odada kalıyor.
annemde geçen dayanamayıp bikaç bişey almış çok tatlılar minik minik konu açılrsa eklerim.
ne yatağını ? BEbek mi lohusa yatağını mı anlamadım? Valla benim hiç bir fikrim yok ama zaten annem üstüne düşsün düşmesin herşeyini yapar.Ben bebek beşiği hiç düşünmüyorum. Alanlar bin pişman hep.
evet cnm bebek besıgı... ben o ufaklar var ustu cıbındırıklı yuksek boylu kucucuk besıkler ondan ıstıyorum yaaa..bılıyorum kullanılmıyacak ama cok sık duruyor
Biz zaten kara kara düşünüyoruz eve nasıl sığacağız diye. İki kişiye koskocaman ev dar geliyor. Ne şımarığız diyorum eşime. Bebeğe yer yok valla. 140 metre kare eve feci yayılmışız. O yüzden mümkün olduğunca az eşya almaktan yanayım ben....Bebek odası bile yapmayacağım. Herkes park yatakları çok övüyor.Onlardan almak niyetindeyim. 2 yaşına gelince direk çocuk odası yaparım diyorum çocuğa seçtirerek...
oda yaptırırsın o zaman:))allah gonlune gore versınn
annemde geçen dayanamayıp bikaç bişey almış çok tatlılar minik minik konu açılrsa eklerim.
aşk olsun kambersiz düğün olur mu ha ha :) bebek arabası araba koltuğu mama sandalyesi şart. Mama sandalyesi iyi denk gelirseniz alın yoksa 6 ayı bekleyin. Öbürleri acil. Yürütec almayın kızlar gereksiz birşey ve zararlı tembel anneler için bence.ana kucağı ben aldim bu bebeğe de alacağım. Bebek herkesin oturduğu koltuğa koyulmasın vs daha ayrıntılı anlatırım şu an telefondan girdim.zip zip fuzuli kızlar benden söylemesi çocuğun sevmeme ihtimali var. Yatak konusunda park yatak çok kullanışlı. Oda ya gerek yok çünkü zaten 6 aya Sizin odada kalıyor.
Canım onları biliyorum. Arkadaşım kullanıyordu. Buggy deniyor galiba. Karda kışta bile hollandada bisiklet sürdüğünden bebeği hep bisikletin arkasına koyuyordu o vagona.. Minik bebek arabasını da katlayıp atıyordu vagonun bir kısmına. Bisikleti park edip alışverişe başladığımızda çocugu bebek arabasına aktarıyordu. ve bu vagon olmasa yanmıştım diyordu, elim ayağım oldu benim dedi hep.... Arabası da yoktu o yüzden çok kullandı.
Biz zaten kara kara düşünüyoruz eve nasıl sığacağız diye. İki kişiye koskocaman ev dar geliyor. Ne şımarığız diyorum eşime. Bebeğe yer yok valla. 140 metre kare eve feci yayılmışız. O yüzden mümkün olduğunca az eşya almaktan yanayım ben....Bebek odası bile yapmayacağım. Herkes park yatakları çok övüyor.Onlardan almak niyetindeyim. 2 yaşına gelince direk çocuk odası yaparım diyorum çocuğa seçtirerek...
aynen bizim de öyle yok çalışma odası yok film odası evde hiç yer yok ben de fazla eşya almama taraftarıyım.
Ne kadar güzel bebek arabaları bunlar kızlar...türkiyede kullanan yok bunları bunla sokağa çıksam millet tuhaf tuhaf bakar :)
benim eklediklerim mi canım onları cogunlukla bisikletin arkasında kullanıyorlar
Canım en az 3-4 yaşınd aolması lazım ikinciyi kullanabilmek için. Bebekler için ilki çok daha uygun. Benim ark. oğlu 7 aylıktı 1. kullanıyorduk birlikte...Bayağı korumalı birsey o....amin inş hepimizin
benm annemde almıs yeşilli yeşilli
sen yazarsın bize artık gerekli olanları canım
işte araba konusunda bende kararsızım
2 şekilde var ama eşim istemiyor cocugun oturdugu gibi olandan korkuyor düşeriz diyeo kutu olanlar cok hosuma gidiyorda bebeği ona koyabilirmiyim bilmiyorum cunku bisikletten ayrıda kullanabiliyorsun onu
durum bizde de öyle.... Kütüphane, çalışma odası, multimedya odası olarak kullandığımız bir oda var, orayı bebek odası yapalım diyoruz çünkü görece büyük bir oda. Ben yatılı bakıcı düşündüğüm için bakıcıyla bebek ancak sığar o odaya.. Ee bu odayı daha küçük bir odaya taşımam lazım, sığmıyor eşyalar. Bir de koşu bandı var ki ne yapacağız hiç bir fikrim yok. Bari balkonu kapattırıp bir kısmını balkona koyalım diyorum... Geçen hafta aldık metreyi elimize ölçüğ biçtik. Ama hala koşu bandına yer bulamadık.... Kütüphanenin de bir kısmını antreye bir kısmını küçük odaya bir kısmını belki yatak odasına taşıyacağız... Puuffff...aynen bizim de öyle yok çalışma odası yok film odası evde hiç yer yok ben de fazla eşya almama taraftarıyım.
SENIN DUSUNCEN GAYET MANTIKLI...GONUL ISTE HERSEY ISTIYOR..ACIKCASI TAM ANLAMIYLA 6.AYDAN SONRA DUSUNMEYE BASLIYCAM..HENUZ COK ERKEN OLDUGUNU DUSUNUYORUM..SAGSALIM ELIMIZE BI ALALIM DA PARA OLUNCA 1 GUNLUK IS GIBI GELIYOR BANA
evet cnmm bende çok severim bisikleti ama bizim türkiyede pek yaygın değil:)
Canım en az 3-4 yaşınd aolması lazım ikinciyi kullanabilmek için. Bebekler için ilki çok daha uygun. Benim ark. oğlu 7 aylıktı 1. kullanıyorduk birlikte...Bayağı korumalı birsey o....
durum bizde de öyle.... Kütüphane, çalışma odası, multimedya odası olarak kullandığımız bir oda var, orayı bebek odası yapalım diyoruz çünkü görece büyük bir oda. Ben yatılı bakıcı düşündüğüm için bakıcıyla bebek ancak sığar o odaya.. Ee bu odayı daha küçük bir odaya taşımam lazım, sığmıyor eşyalar. Bir de koşu bandı var ki ne yapacağız hiç bir fikrim yok. Bari balkonu kapattırıp bir kısmını balkona koyalım diyorum... Geçen hafta aldık metreyi elimize ölçüğ biçtik. Ama hala koşu bandına yer bulamadık.... Kütüphanenin de bir kısmını antreye bir kısmını küçük odaya bir kısmını belki yatak odasına taşıyacağız... Puuffff...
benım evım dubleks yukarıda yatak odaları var ve yaptırırken cocuk odası ıcınde bı oda dusunmustuk bırde spor odası falan kosu bandı falan...cocuk odası dusundugum yere boydan boya dolap yaptırmıstım o yuzden dolap almıycam bı yatak calısma masası yeter...yalnız asagı kat amerıkan mutfak benım oturm odası ıle bır baya acık alan..belkı mısafır odasına gecebılırım bızde onun hesaplarını yapmaya basladık sımdıden kısa gelecek bebeısler nasıpse usutmeyelım..
evet cnmm bende çok severim bisikleti ama bizim türkiyede pek yaygın değil:)
evet türkiyede bisiklet yaygın değil burda karda bile bisikletle gidiyorlar bak bide bölesi var
Canım en az 3-4 yaşınd aolması lazım ikinciyi kullanabilmek için. Bebekler için ilki çok daha uygun. Benim ark. oğlu 7 aylıktı 1. kullanıyorduk birlikte...Bayağı korumalı birsey o....
bakalım arastırcaz artık
durum bizde de öyle.... Kütüphane, çalışma odası, multimedya odası olarak kullandığımız bir oda var, orayı bebek odası yapalım diyoruz çünkü görece büyük bir oda. Ben yatılı bakıcı düşündüğüm için bakıcıyla bebek ancak sığar o odaya.. Ee bu odayı daha küçük bir odaya taşımam lazım, sığmıyor eşyalar. Bir de koşu bandı var ki ne yapacağız hiç bir fikrim yok. Bari balkonu kapattırıp bir kısmını balkona koyalım diyorum... Geçen hafta aldık metreyi elimize ölçüğ biçtik. Ama hala koşu bandına yer bulamadık.... Kütüphanenin de bir kısmını antreye bir kısmını küçük odaya bir kısmını belki yatak odasına taşıyacağız... Puuffff...
dils3 peki çocuklar gerçekten park yatakta rahat uyuyabiliyorlar mı???yatak gibi rahat oluyor mu? Tek düşüncem bu....
Biz Türkiyede sürelim dedik. Gece 2 de çıkıyorduk trafik yüzünden bir ara eşimle, ama hiç birşey bisiklet sürmeye uygun değil. 2 kere ciddi kaza atlatınca vazgeçtik istanbulda bisiklet sürmekten....
gerçekten yatak gibi uyuyabilirler mi bebekler
ayyy bunlar cok komık yaaa...turkıyede bunları kullansan mıllet guler :))))))))))gormedıklerı ıcın tabı hahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?